Ποιο τα παιζει ΟΛΑ????

Reaction score
5.719
Το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πωλείται πλέον εδώ, αφού η Med το έχει στο site της.
Διότι αυτα που δίνει το mediamarkt ειναι παραεισαγωγης και δεν ειναι απο τον αντιπρόσωπο , ο οποίος μόλις το έμαθε τα έσπασε με την εταιρεία και δεν ξαναασχοληθηκε ...
Γιαυτο εχει ξεμείνει απο στοκ και δεν ξέρουμε αν ξαναφέρει ...
Ελπιζω να βοήθησα ...

Reaction score
1.469
καλημερα
το προτζεκτ προχωραει
πηρα τον synology 216 play και το med 800
ομως εχω προβληματα με τον nas η παραμετροποιηση του με δυσκολευει,καταρχην εχω συνδεσει τον nas με ethernet στο ρουτερ οπως επισης και το med.
τον nas τον ελεγχω απο το λαπτοπ που ναι συνδεδεμενο στο ιντερνετ με wifi
τωρα οσον αφορα τον nas δεν με αφηνει να συνδεθω με το quickconnect μου βγαζει μηνυμα "network error occurred.Check your DNS and network settings"
οσο κ αν εχω ψαξει βρηκα καποιες προτασεις για το τι θα πρεπει να αλλαξω στις ρυθμισεις ομως τιποτα δεν βοηθησε,εχω στειλει στη synology και περιμενω
τωρα οσον αφορα το med βλεπει τον nas στο library->Δικτυο->Μy shortcuts ή workgroup->Synology και μετα βλεπω τους φακελους που χω στο synology στο shared folders
δεν ξερω αν αυτη η θεση η η διαδρομη ειναι η σωστη η μπορω να το κανω πιο απλο
τωρα εχω κατεβασμενη μεσω του synology μια ταινια για δοκιμη η οποια ειναι mkv και οταν την επιλεγω παταω meny και edit για να κατεβασω εξωφυλλα πληροφοριες κτλ δηλαδη scrape μου βγαζει μηνυμα πως δεν βρισκει αερχειο βιντεο
μπορειτε να βοηθησετε?

Reaction score
384
Στο File services κανε ενεργοποιηση το NFS για να συνδεθεις με αυτον τον τροπο στο ΝΑΣ που ειναι πιο γρηγορος, αλλα θα πρεπει να πας μετα στο shared folder, επιλεγεις το φακελλο, edit, NFS Permissions, create, και βαλε χρηστη το IP address Mede8er.

Βαλε τον φακελλο μετα στα favourites στο mede8er και θα σου εμφανιζεται εκει.
[DOUBLEPOST=1453632616][/DOUBLEPOST]Οσον αφορα τωρα τη συνδεση σου στο σερβερ εκτος σπιτιου, εχεις 2 τροπους. Πρωτα, μπορεις με port-forwarding στο ρουτερ να σε βγαζει κατευθειαν στο interface του NAS.

Δευτερον, με το Quickconnect, αλλα χρειαζεται να κανεις και λογαριασμο στη Synology (που προφανως εχεις ηδη κανει) οπως και να σιγουρευτεις οτι ο ρουτερ σου δε μπλοκαρει τη συνδεση.
Πρεπει επισης να πας στο External Access και να σιγουρευτεις οτι η συνδεση ειναι με πρασινη ενδειξη (Normal).

Last edited:

Reaction score
1.469
Στο File services κανε ενεργοποιηση το NFS για να συνδεθεις με αυτον τον τροπο στο ΝΑΣ που ειναι πιο γρηγορος, αλλα θα πρεπει να πας μετα στο shared folder, επιλεγεις το φακελλο, edit, NFS Permissions, create, και βαλε χρηστη το IP address Mede8er.

Βαλε τον φακελλο μετα στα favourites στο mede8er και θα σου εμφανιζεται εκει.
[DOUBLEPOST=1453632616][/DOUBLEPOST]Οσον αφορα τωρα τη συνδεση σου στο σερβερ εκτος σπιτιου, εχεις 2 τροπους. Πρωτα, μπορεις με port-forwarding στο ρουτερ να σε βγαζει κατευθειαν στο interface του NAS.

Δευτερον, με το Quickconnect, αλλα χρειαζεται να κανεις και λογαριασμο στη Synology (που προφανως εχεις ηδη κανει) οπως και να σιγουρευτεις οτι ο ρουτερ σου δε μπλοκαρει τη συνδεση.
Πρεπει επισης να πας στο External Access και να σιγουρευτεις οτι η συνδεση ειναι με πρασινη ενδειξη (Normal).
αρχικα
στο mede8er στισ επιλογες NFS βγαζει δυο
protocol και rsize
και τωρα ειναι και οι δυο στο αυτοματο

Reaction score
1.469
Επισης
Πως θα μπορουσα να σιγουρευτω πως το ρουτερ μου δεν μπλοκαρει το quickconnect? εχω ενα vdsl tp link
Λογαριασμο στη synology εχω
Στο external access εμφανιζονται αυτα
Επισης τι ειναι το port forwarding?
Ειμαι λιγο ασχετος απ αυτα:)

Attachments

Reaction score
384
Οταν πας στο λογαριασμο σου το βλεπεις το μηχανημα? Βασικα αυτο ειναι μονο χρησιμο για να εχεις προσβαση εκτος σπιτιου.

https://account.synology.com/en-us

Επισης, το File services που σου ειπα να πας ειναι στο μενου του Synology κι οχι του Mede8er.

Reaction score
384
Αν ενεργοποιησεις το Quickconnect, δε χρειαζεται να ασχοληθεις με port forwarding στο router.

Πηγαινε στο Quickconnect και φτιαξε ενα λογαριασμο και κανε τικ την επιλογη Enable Quick Connect.
Πηγαινε μετα στο Network, DSM Settings, Enable HTTPS Connection (για να εχεις ασφαλη συνδεση).

Αν τωρα πας στο λογαριασμο σου με τη Synology θα δεις το σερβερ και πατωντας στο ονομα του θα σε βγαζει κατευθειαν στο interface.

Reaction score
1.469
Αν ενεργοποιησεις το Quickconnect, δε χρειαζεται να ασχοληθεις με port forwarding στο router.

Πηγαινε στο Quickconnect και φτιαξε ενα λογαριασμο και κανε τικ την επιλογη Enable Quick Connect.
Πηγαινε μετα στο Network, DSM Settings, Enable HTTPS Connection (για να εχεις ασφαλη συνδεση).

Αν τωρα πας στο λογαριασμο σου με τη Synology θα δεις το σερβερ και πατωντας στο ονομα του θα σε βγαζει κατευθειαν στο interface.
οταν μπαινω στο λογαριασμο μου
μεσω του σαιτ της synology ναι βλεπω το μηχανημα στο οποιο γραφεται το serial number του και το μοντελο ομως στο quickconnect και στο ip εχει παυλα δεν γραφει τιποτα
επισης οταν παω μεσα απο το dsm sto control panel->quickconnect->login to or register a synology account ειτε να δημιουργησω λογαριασμο quickconnect ειτε να κανω login σε λογαριασμο synology δηλαδη δεν με αφηνει και μου βγαζει το μηνυμα
Network error occurred.Please check your DNS and network settings
αυτο τι δειχνει?

Reaction score
384
Αν πας τωρα στο Network Interface, η πρωτη επιλογη LAN θα πρπει να λεει Connected. Αν την επιλεξεις και πατησεις edit τι σου βγαζει?

Reaction score
384
Αλλαξε την τελευταια γραμμη στο DNS Server απο 192.168.1.1 σε 8.8.8.8

Πρεπει να ειναι οκ τωρα...

melina

Cargo 200
Reaction score
45.589
Με το quickconnect νομιζω δεν μπορείς να συνδεθεις οταν εισαι στο ιδιο δίκτυο.
Εγω συνδέομαι με αυτο οταν ειμαι εκτος σπιτιου και μπαινω απο το κινητό.

Reaction score
384
Στο σαιτ της Synology δεν εδειχνε IP ομως γιατι ειχε βαλει DNS τη διευθυνση του ρουτερ. Αν εισαι στο σπιτι και πατησεις το ονομα του σερβερ στο Quickconnect στο σαιτ της Synology θα σε βγαλει στην IP Server, δηλαδη δουλευει, απλα ειναι κουφος τροπος να συνδεεσαι στο μηχανημα σου οταν εισαι ηδη εντος δικτυου!

Reaction score
1.469
Με το quickconnect νομιζω δεν μπορείς να συνδεθεις οταν εισαι στο ιδιο δίκτυο.
Εγω συνδέομαι με αυτο οταν ειμαι εκτος σπιτιου και μπαινω απο το κινητό.
Ναι αλλα πως θα δημιουργησεις το quickconnect?
Να δοκιμασω λες να το κανω απ το κινητο μεσω 4g?

Reaction score
1.469
Στο σαιτ της Synology δεν εδειχνε IP ομως γιατι ειχε βαλει DNS τη διευθυνση του ρουτερ. Αν εισαι στο σπιτι και πατησεις το ονομα του σερβερ στο Quickconnect στο σαιτ της Synology θα σε βγαλει στην IP Server, δηλαδη δουλευει, απλα ειναι κουφος τροπος να συνδεεσαι στο μηχανημα σου οταν εισαι ηδη εντος δικτυου!
Συγνωμη αν καταλαβα καλα δηλαδη το προβλημα ειναι οτι προσπαθω να συνδεθω στο quickconnect μεσα απ το ιδιο δικτυο;
Δηλαδη για να φτιαξω λογαριασμο quickconbect πρεπει σπο αλλο δικτυο;
Παραξενο μου ακουγεται αυτο
Πσντως με τα app synology απ το iphone μπαινω κ παρακολουθω τα downloads πχ
[DOUBLEPOST=1453934346][/DOUBLEPOST]
External Access, DDNS
τι εχεις?
Τιποτα κενη σελιδα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members