Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.746
Κι ελεγα θ απαντησει ,δεν θα απαντησει?
Ρε παιδακι μου ,ασε και τiποτα να πεσει κατω!HV said:Δλδ οταν λενε κατι για μενα να μην απαντησω ?
Και όταν δεν λένε πάντα βρίσκεις κατι να πεις.HV said:Δλδ οταν λενε κατι για μενα να μην απαντησω ?
Μα πώς να σε προσπεράσω;HV said:Εν ολιγοις μπορω να σου ζαλιζω τον ερωτα εσυ το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να προσπερνας![]()
Αν με ήξέρες θα είχες καταλάβει ότι υπήρχε κάποιος λόγος πίσω από τη συμπεριφορά μου και αυτός δεν είναι προσωπικός...HV said:Φιλε μου δεν πιστευω στο "Αλανθαστο" Κανενος ουτε ακομα του Παπα.
Φυσικα μπορει να κανει οπως νομιζει στο site του αυτο ομως δεν σημαινει πως πρεπει να εχω την ιδια αποψη επι του θεματος.
Εσυ απο την αλλη εχεις λογο που θελεις να γινει κατι τετοιο επειδη σου την ειπε καποιος ασχημα.
Απο την αλλη 3 μερες τωρα βριζεις αβερτα οποτε βαση οσων ζητησες θα επρεπε η αρχη να γινει μαζι σου σωστα ?
I Rest My Case...
HV said:Ποιος κρινει ποιος μπορει να κρινει καλυτερα το καλυτερο για την σελιδα ?
Ολα φιλε μου ειναι αντικειμενικα...Εσυ νομιζεις πως μπορεις εσυ
Και σύμφωνα με την πλειοψηφία των ερωτηθέντων μπορεί...
, εγω νομιζω πως ΙΣΩΣ το ολο θεμα να βγει εκτος ελεγχου.
Frankly my dear nobody gives a damn about what you think...
Αντι να καθεσαι και να μου την λες θα μπορουσες απλα να δεχτεις την αποψη μου ασχετα με το αν την συμμεριζεσαι η οχι.
Αντιθετα ομως μου απαντας κατηγορηματικα πως εχω αδικο....
Του είπες την άποψή σου, την άκουσε, την επεξεργάστηκε, έκανε ταμείο και την απέρριψε...ΝΕΧΤ!!
Βάζεις ιδεες στον Τσαρουχά και μετα δεν θα μπορώ να τον συμμαζέψω .Nick_Greek said:Αλλιώς άρχισε να περνάς στο δρόμο όλα τα φανάρια με κόκκινο, μην κάνεις δήλωση στην εφορία και βγες μπροστά στη Βουλή να χορεύεις γυμνός τη Macarena...
Διαλέγεις και παίρνεις ...Νίκος Τσαρουχάς said:Τι είναι macarena?![]()
Μάλλον αυτή είναι μια γραπτή επιβεβαίωση ότι θεωρείς τους περισσότερους εδώ μέσα "κάφρους" ε;HV said:Εγω παντως τετοιο κουμπακι δεν βλεπω....
Και να εβλεπα δεν ειμαι τοσο "καφρος" ( pardon my french ) ωστε να κανω report καποιον...Προτιμω να του μιλησω ο ιδιος.
Ειμαι σιγουρος ομως πως αρκετοι θα το κανουν....![]()
Xαχαχαχαχαχα.....ROSE said:αν εσεις πιστευετε πως θα βγαλετε συμπερασματα για την προσωπικοτητα μου,απο τον τροπο που "κινουμαι" εδω μεσα, δικο σας θεμα..Δεν εχω τη διαθεση να αποδειξω σε κανεναν το παραμικρο στοιχειο για την προσωπικοτητα μου..Αυτοι που με γνωριζουν εχουν βγαλει τα συμπερασματα τους κι αυτο μου φτανει...![]()