Προβλημα!Απο που αγοραζω?

Απο που αγοραζω?

• Απο καταστημα αποθηκη-αλυσιδα για να γλυτωσω 50-100 ευρω αλλα εις γνωση μου χανω τα...μετα

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    50
Reaction score
14
Νομίζω ότι το πήραμε και το πήγαμε πολύ μακριά....

Μήπως το κομμάτι του τι συμβαίνει στις αλυσίδες να γινόταν από τους συντονιστές ...καινούριο thread; :wink:

Reaction score
7
Για φαντασου να πηγαινουν καθε μερα για ελεγχο διαφορες συσκευες (εντος ή εκτος εγγυησης) σε καποιο service και να τρωει ο τεχνικος χχ χρονο και στο τελος ΟΛΟΙ να λενε οτι ΔΕΝ θελουν να τις επισκευασουν.
Πως θα βγει το service? Δεν ειναι και ο Ερυθρος Σταυρος.

Σωστα χρεωνεται λοιπον ο ελεγχος. Καποιος πρεπει να πληρωσει το χρονο που εφαγε ο τεχνικος...
Μιας κι έχω δουλέψει 3 χρόνια σε παρόμοιο πόστο ξέρω ότι οι περισσότερες χρεώσεις που βάζουν οι εταιρείες σε τέτοια θέματα είναι "αέρας". Από την στιγμή που το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να διαπιστώσεις ή όχι την βλάβη (μιας που δεν είσαι εξουσιοδοτημένο service για να επισκευάσεις κάτι) δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο ύπαρξης της χρέωσης. Είναι όμως τακτική όλων των εταιριών του είδους....

Ζητας την υπηρεσια καποιου αλλου, οποτε πρεπει να πλερωσεις.... αλλιως ας το εκανες μονος σου. Ο Τσαμπας πεθανε.
Τωρα αν ειναι η χρεωση''αερας'' ή ο τεχνικος μαγκας και βρει το προβλημα ή μη σε χρονο ΔΤ.... αλλο.

(αν δε βρεθει καποιος να το μεταφερει ή να σκεφτει με τι τιτλο θα ανοιχτει αλλου... μαλλον θα μεινει εδω) Κανενας καλος για...τιτλο?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Συμφωνώ ότι ο τζάμπας πέθανε, αλλά στην περίπτωση της κάρτας ρε Γιώργο

α) πόσο χρόνο σπατάλησε ο τεχνικός;

β) τι θα μπορούσε να κάνει πέρα από μία διάγνωση και σε τυχόν περίπτωση βλάβης να βγάλει ένα RMA;

Ας μην είμαστε και τόσο απόλυτοι.

Reaction score
0
Η άποψη μου είναι η εξής .
1 ) Εάν έχεις χρόνο και είσαι λίγο ψαγμένος στο θέμα τότε θα πας σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα να δεις και να αποφασίσεις τι θα αγοράσεις. Μετά θα μιλήσεις για την τιμή θα πεις και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εξυπηρετήσει πετάς και ένα να το σκεφτώ λίγο !!!!!!! και φεύγεις όπως μπήκες.
2 ) Αποφασισμένος λοιπόν για το τι θέλεις να πάρεις αρχίζεις αναζήτηση για την καλύτερη τιμή.!!!!!
3 ) Πηγαίνεις λοιπόν στις αλυσίδες καταστημάτων – αποθήκες και δεν σε νοιάζει εάν ο πωλητής “ξέρει” τι σου πουλάει , το μόνο που σε νοιάζει είναι να πάρεις την καλύτερη δυνατή τιμή ( και εάν παίζουν και τίποτα άτοκες δόσεις ακόμα καλύτερα ).
Λες και εκεί ένα ευχαριστώ θα το σκεφτώ και φεύγεις .!!!!!!!!!!!!!!!
4 ) Κάθεσαι αραχτός στην καρέκλα του υπολογιστή σου με την φραπεδία σου και σερφάρεις ψάχνοντας την καλύτερη τιμή. ( χωρίς να σε νοιάζει τι άλλο θα πάνε να σου πλασάρουνε οι πωλητές των προηγούμενων καταστημάτων. Αυτό σημαίνει ότι είσαι αφοσιωμένος σε αυτό που πραγματικά θέλεις και για αυτό που ξεκίνησες να αγοράσεις ) .
Έχεις βρει λοιπόν τις καλύτερές τιμές που μπόρεσες και αρχίζει ο διαλογισμός :

Ο ειδικός μου παίρνει 300 ευρώ περισσότερα από το ίντερνετ για την ώρα που ξόδεψε σε μένα και την ενημέρωση που μου έκανε + ότι εάν πάθει κάτι το μηχάνημα ( στην συγκεκριμένη περίπτωση ο προβολέας όπου η πιο συνήθης βλάβη είναι να τα παίξει η λάμπα ή να πάρει κάποιο σκουπίδι ο φακός μιλάμε για εγγύηση 6 μηνών ) τότε θα του πάω το μηχάνημα για να το πάει αυτός στην αντιπροσωπεία ή να κανονίσει να το πάρει κούριερ για να το στείλει στο εξωτερικό όπου το αγόρασε αυτός και να επισκευαστεί.
Πολλά μου φαίνονται ρε παιδία.

Το κατάστημα – αποθήκη μου παίρνει 200ευρώ περισσότερα για να κάνει στην καλύτερη περίπτωση αυτά που θα κάνει και ο πρώτος και στην χειρότερη να μου δώσει τα τηλέφωνα που πρέπει να απευθυνθώ για να λύσω το πρόβλημα μου .
Εδώ όμως γνωρίζω ότι κατά 90% το μηχάνημα που πείρα έχει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας γιατί τα περισσότερα προϊόντα που πλασάρουν τα πολυκαταστήματα και ειδικά αυτού του είδους δεν είναι παρεισαγωγής.
Στο κάτω-κάτω της γραφείς τόσες ώρες θα έχω ξοδέψει στην γύρα για να βρω το μηχάνημα που θα πάρω και για την τιμή που θα το πάρω δεν νομίζω να με πειράξει να ξοδέψω και λίγο χρόνο για την επισκευή του εάν χρειαστεί ( να το πάω στο service
- ή να πάρω τηλέφωνο για να το στείλω με κούριερ ) . Αυτά ισχύουν όμως για εμάς που μένουμε Αθήνα εσείς στην επαρχία έτσι και αλλιώς νομίζω θα ταλαιπωρηθείτε παιδιά, θα τρέξετε θα μιλήσετε θα πληρώσετε, για να φτάσει στον τόπο επισκευής.

Αγοράζοντας από το ίντερνετ κερδίζεις 200 – 300 ευρώ αλλά πρέπει να σκεφτείς – ξέρεις πόσο αξιόπιστο είναι το side όπου θα πάρεις το μηχάνημα ( μην χάσουμε και τα λεφτά μας ή το αριθμό της πιστωτικής μας ).
Στην περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό, λίγο άγχος, ένα – δύο τηλέφωνα, ένα e-mail και η αναμονή για να έρθει το καινούργιο. Το άγχος το έχεις σε κάθε συναλλαγή που κάνεις με απρόσωπα πράγματα γιατί απλά όσο και να φωνάζεις όσο και να χτυπιέσαι δεν θα αλλάξει η έκφραση της οθόνης του υπολογιστή το πολύ πολύ να την σπάσεις και να τους παραγγείλεις και μια οθόνη. Σε αντίθεση με την περίπτωση που το προϊόν έχει εγγύηση ΕΛΛΑΣ τότε μπορείς να πας στην εταιρεία να φωνάξεις να κάνεις λίγο σαματά και όλο και κάποιος υπεύθυνος θα ευαισθητοποιηθεί να σε εξυπηρετήσει κάπως καλύτερα .

Ένα άλλο θέμα είναι το ποσό που δίνεις , δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση πιστεύω ότι αξίζει να αγοράσεις από το ίντερνετ για 300 ευρώ διαφορά στις 2000 ευρώ, όπως είπατε και πολλοί από εσάς δεν μας τα χαρίζει κανένας αυτά τα χρήματα και τουλάχιστον για κάποιους από εμάς είναι αξιοσέβαστο το ποσό και νομίζω ότι το ρίσκο που λέμε είναι πολύ – πολύ μικρό.
Τώρα ένα πρέπει να δώσω 20000 ευρώ για μία αγορά θα το σκεφτώ πολύ περισσότερο και μάλλον θα προτιμήσω το επιμένων Ελληνικά ( είναι πολλά τα λεφτά ρε παιδιά και εάν πάει κάτι στραβά πρέπει να έχω κάποιον για να δείρω ).
Προσωπικά πάντως έχω κάνει μερικές αγορές από το ίντερνετ ( εξωτερικό ) και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Από Ελληνικό side έχω κάνει κάποιες αγορές αλλά κάποια στιγμή σταμάτησα και άρχισα να πηγαίνω από το κατάστημα τους για τις αγορές μου, νιώθω πολύ πιο άνετα έτσι!!!!
Δεν ξέρω εάν σας μπέρδεψα αλλά τελικά πιστεύω ότι πρωταρχικό ρόλο έχει το ύψος του ποσού που θα διαθέσεις και μετά το ποσοστό του κέρδους σου.

Υ.Γ Πάντως οι αγορές μέσω ίντερνετ έχουν αρχίσει να μπαίνουν στην ζωή μας και πρέπει να μάθουμε να τις χρησιμοποιούμε μήπως και γλιτώσουμε κανένα ευρώπουλο ή αρχίσουν οι εταιρείες και τα καταστήματα στην Ελλάδα να προσφέρουν περισσότερα πράγματα με λιγότερο κόστος, όλα τα άλλα ότι θα μου πουν πώς να στήσω τον προβολέα , τι οθόνη να πάρω , πώς να κρύψω τα καλώδια , και άλλα τέτοια δεν τα υπολογίζω είναι φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες, άλλωστε για αυτά τα θέματα θα βρεις βοήθεια και στο ίντερνετ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.859
Η επιλογή 3.
Ιντερνετικά.
Ξερά.
300 ευρά ποτέ (ως τώρα) δε μου περισσέψανε!
Στο μέλλον δε ξέρω, μπορεί και να τά'χω άφθονα και να μου περισσεύουνε!

Δε χρειάζεται δικαιολογίες ούτε σχόλια, ο νοών νοείτω.

Αλλά για τις αγορές μου από ίντερνετ ψάχνω στο ίντερνετ και αποφασίζω τι θα πάρω από αυτά που βλέπω στο ίντερνετ. Δε πάω στο ειδικό μαγαζί.
Και άντε κάποιοι μπορούνε και πάνε και σπάνε τα .... του όποιου Αντρέα αφού είναι στην Αθήνα και έχουν ελεύθερο χρόνο και διάθεση και εκμεταλεύονται (χωρίς ντροπή, δε χρειάζεται άλλωστε, τη δουλειά τους κάνουνε όλοι) αυτό που δίνει δωρεάν το εξειδικευμένο μαγαζί. Εμείς στην επαρχία (μη γελάτε, έτσι είναι...) δεν μπορούμε να δούμε συνήθως αυτό που θέλουμε. Πόσο μάλλον στην πινέζα.... Οπότε το ίντερνετ είναι η μόνη ουσιαστική πηγή γνώσης και οι εμπειρίες που ανταλλάσονται από μέλη των φόρουμς βοηθάνε.

Reaction score
5
Δείτε και εδώ...http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=205901

Πιστεύω ότι τα επιχειρηματικά μοντέλα πρέπει να αλλάξουν...όποιος καταφέρει και παντρέψει υπηρεσίες μαγαζιού και internet, θα επιζήσει, οι υπόλοιποι θα τα βρουν δύσκολα στο μέλλον...IMHO.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Πολυ ωραια!
Ο καθενας μας εχει διαφορετικες αποψεις και αυτο ειναι που κανει εναν τοπο συζητησεων...τοπο συζητησεων.
Αλλοιως δεν θα υπηρχε λογος υπαρξης, ετσι δεν ειναι?

Οπωσδηποτε δεν συμφωνω με ορισμενους, αλλα υποθετω πως αυτο ειναι θεμα καθαρα χαρακτηρα και αποψεων.Οταν δηλαδη αγορασα τον πρωτο μου CRT πριν 6 χρονια(πρωτου ασχοληθω επαγγελματικα) τον αγορασα απο εκει που μου σταθηκαν, μου εδειξαν , με πληροφορησαν περισσοτερο και οχι απο εκει που υπηρχε η φθηνοτερη τιμη.
Και καθως τα καλα πρεπει να λεγονται με το ονομα τους ηταν απο το καταστημα Ηχοκινηση στο Χαλανδρι.
Ουτε εμενα μου περισσευαν και εχω επιλεξει να μην τα βρισκω ετοιμα.
Αυτη ηταν ομως η αποφαση μου και δεν μετανοιωσα ποτε για αυτην.

Για να μπειτε ομως και λιγο στον...χορο και να δειτε και την αλλη πλευρα σας εχω ενα προβληματακι:
Καποιος, απο αυτους που ερχονται να δουν και να μην παρουν, με ξεγελασε με καποιο τροπο την ωρα απου ημουν απασχολημενος και μου αποσπασε(για οσους δεν καταλαβαν , μου εκλεψε) εναν ολοκαινουργιο Sharp XV-Z2000.
Πολυ μαγκας!
Και στο δικο μου το χωριο ετσι μετραμε την μαγκια :twisted:
Εχω ζητησει ηδη να χρεωθω εγω τον βιντεοπροβολεα που σε απλα Ελληνικα σημαινει να τον πληρωσω απο την τσεπη μου.

Το προβλημα ειναι:
Ποσους βιντεοπροβολεις πρεπει να πουλησω για να κανω αποσβεση του κλαπεντος τεμαχιου?
Αφου γνωριζετε κερδη κλπ δεν θα ειναι για σας δυσκολο να απαντησετε , ετσι δεν ειναι?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Πέρα από το περιστατικό που όντως είναι δείγμα θρασύτητας, πιστεύω ότι όπου εμπλέκεται η παροχή υπηρεσιών το κόστος αυξάνετε.

Το δικτυακό ξατάστημα κόβει από τις παροχές και την διαφήμιση, κάνει μαζικές αγορές και μπορεί έτσι να πουλά φθηνότερα.

Το να σου έχει κάποιος προβολείς στημένους για σύγκριση δεν είναι πώληση απλά πώληση αλλά παροχή υπηρεσιών.

Σε αυτή την περίπτωση μοπρούμε να πούμε ότι δεν έχεις να κάνεις με πωλητές αλλά με σύμβουλους πωλήσεων (άσχετα αν κι αυτή η έννοια έχει παρεξηγηθεί στις μέρες μας) και φυσικό είναι ότι θα έπρεπε αυτή η παροχή να πληρώνεται. Στο εξωτερικό που γνωρίζω οι παροχές αυτές χρεώνονται extra ενώ εδώ πολλές εταιρίες μετακυλύουν το κόστος της παροχής στο προϊόν.

Θα ήθελα όμως να δω και τις εγχώριες εταιρίες να λειτουργούν με τα πρώτυπα του εξωτερικού αλλά πολύ φοβάμαι ότι η αγορά μας
α) είναι πολύ μικρή
β) είναι ανώριμη
γ) είναι ασταθής

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Καποιος, απο αυτους που ερχονται να δουν και να μην παρουν, με ξεγελασε με καποιο τροπο την ωρα απου ημουν απασχολημενος και μου αποσπασε(για οσους δεν καταλαβαν , μου εκλεψε) εναν ολοκαινουργιο Sharp XV-Z2000.
Πολυ μαγκας!
Και στο δικο μου το χωριο ετσι μετραμε την μαγκια :twisted:
Εχω ζητησει ηδη να χρεωθω εγω τον βιντεοπροβολεα που σε απλα Ελληνικα σημαινει να τον πληρωσω απο την τσεπη μου.

Το προβλημα ειναι:
Ποσους βιντεοπροβολεις πρεπει να πουλησω για να κανω αποσβεση του κλαπεντος τεμαχιου?
Αφου γνωριζετε κερδη κλπ δεν θα ειναι για σας δυσκολο να απαντησετε , ετσι δεν ειναι?
Δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω χαρακτηρισμούς ή οτιδήποτε άλλο...

Απλά να πω ότι υπάρχει περίπτωση αυτός που έκανε την κίνηση αυτή, να μας διαβάζει τώρα...

Επειδή ο κόσμος είναι μικρός και τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα - και ακόμα στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετοί καλοί Σέρλοκ Χολμς - θα ήθελα να του υπενθυμίσω ότι πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να ανακαλυφθεί...

Έχει όμως την ευκαιρία να μετανιώσει για ότι έκανε και απλά να μου στείλει ένα pm...

Εγώ του δίνω τον λόγο της τιμής μου ότι θα ξεχαστεί το όλο γεγονός, θα κρατηθεί πλήρης ανωνυμία και δεν θα το μάθει κανείς άλλος εκτός από μένα...

:wink:

Είναι άδικο για 3-4.000 Ευρώ να ξεφτιλίζεται το όνομά σου... εκτός και από τις ποινικές συνέπειες...

Θα περιμένω...

Reaction score
51
Για να μπειτε ομως και λιγο στον...χορο και να δειτε και την αλλη πλευρα σας εχω ενα προβληματακι:
Πολυ μαγκας!
Και στο δικο μου το χωριο ετσι μετραμε την μαγκια       :twisted:

Το προβλημα ειναι:
ΣΟΚ!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Αν είναι δυνατόν........
Και που διαόλο βρήκε τόσο θράσος να πάρει παραμάσχαλα ένα ολόκληρο μηχάνημα και να "την κάνει"...............

Ήμαρτον.........

Χρήστο, έχεις ένδειξη του ποιός είναι? :shock:

Reaction score
6
ΕΓΩ ΘΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΔΡΕΑ(ΟΧΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ). ΤΟΝ ΑΔΡΕΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑ ΕΩΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ (ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ), ΓΙΑ PJ ΚΑΙ ΟΘΟΝΗ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΞΕΣΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ.ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΕΥΝΟΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑV SITE . ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΦΤΙΑΧΝΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΜΑΣ

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Πολυ ωραια!
...
Πολυ μαγκας!
...
Στην αρχή νόμιζα ότι έκανες πλάκα...
Μου φαίνεται ότι δεν πάμε καθόλου καλά!
Θα ήθελε ο τύπος να βρεθεί στην θέση σου να δεις πως είναι?

Reaction score
51
Στέργιε, όταν κάποιος είναι αλήτης σε τέτοιο βαθμό, πιστεύεις να έχει τέτοιου είδους ευαισθησίες??
Ο καθένας μεγαλώνει με κάποιες αρχές στο μυαλό του, που στο μεγαλύτερό τους ποσοστό έρχονται από την οικογένειά μας.

Όταν λοιπόν ένα μικρό παιδί κάνει την στραβή και δεν τον πιάσουν και ακόμα χειρότερα να τον αντιληφθούν οι γονείς του και δεν τον τιμωρήσουν παραδειγματικά, τότε όταν μεγαλώσει κάνει τέτοιες αλητείες!!

Αλλά βέβαια......
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μάθει να δουλεύουν με κόπο και πόνο για να μπορέσουν να αποκτήσουν αυτά που θέλουν ή ονειρεύονται.
Και βέβαια αυτοί είναι οι μάγκες.
Αυτοί που δεν απλώνουν το χέρι να κλέψουν, ανεξάρτητα από την αξία του πράγματος.
Γιατί ακόμα και μια τσίχλα των 0,10 ευρώ να κλέψουν είναι κλέφτες και ανάξιοι εμπιστοσύνης και συμπάθειας.

Να τον χαίρεσαι μεγάλε......
Και εύχομαι να σου έχει τύχει εκείνο το αναθεματισμένο 5% των προβληματικών προιόντων για τα οποία χρειαζόμαστε την εγγύηση.........

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Να τον χαίρεσαι μεγάλε......
Και εύχομαι να σου έχει τύχει εκείνο το αναθεματισμένο 5% των προβληματικών προιόντων για τα οποία χρειαζόμαστε την εγγύηση.........
Αυτό θα ήταν θεία δίκη... :twisted: :twisted:

Reaction score
7
Υποθετω οτι το s/n το εχεις Ανδρεα...
Προωθησε το στην εταιρια και στα σερβις...
γιατι καποια στιγμη θα το χρειαστει...

Στης εταιρια που ειμαι παντως υπαρχει τετοιο συστημα... απο Ελλαδα και Κυπρο, ο,τι κλεμμενο υπαρχει και ο καταναλωτης ειχε το s/n ειναι καταχωρημενο...

Ειναι απιστευτο το τι σκεφτονται για να την κανουν ...

Πριν χρονια οταν δουλευα στη Γλυφαδα σε εμπορικο καταστημα τεχνολογιας, γινεται ενας τσακωμος εξω, τον πεταγε ο ενας στην τζαμαρια, φωνες, χαμος... βγηκαν ολοι απο τα μαγαζια να δουν, να χωρισουν.... και γενικα η προσοχη ολων πηγε στο ξυλο....

Μολις ηρεμησαν να πραγματα... στο διπλανο καταστημα παρατηρησαν οτι ελειπε ενα -κλειδωμενο- laptop... Τοτε καταλαβαμε το λογο του καβγα....
Απλος αντιπερισπασμος....

Το εχω βιωσει το σκηνικο αρκετες φορες... δυστυχως....

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
κι εγώ έχω τύχει τέτοιες φάσεις με κύριο στόχο laptop αλλά και κινητά τηλέφωνα...

Αν και για τα laptop υπάρχει λύση...

Reaction score
0
filage ta royxa soy na exeis ta misa.

Το να λέμε ντροπή σε αυτόν που το έκανε δεν γίνετε τίποτα, και ότι είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε.
Αυτός όπου έκανε αυτήν την πράξη γνωρίζει πολύ καλά τι έκανε και ποιος είναι ο χαρακτηρισμός που του αρμόζει,καθώς και τις συνέπειες του νόμου που τον βαραίνουν.
Το θέμα είναι ότι μάλλον ο ΑΝΤΡΕΑΣ κάνει κάποιο λάθος,στο ποιους (εμπιστεύεται) βάζει στο μαγαζί του και τους αφήνει να γυροφέρνουν ανεξέλεγκτα.
Αυτό το λέω και μην με παρεξηγήσει ο ΑΝΤΡΕΑΣ γιατί γνωρίζω ότι και σε άλλο κατάστημα όπου βρισκότανε την είχε πατήσει πάλι ,και πάλι είχε γίνει θέμα σε κάποιο FORUM.
Νομίζω ΑΝΤΡΕΑ ότι ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για το τι σημαίνει « ΑΝΘΡΩΠΟΣ » και να μην δείχνεις εμπιστοσύνη ούτε στον ΚΟΛ…ΣΟΥ.
Αν θυμάμαι καλά το είχα γράψει και τότε ότι όποιος σου λέει ότι είμαι μέλος στο SIDE κ.λ.π δεν σημαίνει ότι δεν είναι και απατεώνας ή και διάφορους άλλους χαρακτηρισμούς που μπορούμε να δώσουμε στο εν’λόγο άτομο.

Στο άλλο θέμα τώρα θα ήθελα να σημειώσω ότι πραγματικά δεν γνωρίζω τα ποσοστά του κέρδους όχι μόνο τα δικά σου Αντρέα άλλα και από κανένα άλλο κατάστημα.
Έτσι δεν μπορώ να γνωρίζω εάν οι τιμές στα εξειδικευμένα καταστήματα είναι λογικές η όχι σε σχέση με το ίντερνετ, αλλά αυτό που ξέρω είναι πως όλοι μα όλοι μας πριν αγοράσουμε κάτι, θα κοιτάξουμε που θα βρούμε την καλύτερη τιμή και από εκεί και πέρα αποφασίζουμε με τις δικές μας προτεραιότητες ο καθένας από πού θα αγοράσουμε.
Πάντως για να μην παρεξηγηθώ πάλι, όλοι μας θα θέλαμε όλα τα μαγαζιά να είναι όπως τα εξειδικευμένα σε εξυπηρέτηση και αυτά με την σειρά τους να έχουν τιμές ίντερνετ!!!!!!!!.
Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό.
Θα ήθελα να πω και στον φίλο τον costas EAR ότι δεν είναι σωστό να λέει ότι εμείς εδώ στην Αθήνα ή σε άλλες μεγάλες πόλης της ΕΛΛΑΔΑΣ όπου έχουμε πρόσβαση στα ειδικά καταστήματα πάμε και ¨¨ ζαλίζουμε ¨¨ τον κάθε Αντρέα και μετά του λέμε άντε γεια.
Πιστεύω ότι όπως έγραψες και εσύ φίλε δεν το κάνεις γιατί δεν έχεις πρόσβαση σε καταστήματα τέτοιου είδους, εάν ο Αντρέας ήτανε στην περιοχή σου μάλλον θα το έβλεπες από άλλη οπτική γωνία.
Όπως έγραψα και πάλι πιστεύω ότι στα 2000 ευρώ τα 300 είναι σημαντικό ποσό το ίδιο ποσό βέβαια δηλαδή τα 300 ευρώ σε ύψος 15000 ευρώ δεν είναι τίποτα.
Θα ήθελα να πω επίσης ότι σίγουρα δεν είμαι ο μόνος που σκέφτεται και αγοράζει έτσι αλλά δεν αισθάνομαι και ντροπή να πω την άποψη μου γιατί αυτό είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και πιστεύω ότι σε αυτό το SIDE έτσι λειτουργούμε και πρέπει να λειτουργούμε.
Μπορεί διαβάζοντας τις απόψεις των καταναλωτών, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων ( δεν εννοώ τον Αντρέα ) να αλλάξουν την πολιτική τους στο θέμα τον πωλήσεων.
Κλείνοντας να πω ότι και εάν δεν αγοράσω από το κατάστημα του Αντρέα και όποιου Αντρέα σίγουρα θα κάνω πρόταση σε όποιον γνωστό μου ενδιαφέρετε για τέτοιου είδους αγορές να επισκεφτεί αυτό το κατάστημα για όλα αυτά που θα του προσφέρει και ότι αποφασίσει μετά ας κάνει.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Πως μπορω να αλλαξω χαρακτηρα στα 43 μου?
Πως μπορω να σταματησω να εμπιστευομαι το συνολο των ανθρωπων για να αποφυγω το "κακο" 2-3% ?

Η κλοπη ειναι κατι που-καθως δεν καταλαβαινω τον σκοπο της-αναγαγω σε ασθενεια.

Και ποτε δεν σταματω να ελπιζω ως το τελος...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.185
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907