- Reaction score
- 228
+1Για να βάλουμε τα πράγματα σε προοπτική: Αφού μένεις σε διαμέρισμα και έχεις παιδί(α) και γείτονες, δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να λειτουργήσει κάποιο sub όπως μπορεί. Επιμένω στο PB-2000 λόγω τιμής.
+1Για να βάλουμε τα πράγματα σε προοπτική: Αφού μένεις σε διαμέρισμα και έχεις παιδί(α) και γείτονες, δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να λειτουργήσει κάποιο sub όπως μπορεί. Επιμένω στο PB-2000 λόγω τιμής.
Για να βάλουμε τα πράγματα σε προοπτική: Αφού μένεις σε διαμέρισμα και έχεις παιδί(α) και γείτονες, δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να λειτουργήσει κάποιο sub όπως μπορεί. Επιμένω στο PB-2000 λόγω τιμής.
+1000Για να βάλουμε τα πράγματα σε προοπτική: Αφού μένεις σε διαμέρισμα και έχεις παιδί(α) και γείτονες, δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να λειτουργήσει κάποιο sub όπως μπορεί. Επιμένω στο PB-2000 λόγω τιμής.
Δεν πρέπει να περναει τα 25. Οι φωτογραφίες είναι πανοραμικες, οποτε μπορει να σε μπερδευουν.Τελικά ο χώρος δεν είναι τόσος, έτσι;
Σε μισω, καθώς και όλους τους συμφορουμίτες που συμφωνουν μαζί σου. Να σε γνωρίσω στη γυναίκα μου να κάνετε παρέα!Για να βάλουμε τα πράγματα σε προοπτική: Αφού μένεις σε διαμέρισμα και έχεις παιδί(α) και γείτονες, δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να λειτουργήσει κάποιο sub όπως μπορεί. Επιμένω στο PB-2000 λόγω τιμής.
Μην δίνεις σημασία. Ενδοσυντονιστικά πειράγματα.Γιατι τι έχει ο τίτλος; Να πω ότι τον διάλεξα εγω...
Μου αρέσει!!!! Τρέχω να τον αλλάξω!Λέμε τώρα, αλλά αν θέλεις μπορούμε να τον κάνουμε:
Με κάνει ό,τι θέλει, αλλα θα πατήσω πόδι! (EDIT: Τελικά δεν πάτησα.)