Ποιό blu-ray player εκτός του PS3( στα λεφτά του PS3)???

Reaction score
1
Σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο blu ray player αλλά δεν είμαι fan των παιχνιδομηχανών για να πάω με κλειστά μάτια για το PS3.
Βέβαια άν στα λεφτά του δεν υπάρχει άλλο καλύτερο σαν player θα το πάρω και ας μην το χρησιμοποιήσω ποτέ σαν game console.
Εσείς ποιό άλλο θα μου προτείνατε να κοιτάξω γύρω στα 500 ευρώ(αν υπάρχει δηλαδή)???

Reaction score
62
PS3 δαγκωτό κι ας μην παίξεις ποτέ παιχνίδια!!! Ό,τι player και να πάρεις, θα είσαι beta tester. Μην την πατήσεις σαν κι εμένα!!!

Reaction score
5
PS3 . & -

Αν θες να πάρεις τώρα Blu-Ray (που αν θες την γνώμη μου κρατήσου λίγο) πάρε PS3. Όλα τα υπόλοιπα είναι για τα μπάζα!

Reaction score
54
Αυτη τη στιγμη το καλυτερο br player ειναι μακραν το ps3. Αναβαθμισιμο στο 2.0 προφιλ με πολυ καλη ποιότητα εικόνας.
Η μονη εναλλακτικη λυση εναι το panasonic bd30 και το αναμενομενο bd50.

Reaction score
0
Εχει παιδιά δοκιμάσει κανεις το ps3 με προτζεκτορα hd ready ή full HD σε πολλές ιντσες? Η εικόνα έχει καλή αναλυτικότητα? Στα απλά DVD το upscaling στα 1080p εχει καλό αποτέλεσμα? Αρχεια βιντεο high definition υποστηρίζει? Thanks.

Reaction score
0
Προχθες το εβαλα στον προβολεα μου (Sony LCD 720p HS 50). Oθονη 92 ιντζες.
Το αποτελεσμα ηταν εκπληκτικο. Ρυθμισα βεβαια το PS3 να βγαζει 720p. (RGB full , super white on). Ξεκινησα με το παιχνιδι Heavenly Sword. Εικονα, χρωματα, καλυτερα απο την καλυτερη ταινια. Επισης και το Assasin`s Creed δειχνει υπεροχο, ακομα και αυτο με τους ηρωες της Marvell.
Παντως ειναι πολυ πιο εντυπωσιακο παρα στις τηλεορασεις. Ακομα και full hd αν βαλεις στις τηλεορασεις, σιγουρα θα σου κανει εντυπωση η λεπτομερεια, αλλα ειναι διαφορετικο οταν αυτο σου γεμιζει ενα πανι 100 ιντζων.
Αναμενω να δω και την τριλογια Spiderman σε BluRay που παραγγειλα και επισης καποτε να μπορεσω να βαλω το PS3 σε full hd προβολεα.
Αδικειται στις μικρες διαστασεις. Θελει προβολεα για να δειξει την εικονα του.
Ξερετε ποσος κοσμος το εχει συνδεδεμενο με το χορηγουμενο καλωδιο AVmulti με το composite rca σε παλιοτηλεορασεις?

Κατι hd Divx 720 p αρχεια τα παιζει μια χαρα με ηχο DD 5.1 και απο USB flash drive και απο DVD.

ΥΓ. Πλακα εχει... Ενα θεμα που στην επικεφαλιδα του δηλωνει εκτος απο το ps3, τελικα αυτο γινεται το επικεντρο της συζητησης.....

Reaction score
1
Αφού λοιπόν κατα γενική ομολογία λέτε PS3 θέλω να ρωτήσω αν το το PS3 με τα 60 GB είναι το ίδιο σε ποιότητα εικόνας με το 40GB σε χρήση σαν player οχι σε παιχνίδια.
Δηλαδή αν δω μια ταινία 1080p στο PS3 με το 60GB θα είναι ακριβώς το ίδιο με το 40GB ...
Το ρωτάω αυτό όχι γιατί τσιγκουνεύομαι τα 200 ευρώ που κάνει το 60άρι παραπάνω αλλά γιατί ούτε σκληρό δίσκο μεγαλύτερο χρειάζομαι ούτε καμιά άλλη λειτουργία σαν παιχνιδομηχανή.
Πάντως ρε γμτ το BD-S300 της sony είναι σε εμφάνιση σούπερ και αν δεν διάβαζα όλα αυτά που γράφεται μπορεί και να το χτύπαγα.

Παρεπιτόντως σήμερα που πήγα στα mediamarkt μου είπαν πως τα 60άρια PS3 τελείωσαν και δεν θα ξαναφέρουν...στο εξής -είπε ο πωλητής- μόνο το 40άρι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis