- Reaction score
- 164
:crazy_3:Άψογα. Τότε λοιπόν, στο εξής, το "ζαχαροπλάστης είναι ο μπαμπάς σου" δεν θα πρέπει να λέγεται στα ωραία κορίτσια, αλλά θα πρέπει να αντικαταστήσει την ερώτηση "ληγμένα πήρες?"
:crazy_3:Άψογα. Τότε λοιπόν, στο εξής, το "ζαχαροπλάστης είναι ο μπαμπάς σου" δεν θα πρέπει να λέγεται στα ωραία κορίτσια, αλλά θα πρέπει να αντικαταστήσει την ερώτηση "ληγμένα πήρες?"
Κανένα μπέρδεμα...Αν αυτό στο οποίο αναφέρεται το e-mail αφορά θέμα τυποποίησης, πρέπει να υπάρχει κάποιο επίσημο έγγραφο το οποίο να αναφέρεται σε αυτό το νούμερο, σε αυτό το σύμβολο. Γνωρίζουμε κάτι για αυτό;
Από την άλλη ο ορισμός του φρέσκου γάλακτος είναι πολύ αυστηρός οπότε δεν θα μπορούσε να περιλάβει γάλα από επιστροφή.
Μπέρδεμα...![]()
Δηλαδή Χρήστο μπορεί το φρέσκο γάλα να προέρχεται από επιστροφές; Είχα την εντύπωση αυτό χρησιμοποιείτο μόνο για γαλακτοκομικά. Δεν αναφέρομαι σε γάλα μακράς διάρκειας - υψηλής παστερίωσης ή εβαπορέ.Το φρέσκο γάλα έχει συγκεκριμένη μέθοδο παστερίωσης γι' αυτό και διατηρείται λίγες ημέρες. Αντίθετα το υψηλής παστερίωσης διατηρείται μέχρι και 2 μήνες...
Το πιο βασικό συστατικό του γάλακτος που είναι ευαίσθητο είναι η πρωτείνη του. Αυτή αν δεν "χειριστεί" με συγκεκριμένη μέθοδο χάνει την τεταρτοταγή της δομή και άρα και τις ιδιότητές της. Ακόμα όμως και αυτό να συμβεί με συγκεκριμένες μεθόδους μπορεί να γίνει ανάταξη.
Το φρέσκο γάλα (αυτό που παστεριώνεται στους 72 βαθμούς Κελσίου για 15 δευτερόλεπτα και μετά ψύχεται απότομα στους 5 βαθμούς Κελσίου) και διατηρείται εντός ψυγείου έχει ημερομηνία λήξεως στην Αγγλία 10 ημέρες.Δηλαδή Χρήστο μπορεί το φρέσκο γάλα να προέρχεται από επιστροφές; Είχα την εντύπωση αυτό χρησιμοποιείτο μόνο για γαλακτοκομικά. Δεν αναφέρομαι σε γάλα μακράς διάρκειας - υψηλής παστερίωσης ή εβαπορέ.
Καλάααααα....αν γινόταν αυτό, θα είχαμε τα μισά emails στο internet απ'ότι έχουμε τώρα!Καλό θα ήταν να προσέχουμε τι αναδημοσιεύουμε και τι υποστηρίζουμε χωρίς να έχουμε γνώση…
Όταν υπάρχουν πληροφορίες για θέματα που άπτονται τις υγείας, είναι προς όφελος του κοινού να κυκλοφορούν, έστω και ως ερωτήματα, έστω και για να αποδειχθεί ότι δεν ισχύουν. Αρκεί να χαρακτηρίζονται ως ανεξακρίβωτες και, συνεπώς, ερευνητέες.Καλό θα ήταν να προσέχουμε τι αναδημοσιεύουμε και τι υποστηρίζουμε χωρίς να έχουμε γνώση… Γνωρίζουμε τη προέλευση της πληροφορίας??
Εγώ έχω, γιατί έχω παιδιά και πίνουν γάλα. Ή αυτή δεν θεωρείται σχέση, και σχέση θεωρείται μόνο αν βγάζω λεφτά απ' αυτό?Όσοι εξέφρασαν γνώμη έχουν σχέση με το αντικείμενο?
Οι περισσότεροι, απ' όσο αντιλαμβάνομαι, δεν την γνωρίζουν, όπως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τα πάντα για όλους τους κλάδους και όλα τα θέματα. Ευκαιρία όμως να τη μάθουν για το συγκεκριμένο. Εσείς τη γνωρίζετε να μας διαφωτίσετε?Γνωρίζουν την ισχύουσα νομοθεσία για τα τρόφιμα
Αν μια οποιαδήποτε πληροφορία διαδοθεί μέσω της οδού που περιγράψατε στο συγκεκριμένο απόσπασμα, χωρίς βεβαίως το όραμα, θα υπογράφατε υπεύθυνη δήλωση ότι είναι οπωσδήποτε ψευδής? Εγώ θα ήμουν δύσπιστη, αλλά αν αφορούσε θέμα που με ενδιαφέρει, δεν θα την απέρριπτα χωρίς εξέταση.ή αναπαράγουμε αυτό που μας είπε ο μπατζανάκης του ξαδέρφου του κουμπάρου μας που το άκουσε στο φουρνο από τον γιο της λουκίας η οποία το είδε σε όραμα στον ύπνο της?
Αυτό είναι ειρωνεία προς άτομα που με αφορμή το συγκεκριμένο κείμενο θέλουν να βεβαιωθούν για το τι τρώνε και τι πίνουν? Δεν είναι κάπως άδικο?Η αλήθεια είναι πως παστεριώνεται 15 φορές και μετά γίνεται και αφρόλουτρο....