Προτάσεις για ολοκληρωμένο

Reaction score
27
Καλησπέρα.

Πρόσφατα απέκτησα τα focal aria 906 τα οποία μου αρέσουν πολύ. Τα ηχεία παίζουν με έναν παλιό technics su 7700. To αποτέλεσμα είναι ήδη ωραίο. Φαντάζομαι με έναν καλύτερο ενισχυτή θα αξιοποιήσω και τις δυνατότητες του ηχείου.

Θα παρακαλούσα να ακούσω γνώμες για ολοκληρωμένο με μπατζετ 700-800 (καινούριο ή μεταχειρισμένο) από άτομα που γνωρίζουν ενισχυτές που μπορεί να ματσαρουν ηχητικά. Καταλαβαίνω ότι μόνο με δοκιμές και ακροάσεις θα διαπιστώσω ο ίδιος απλά θα ήθελα κάποιες κατευθύνσεις για το ποιοι ενισχυτές ταιριάζουν.

Ευχαριστώ.

Reaction score
5.901
Καλησπέρα.

Πρόσφατα απέκτησα τα focal aria 906 τα οποία μου αρέσουν πολύ. Τα ηχεία παίζουν με έναν παλιό technics su 7700. To αποτέλεσμα είναι ήδη ωραίο. Φαντάζομαι με έναν καλύτερο ενισχυτή θα αξιοποιήσω και τις δυνατότητες του ηχείου.

Θα παρακαλούσα να ακούσω γνώμες για ολοκληρωμένο με μπατζετ 700-800 (καινούριο ή μεταχειρισμένο) από άτομα που γνωρίζουν ενισχυτές που μπορεί να ματσαρουν ηχητικά. Καταλαβαίνω ότι μόνο με δοκιμές και ακροάσεις θα διαπιστώσω ο ίδιος απλά θα ήθελα κάποιες κατευθύνσεις για το ποιοι ενισχυτές ταιριάζουν.

Ευχαριστώ.
Φαίνεται εύκολο φορτίο....η εταιρεία προτείνει μέχρι 120W 8Ω...ψάξε για κάποιον δεύτερο χέρι σε αυτά τα χρήματα (700-800 ευρώ)...με >70-80W 8Ω και καλή τροφοδοσία....
Πρόχειρα...μια αναζήτηση που έκανα εδώ στο φορουμ:
Η απόλυτη δική μου πρόταση- και τρέξε να προλάβεις γιατί είναι γελοία τα χρήματα που ζητάει- είναι αυτός ο υπέροχος ενισχυτής https://www.avsite.gr/forum/threads/unico-se.158394/
και φυσικά και πολλές άλλες ευκαιρίες
https://www.avsite.gr/forum/threads/yamaha-a-s1000-black.159059/ ή https://www.avsite.gr/forum/threads/cambridge-cx-a80.160345/ ή !!!!!!!!! (με ελαφρό παζαράκι) https://www.avsite.gr/forum/threads/%CE%A5amaha-a-s-2000-b.159890/

Reaction score
27
Καλημέρα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Η ερώτησή μου έχει να κάνει πιο πολύ με τι ενισχυτές ματσάρουν ηχητικά περισσότερο. Σίγουρα οι ενισχυτές που αναφέρεις είναι αξιόλογοι και έχω δει και άλλους στις αγγελίες όπως densen, hegel, naim κλπ. Πχ υπάρχει κάποια εταιρία που η focal συνεργάζεται ωραία; 'Οπως π.χ. rotel-B&W. Κάποιος εκτός φόρουμ μου ανέφερε ότι arcam και marantz ταιριάζουν με focal. Απλά είπα να πάρω και κάποιες γνώμες επιπλέον εδώ μέσα.

Η αλήθεια είναι ότι τα ηχεία τα πήρα χωρίς να τα ακούσω και ευτυχώς με έχουν ενθουσιάσει.

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
πιο πολύ με τι ενισχυτές ματσάρουν ηχητικά περισσότερο
Θέμα προσωπικού γούστου είν' αυτό. Η σ' αρέσει ο ήχος καθαρός και δυναμικός, η σ' αρέσει γλυκός και παραμυθένιος...

'Οπως π.χ. rotel-B&W
Αν ίσχυαν τέτοιες γενικεύσεις, όλοι με Rotel - B&W θ' ακούγαμε... Την τελευταία φορά που κάποιος είπε σοβαρά κάτι τέτοιο, είχαμε 90's...

arcam και marantz ταιριάζουν με focal
Για ένα γλυκό και τρυφερό αποτέλεσμα... Που συχνά ακυρώνει τον χαρακτήρα των Focal, οπότε;...
Χρειάζεσαι σχετικά ισχυρό, γρήγορο και με όσο γίνεται καλύτερη τροφοδοσία και συντελεστή απόσβεσης. Αν δε σ΄αρέσει η λεπτομέρεια και τα "τόσο - όσο" πρίμα, πάρε λαμπάτο... Αλλιώς ψάξε στη γιαμάχα που λέει πιο πάνω ο φίλος, παίζουν και κανα δυό Πιονεερ (τάξης Δ). Η μαραντζ αυτόν τον καιρό δεν έχει ενισχυτή που να συγκρίνεται με τους αντίστοιχους γιαπωνέζους. Δηλαδή, έχει τον 10 που κάνει 8 χιλιάρικα και τον 8006 που έρχεται τα Χριστούγεννα στα ~1500... Η Αρκαμ έχει τον 39 και τον 49 που είναι τόσο ακριβός που παίρνεις Λάξμαν, Ακιουφέης και Μάκιντος... Καλύτερα ένας Peachtree... Η αυτός ο Unico της αγγελίας...

τα πήρα χωρίς να τα ακούσω και ευτυχώς με έχουν ενθουσιάσει.
Με γιαπωνέζο Τεκνίκς. ;)

Reaction score
5.901
Καλημέρα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Η ερώτησή μου έχει να κάνει πιο πολύ με τι ενισχυτές ματσάρουν ηχητικά περισσότερο. Σίγουρα οι ενισχυτές που αναφέρεις είναι αξιόλογοι και έχω δει και άλλους στις αγγελίες όπως densen, hegel, naim κλπ. Πχ υπάρχει κάποια εταιρία που η focal συνεργάζεται ωραία; 'Οπως π.χ. rotel-B&W. Κάποιος εκτός φόρουμ μου ανέφερε ότι arcam και marantz ταιριάζουν με focal. Απλά είπα να πάρω και κάποιες γνώμες επιπλέον εδώ μέσα.

Η αλήθεια είναι ότι τα ηχεία τα πήρα χωρίς να τα ακούσω και ευτυχώς με έχουν ενθουσιάσει.
Ο ενισχυτής πρέπει απλά να έχει την κατάλληλη ισχύ ώστε να οδηγεί σωστά το ηχείο...μην ψάχνεσαι πολύ!! Η σωστή οδήγηση σε συνδυασμό με την σωστή τοποθέτηση θα κάνει τα ηχεία σου να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους....

Reaction score
27
Ο harman hk 990? Τον είχα βέβαια μια περίοδο με τα monitor audio και σε σχέση με τον παλιό technics τα απογείωνε τα ηχεία πραγματικά. Μετάνιωσα τελικά που τον έδωσα...

Λίγο άσχετη ερώτηση αλλά συγκριτικά με hk 990, yamaha a-s2000 και marantz pm11s1 έχει κάποιο εμφανές προβάδισμα; Ειδικά ο marantz θυμάμαι ήταν άλλη κατηγορία τιμής από τους άλλους. Μιλάω γι αυτούς γιατί τους βλέπω σε αγγελίες και επίσης καλώς ή κακώς έχω το συνήθειο να κοιτάω και την εμφάνιση του μηχανήματος... αν δε μ αρέσει..δεν!

I

iason

Guest
Αν δε σ΄αρέσει η λεπτομέρεια και τα "τόσο - όσο" πρίμα, πάρε λαμπάτο...
Ετσι από περιέργεια δηλαδη οι λαμπάτοι δεν εχουν λεπτομέροια η πρίμα ??? Με ποιους λαμπάτους εχεις την ανάλογη εμπειρία ????
[DOUBLEPOST=1510314956][/DOUBLEPOST]
Καλησπέρα.

Ευχαριστώ.
Παρόλο που ο ενισχυτής σου ειναι παλιος προσεξε με την αγορά ενισχυτή καινουργιου της ταξεως 700 ,800 ευρώ να μην εκπλαγεις δυσάρεστα.
Εαν μπορεις οτι αγορασεις ακροαση.

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Ο harman hk 990? Τον είχα βέβαια μια περίοδο με τα monitor audio και σε σχέση με τον παλιό technics τα απογείωνε τα ηχεία πραγματικά. Μετάνιωσα τελικά που τον έδωσα...

Λίγο άσχετη ερώτηση αλλά συγκριτικά με hk 990, yamaha a-s2000 και marantz pm11s1 έχει κάποιο εμφανές προβάδισμα; Ειδικά ο marantz θυμάμαι ήταν άλλη κατηγορία τιμής από τους άλλους. Μιλάω γι αυτούς γιατί τους βλέπω σε αγγελίες και επίσης καλώς ή κακώς έχω το συνήθειο να κοιτάω και την εμφάνιση του μηχανήματος... αν δε μ αρέσει..δεν!
Ακουσα τον yamaha s 2000 ενδιαφερομουν για την αγορα του δεν μου εκανε κλικ.
Εχω 2 harman 990 οντος ενα πολυ καλο μηχανακι απορω γιατι τον εδωσες 188watt μετρημενος Dual monoblok και με balance εισοδους φουλ ψηφιακες εισοδους διπλη εξοδος για sub,πολυ καλο dac, λειτουργια Room calibration οπου θα σεταρεις ηχιτικα των χωρο σο,υ επισης η 5 διαφορετικες λειτουργιες του Direct path- Dsp path- και ΕQ 1- EQ2 -EQ3 θα διαλεγεις τον ηχο σου οπως θελεις εσυ απορω γιατι τον εδωσες...? Εγω εχω δυο hk 990 ειναι σε αριστη κατασταση σκεφτομαι να δωσω τον εναν γιατι καθετε ελεγμενοι απο την αντιπρωσωπεια της harman αριστη λειτουργεια αν σε ενδιαφερει μου λες ερχεσε και διαλεγεις οποιον θελεις!!!

Reaction score
5.901
Αν μπορούσες να δεις τι ενισχυτές χρησιμοποιούν οι ανά τον κόσμο κάτοχοι του συγκεκριμένου ηχείου...θα έβλεπες ότι καλύπτουν κάθε πιθανό κατασκευαστή!! Μην ψάχνεις λοιπόν για ματσαρίσματα υπερφυσικά...βρες κάποιον που σου αρέσει εξωτερικά...αρκεί να μπορεί να οδηγήσει με επάρκεια τα ηχεία σου...(καλή τροφοδοσία και επαρκή ισχύ)...ισχύ να φτάνει και για τα επόμενα ηχεία, χα χα!

Reaction score
296
Εχω τα ηχεια σου και τα παιζω με λαμπα.για να μην κανω και διαφήμιση, άκουσε κανεναν primaluna και naim (το rotel&bw που ανέφερες αντιστοιχεί σε naim&focal).
Ολοι ανώτεροι ηχητικά απο Harman / Yamaha 2000 / marantz / Arcam.
Αξιζει να δεις και exposure.

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Ετσι από περιέργεια δηλαδη οι λαμπάτοι δεν εχουν λεπτομέροια η πρίμα ??? Με ποιους λαμπάτους εχεις την ανάλογη εμπειρία ????
:) Να αντιστρέψω την ερώτηση. Ποιόν λαμπάτο στην κατηγορία των ηχείων του φίλου μας (~800€, δηλαδή x2 η x1/2 = 1600€ τοπ ως 400€ για αρχή :), για ενισχυτή) θα έβαζες στο σπίτι και θα μπορούσες να πείς: "έκλεισα από ενισχυτή, για μια ζωή θα ασχολούμαι μόνο με αναβαθμίσεις ηχείων..." Νομίζω ότι δεν υπάρχει τέτοιο λαμπάτο μηχάνημα που να συγκεντρώνει γενική επιδοκιμασία... Άσχετο αν υποκειμενικά καλύπτεται πολύς κόσμος...
Υπάρχουν δεκάδες νήματα στο φόρουμ που το κουβεντιάζουν αυτό κι εγώ είμαι από τους άλλους: Μεγάλο κόστος για μια ψευδαίσθηση... (Έστω κι αρμονικώτατα παραμορφωμένη).
Τώρα, για λάμπα στην προενίσχυση, ναι. Ενίοτε, και υπό συνθήκες.
Πχ, αυτός γιατί αλλάζει λίγο προς το πιο glamorous η συνήθης (σωστή) αίσθηση στα ενεργά ATC... Και είναι και κουκλί για το desktop...
Η αυτό το προτζεκτάκι, γιατί δίνει ένα έξτρα σώμα (ψεύτικο αλλά πολύ όμορφο!) στις μεσαίες των Ortofon 2m Black αλλά και των "φτηνών" audiotechnica που εμπιστεύομαι συνήθως... :oops: Ο αριθμός (~1000) και η ποιότητα των LP που διαθέτω, δεν δικαιολογούν μεγαλύτερη επένδυση...

Ο μόνος λαμπάτος ενισχυτής που (αν μου τον χαρίζανε :D ) θα κρατούσα για πολύ καιρό, είναι αυτός. Κάθε άλλον φτηνότερο η ακριβότερο, θα τον άλλαζα αμέσως με κάποια παραπλήσιας αξίας solid state κατασκευή...o_O

Και τέλος, ναι, δεν γεννήθηκε ακόμα το λαμπάτο σετ που μπορεί να συγκριθεί σε ανάδειξη λεπτομέρειας μέσα στην απόλυτη ησυχία, με ένα σετ Ayre η ακόμα και μ' ένα τέτοιο σετ... (κατα την εμπειρία μου πάντα... δεν έχω ακούσει OnGaku, κι ούτε θέλω... μου το απαγορεύουν οι γιατροί...:( )

Τώρα, όσον αφορά τον φίλο μας, αν ακούσει μια Ντιάνα Κράλ η έναν Νιλς Λόεφγκρεν :p στα ηχεία του, η με μάραντζ η με γιαμάχα η με νάιμ νάιτ τον ακούσει, το ίδιο χαρούμενος θα είναι. Αφού λέει πως του αρέσει ο Τεκνίκς 7700 που είναι ωραίος μεν, αλλά για την κατάσταση και την καθαρότητα του προενισχυτικού του τμήματος μετά από τόσα πολλά χρόνια, αμφιβάλλω σφόδρα... Τονικά, όλοι φλάτ θα παίζουνε, που είναι και το ζητούμενο... (αλίμονο, τρανζίστορ είναι...)
Δυναμικά και μικρο-δυναμικά όμως, κάποιοι θα παίζουνε εγγυημένα πιο φλατ από τους άλλους... Κι αυτό δεν είναι καθόλου ζητούμενο στην ενίσχυση!...
Οπότε επανερχόμαστε, τροφοδοσία, ισχύς, σχεδιασμός... ΑΛΛΩΣΤΕ, η λάμπα η τρανζίστορ βάλεις στα φόκαλ, αν τα ακούς σ΄ ένα δωμάτιο με μωσαικά και γυμνούς τοίχους, το αποτέλεσμα θα είναι φρικτό...:errwhat:

Θεωρώ όμως ότι μιλάμε για σχετικά ελεγχόμενη κατάσταση!... :drinks:

** Κακώς ξεφορτώθηκες τον ΗΚ... Τέτοια μηχανήματα είναι keepers... Όλο και κάποιον φίλο συγγενή μπορούν να κάνουν ευτυχισμένο... Υπάρχουν όμως κι ένα σωρό μηχανήματα που έκαναν πολύ μεγάλο ντόρο σε προηγούμενες εποχές ;), και που σήμερα δε θες να τα βλέπεις ούτε σε φωτογραφία στο ίντερνετ... Γι' αυτό δες το κι έτσι: αυτό που πάω ν' αγοράσω τώρα, μήπως σε 10-15 χρόνια θα το κοιτάω και θα λέω "τι πήγα κι έκανα ο π@π@ρ@ς;;;" :D

Last edited:

I

iason

Guest
:) Να αντιστρέψω την ερώτηση. Ποιόν λαμπάτο στην κατηγορία των ηχείων του φίλου μας (~800€, δηλαδή x2 η x1/2 = 1600€ τοπ ως 400€ για αρχή :), για ενισχυτή) θα έβαζες στο σπίτι και θα μπορούσες να πείς: "έκλεισα από ενισχυτή, για μια ζωή θα ασχολούμαι μόνο με αναβαθμίσεις ηχείων..." Νομίζω ότι δεν υπάρχει τέτοιο λαμπάτο μηχάνημα που να συγκεντρώνει γενική επιδοκιμασία... Άσχετο αν υποκειμενικά καλύπτεται πολύς κόσμος...
Υπάρχουν δεκάδες νήματα στο φόρουμ που το κουβεντιάζουν αυτό κι εγώ είμαι από τους άλλους: Μεγάλο κόστος για μια ψευδαίσθηση... (Έστω κι αρμονικώτατα παραμορφωμένη).
Τώρα, για λάμπα στην προενίσχυση, ναι. Ενίοτε, και υπό συνθήκες.
Πχ, αυτός γιατί αλλάζει λίγο προς το πιο glamorous η συνήθης (σωστή) αίσθηση στα ενεργά ATC... Και είναι και κουκλί για το desktop...
Η αυτό το προτζεκτάκι, γιατί δίνει ένα έξτρα σώμα (ψεύτικο αλλά πολύ όμορφο!) στις μεσαίες των Ortofon 2m Black αλλά και των "φτηνών"

audiotechnica που εμπιστεύομαι συνήθως... :oops: Ο αριθμός (~1000) και η ποιότητα των LP που διαθέτω, δεν δικαιολογούν μεγαλύτερη επένδυση...

Ο μόνος λαμπάτος ενισχυτής που (αν μου τον χαρίζανε :D ) θα κρατούσα για πολύ καιρό, είναι αυτός. Κάθε άλλον φτηνότερο η ακριβότερο, θα τον άλλαζα αμέσως με κάποια παραπλήσιας αξίας solid state κατασκευή...o_O

Και τέλος, ναι, δεν γεννήθηκε ακόμα το λαμπάτο σετ που μπορεί να συγκριθεί σε ανάδειξη λεπτομέρειας μέσα στην απόλυτη ησυχία, με ένα σετ Ayre η ακόμα και μ' ένα τέτοιο σετ... (κατα την εμπειρία μου πάντα... δεν έχω ακούσει OnGaku, κι ούτε θέλω... μου το απαγορεύουν οι γιατροί...:( )

Τώρα, όσον αφορά τον φίλο μας, αν ακούσει μια Ντιάνα Κράλ η έναν Νιλς Λόεφγκρεν :p στα ηχεία του, η με μάραντζ η με γιαμάχα η με νάιμ νάιτ τον ακούσει, το ίδιο χαρούμενος θα είναι. Αφού λέει πως του αρέσει ο Τεκνίκς 7700 που είναι ωραίος μεν, αλλά για την κατάσταση και την καθαρότητα του προενισχυτικού του τμήματος μετά από τόσα πολλά χρόνια, αμφιβάλλω σφόδρα... Τονικά, όλοι φλάτ θα παίζουνε, που είναι και το ζητούμενο... (αλίμονο, τρανζίστορ είναι...)
Δυναμικά και μικρο-δυναμικά όμως, κάποιοι θα παίζουνε εγγυημένα πιο φλατ από τους άλλους... Κι αυτό δεν είναι καθόλου ζητούμενο στην ενίσχυση!...
Οπότε επανερχόμαστε, τροφοδοσία, ισχύς, σχεδιασμός... ΑΛΛΩΣΤΕ, η λάμπα η τρανζίστορ βάλεις στα φόκαλ, αν τα ακούς σ΄ ένα δωμάτιο με μωσαικά και γυμνούς τοίχους, το αποτέλεσμα θα είναι φρικτό...:errwhat:

Θεωρώ όμως ότι μιλάμε για σχετικά ελεγχόμενη κατάσταση!... :drinks:

** Κακώς ξεφορτώθηκες τον ΗΚ... Τέτοια μηχανήματα είναι keepers... Όλο και κάποιον φίλο συγγενή μπορούν να κάνουν ευτυχισμένο... Υπάρχουν όμως κι ένα σωρό μηχανήματα που έκαναν πολύ μεγάλο ντόρο σε προηγούμενες εποχές ;), και που σήμερα δε θες να τα βλέπεις ούτε σε φωτογραφία στο ίντερνετ... Γι' αυτό δες το κι έτσι: αυτό που πάω ν' αγοράσω τώρα, μήπως σε 10-15 χρόνια θα το κοιτάω και θα λέω "τι πήγα κι έκανα ο π@π@ρ@ς;;;" :D
Αντιπαθείς την λάμπα αποψή σου ,και σεβαστή .Απο κει και πέρα τα υπόλοιπα τα αφήνω ασχολίαστα. Φιλικά παντα.:drinks:

Reaction score
296
Εισαι τρανζιστοράκιας, οπως και το 90% του φορουμ δηλαδή.
Γιατι στην εκθεση του 2015, αν θυμαμαι καλα, οι περισσότεροι εκθέτες έπαιζαν με λαμπες αν ειναι μίλια πισω απο τα αντίστοιχης κατηγορίας τρανζιστορ;

Εχω περασει και απο τα δυο στην κατηγορία mid-fi και θα σου πω το εξης:
Οι λαμπατοι, σαν πιο απλές κατασκευές, Βγάζουν καλυτερο ηχο ειδικα στα πρωτα Βατ.
Παιζουν πιο ατμοσφαιρικά ενω τα τρανζιστορ παιζουν φλατ δι-διαστατα χωρις βαθος (αλλαζει με room treatment)
Τα πριμα ειναι πολυ καλυτερα.
Το μπασο ειναι λιγο πιο πλαδαρό, και δεν κατεβαίνει το ιδιο χαμηλα.
Ο ηχος του λαμπατου σε κραταει για περισσότερη ωρα.
Οι λαμπες προτιμούν ηχεια με ευκολα φορτία, που τα δικα σου ειναι. Αν παρεις ηχεια που πεφτουν στα 2ωμ, καλη τυχη.

Και σαν εικονα και “meat on the bones” απο τρανζιστορ που ο av mentor το εκθείασε, ηταν ανώτερος.
Τωρα αν συγκρινεις τρανζιστορ των 10κ που λεει ο φιλος παραπανω νομιζω δεν εχει νοημα.

Reaction score
1.064
Τα reviews που υπαρχουν στο Internet αναφερουν για ενα γενικα γλυκοηχο ηχο στα focal . Eσυ αναφερθηκες στο ακριβως αναποδο. Παρε τα ηχεια και πηγαινε να ακουσεις σε καταστηματα με ενισχυτες . Δεν ειναι και θηρια .Αφου ειχες τον HK 990 αυτο το θηριο ο καινουριος με 700 ευρω θα ειναι ψειρα μπροστα του .Θα βρεις οπως σου προτειναν καποιο used στη τιμη που διαθετεις . ...και υπομονη !

Reaction score
27
Για την ιστορία να πω ότι ο technics έχει πάει για σερβις (πιθανώς και αναβάθμιση δε θυμάμαι) στην east electronics οπότε δεν είναι ένα παρατημένο μηχάνημα. Επίσης τα monitor audio τα είχα παίξει με τον technics, τον HK 980 και τον HK 990. Με τον 980 έπαιζαν καλύτερα από τον technics και με τον 990 πολύ καλύτερα από όλους. Θέλω να πω πως αν δεν είχα μέτρο σύγκρισης και με το συνδυασμό technics-ΜΑ πάλι καλά άκουγα αλλά όταν έβαλα ειδικά τον 990 δεν υπήρχε σύγκριση...

Το ότι ο συνδυασμός focal-technics μου αρέσει ήδη περισσότερο από τον συνδυασμό MA-HK 990 σημείνει ότι το focal παίζει εμφανώς καλύτερα και είναι καλύτερο ηχείο επομένως με έναν ενισχυτή κατηγορίας Harman πιστεύω θα παίζει σαφώς καλύτερα. Αν ξανα βρω τον 990 πιθανώς να τον πάρω πάλι.

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
images.jpg Γιανναρε στο πα και στο ξαναλεω αλλαξε γραμμη πλευσης κανε το πειραμα και παρε λαμπα παρε τον θησεα των τσακιριδαιων στο χα πει τον εχω

Λαμπατο phono stage εξοδο προενισχυτη να οδηγησεις τελικους, πεντοδο και τριοδο λειτουργια,low feedback και normal feedback λειτουργια, τα ρευματα ηρεμιας θα τα κουρδιζεις μονο σου, εξοδο ακουστικων και ενσωματομενο dac το αρκετα καλο sabre για το pc σου. δεχετε οτι λαμπα θελεις απο el 34 εως KT 150 15 χρονια εγγυηση.

Υπαρχει κιτ αναβαθμισεις αν και δεν χρειαζετε οταν ρωτησα τους τσακιριδαιους φοραει 2 μετασχηματιστες ανα καναλι πιστεψε με σε μενα με κτ 90 και 18 βατακια με τα τερατα Jbl studio 590 των 250 watt κατεδαφιζει τοιχους θα τα παιξεις με το γκαζι του και εχει ηδη πολυ καλους πυκνωτες απο τη μανα του υπαρχει βεβαια και κιτ αναβμισεις αναλογα τα γουστα MADE IN GREECE και οπτικα κουκλος

Last edited:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
View attachment 83047 Γιανναρε στο πα και στο ξαναλεω αλλαξε γραμμη πλευσης κανε το πειραμα και παρε λαμπα παρε τον θησεα των τσακιριδαιων στο χα πει τον εχω λαμπατο phono stage
εξοδο προενισχυτη να οδηγησεις τελικους, πεντοδο και τριοδο λειτουργια,low feedback και normal feedback λειτουργια, τα ρευματα ηρεμιας θα τα κουρδιζεις μονο σου εξοδο ακουστικων και ενσωματομενο dac το αρκετα καλο sabre για το pc σου δεχετε οτι λαμπα θελεις απο el 34 εως KT 150 15 χρονια εγγυηση υπαρχει κιτ αναβαθμισεις αν και δεν χρειαζετε οταν ρωτησα τους τσακιριδαιους φοραει 2 μετασχηματιστες ανα καναλι πιστεψε με σε μενα με κτ 90 και 18 βατακια με τα τερατα Jbl studio 590 των 250 watt κατεδαφιζει τοιχους θα τα παιξεις με το γκαζι του και εχει ηδη πολυ καλους πυκνωτες απο τη μανα του υπαρχει βεβαια και κιτ αναβμισεις αναλογα τα γουστα MADE IN GREECE και οπτικα κουκλος

Αδερφέ μοτοσυκλετιστή μη με παρεξηγήσεις αλλά τέτοια "μονοκοπανιά" κείμενα χωρίς στίξη, παραγράφους κλπ ΔΕΝ διαβάζονται!

Reaction score
584
View attachment 83047 Γιανναρε στο πα και στο ξαναλεω αλλαξε γραμμη πλευσης κανε το πειραμα και παρε λαμπα παρε τον θησεα των τσακιριδαιων στο χα πει τον εχω λαμπατο phono stage
εξοδο προενισχυτη να οδηγησεις τελικους, πεντοδο και τριοδο λειτουργια,low feedback και normal feedback λειτουργια, τα ρευματα ηρεμιας θα τα κουρδιζεις μονο σου εξοδο ακουστικων και ενσωματομενο dac το αρκετα καλο sabre για το pc σου δεχετε οτι λαμπα θελεις απο el 34 εως KT 150 15 χρονια εγγυηση υπαρχει κιτ αναβαθμισεις αν και δεν χρειαζετε οταν ρωτησα τους τσακιριδαιους φοραει 2 μετασχηματιστες ανα καναλι πιστεψε με σε μενα με κτ 90 και 18 βατακια με τα τερατα Jbl studio 590 των 250 watt κατεδαφιζει τοιχους θα τα παιξεις με το γκαζι του και εχει ηδη πολυ καλους πυκνωτες απο τη μανα του υπαρχει βεβαια και κιτ αναβμισεις αναλογα τα γουστα MADE IN GREECE και οπτικα κουκλος
Εγώ θα του έβαζα τον μικρότερο naim 50-60 βατακια μια χαρά

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Αδερφέ μοτοσυκλετιστή μη με παρεξηγήσεις αλλά τέτοια "μονοκοπανιά" κείμενα χωρίς στίξη, παραγράφους κλπ ΔΕΝ διαβάζονται!
Eχεις δικιο συγχωραμε ligo κεκτημενη ταχυτητα να και ενα μικρο tablet....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.928
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv