- Reaction score
- 2.482
H DB Schenker στελνει μονο τα PB12 & PB13. Ολα τα άλλα με UPS
Και αυτο τι κόστος θα έχει να εκτελωνιστεί; Αν θεωρησουν δλδ το αυθαιρετο 150€ αξία εννοω...Κανω την εξης υποθεση οτι τα μεγαλα δεματα(sub) εκτελωνιστηκαν κανονικα Γερμανια γιατι ειχαν τιμολογια με την πραγματικη τους αξια ενω σε αυτο ειχε δηλωθει αξια 10 Ευρω και οι Γερμανοι το περασαν ετσι λογω χαμηλης αξιας ενω τα γατονια οι δικοι μας δεν το εχαψαν και ζητουν πραγματικη αξια για να προχωρησουν σε εκτελωνισμο.
Τους μιλησα απευθειας μηπως και το περασουν αλλα θελουν χαρτια,εκτος αν το κοστολογησουν αυθαιρετα 150 ευρω χωρις χαρτια και το εκτελωνισουν για αυτη την αξια.Πιαστο αυγο και κουρευτω.
Δεν τολμώ να ρωτήσω αλλά για δίσκο αξίας 65 ευρώ μου ζητήθηκε να πληρώσω αν το εκτελωνισει η ups 130 ευρώ τα συμπεράσματα δικά σας.Και αυτο τι κόστος θα έχει να εκτελωνιστεί; Αν θεωρησουν δλδ το αυθαιρετο 150€ αξία εννοω...
Για τόλμα, να μάθουμε. Μπορει και να γελάσουμε!Δεν τολμώ να ρωτήσω αλλά για δίσκο αξίας 65 ευρώ μου ζητήθηκε να πληρώσω αν το εκτελωνισει η ups 130 ευρώ τα συμπεράσματα δικά σας.
80 ευρω ειναι ο εκτελωνιστης + γυρω στο 30 % απο την αξια του προιοντος μαζι με τα μεταφορικαΔεν τολμώ να ρωτήσω αλλά για δίσκο αξίας 65 ευρώ μου ζητήθηκε να πληρώσω αν το εκτελωνισει η ups 130 ευρώ τα συμπεράσματα δικά σας.
χαμηλη ευαισθησια .....Στα καθ'ημάς τώρα, ξέρει κανεις για τα Ultra SVS ηχεία; Η' μονο subwooferακηδες ειναι όλοι εδώ;![]()
Εγω τώρα έχω τα Wharfedale 9.5 που είναι 6ohm και ευαισθησία 88db. Πιο απο τα 2 ειναι πιο "αναίσθητο"; το SVS ή τα Wharfedale?χαμηλη ευαισθησια .....
οποτε θελουν τελικους για να σε συγκινησουν.![]()
Καλα το ταίριασμα είναι ένα θέμα. Αλλα ουτως ή άλλως προσωρινό θα είναι.Ναι, το κεντρικό θα ακούγεται πιο δυνατα από τα εμπρός για την ίδια θεση στο volume και την ίδια ένταση σήματος.
Αυτό βεβαια διορθώνεται κόβωντας μερικά db στο κεντρικό από τον ενισχυτή. Λογικ´α θα στο φτίαξει και το YPAO.
Είναι όμως και διαφορετικά ηχεία όσον αφορά το χαρακτήρα τους, πιό φωτεινά τα klipsch, πιό "μουντά" λίγο τα wharfedale... Θα είναι δυσκολο ταιριασμα, δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει.
+1Σε οποια ενταση το βαλεις θα υπαρχει η προρυθμισμενη διαφορα