Ποιο ringtone εχετε στο κιντο σας?

Reaction score
313
Αναλόγως τον καλούντα.

Γενικό ringtone έχω τον κλασικό ήχο παλιού τηλεφώνου.
Για τις ομάδες έχω:

Οικογένεια: Εισαγωγή Καραγκιόζη (μετατροπή σε mp3)
Κολλητοί: Στρουμφάκια (ringotone)
Φίλοι: Αναλόγως την περίπτωση (σε κάθε πρόσωπο, διαφορετικό mp3)
Θεατρική: "Ηθοποιός" των Χατζιδάκη/Χορν (μετατροπή σε mp3)
Εχμμμ...Γυναίκες: Αναλόγως τη...φάση (από "I got my mind set on you" μέχρι "If you leave", πάντα σε mp3) :lol:
Επαγγελματικά: Αναλόγως...
Σύντροχοι: Ετοιμάζω μετατροπή σε mp3 από ηχογραφημένες μοτοσικλέτες
Και...άλλα, διάφορα...

Reaction score
0
Μόλις το ΣΚ πετσόκοψα μερικά mp3 για ήχους κλήσης:
το γενικό που έχω τώρα είναι το Luz Amor/Santana αλλά ακόμη δε με έχει πάρει κανείς να το ακούσω.
Έκοψα τέσσερεις νότες από την 9η και το έχω για τα SMS (αν θυμάστε το σήμα του 3ου προγράμματος)
Θα χρησιμοποιήσω επίσης κομμάτι από το spanish caravan των doors αλλά δεν ξέρω που, είμαι ακόμη στο ψάξιμο...

Reaction score
0
Εδώ και πολύ καιρό το θέμα απο την παλιά καλή σειρά της TV , " The Persuaders " με τους Tony Cusrtis και Roger Moore .....ίσως οι πιό παλιόι να την θυμούνται . Δεν πρόκειται να αλλάξει με ΤΙΠΟΤΑ ._ 8)

@doktor-X.....αν δεν βαριέσαι στείλε μου με ΡΜ τον ήχο της F1 του Sumi. Όχι τόσο για τον ήχο αλλά γιατί είναι ηχογραφημένος στην Imola , όπου για πρώτη φορά το 1973 είδα τον Agostini να περνάει στα 30 CM δίπλα μου , στην εσωτερική της στοφής Tosa.!!!! .........:cry: :cry:...(εποχές που δεν γυρίζουν πίσω !!!!!)

Reaction score
0
Ηχος κλησης:Κουδουνισμα παλαιου τηλεφωνου
Ηχος μυνηματος:Ταχυδρομος γραμμα

Reaction score
7
menelaos said:
Εδώ και πολύ καιρό το θέμα απο την παλιά καλή σειρά της TV , " The Persuaders " με τους Tony Cusrtis και Roger Moore .....ίσως οι πιό παλιόι να την θυμούνται . Δεν πρόκειται να αλλάξει με ΤΙΠΟΤΑ ._ 8)
Οι Αντίζηλοι!Ποπο που το θυμήθηκες.Το βάζουν που και που επαναλήψεις.Ανήκει στις τιμημένες σειρές της ΕΡΤ (αυτό,οι Εκδικητές με τον John Steed και την Emma Peel και φυσικά το Miami Vice).Καλές εποχές.Ξέρει κανείς αν το κομμάτι κυκλοφορεί σόλο?(Άκυρο το βρήκα :) :))

Reaction score
498
ak1s said:
Στο δικό μου, επειδή δεν μπορούσα να το βρω, έκατσα και το έφτιαξα σε .mid και το είχα περίπου 2 χρόνια. Ήταν το Love Theme from The Godfather.
Εδώ και ένα χρόνο αυτό, από την αγαπημένη μου ταινία... :)

exile

Videocameras
Reaction score
4.514
Εδω και πολλα χρονια ο ηχος ειναι:Black knight-Purple
Kαι στο μηνυμα:Vincent Price from E.A.POE trilogy :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Reaction score
0
Μπας και εχει κανεις από τον Τελευταιο τον Mοϊκανών την μουσικη στην σκηνη της καταδίωξης στο τελος (με το βιολί) να μου την στειλει???

Please!!!!!

Reaction score
0
Aggelos said:
Μπας και εχει κανεις από τον Τελευταιο τον Mοϊκανών την μουσικη στην σκηνη της καταδίωξης στο τελος (με το βιολί) να μου την στειλει???

Please!!!!!

το ψάχνω εδώ και 2 χρονια :shock:

Reaction score
0
Το βρηκα τελικά!

Μου το εδωσε φίλος με ΝΟΚΙΑ. Η παρενέργεια όμως είναι ότι η ενταση του κομματιού στο δικό μου κινητό (Κ750) είναι χαμηλότερη. Γιατί? Ξέρει κανεις?

kiteman αν θελεις στο στελνω με e-mail...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Το καλυτερο που εχεις να κανεις, ειναι να παρεις το κομματι (απο το cd) να το περασεις στον υπολογιστη σαν mp3 και με ενα προγραμμα επεξεργασιας ηχου (και το nero εχει τετοιο) να κοψεις και να ραψεις το κομματι οπως θες εσυ και με την αναλογη ενταση. Μετα το περνας στο κινητο (υποστηριζει mp3 νομιζω) και voila!!!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Για μηνύματα έχω ενα διαολάκι που γελάει και στο τέλος λέει .... sms.
ΣΤΟ έταιρον ήμισι έχω το super star της Jamelia.
Στην μάνα μου έχω Στέλιο Καζαντζίδη.
Στον ΑνδρέαΚ έχω σφύριγμα τραίνου.
Σε μια φίλη μου απο Θεσσαλονίκη έχω μπουρμπουλήθρες.
Σε εναν ξάδελφο απο το Μαρούσι έχω Nick Kersaw.
Σε εναν φίλο μου αστυνομικό τον Αντώνη έχω το electric dreams.
Στον κολλητό μου έχω Insomnia.
Στον πρώτο μου ξάδελφο τον Κώστα έχω Αxel F.

Και πολλά άλλα σε διάφορες επαφές. 8)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv