- Reaction score
- 33
Ευχαριστώ Κώστα :102:
Errrm (how <---whisper)
Errrm (how <---whisper)
Τι είπες τώρα...Τι είπες τώρα.......Θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα...Να σας πω την δική μου εμπειρία ........
και να φαντασθείτε ότι και εγώ όπως και ο κώστας ο κωγιας λανθασμένα πίστευα ότι έφταιγαν οι συμπιεστές , άκουγες δηλαδή 192kbit άριστο και άκουγες και κάποια 320 για πέταμα και φυσικά οι ακροάσεις γίνονταν και με cd οπότε διευκρινιζόταν εάν πρόκειται για κακή ηχογράφηση...................
Παίδες όταν είδα το έργο δεν το πίστευα. Τρεις κόπιες που έγιναν με ακριβώς τον ίδιο τρόπο σε τρία διαφορετικά δισκάκια (άλλη μάρκα το καθένα), έπαιζαν εμφανώς διαφορετικά. :111:Άνευ πλάκας όμως, όλα παίζουν λίγο διαφορετικά μεταξύ τους.
Δηλαδή? Να παίζει σκληρός?Φίλτατοι, μήπως είναι καιρός να ασχοληθούμε με network transports?
Δηλαδή? Να παίζει σκληρός?
Ανέλυσέ το λιγάκι...
Πάντως από δοκιμές σε τέτοια θέματα (δε θέλω ερωτήσεις...) έχω το συμπέρασμα πως ο σκληρός παίζει το ίδιο καλά μόνο (δε ξέρω γιατί, και πάλι δε χρειάζονται ερωτήσεις...) αν η εγγραφή γίνει σε 24/96, πράγμα σχετικά ασύμφορο λόγω όγκου, αν και με τους νέους δίσκους όλα μπορούν να γίνουν. Αν η εγγραφή γίνει σε 16/44 (όπως είναι στο CD) τότε το transport παίζει καλύτερα από το σκληρό. Σε 24/44 ίσως να μην υπάρχει διαφορά βέβαια, αυτό θέλει λίγο ακόμα ψάξιμο.
Όλα αυτά βέβαια με το δικό μου σετάπ και χωρίς να υπάρχουν δεδομένα από άλλους ή από διαφορετικά συστήματα.
Προς το παρών πάντως παραμένει πιο λογική λύση να παίζει το cd ένα transport και μετά να πηγαίνει σε PC για τη συνέχεια. Άσε που θυμίζει και φυσιολογικό "στέρεο"...:142:
Η λυση; ipod classic 80/160gb (εχω το πρωτο) αριστη αποδοση (καλυτερη απο το ιδιο το mp3 αρχειο!), αμεση ανταποκριση, ευκολοδουλευτο!Αυτό που ήθελα να εκφράσω ως προβληματισμό είναι απλό. Εάν πάμε πάνω-πάνω στην αρχή του πειράματος, και έστω ότι στο σκληρό μας δίσκο έχουμε ακόμα το image. Μήπως ήταν καλύτερο τόσο καιρό να το ακούμε από κάτι pc-like?
.
Δεν πειράζεις την πληροφορία του .cue...Απλά AN ΔΕΝ ανοίγει με το nero κάνεις αυτά που λέει στο #31 του παρόντος...Δεν είναι δα και τόσος κόπος να αλλάξεις το .wav σε .flac ή .ape και να σβήσεις τα ISRC!!!Θεωρώ απαραίτητη τη χρήση cue ειδικά σε περιπτώσεις που μας ενδιαφέρει να έχουμε σωστά pregap.
Τό i-pod μπορεί να είναι ποιοτικότατο και ευκολοδουλευτο μηχανάκι όπως λες φίλε μου αλλά είναι gadget...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ hi-fi...Η λυση; ipod classic 80/160gb (εχω το πρωτο) αριστη αποδοση (καλυτερη απο το ιδιο το mp3 αρχειο!), αμεση ανταποκριση, ευκολοδουλευτο!
Αν και έχει τύχει και σε μένα...ΔΕΝ μπορώ να το πιστέψω-εξηγήσω-χωνέψω...Παίδες όταν είδα το έργο δεν το πίστευα. Τρεις κόπιες που έγιναν με ακριβώς τον ίδιο τρόπο σε τρία διαφορετικά δισκάκια (άλλη μάρκα το καθένα), έπαιζαν εμφανώς διαφορετικά. :111:...