- Reaction score
- 7
Μεσα στη μοδα ο γενικος....Χρήστος Ακρατόπουλος said:Welcome to the party - Anna Vissi
Μεσα στη μοδα ο γενικος....Χρήστος Ακρατόπουλος said:Welcome to the party - Anna Vissi
Οι Αντίζηλοι!Ποπο που το θυμήθηκες.Το βάζουν που και που επαναλήψεις.Ανήκει στις τιμημένες σειρές της ΕΡΤ (αυτό,οι Εκδικητές με τον John Steed και την Emma Peel και φυσικά το Miami Vice).Καλές εποχές.Ξέρει κανείς αν το κομμάτι κυκλοφορεί σόλο?(Άκυρο το βρήκαmenelaos said:Εδώ και πολύ καιρό το θέμα απο την παλιά καλή σειρά της TV , " The Persuaders " με τους Tony Cusrtis και Roger Moore .....ίσως οι πιό παλιόι να την θυμούνται . Δεν πρόκειται να αλλάξει με ΤΙΠΟΤΑ ._ 8)
Εδώ και ένα χρόνο αυτό, από την αγαπημένη μου ταινία...ak1s said:Στο δικό μου, επειδή δεν μπορούσα να το βρω, έκατσα και το έφτιαξα σε .mid και το είχα περίπου 2 χρόνια. Ήταν το Love Theme from The Godfather.
Aggelos said:Μπας και εχει κανεις από τον Τελευταιο τον Mοϊκανών την μουσικη στην σκηνη της καταδίωξης στο τελος (με το βιολί) να μου την στειλει???
Please!!!!!