Όπως έγραψε και ο Mac,δε μπορεί να λείπει ο Μάρτης από τη σαρακοστή οπότε θέλω και εγώ ένα ντιβιντάκι!!!
Ευχαριστώ τον κ.Κανελλόπουλο για την προσφορά του για τα μέλη του avsite αλλά και για την εκπομπή του Σαββάτου που έβαλε και έδεσε τόσο όμορφα τις επιλογές μας.
Να είναι καλά και να ακολουθήσουν και άλλες εκπομπές για τα μέλη του avsite!!!
Ευχαριστούμε!!!!
Να σχολιάσω......
ή να μη σχολιάσω.......
Ανδρέα σε παρακαλώ βοήθησέ με να μη πω κακία!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Πάντως ποτέ δεν είναι αργά αν και να το δώ και να μη το πιστέψω,
το πολύ πολύ να καταλήξει σε κανένα mix Μπετόβεν σε ρυθμους rock. :mrgreen:
Τι VideoMIX είναι????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Συγχαρητήρια στον κ. Κανελλόπουλο για την χειρονομία του.
Ενδιαφέρομαι κι εγώ για μια κόπια και μπορώ να συνεισφέρω σε αντιγραφή-διανομή σε Αμπελοκήπους και γύρω περιοχές.
Απο τις 3 το μεσημερι και μετα ξεκινουν τα ειδικα αφιερωματα στον Μοτσαρτ , τα οποια επιμεληθηκε ο Ν.Κ. και τα οποια μπορειτε να ακουσετε στον "9,84" σερφαροντας απο εδω: http://www.avsite.gr/phpBB2/mods/radio/index.php?radio=1
Eν τω μεταξυ , μηπως μετραει κανεις για να ξερουμε ποσοι δικαιουνται ακομα το DVD?
Καλημέρα και συγχαρητήρια για την ευγενική σας χειρονομία.
ενδιαφέρομαι και εγώ για το DVD (αν και δεν είμαι μέγας fan της κλασσικής) αν δεν έχουν ήδη συμπληρωθεί τα άτομα.
Απλα ήθελα να ρωτήσω πώς θα γίνει η διανομή για τα άτομα που μένουν στην επαρχία αφού δεν έχουμε τη δυνατότητα να συνεισφέρουμε στην αντιγραφή, ουτε στη διανομή. υπάρχει η δυνατότητα να σας στείλουμε κάποιο DVD σε μια διευθυνση, ώστε να καλύψουμε και τα ταχυδρομικά έξοδα τα οποία φαντάζομαι θα είναι κάποιο σεβαστό ποσό (σαν σύνολο)?
an ginete na to promithefto ki ego apo to xrisostomo afou vriksetai kai aftos iraklio etsi oste na afiso xoro gia alla atoma apo alla meri tis ellados !!
Μια και μέχρι την δημιουργία του DVD έχουμε σχεδόν ένα μήνα μπροστά μας και αρκετά μέλη έχουν ενδιαφερθεί να "συνδραμουν" στην αναπαραγωγή , θα γίνει μια σχετική επεξεργασία μετά την συμπλήρωση του αριθμού και θα μάθετε λεπτομέρειες.