Προσφορά 30 εκπομπών κλασσικής μουσικής σε Dvd!!!! για όλα τα μέλη του Avsite!!!!

Reaction score
51
Μία μεγάλη προσφορά από τον φίλο κ.Νίκο Κανελλόπουλο από τον σταθμό 9.84, που σας την μεταφέρω από το αφιέρωμα στον Μότσαρτ:
http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=9402&highlight=

Αγαπητοί Φίλοι,

Χρειάζομαι ακόμη περίπου 2 εβδομάδες για να συμπληρώσω το μεγάλο αφιέρωμα στον Μότσαρτ, που θα χρειαστεί περίπου 30 εκπομπές! για να μεταδώσω τα 250+ πιο σημαντικά του έργα, με σειρά καταλόγου Κέχελ.

Μόλις ολοκληρώσω την ηχογράφηση θα είναι στη διάθεση όλων των φίλων του forum, ένα DVD με mp3 (292) με όλες τις εκπομπές, και τις 30! Το DVD θα έχει και τον κατάλογο των έργων με τη σειρά που θα περιλαμβάνονται σε XLS, καθώς και άλλες λεπτομέρεις (έτος, info, αριθ. καταλόγου).

Μαζέψτε συμμετοχές, αλλά και πρόθυμους να βοηθήσουν στην αναπαραγωγή των δίσκων.

Τέλος, παρακαλώ τους administrators να ανεβάσουν το μήνυμα αυτό και στα άλλα topics που αφορούν την εκπομπή, επειδή αφορά όλους τους φίλους της κλασικής μουσικής.

Νικος Κανελλόπουλος
Η Κλασική Κόμπακτ Δισκοθήκη
Αθήνα 9.84 fm
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Νίκο Κανελλόπουλο , ο οποίος έχει την διάθεση και την καλοσύνη να προσφέρει στα μέλη του AVsite τις 30 εκπομπές του-αφιέρωμα στον Mozart- σύνολο δηλαδή 30 πενηντάλεπτα μουσικής σε mp3 μεγάλης ανάλυσης σε DVD!!!!

Ο μέγιστος αριθμός των μελών τίθεται στα 50 μέλη!!!
Παρακαλώ λοιπόν τις δηλώσεις από τώρα σε αυτό το post και τις διευθύνσεις σας σε pm σε μένα!!!

(Κατόπιν προσωπικής επικοινωνίας που είχα με τον κ.Νίκο Κανελλόπουλο σήμερα, τον ευχαρίστησα εκ μέρους όλων μας , και προσέφερα την δική μου βοήθεια και άλλων πιθανά φίλων μελών, στην εγγραφή αυτών των DVD) !!!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ακομα μια φορα τα συγχαρητηρια μου στον Νικο αλλα και σε εσενα Γιωργο!

Ειμαι μεσα 100%
(δ/νση ξερεις) :wink:

Reaction score
0
Θα αποκτήσουμε PhD στον Mozart μετά από την ακρόαση? ;)

Ένα copy και για εμένα παρακαλώ.

Ευχαριστούμε Γιώργο και Νίκο!

V

VIDEOMIX

Guest
Και για μένα. Ειναι η μεγάλη μου ευκαιρία να ασχολειθώ σοβαρά με την κλασσική μουσική.

Reaction score
0
Μπορώ να επίσης να βοηθήσω στην αναπαραγωγική διαδικασία... 10-15 δισκάκια από εμένα.

Reaction score
86
Μια κοπια και για μενα παρακαλω και αν χρειαστειτε βοη8εια στις κοπιες 8α μπορουσα να βοη8ησω

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Διαβασατε τι εγραψε ο Videomix?
"Ειναι η μεγάλη μου ευκαιρία να ασχολειθώ σοβαρά με την κλασσική μουσική."

Kαποτε οταν ζουσα στην Αμερικη , και λατρευα τον Αμερικανικο τροπο ζωης ελεγα μεσα μου πως αν ποτε ειχα πολλα χρηματα , η κυβερνουσα αυτον τον τοπο(σπουδαστης πολιτικων επιστημων γαρ) θα προσπαθουσα να στειλω οσο το δυνατον περισσοτερους συμπατριωτες μας στην "ευλογημενη γη"
Με αυτο τον τροπο θεωρουσα πως θα ανοιγε το μυαλο τους και πως καποτε η χωρα μας θα καταφερνε να απολαυσει οσα απολαμβανα εγω εκεινη την στιγμη.
Μυαλο 18 χρονων θα μου πειτε...

Ομως εχετε καταλαβει πως ο Νικος Κανελλοπουλος και οι υπευθυνοι αυτης της κατηγοριας κανουν ακριβως το ιδιο πραγμα?

Η κλασικη μουσικη δεν ειναι "ακουσαμε ενα κομματι και μας αρεσε/δεν μας αρεσε"
Ειναι πολλα περισσοτερα.
Ειναι η βαση απο την οποια πρεπει ολοι μας να ξεκινησουμε.
Και ειναι μια βαση την οποια πρεπει να μαθουμε καλα.

Οριστε λοιπον , να η ευκαιρια ξεκινωντας απο τον μεγαλο μουσουργο.... :wink:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το δισκάκι.
Επίσης μπορώ να αναλάβω την αναπαραγωγή και αποστολή στα μέλη μας απο Κρήτη που ενδιαφέρονται.

Reaction score
19
Θα ήθελα και εγώ αν είναι εύκολο! Και φυσικά μπορώ να πάρω μέρος στην αντιγραφή και αποστολή σε άλλους ενδιαφερόμενους.

Reaction score
51
Πραγματικά ευχαριστώ τους μέχρι τώρα φίλους-μέλη για την προσφορά τους για βοήθεια αντιγράφων στα DVD!!!
Είναι πραγματικα συγκινητική η μέχρι τώρα συμμετοχή!!!
(Πάλι καλά που δεν έκανα καμμία ερώτηση)! :mrgreen:

Reaction score
23
Απ'ότι βλέπω η προσφορά του κ. Κανελλόπουλου είχε μεγάλη μέχρι στιγμής ανταπόκριση!!

Αφού πω και εγώ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , να τονίσω πως αναλαμβάνω την "αναπαραγωγή" και διανομή σε όλους τους συμπολίτες μου......

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas