Προσφορά 30 εκπομπών κλασσικής μουσικής σε Dvd!!!! για όλα τα μέλη του Avsite!!!!

Reaction score
0
Καλησπέρα, θα μ' ενδιέφερε πάρα πολύ...

Αποτελεί κορυφαία προσφορά, να ευχαριστήσω κι' εγώ με τη σειρά μου τον κ. Κανελλόπουλο!

Reaction score
0
Θα ήθελα κι εγώ ένα, ευχαριστώ κι εγώ και τον κο Κανελλόπουλο αλλά και τους οργανωτές της προσφοράς!

Reaction score
2
Θα ήθελα και εγώ να εκφράσω την επιθυμία μου για αυτό το DVD μαζί με τις ευχαριστίες μου για την κίνηση αυτή.

Reaction score
142
... βάλτε μου και μένα μισό κιλό απ'αυτά τα Μότσαρτ.

ΖΗΤΩ Ο ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!
(εννοείται πως μπορώ να βοηθήσω με κόπιες του DVD).

Reaction score
1
count me in
επίσης μπορώ να βοηθήσω στην αναπαραγωγή του DVD και διανομή του σε φίλους που μένουν σε δήμους όμορους με Αγ. Αναργύρους αλλά και Ελληνικό.

Reaction score
5
Η το διάσημο Mozart chocolate liquer!

Τελικά αυτοί οι Αυστριακοί πρέπει να τον έχουν θεοποιήσει πια τόσο που τους έχει 'φτιάξεί'...

Reaction score
5
πολυ καλη ιδεα!...
θα ηθελα την λιστα με τις επιλογες αν υπαρχει!

ενα μεγαλο ευχαριστω στον κο Κανελλοπουλο!...

καποιος να μου κανει ενα ΝτιΒιΝτι και σε μενα παρακαλω! :)

Reaction score
0
Εμείς που είμαστε μακρυά, τί κάνουμε;

Θεωρώ αυτή την προσφορά το πιο ευγενικό δώρο που θα μπορούσε να δωθεί σε άνθρωπο με την δική μας ασχολία.

Φυσικά θα ήθελα κι εγώ να συμπεριληφθώ, αλλά τώρα που βρίσκομαι μακρυά, στην Άπω Ανατολή, τί γίνεται;

Βεβαίως, θα μπορούσα να εξυπηρετηθώ μέσω φίλου, απλά ρωτάω αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Ή όταν επιστρέψω στην Ελλάδα, φυσικά.

Γίνεται;

Reaction score
3
Κατόπιν τηλ. επικοινωνίας με την loukitsa,με παρακάλεσε μέχρι να γράψει και η ίδια,να συμπεριληφθεί στην λίστα για το dvd, καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Κανελλόπουλο. :)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Re: Εμείς που είμαστε μακρυά, τί κάνουμε;

Θεωρώ αυτή την προσφορά το πιο ευγενικό δώρο που θα μπορούσε να δωθεί σε άνθρωπο με την δική μας ασχολία.

Φυσικά θα ήθελα κι εγώ να συμπεριληφθώ, αλλά τώρα που βρίσκομαι μακρυά, στην Άπω Ανατολή, τί γίνεται;

Βεβαίως, θα μπορούσα να εξυπηρετηθώ μέσω φίλου, απλά ρωτάω αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Ή όταν επιστρέψω στην Ελλάδα, φυσικά.

Γίνεται;
Αγαπητε φιλε ,
ασφαλως και θα μπορουσαμε να το κανονισουμε.
Στειλε μας , μεσω πμ , την δ/νση ενος φιλου η οπου αλλου θελεις να στο στειλουμε.
Καλη επιστροφη :wink:

V

VIDEOMIX

Guest
Πωπω σουξέ!!!!! Είχα να μπώ λίγες ωρίτσες και συναντώ 2 γεμάτες σελίδες εκτός της μίας που άφησα!!!!
Αξίζει πραγματικά. Και ειναι δείγμα της ορέξεως όλων μας για ποιότητα,(σε μια εποχή λέλαπας, Μπεζεντ...., το νινι κλπ) αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος στον σωστό χρόνο αλλα και στον σωστό τόπο.:)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.979
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas