Ποιο SVS κι από πού;(Sub βρήκα τελικά.Σπίτι που θα βρω;)

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Βασικα νιωθω σαν να βλέπω υπερηχογράφημα, ενώ είμαι σουβλατζης. Υπαρχει κανενα link για το τι ειναι waterfall? Ευχαριστω!
πανω ειναι τα hz, οπου βλεπεις κατω να κοκκινιζει σημαινει οτι υπαρχει εντονο περιεχομενο.
το συγκεκριμμενο εχει στα 7hz - στα 17hz κτλ

Reaction score
2.482
πανω ειναι τα hz, οπου βλεπεις κατω να κοκκινιζει σημαινει οτι υπαρχει εντονο περιεχομενο.
το συγκεκριμμενο εχει στα 7hz - στα 17hz κτλ
Α, οκ τώρα το καταλαβα. Ευχαριστώ!

Timaras

Reaction score
2.153
Κι αν αποκοπούν οι συχνότητες κάτω από 20Hz ακόμη καλύτερα και με περισσότερη ασφάλεια θα παίξει σε υψηλές στάθμες.
Συμφωνώ απόλυτα.
Πιστεύω ότι ένα high pass φίλτρο είναι πιο αναγκαίο,για να μην πω απαραίτητο,στα πιο low budget subs μιας και low pass έχουν όλοι οι av ενισχυτές.

Reaction score
116
ΚΙΝΕΖΙΕΣ του κωλου ειναι ολα σημερα παρελαβα το PB2000 και ο διακοπτης on/off δεν κλεινει .
Δηλαδη δυσκολευεται να σταθει στην θεση off (ακομα και πατημενο να κραταω το κουμπι στην θεση αυτη εκτος του οτι δεν κλεινει οταν το αφηνω επανερχεται στην θεση on) μαλλον ελλατωματικος διακοπτης.
Και τωρα τι κανουμε ?

Reaction score
75
Δε λες παλι καλα που καθετε στο on και όχι στο off!!θα ηθελες και υπαλληλο για να δουλευει!!8-)

Επικοινωνησε μαζι τους και βλέπεις!!

Reaction score
228
ΚΙΝΕΖΙΕΣ του κωλου ειναι ολα σημερα παρελαβα το PB2000 και ο διακοπτης on/off δεν κλεινει .
Δηλαδη δυσκολευεται να σταθει στην θεση off (ακομα και πατημενο να κραταω το κουμπι στην θεση αυτη εκτος του οτι δεν κλεινει οταν το αφηνω επανερχεται στην θεση on) μαλλον ελλατωματικος διακοπτης.
Και τωρα τι κανουμε ?
Οπωσδήποτε να τους το γράψεις. Πιθανοτατα να σου στειλουν νεο διακοπτη και οδηγίες πως να τον αλλάξεις.
Δε νομίζω ότι αξιζει να το στειλεις πίσω γί αυτό το λόγο και να πληρώσεις τα μεταφορικά.

Reaction score
2.482
Χτές, εγίνε εργοτάξιο το σπίτι μου. Το έτερον ήμισυ να είναι μες τα διαόλια της, γιατι δεν ηξερε ότι θα έπαιρνα και ενισχυτη και να έχει λυσσάξει.

Με τα πολλά μετακίνησα το συνθετο και πηγα το subwoofer αριστερα. Εν ολιγοις μου πηρε ώρα το εγχειρημα, διοτι ένας φίλος που θα με βοηθούσε, με γειωσε και εμεινα μόνος. Εκανα το auto-calibration και μετα απο 3-4 προσπαθειες, ενω είχα βάλει και αναποδα τα καλώδια σε 2 ηχεια, "καταφερα" να κάνω το sub να έχει +0.0dB. Αυτα συνέβησαν στο διάλλειμμα του Βραζιλία-Κροατία και έχασα και το πέναλτυ!

Τελως πάντων μετα, καθομουν και άλλαζα τα activities του Harmony Ultimate που ήταν μπελας γενικότερα, κάτι renames κλπ.
Μετα τον αγώνα, στην 01.00 πήγα να βάλω να ακουσω κάτι, αλλα δεν ασχοληθηκα πολυ, αντε 3 λεπτα το πολυ, γιατι ήμουν ψοφιος και βλέπω ότι ειναι ασυγχρονος ο ήχος. Θα τον φέρω σήμερα, γιατι ειδα ότι έχει delay settings.

Πάντως μπάσο να σας πω την αληθεια δεν πολυκαταλαβα.

Σημερα, ενδεχομένως να ασχοληθω λιγο παραπάνω, αλλα με 3 αγώνες στο πρόγραμμα, καθως και τον γάμο της αδελφης μου αυριο στις 21.30, δεν με πολυβλεπω να προλαβαίνω.
IMG_1075.JPG
IMG_1076.jpg
IMG_1077.JPG
IMG_1078.JPG
IMG_1079.JPG
IMG_1080.JPG
IMG_1081.JPG
IMG_1082.JPG
IMG_1083.JPG

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.268
Πολύ ωραίο έγινε! :thumbsup:

Το μόνο του μείον ότι το air condition μένει κλειστό όταν παίζει ο προβολέας.

Reaction score
228
Καλορίζικα. Μια χαρά ο χώρος!

Δε βάζεις τον yamaha πάνω στο έπιπλο, δεξιά του κεντρικού, να αναπνέει καλύτερα και να τον βλέπεις να τον χαίρεσαι.
Πάντως δεν είναι φυσιολογικό να μην ακούς ακόμα καλό μπάσο. Το sub είναι αρκετά μεγάλο για το χώρο σου, τοποθετημένο κοντά σε γωνία, τα front ηχεία σου μεγάλα, κάτι άλλο θα φταίει.

PS: Η οθόνη σου Lumene είναι?

Reaction score
2.482
Πολύ ωραίο έγινε! :thumbsup:

Το μόνο του μείον ότι το air condition μένει κλειστό όταν παίζει ο προβολέας.
Είχα φέρει έναν τύπο για να το μεταφέρει δεξια απο το πανι και μου είπε για 100+ ευρω για την δουλεια, αλλα εν τέλει εχω βρει ένα σημειο που όταν κατεβάζω το aircondition να χτυπάει προς τα κάτω, δεν κουναει την οθονη και δροσιζει επαρκώς για να δεις άνετα μια ταινία καλοκαιρι, οποτε το άφησα έτσι.

Reaction score
2.482
Καλορίζικα. Μια χαρά ο χώρος!

Δε βάζεις τον yamaha πάνω στο έπιπλο, δεξιά του κεντρικού, να αναπνέει καλύτερα και να τον βλέπεις να τον χαίρεσαι.
Πάντως δεν είναι φυσιολογικό να μην ακούς ακόμα καλό μπάσο. Το sub είναι αρκετά μεγάλο για το χώρο σου, τοποθετημένο κοντά σε γωνία, τα front ηχεία σου μεγάλα, κάτι άλλο θα φταίει.

PS: Η οθόνη σου Lumene είναι?
Η όθονη είναι από visivo.de αγορασμένη πέρσυ με μια προσφορα που είχαν εκπτωση, γυρω στα 300€ με τα μεταφορικά. Φετος έβγαλαν και tension-tab με 500-600€.

Ο ενισχυτης έχει 2 εκ από πάνω του ένα ράφι, μιας και είναι πιο ψηλος απο τον προηγουμενο και θέλω να το ανεβάσω λιγο πιο πανω.

Δεν υπαρχει περιπτωση να βγει πανω, γιατι ουτε εγω θελω να βλέπω ενα σκασμο καλώδια να κρεμονται απο πισω στο συνθετο και ουτε θελω τα πιτσιρίκια να αρχίζουν να τραβάνε.

Επισης, αν τελικα κρατησω το sub, σκεφτομαι να το περάσω 5-7 χέρια υγρό καουτσουκ σε ασπρο χρώμα για να δένει καλύτερα με το συνθετό. (http://www.liquidwrap.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=307).

Μιλησα με καποιον απο εκει και μου είπε με 2 μπουκαλάκια θα είμαι κομπλε και φυσικα είναι πληρως αναστρέψιμο, και βγαίνει με το χέρι.

Όσον αφορα για το μπάσο, οπως ανέφερα εβαλα για 3 λεπτα στη 01.00 το βράδυ, αλλα σιγουρα θελω να κατσω να ασχοληθω λιγο. Μπορει να φταιει και η φαση, μπορει και να μην φταίει τιποτα! Πάντως το παλιο, το έκρυψα πισω απο τον καναπε και θα το συνδεσω κι αυτο να δω πως ακουγεται παρέα με το άλλο!

Reaction score
8.076
Χτές, εγίνε εργοτάξιο το σπίτι μου. Το έτερον ήμισυ να είναι μες τα διαόλια της, γιατι δεν ηξερε ότι θα έπαιρνα και ενισχυτη και να έχει λυσσάξει...
1. Αγόρασε μαρκαδόρους που πλένονται. Σε συμβουλεύει πατέρας τριών. :p
2. Το είδωλό σου στον καθρέπτη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πρόγονος του selfie;

Επισης, αν τελικα κρατησω το sub, σκεφτομαι να το περάσω 5-7 χέρια υγρό καουτσουκ σε ασπρο χρώμα για να δένει καλύτερα με το συνθετό. (http://www.liquidwrap.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=307).
Για να πήγαινες σε σεμεδάκι το αποκλείεις, ε; :o

Πολύ ωραία όλα και καλορίζικα. Μιας και το ξεκίνησες, μήπως ευχαιρείς να βάλεις μια φωτό με την τηλεόραση και τα πράγματα στη θέση τους και να φαίνεται κλειστή η οθόνη να δω πως φαίνεται στο ταβάνι; :)

Reaction score
2.482
1. Αγόρασε μαρκαδόρους που πλένονται. Σε συμβουλεύει πατέρας τριών. :p
2. Το είδωλό σου στον καθρέπτη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πρόγονος του selfie;

Για να πήγαινες σε σεμεδάκι το αποκλείεις, ε; :o

Πολύ ωραία όλα και καλορίζικα. Μιας και το ξεκίνησες, μήπως ευχαιρείς να βάλεις μια φωτό με την τηλεόραση και τα πράγματα στη θέση τους και να φαίνεται κλειστή η οθόνη να δω πως φαίνεται στο ταβάνι; :)
1) Δεν είσαι και πολυ παρατηρητικός! Στο τέλος οι μαρκαδόροι δεν υπάρχουν, μιας και ΦΥΣΙΚΑ ήταν υδατοδιαλυτοί οι μαρκαδόροι! :D

2) Xεχε, μου ξεφυγε. Οι προηγουμενες φωτο απο αυτη τη γωνία, είχαν photoshopηθει και είχαν ειδωλο στον καθρέπτη απο άλλη φωτο! Εκει ομως ημουν με τα σωβρακα και wifebeater φανέλα!

Φωτο είχα και δεν επαιρνε παραπανω το post πριν. Κατσε να τις βάλω. Με βοηθησε και ο μικρός με το βιδωμα/ξεβιδωμα! Αλλα θα κοιτάξω για καλύτερη φωτό απο τον καναπε για να δουμε ακριβώς τις αναλογιες.

IMG_1089.jpg
IMG_1085.JPG
IMG_1087.JPG
IMG_1088.jpg

Να πω με την σειρα μου καλοριζικα! Το ολο νημα ειναι ακρως διασκεδαστικο παντως:)
Αν εχεις spotify ακουσε αυτο και πες μου εντυπωσεις!

Minor Rain – Last Moments
Εχω premium. Θα το ακουσω!

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.540
Οντως μια χαρα εγινε ! Και το sub ταιριαξε ωραια αριστερα .
Καλα θεαματα - ακροασεις :wink:

Reaction score
2.209
Tι σε χαλάει και σκέφτεσαι αν θα το κρατήσεις;

Ωραίος ο χώρος σου, να τον χαίρεσαι!
Βέβαια το άσπρο κάτω από την οθόνη δεν είναι και το καλύτερο για την εικόνα του βιντεοπροβολέα. Μήπως να βάψεις το σύνθετο μαύρο;)

Reaction score
2.482
Tι σε χαλάει και σκέφτεσαι αν θα το κρατήσεις;

Ωραίος ο χώρος σου, να τον χαίρεσαι!
Βέβαια το άσπρο κάτω από την οθόνη δεν είναι και το καλύτερο για την εικόνα του βιντεοπροβολέα. Μήπως να βάψεις το σύνθετο μαύρο;)
Μπουαχαχαχαχαχα! Να υποθέσω εργένης; :D

A, δεν έχω πάει πλάκα απο το sub, μαλλον είχα υπερβολικες βλέψεις. Θα φωναξω τον Καστρουνη να μου σετάρει τον ήχο, αφου λιγο στρώσω το sub. Η αληθεια είναι πως είναι λίγο γαιδουρι και στον χώρο μου θα ταιριαζε λουκουμι το SB13!

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.334
Members
38.542
Νεότερο μέλος
takis-g