Προβλημα!Απο που αγοραζω?

Απο που αγοραζω?

• Απο καταστημα αποθηκη-αλυσιδα για να γλυτωσω 50-100 ευρω αλλα εις γνωση μου χανω τα...μετα

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    50
Reaction score
0
ΝΑ .... ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ Η΄ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ Η΄ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ.........ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ........ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ "C'EST LA VIE "  ΑΠΛΑ  ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΣΕΙ ΑΠ΄ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ !!!!.........

Reaction score
0
Δεν εχετε κανει καμια ασφαλεια ρε Αντρεα?
Η αστυνομια δεν μπορει να κανει τιποτα? Δεν εχεις κανενα στοιχειο η ενδειξη να τους πεις?
Κριμα εισαι να τα πληρωσεις μονος απο την τσεπη σου...............
Στενοχωρεθηκα ειλικρινα......................................................

Reaction score
0
μετα απο τοσες ημερες βρηκα ευκαιρια να ριξω μια ματια
και τι να δω .....αυτο που εκαναν στον ανδρεα ...αισχος ...

αυτος που το εκανε

χρηστος παυλου

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Χρηστο, ευχαριστω πολυ φιλε αλλα δεν μπορουσα να αφησω την εκφραση που χρησιμοποιησες

Reaction score
7
Δεν εχετε κανει καμια ασφαλεια ρε Αντρεα?
Η αστυνομια δεν μπορει να κανει τιποτα? Δεν εχεις κανενα στοιχειο η ενδειξη να τους πεις?
Κριμα εισαι να τα πληρωσεις μονος απο την τσεπη σου...............
Στενοχωρεθηκα ειλικρινα......................................................

Ασφαλεια...? Νομιζω οτι η μονη περιπτωση να ασφαλισει μια ασφαλιστικη εταιρια ενα εμπορικο καταστημα ειναι επι του συνολου των πριοοντων, και μονο στην περιπτωση που μπουκαρουν ενα βραδυ μεσα και το σηκωσουν ή αν καταστραφει εμπορευμα απο τον χ ψ λογο. Αν ηταν τοσο απλο... θα ειχαν κλεισει οι ασφαλιστικες.... :wink:

Αστυνομια...? Καλοοοοοο..... Το αλλο με τον Τοτο, το ξερεις? :shock: :?

Reaction score
51
Αντρέα (για να μειώσω λίγο τον πόνο και θυμό....) να ποιά είναι η λύση....
Όποιος έρχεται, θα τον κερνάς καφέ και το ποτήρι θα το κρατάς μέχρι να φύγει.
Αν την "κάνει" θα έχεις τουλάχιστον τα δακτυλικά του αποτυπώματα...... :twisted: :twisted:

(την θέση μου στο θέμα την έδωσα παραπάνω.....) :roll:

Reaction score
1
Έχω την εντύπωση ότι έχετε ξεφύγει λίγο από το θέμα. Αυτός που πηγαίνει σε ένα μαγαζί και πρήζει τους πωλητές και τους τρώει το χρόνο τους για να μάθει τσάμπα , είναι σπαστικός και σκάρτος, αλλά δεν διαπράττει ποινικό αδίκημα.
Ο κλέφτης, είναι κλέφτης. Εγώ τον προβολέα μου, τον είχα δει σε γνωστό και τον αγόρασα από "τρύπα" στην Αθήνα, που τον είχε φθηνά. Το καλώδιο DVI το παράγγειλα από ιντερνετόμάγαζο, γιατί το είχε στη μισή τιμή και γιατί στην Ελλάδα αυτό που είχαν στην διπλάσια τιμή ήταν και παλιότερο μοντέλο ...

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑ
επειδη σε ολα τα μελη εχεις σταθει και επειδη ολοι
εχουμε και συνεχιζουμε να μαθαινουμε απο αυτο εδω το site

ΒΑΖΩ ΕΚΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ρεφαρουμε ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ

και να δει ο Μ@Λ@Κ@Σ οτι εχεις φιλους και δεν
μασαμε απο τετοια

οσο για την αλλαγη της προσωπικοτης του ανθρωπου

@ O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ ΓΕΝΙΕΤΑΙ @

Reaction score
0
Έχω να προτείνω κάτι καλύτερο: στο επόμενο συγκριτικό να βάλουμε σαν "ρεφενέ" ή "άτυπο εισιτήριο" 20 ευρώ (ή κάτι σε αναλογία με τους παριστάμενους) και πιστεύω ότι έτσι θα είναι καλύτερα για όλους... :wink:
Και η ζημιά θα καλυφθεί και θα φανεί αυτό σαν ανταμοιβή στον Αντρέα για τον παρανίσιο κόπο του για το συγκριτικό.
Τι λέτε;

Reaction score
6
Mη λετε ανοησιες( με το συμπαθειο) τι ειναι ο Αντρεας?Τον στηριζεις αμα αγοραζεις απο εκει που πουλαει.

Reaction score
0
... και να παρέχουν ηθική στήριξη στον παθόντα. Ξεπερνιέται πιο εύκολα έτσι... :wink:

Reaction score
0
Καταρχήν θα ήθελα με τη σειρά μου να εκφράσω τη συμπάθειά μου στον Αντρέα για το άσχημο περιστατικό που του συνέβη. Έχοντας πέσει θύμα κλοπής μια φορά μέχρι τώρα στη ζωή μου, μπορώ να κατανοήσω τα συναισθήματα που σε πλημμυρίζουν: απογοήτευση, οργή, λύπη.

Σε πολλούς ανθρώπους που έχουν πέσει θύματα κλοπών, έχει παρατηρηθεί και μία –έστω προσωρινή- διοχέτευση των αρνητικών αυτών συναισθημάτων σε εντελώς λάθος κατεύθυνση. Για παράδειγμα, κάποιος θα μπορούσε να ξεσπάσει ακόμη και με σωματική βία πάνω στη γυναίκα του, ή κάποιος άλλος θα μπορούσε να ξεσπάσει στο ταλαίπωρο αλλοδαπό που απασχολεί στη δουλειά του, θεωρώντας ότι οι αλλοδαποί ευθύνονται για την αύξηση της εγκληματικότητας κτλ. Αλλά ας μην εμβαθύνουμε άλλο, γιατί πιθανότατα η συζήτηση θα παρεκτραπεί.

Θα ήθελα να πω στα μέλη που απευθύνονται με αισθήματα οργής στο άτομο που φρόντισε να ελαφρύνει τον Αντρέα από το βάρος του Sharp, ότι δεν έχει κανένα νόημα το ξέσπασμά τους κατά την ταπεινή μου άποψη. Πρώτον, γιατί οι πιθανότητες να διαβάζει το forum ο κλέφτης είναι ελάχιστες έως μηδαμινές και δεύτερον, εάν το διαβάζει, τότε τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα: θα μιλάμε για άτομο στο οποίο η ανάγκη για κλοπή αποτελεί ψυχική νόσο. Μιλάμε για τα άτομα εκείνα που κλέβουν, όχι επειδή αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα, αλλά επειδή με αυτό τον τρόπο επέρχεται η ορμονική ισορροπία στον οργανισμό τους (φτιάχνονται, με απλά λόγια). Με αυτό τον τρόπο αναπληρώνουν την έλλειψη ανδρεναλίνης, όπως ακριβώς το ίδιο κάνουν και οι παλαβοί που πηδάνε με αλεξίπτωτα από ουρανοξύστες, από γκρεμούς κτλ.

Για να έρθω όμως και εγώ στο κυρίως θέμα, που είναι πράγματι πολύ μεγάλο και με φοβερές κοινωνικές διαστάσεις. Καταρχήν θα ήθελα να αναφερθώ πρώτα από όλα στις επιπτώσεις της λεγόμενης παγκοσμιοποίησης των οικονομιών πολλών κρατών της γης και του εμπορίου γενικότερα. Ίσως η σημαντικότερη επίπτωση είναι το λεγόμενο φαινόμενο του «ντόμινο». Π.χ., το γεγονός ότι μια πολύ μεγάλη σε μέγεθος επιχείρηση βάζει λουκέτο, δεν έχει μόνο πρωτογενείς και δευτερογενείς αρνητικές επιπτώσεις (Πρωτογενείς για τους ιδιοκτήτες και μετόχους, καθώς για το προσωπικό της εταιρείας. Δευτερογενείς για τους προμηθευτές και πιστωτές καθώς και πολλούς άλλους μικρούς επιχειρηματίες που βάσιζαν τη βιωσιμότητα της επιχείρησής τους στη λειτουργία της μεγάλης επιχείρησης). Πέρα λοιπόν από αυτές τις ορατές σε όλους επιπτώσεις, υπάρχουν και πολλές άλλες που γίνονται αντιληπτές μετά από πολλά χρόνια.

Σας έκανα αυτόν τον απαραίτητο πρόλογο για να σας πω το εξής απλό: Όταν επιλέγετε, για παράδειγμα, να αγοράσετε από το internet το προιόν που βρίσκετε στην απολύτως φτηνότερη τιμή, η άμεση επίπτωση που είναι ορατή είναι το γεγονός ότι εσείς κερδίσατε 200, 300, 500, 1000 ευρώ. Αν μαζευτούν πολλοί καταναλωτές που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο, τότε οι έλληνες έμποροι των συγκεκριμένων προιόντων είναι καταδικασμένοι σε κλείσιμο της επιχείρησής τους. Το ποσοστό αγορών από το internet είναι στην Ελλάδα ακόμα μικρό, αλλά είναι απολύτως βέβαιο ότι θα αυξηθεί δραματικά τα επόμενα χρόνια. Τότε θα μιλάμε όμως για στρατιές ολόκληρες από εμπόρους που θα έχουν καταστραφεί οικονομικά. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι η χώρα αντέχει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι να καταλήξουν στην οικονομική ανέχεια, χωρίς η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ δουλειά και το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ επίπεδο ζωής να επηρεαστεί στο ελάχιστο, είναι αλλού νυχτωμένοι κατά την ταπεινή μου άποψη.

Το καράβι που λέγεται Ελλάδα, είναι ένα και μοναδικό και είμαστε όλοι στοιβαγμένοι επάνω του. Αν κάνει μια μεγάλη τρύπα στα ύφαλά του, ακόμα και πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, με τις φουρτούνες τα νερά θα μπαίνουν σιγά σιγά μέσα. Από κει και μετά η πορεία των γεγονότων είναι λίγο πολύ καθορισμένη. Ξυπνάς ένα ωραίο πρωί και έχεις βρεθεί μαζί με όλους τους άλλους στη θέση του Leonardo di Caprio στον Τιτανικό: γαντζωμένος από τα κάγκελα της πρύμνης που βυθίζεται.

Όταν αγοράζεις από τη τεράστια γερμανική αποθήκη που ονομάζεται technikdirekt, ενισχύεις συνειδητά τη γερμανική οικονομία έναντι της δικής σου οικονομίας της ελληνικής. Tο κακό είναι ότι το αφεντικό και οι μέτοχοι της technikdirekt δεν έχουν σπίτι, οικογένεια και παιδιά στην Ελλάδα. Δεν απασχολούν έλληνες εργαζόμενους. Δεν πληρώνουν φόρους στο ελληνικό κράτος. Το χρήμα τους, με ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ δεν θα εισρεύσει στην ελληνική οικονομία, εκτός αν πάνε για κανένα δεκαπενθήμερο διακοπές στη Μύκονο ή στη Σαντορίνη.

Φυσικά και δε θα πω ΠΟΤΕ ΝΑΙ στους ΑΣΥΔΟΤΟΥΣ έλληνες έμπορους. Όταν για παράδειγμα, μια οθόνη προβολής πωλείται από την ελληνική αντιπροσωπεία 1300 ευρώ και στην Αμερική κοστίζει 400 δολάρια (δηλαδή 300 ευρώ), τότε δεν το συζητάμε, ο έλληνας «μπακάλης» πρέπει να πάρει το μάθημα που του αξίζει.

Την επόμενη φορά όμως που θα αγοράσετε από το internet για να γλυτώσε 50, 100, 200 ευρώ, ξανασκεφτείτε το. Μήπως θα ήταν προτιμότερο κανένα παζάρι παραπάνω με τον έλληνα έμπορο; Μήπως θα ήταν προτιμότερη η κλασική ατάκα: «Βρίσκω καλύτερη τιμή απο αυτή που μου δίνετε», ή πέντε, δέκα, είκοσι άτοκες ή χαμηλότοκες δόσεις αντί της πληρωμής μετρητοίς;

Και να σκεφτείτε ότι δεν έχουμε ούτε κατά διάνοια καταναλωτικό κίνημα και συνείδηση στην Ελλάδα. Όταν θα αποκτήσουμε ένα Ινστιτούτο του καταναλωτή που θα μας προστατεύει στοιχειωδώς, όταν θα μάθουμε να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε καταναλωτικά εμπάργκο, τότε θα δείτε που θα πάνε οι τιμές.

Και δε θα έχουμε ανάγκη κανέναν γερμανό και αμερικάνο «μεγαλοιδιοκτήτη ιντερνετικής αποθήκης»!

Reaction score
54
Sorry to hear για τον προβολέα Ανδρέα. Υπάρχουν πολλοί άρρωστοι εκεί έξω που οταν βρουν τη παραμικρή ευκαιρία θα κλέψουν.

Στο θέμα μας. Αγοράζω απο το εξωτερικό όταν πρόκειται να γλυτώσω ένα αξιοσέβαστο ποσό. Πχ στη περίπτωση του Ζ3 πχ μπορώ να γλιτώσω απο το technikdirekt το ποσό των €700. Οπότε δεν βρίσκω κανένα λόγο να προτιμήσω την εδώ αγορά. Δεν κάθομαι να σκεφτώ την ζημιά που κάνω στην Ελληνική αγορά και άλλα διάφορα γιατι πολυ απλά ο μισθός μου δεν μου επιτρέπει να μπω σε αυτή τη λογική. Όταν μιλάμε για διαφορές μέχρι 300 ευρώ (Στην κατηγορία των 2000 ευρω) ίσως να μην προτιμήσω τη ταλαιπωρία του εξωτερικου.
Σίγουρος προβολέας που θα αγόραζα πάντως απο Ελλάδα είναι κάποιος benq...οι διαφορες τιμής σε σχέση με το εξωτερικό είναι αμελητέες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.133
Members
38.660
Νεότερο μέλος
nikosnatsios1989