Προτάσεις περί θεματολογίας και γενικότερης λειτουργίας AVSite ...

Status
Not open for further replies.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
HV δεν καλοπιανω κανεναν. Απλα ζητησα μια συγγνωμην απο την Κ. για την ειρωνικη επιθεση μου λογω Πλουταρχου κι επειδη με αγγιξε το προβλημα της(οχι η... Μενεγακη). _ η αποψη μου γι αυτον δεν αλλαζει φυσικα Οσο για τα υπολοιπα, οπως γραφω και παραπανω, δεν συζητω μαζι σου , αρκετα. Over

Reaction score
6
HV said:
Δλδ οταν λενε κατι για μενα να μην απαντησω ?
Και όταν δεν λένε πάντα βρίσκεις κατι να πεις.
Κανεις κόντρα στον Doherty;
Επιτέλους σταματά να μας ζαλίζεις τον έρωτα, και να μετατρέπεις σε αλάνα το φόρουμ .

HV

Reaction score
0
Οταν δεν υπαρχουν επιχειρηματα αρχιζουν οι προσβολες......
Αυτο που ειπα περι των συντονιστων να δινουν το καλο παραδειγμα μαλλον δεν επιασε τοπο.....

Θα αρκεστω λοιπον σε αυτο που λετε και εσεις...Οταν δεν σας αρεσει κατι να το προσπερνατε...Εν ολιγοις μπορω να σου ζαλιζω τον ερωτα εσυ το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να προσπερνας :)

Reaction score
6
HV said:
Εν ολιγοις μπορω να σου ζαλιζω τον ερωτα εσυ το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να προσπερνας :)
Μα πώς να σε προσπεράσω;
Αφου βγαίνεις συνεχεία μπροστά μου σαν φάντης μπαστουνης με καινούργιες πολύυυυ ενδιαφέροντες παρατηρήσεις.
Νιώθω καταραμένος
:x

Reaction score
0
HV said:
Φιλε μου δεν πιστευω στο "Αλανθαστο" Κανενος ουτε ακομα του Παπα.
Φυσικα μπορει να κανει οπως νομιζει στο site του αυτο ομως δεν σημαινει πως πρεπει να εχω την ιδια αποψη επι του θεματος.

Εσυ απο την αλλη εχεις λογο που θελεις να γινει κατι τετοιο επειδη σου την ειπε καποιος ασχημα.
Απο την αλλη 3 μερες τωρα βριζεις αβερτα οποτε βαση οσων ζητησες θα επρεπε η αρχη να γινει μαζι σου σωστα ?

I Rest My Case...
Αν με ήξέρες θα είχες καταλάβει ότι υπήρχε κάποιος λόγος πίσω από τη συμπεριφορά μου και αυτός δεν είναι προσωπικός...
Ξέρω ότι δεν βολεύει το χάος που γουστάρεις με την έννοια του κακοπροαίρετου χαβαλέ, όταν υπάρχει κάποια εξουσία...
Από την άλλη ζεις κάθε μέρα με αυτή...

Αλλιώς άρχισε να περνάς στο δρόμο όλα τα φανάρια με κόκκινο, μην κάνεις δήλωση στην εφορία και βγες μπροστά στη Βουλή να χορεύεις γυμνός τη Macarena...

Η αρχή έγινε με το edit του προβοκατόρικου μηνύματός μου και το κλείδωμα ενός topic που το είχατε κανιβαλίσει έτσι και αλλιώς...

Την ίδια ώρα σβήνονται accounts διάφορων που θέλουν να φανούν πιο "πονηροί" από όλους μας με χρήση πολλαπλών accounts.

Καιρός είναι να αντιδράσουμε όλοι οι υπόλοιποι από το να συνηθήσουμε στο τσίρκο βλέποντας τους κλόουν να κάνουν τα κόλπα τους ...

Reaction score
7
Re: Προτάσεις περί θεματολογίας και γενικότερης λ&

HV said:
Ποιος κρινει ποιος μπορει να κρινει καλυτερα το καλυτερο για την σελιδα ?
Ολα φιλε μου ειναι αντικειμενικα...Εσυ νομιζεις πως μπορεις εσυ

Και σύμφωνα με την πλειοψηφία των ερωτηθέντων μπορεί...

, εγω νομιζω πως ΙΣΩΣ το ολο θεμα να βγει εκτος ελεγχου.

Frankly my dear nobody gives a damn about what you think...

Αντι να καθεσαι και να μου την λες θα μπορουσες απλα να δεχτεις την αποψη μου ασχετα με το αν την συμμεριζεσαι η οχι.
Αντιθετα ομως μου απαντας κατηγορηματικα πως εχω αδικο....

Του είπες την άποψή σου, την άκουσε, την επεξεργάστηκε, έκανε ταμείο και την απέρριψε...ΝΕΧΤ!!

Reaction score
6
Nick_Greek said:
Αλλιώς άρχισε να περνάς στο δρόμο όλα τα φανάρια με κόκκινο, μην κάνεις δήλωση στην εφορία και βγες μπροστά στη Βουλή να χορεύεις γυμνός τη Macarena...
Βάζεις ιδεες στον Τσαρουχά και μετα δεν θα μπορώ να τον συμμαζέψω .

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μέχρι πριν λίγο καιρό είμασταν όλοι υπερήφανοι, που ακόμα και στις μεγαλύτερες διαφωνίες μας, υπήρχε πάντα μία καλοπροαίρετη λογική πίσω από κάθε απάντηση...

Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών μας σε κάθε αδιέξοδη συζήτηση, εκτόνωνε την κατάσταση χρησιμοποιώντας το χιούμορ.

Τις τελευταίες ημέρες αρκετά μέλη μας προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο σε διάφορες συζητήσεις. Δυστυχώς αυτός ο τρόπος εκτόνωσης πλέον δεν λειτουργεί πάντα...

Έχω γράψει άπειρες φορές ότι μου αρέσει που δεν έχω "δουλειά" ως Γενικός Διαχειριστής... ποτέ άλλωστε δεν μου άρεσε να είμαι αστυνόμος. Όμως φαίνεται ότι χρειάζεται, ελπίζω για μικρό χρονικό διάστημα...

Κάτω δεξιά σε κάθε post υπάρχει ένα κουμπάκι που γράφει: "report to moderator". Αν κάτι σας ενοχλήσει απλά πατήστε το...

Θα ακολουθήσει σύσταση στο μέλος να αλλάξει το μήνυμά του. Αν δεν το κάνει θα το αλλάξει ο Συντονιστής της κατηγορίας.

Κυρώσεις θα υπάρξουν για όλα τα μέλη που παραβαίνουν τον εξής κανόνα:

"Να μην γράφεται ότι δεν θα λεγόταν face-to-face".

HV

Reaction score
0
Εγω παντως τετοιο κουμπακι δεν βλεπω....
Και να εβλεπα δεν ειμαι τοσο "καφρος" ( pardon my french ) ωστε να κανω report καποιον...Προτιμω να του μιλησω ο ιδιος.
Ειμαι σιγουρος ομως πως αρκετοι θα το κανουν.... :)

Reaction score
5
Σωστά λόγια. Να του μιλήσεις ο ίδιος με PM. Με τηλέφωνο. Με ταχυδρομικό περιστέρι. Να μην συνεχίζεις την ιστορία γράφοντας στο topic που βλέπει όλος ο κόσμος.

Reaction score
0
HV said:
Εγω παντως τετοιο κουμπακι δεν βλεπω....
Και να εβλεπα δεν ειμαι τοσο "καφρος" ( pardon my french ) ωστε να κανω report καποιον...Προτιμω να του μιλησω ο ιδιος.
Ειμαι σιγουρος ομως πως αρκετοι θα το κανουν.... :)
Μάλλον αυτή είναι μια γραπτή επιβεβαίωση ότι θεωρείς τους περισσότερους εδώ μέσα "κάφρους" ε;

HV

Reaction score
0
Οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται σωστα ?
Αν αυτο καταλαβες ομως απο οσα ειπα μεγεια σου με χαρα σου.
Αρκετοι = Οι Περισσοτεροι ?
Σκεφτηκες ποτε να φτιαξεις λεξικο τυπου μπαμπινιωτη ? :p

Reaction score
118
Re: Τι πρεπει να αλλαξει για να γινει το AVSite περισσοτερο καλαισθητο?

ROSE said:
αν εσεις πιστευετε πως θα βγαλετε συμπερασματα για την προσωπικοτητα μου,απο τον τροπο που "κινουμαι" εδω μεσα, δικο σας θεμα..Δεν εχω τη διαθεση να αποδειξω σε κανεναν το παραμικρο στοιχειο για την προσωπικοτητα μου..Αυτοι που με γνωριζουν εχουν βγαλει τα συμπερασματα τους κι αυτο μου φτανει... :D
Xαχαχαχαχαχα..... :lol:
Πρώτη φορά μπήκα σε αυτό το θέμα και διάβασα 11 ευχάριστες σελίδες. :D
Όσο για την παράθεση απο το συγκεκριμένο μέλος που διάλεξα, συμφωνώ παντελώς και με χίλια τοις εκατό.
Ας το ακούσουν (διαβάσουν) αυτό ορισμένοι εδώ μέσα που βάλθηκαν βιαστικά να κρίνουν χαρακτήρες δίχως να γνωρίζουν. :wink:

Αυτά όσον αφορά τις πρώτες 7-8 σελίδες. Στις τελευταίες, διάβασα για αλλαγή πλεύσης του σάιτ!!! :shock:
Χαίρομαι λοιπόν που πρόλαβα και ήμουν moderator στην πρώην υγιή εποχή.
Σταμάτησα να είμαι μόντ οχι λόγο τεμπελιάς στην κατηγορία μου διοτι ποτέ δεν ήκμασε τόσο πολύ παρα μόνο τότε.
Με σταμάτησαν διοτι δεν ήταν ποιά αρεστές οι απόψεις μου σε διάφορα θέματα.
Θα το κάνω λοιπόν και υπογραφή το οτι <<ήμουν και εγώ εκεί>>. Mod σε ενα "άλλο" σάιτ, διαφορετικό. 8)

Τέλος, με τον τόσο φανατισμό και την τόση χολή στο πρόσωπο του HV επειδή έχει άλλη άποψη απο τους περισσότερους που απάντησαν, με κάνετε πια να τον συμπαθώ παρ'όλο που βλέπω πολλές απαντήσεις του σε διάφορα θέματα και κάνω πέρα η του την λέω χοντρά κιόλας.
Όμως, είστε άδικοι και ποτέ δεν θα κάνω το ίδιο λάθος και εγώ. Το λάθος της μάζας και του «οχλικού» ξεφωνήματος.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.128
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt