Ποιο SVS κι από πού;(Sub βρήκα τελικά.Σπίτι που θα βρω;)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
Μπουαχαχαχαχαχα! Να υποθέσω εργένης; :D

A, δεν έχω πάει πλάκα απο το sub, μαλλον είχα υπερβολικες βλέψεις. Θα φωναξω τον Καστρουνη να μου σετάρει τον ήχο, αφου λιγο στρώσω το sub. Η αληθεια είναι πως είναι λίγο γαιδουρι και στον χώρο μου θα ταιριαζε λουκουμι το SB13!
Θα πάθεις πλάκα απο το πρίν με το μετά!;)

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.015
Αυτό με τα 2 εκατοστά αέρα του ενισχυτή φτιάξε το άμεσα! Θα έχεις δράματα.

Κατά τ' άλλα, :drinks:!

Reaction score
2.482
Αυτό με τα 2 εκατοστά αέρα του ενισχυτή φτιάξε το άμεσα! Θα έχεις δράματα.

Κατά τ' άλλα, :drinks:!
Ο προηγουμενος ήταν 2 εκ. πιο κοντός και δεν ειχα καποιο προβλημα. Αυτος όντως ειναι 1,5-2εκ απο το ράφι(που ανεξαρτήτως του ενισχυτη θέλω να το ανεβάσω). Ειδα το ματς με ανοιχτο τον ενισχυτη με τα 9ch stereo και μετα το ματς (2 ωρες λειτουργίας) ήταν χλιαρος και το ράφι απο πάνω ήταν και αυτο αρκετα χλιαρό. Νομιζω είναι Class D o ενισχυτης, οποτε δεν πρέπει να ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες. Θα δω και τώρα το ματς σε 10' με τον ενισχυτη και μετα καμια σειρουλα και μετα νανι γιατι προβλεπεται δυσκολη μερα αυριο.

Επισης εβαλα και το παλιο sub πισω απο τον καναπε κρυμμενο και το δοκιμασα, αλλα ήταν ταινια κοινωνικη που δεν είχε πολλα μπάσα και δεν πολυ καταλαβα βέβαια αν αξιζε το κόπο. Νομίζω Cloverfield λέγεται, που πραγματεύται το περιθώριο και τον ρατσισμο που αντιμετωπίζει μια μικρή Νεπαλέζα στη Σουαζιλάνδη του 1937.

Δυνατές ερμηνείες, αλλά απο μπάσο δεν λέει πολλα....

Πάω για το ματς!

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.015
Δεν είναι class D αλλά και να ήταν απαγορεύεται να μην αερίζονται.

Νομίζω Cloverfield λέγεται, που πραγματεύται το περιθώριο και τον ρατσισμο που αντιμετωπίζει μια μικρή Νεπαλέζα στη Σουαζιλάνδη του 1937.
:D:roflmao:

Reaction score
2.209
Μπουαχαχαχαχαχα! Να υποθέσω εργένης; :D

A, δεν έχω πάει πλάκα απο το sub, μαλλον είχα υπερβολικες βλέψεις. Θα φωναξω τον Καστρουνη να μου σετάρει τον ήχο, αφου λιγο στρώσω το sub. Η αληθεια είναι πως είναι λίγο γαιδουρι και στον χώρο μου θα ταιριαζε λουκουμι το SB13!
Να σου πω την εμπειρία μου για την σημασία στην τοποθέτηση ενός sub. Όταν τοποθέτησα το PB-12NSD στην θέση του παλιού ήταν βέβαια σαφώς καλύτερο αλλά περίμενα κάτι περισσότερο. Στην θέση ακρόασης ένιωθα ότι κάτι λείπει ακόμη από το μπάσο. ¨Όντας όρθιος μπροστά από τον καναπέ τυχαία έκανα ένα βήμα στα πλάγια. Ε λοιπόν ξαφνικά το μπάσο άλλαξε λες και άλλαξα sub και το SVS απογειώθηκε!
Και όλα αυτά για ένα βήμα! Φυσικά άλλαξα την θέση του και τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και χωρίς να έχω κάνει τίποτα με ισοστάθμιση.
Οπότε μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.065
Να σου πω την εμπειρία μου για την σημασία στην τοποθέτηση ενός sub. Όταν τοποθέτησα το PB-12NSD στην θέση του παλιού ήταν βέβαια σαφώς καλύτερο αλλά περίμενα κάτι περισσότερο. Στην θέση ακρόασης ένιωθα ότι κάτι λείπει ακόμη από το μπάσο. ¨Όντας όρθιος μπροστά από τον καναπέ τυχαία έκανα ένα βήμα στα πλάγια. Ε λοιπόν ξαφνικά το μπάσο άλλαξε λες και άλλαξα sub και το SVS απογειώθηκε!
Και όλα αυτά για ένα βήμα! Φυσικά άλλαξα την θέση του και τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και χωρίς να έχω κάνει τίποτα με ισοστάθμιση.
Οπότε μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.

Συμφωνώ απόλυτα.
Πειραματίσου πρώτα.

Reaction score
2.482
Συμφωνώ απόλυτα.
Πειραματίσου πρώτα.
Τι να πειραματιστώ, που τρωω γκρίνια για το πως εκανα το σαλονι έτσι και να πάω το συνθετό "στη θέση του" και να βάλω το sub απο την άλλη πλευρα. Ουτε ιντσα δεν υπαρχει για πειραματισμο.

Αστε, εχω απογοητευτει πλήρως, διοτι μου έπρηζε τα @@ η μάνα μου όταν έμενα στο πατρικό μου και "να τα κάνεις αυτά όταν θα πας στο δικό σου το σπίτι". Εν τω μεταξύ, ήμουν γείτονας με τον Ηλία Λάμπο για όσους ξέρουν, που σημαίνει ότι ήταν τρελλή τρολιά να πηγαίνω διπλα και να βλέπω καθε βδομάδα νέο προβόλι και κάτι ηχεία πιο χοντρά απο μένα.

Μετακομίζω το 2007 (επιτελους λέω!) μπαινω στο σπιτι, παιρνω τα ηχεια που εχω τώρα και τον ενισχυτη και λεω, ωραια θα βάλω κι ενα προβόλεα.

ΠΑΠΑΡΙΑ...Γινεται ο γαμος το 2009 που υποτίθεται θα επαιρνα επιτέλους, αλλα πάλι εφαγα ακυρο και μετα έρχεται ο γιος το 2010 και μου πετάει το ηρωικό η πεθερά μου "Τωρα οσα ηξερες να τα ξεχάσεις. Εισαι πατέρας πλέον" που ηθελα φυσικα να της ανοιξω το κεφάλι.

Με τα πολλά, περσυ δεν επαιρνε αλλη αναβολη το θεμα του προβολεα, διοτι το κόστος σαν δικαιολογία δεν υφιστατο πλέον, αλλα πιστέψτε με, έπεσε τρελλη γκρίνια και τότε.

Σορρυ, αλλα ακουσα γαμω τις γκρινιες πριν και ηθελα να τα πω κάπου. Πριν μπω εδω, εψαχνα στη Χρυση Ευκαιρια για να νοικιάσω χώρο να μην μου πρηζουν τα @@, αλλα βλακειες. Σιγα μην φευγω απο το σπιτι μου να πηγαινω σε άλλο χώρο.

Αυτα. Πάω να πιω μια μπυρα στο μπαλκόνι, να δω και λιγο Χιλη...

Καλη συνέχεια σε όλους.

Reaction score
1.042
Το σπιτι ειναι δικο σου η της γυναικας σου? Ετσι οπως τα περιγραφεις ειναι τα βιωματα που ζει καποιος στο Σπιτι ΤΗΣ

Reaction score
2.482
Το σπιτι ειναι δικο σου η της γυναικας σου? Ετσι οπως τα περιγραφεις ειναι τα βιωματα που ζει καποιος στο Σπιτι ΤΗΣ
Δεν είναι ακριβως δικό της, αλλα ας θεωρήσουμε ότι προέρχεται απο την πλευρα της οικογενείας της. Εσυ θεωρείς δηλαδη ότι αν ήταν στο όνομα μου το σπίτι, ΔΕΝ θα είχα τέτοια γκρίνια; Δεν νομίζω, διοτι, το ιδιοκτησιακο καθεστώς ενός κτηρίου δεν επηρεάζει το γεγονός ότι είναι σπιτι ΜΑΣ (αγγλιστί home και όχι house) και φυσικα μαζί πληρώνουμε λογαριασμους, κλπ. Κι εγω κι αυτη έχουμε επενδύσει σε αυτον τον χώρο.

Τουλάχιστον, θελω να πιστευω ότι δεν να αντιμετωπίζομαι ως φιλοξενούμενος. Με φυτίλιασες τώρα...

Reaction score
75
Τι να πειραματιστώ, που τρωω γκρίνια για το πως εκανα το σαλονι έτσι και να πάω το συνθετό "στη θέση του" και να βάλω το sub απο την άλλη πλευρα. Ουτε ιντσα δεν υπαρχει για πειραματισμο.

Αστε, εχω απογοητευτει πλήρως, διοτι μου έπρηζε τα @@ η μάνα μου όταν έμενα στο πατρικό μου και "να τα κάνεις αυτά όταν θα πας στο δικό σου το σπίτι". Εν τω μεταξύ, ήμουν γείτονας με τον Ηλία Λάμπο για όσους ξέρουν, που σημαίνει ότι ήταν τρελλή τρολιά να πηγαίνω διπλα και να βλέπω καθε βδομάδα νέο προβόλι και κάτι ηχεία πιο χοντρά απο μένα.

Μετακομίζω το 2007 (επιτελους λέω!) μπαινω στο σπιτι, παιρνω τα ηχεια που εχω τώρα και τον ενισχυτη και λεω, ωραια θα βάλω κι ενα προβόλεα.

ΠΑΠΑΡΙΑ...Γινεται ο γαμος το 2009 που υποτίθεται θα επαιρνα επιτέλους, αλλα πάλι εφαγα ακυρο και μετα έρχεται ο γιος το 2010 και μου πετάει το ηρωικό η πεθερά μου "Τωρα οσα ηξερες να τα ξεχάσεις. Εισαι πατέρας πλέον" που ηθελα φυσικα να της ανοιξω το κεφάλι.

Με τα πολλά, περσυ δεν επαιρνε αλλη αναβολη το θεμα του προβολεα, διοτι το κόστος σαν δικαιολογία δεν υφιστατο πλέον, αλλα πιστέψτε με, έπεσε τρελλη γκρίνια και τότε.

Σορρυ, αλλα ακουσα γαμω τις γκρινιες πριν και ηθελα να τα πω κάπου. Πριν μπω εδω, εψαχνα στη Χρυση Ευκαιρια για να νοικιάσω χώρο να μην μου πρηζουν τα @@, αλλα βλακειες. Σιγα μην φευγω απο το σπιτι μου να πηγαινω σε άλλο χώρο.

Αυτα. Πάω να πιω μια μπυρα στο μπαλκόνι, να δω και λιγο Χιλη...

Καλη συνέχεια σε όλους.
τραβας καναλι!!Χαρας το κουραγιο σου!!

Reaction score
2.209
Μιας και έχουμε παρόμοια διάταξη:

κάνε μια δοκιμή με το sub από την άλλη μεριά που είναι ¨ανώδυνο¨ και αν δεν δεις διαφορά τότε η μόνη λύση είναι να το καλιμπράρεις manual. Σίγουρα θα παίξει καλύτερα. Η το ψάχνεις, διαβάσεις παίρνεις τον εξοπλισμό και το κάνεις μόνος σου, η φωνάζεις κάποιον ειδικό και στο κάνει αυτός, ή παίρνεις ένα αυτόματο σύστημα ισοστάθμισης σαν αυτό και καθαρίζεις εύκολα .
Βέβαια δεν ξέρω για την αποτελεσματικότητα του τελευταίου. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω μας το λέει

Reaction score
2.482
Η αλήθεια έιναι με το μουντιάλ δεν εχω αξιωθεί να κάτσω με την ησυχία μου να κάνω δοκιμές! Θα τις κάνω πάντως γιατι θέλω να ξεμπερδευω να φιξαρω που θα μπεί τι. Το DSPeaker Anti-mode το είχα δει και φαίνεται ενδιαφέρον. Βασικα το πλάνο μου είναι να έρθει ένας ειδικος να μου το φέρει όσο το δυνατον καλυτερα στον χώρο μου και παράλληλα διαβάζω γιατι με ενδιαφέρει να μάθω και να το κάνω μόνος μου, γιατι ποτε δεν μένει κάτι πάντα ακίνητο στο χώρο. Ακόμα και ο καναπές που καθόμαστε, μετακινείται +10/-10 εκατοστά αριστερα/δεξια ΚΑΙ μπροστα πίσω. Ακομα και τα ηχεία, όταν καθαρίζεται ο χώρος μπορει να κουνηθουν μερικα εκατοστα.

Θα βάλω βέβαια σημάδια, αλλα είναι "ζωντανός" ο χώρος μου!

Reaction score
116
ΚΙΝΕΖΙΕΣ του κωλου ειναι ολα σημερα παρελαβα το PB2000 και ο διακοπτης on/off δεν κλεινει .
Δηλαδη δυσκολευεται να σταθει στην θεση off (ακομα και πατημενο να κραταω το κουμπι στην θεση αυτη εκτος του οτι δεν κλεινει οταν το αφηνω επανερχεται στην θεση on) μαλλον ελλατωματικος διακοπτης.
Και τωρα τι κανουμε ?
Τελικα θα στειλουν καινουργιο ενισχυτη και οδηγιες αντικαταστασης.
Τον παλιο τον επιστρεφω με UPS.
Ελπιζω η αντικατασταση να ειναι απλη γιατι δεν καλυπτεσαι απο εγγυηση αν προκαλεσεις ζημια .
Λετε να εχει κολησεις ?

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.476
Είχα φέρει έναν τύπο για να το μεταφέρει δεξια απο το πανι και μου είπε για 100+ ευρω για την δουλεια, αλλα εν τέλει εχω βρει ένα σημειο που όταν κατεβάζω το aircondition να χτυπάει προς τα κάτω, δεν κουναει την οθονη και δροσιζει επαρκώς για να δεις άνετα μια ταινία καλοκαιρι, οποτε το άφησα έτσι.

• €19,90 από €40 για Αποξήλωση 1 Μονάδας Air Condition
http://www.groupon.gr/deals/athens/interior-clima-1/40336568

Reaction score
75
Τελικα θα στειλουν καινουργιο ενισχυτη και οδηγιες αντικαταστασης.
Τον παλιο τον επιστρεφω με UPS.
Ελπιζω η αντικατασταση να ειναι απλη γιατι δεν καλυπτεσαι απο εγγυηση αν προκαλεσεις ζημια .
Λετε να εχει κολησεις ?
και κολλησεις να εχει δεν είναι κατι το δυσκολο!!Κολλητηρι χρειαζεσαι και εισαι οκ!!

Ποια είναι η διαδικασια επιστροφης ?

Reaction score
116
και κολλησεις να εχει δεν είναι κατι το δυσκολο!!Κολλητηρι χρειαζεσαι και εισαι οκ!!

Ποια είναι η διαδικασια επιστροφης ?
Στο στελνουν πρωτα μαζι με φακελο με προπληρωμενα τελη επιστροφης απο UPS ,βαζεις το ελλατωματικο μεσα και εισαι ΟΚ.
Αν δεν το επιστρεψεις εντος 15 ημερων στο χρεωνουν σαν ανταλλακτικο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.334
Members
38.542
Νεότερο μέλος
takis-g