Προτάσεις περί θεματολογίας και γενικότερης λειτουργίας AVSite ...

Status
Not open for further replies.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Δεν θυμαμαι να αναγραφεται πουθενα στους κανονες λειτουργειας αυτου του φορουμ πως μπορουμε να διωχνουμε οποιον δεν γουσταρουμε η δεν συμφωνουμε με την γνωμη του.
Να σας πω πως υπαρχουν μελη που και εγω δεν παω, οχι γιατι μου ασκουν κριτικη, ουτε γιατι διαφωνουν μαζι μου,ακομα και αυτα που "θεωρητικα" μπορει να με προσβαλουν.Τα μελη τα οποια εγω τουλαχιστον "δεν παω" ειναι αυτα που ανακαλυπτω πως εχουν μπει εδω μεσα με..."συγκεκριμενους" σκοπους.
Ακομα και σε αυτους δεν θα τολμουσα να πω "σηκω φυγε"(και το τολμουσα ας μην εκληφθει ως αδυναμια)

Μαθετε να δεχεστε τον αλλον οπως ειναι.
Εαν δεν σας αρεσει, μην διαβαζετε και μην απαντατε στα μηνυματα του.
Εδω ειναι μια ανοικτη αγορα, οχι το κονκλαβιο των καθολικων μηδε η χαβρα των Ιουδαιων.
Τοσο απλα ειναι...

Reaction score
0
Stelios said:
HV said:
Με το βαγγελη μας παραπεμπτει στην Ελληνικη ταινια με την μισανοιχτη πορτα που φωναζε βαγγελη και εκλεινε....
Available και σε DVD παρακαλώ :shock: ;)

http://www.finosfilms.gr/movie.asp?id=62
Ο Bαγγελης που "φωναξα" εγω παραπεμπει στον B.Λαμπρου. :lol:

Reaction score
14
HV said:
Γιαννη και εσενα δεν σαρεσουν αυτα τα θεματα πραγμα που δεν λες εδω εξω ειτε γιατι δεν χρειαζεται ειτε γιατι δεν θελεις να σου κρατανε μουτρα οι γυναικες εδω μεσα.
Καλο θα ηταν ομως να πεις την γνωμη σου ωστε να μην λες εμας κακους που δεν μας αρεσει κατι τετοιο και την ιδια στιγμη να αφηνεις να εννοηθει πως εσενα σου αρεσουν.
Τωρα αν αυτο ειναι το Forum ΣΑΣ τι να πω μαλλον καπου δεν καταλαβα σωστα και νομιζα πως ηταν Forum ολων η Forum των Administrator και οχι ΣΑΣ......
Το την μια στιγμη να μιλας για πλατες και την αλλη να χρησιμοποιεις την λεξη ΣΑΣ μαλλον ειναι τραβηγμενο.
Αυτη την στιγμη με εκανες και σκεφτηκα τα λεγομενα καποιου παλιου εδω μεσα για κλικες....Αν ισχυει κατι τετοιο ( Αν και αρχιζω και διακρινω σημαδια ) καποιος να ενημερωσει και εμενα.
HV, το τι σου είπα ήταν νομίζω σε PM και αυτό ήταν όπως λέει και η λέξη Private Message. Τεσπα, να μάθεις όμως να διαβάζεις καλά τι σου γράφει κάποιος. Σου είπα λοιπόν στο "Private Message": "ναι και εμένα δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα, τα προσπερνώ και δεν με ενοχλούν" τι σημαίνει αυτό??? Ξέρεις ανάγνωση νομίζω? Δεν θα σου το αναλύσω.

Το να το παίζω αρεστός όπως λες, δεν είναι στον χαρακτήρα μου ότι έχω να πω το λέω σταράτα και χωρίς να υπολογίσω αν θα σε στεναχωρήσω η όχι. Δεν με νοιάζει η γνώμη σου και η γνώμη όλων να είναι καλή προς εμένα. Αν είμαι ευχάριστος ή όχι και αρεστός αυτό το αφήνω σε άλλους να το κρίνουν. Είμαι ο εαυτός μου και όπως είμαι μέσα στο φόρουμ είμαι στην πραγματική μου ζωή, πλακατζής και με κέφι για ευχάριστη ζωή. Αποφεύγω την γκρίνια και ότι δεν μου αρέσει απλά το προσπερνώ, δεν αρέσκομαι σε ανούσιες αρνητικές κριτικές.

Το να μιλάς για φόρουμ ΜΑΣ ή ΣΑΣ είναι μεγα λάθος, ίσως δεν έχεις "ζήσει εδώ" αρκετό καιρό. Το φόρουμ είναι όλων ΜΑΣ (Full-stop). Όμως όταν εσύ υπερβαίνεις με τα γραπτά σου κανόνες, βρίζεις, δεν τιμάς τον συνομιλητή σου και γενικά αδιαφορείς για όλους τους κανόνες άτυπους και μη που έχουν θεσπιστεί και εφαρμοστεί εδώ μέσα στο avsite, παρά τις αλλεπάλληλες συστάσεις από μέρους μου προς εσένα (δεν γνωρίζω αν και από άλλους?), προτρέποντας σε να χρησιμοποιείς λιγότερο εριστική γλώσσα να μην βρίζεις κλπ κλπ και παρόλες τις προσπάθειες μας εσύ να συνεχίζεις αδιάφορος προς όλους, τότε αυτό το εκλαμβάνω ως παντελή έλλειψη οποιοδήποτε σεβασμού και οποιασδήποτε τσίπας επάνω σου.

Λυπάμαι για τον τρόπο σκέψης σου και την διαστρέβλωση όλων που διαβάζεις.

Ανδρέα το μόνο σχόλιο για τα λεγόμενα σου είναι ότι νομίζω ότι παρα-είσαι ελαστικός με πολλούς, και δεν θα σου πω ότι η ελαστικότητα σου και η ανεκτικότητα σου είναι αδυναμία, ίσως είναι απλά μια ήρεμη δύναμη που έχεις μέσα σου. Αντίθετα άλλοι είμαστε παρορμητικοί και λιγότερο "cool"...!!!

sk

Reaction score
501
Το να μην τηρεί κάποιος τους (γραπτούς / άγραφους) κανόνες συμμετοχής ενός forum δεν με ενοχλεί καθόλου.
Είτε αυτοί αφορούν στην συμπεριφορά, είτε στην θεματολογία.
Είναι κάτι που είναι «ορατό» και μου δίνεται η δυνατότητα να το αξιολογήσω.

Όταν όμως ο RD μιλά για διπλοεμφανιζόμενους / διπλοπρόσωπους και κανείς δεν τον αντικρούει, ή όταν ο Αντρέας αναφέρει την ύπαρξη κακόβουλων / κακοπροαίρετων, χωρίς να τους αποκαλύπτει (Αντρέα ζητώ συγνώμη προκαταβολικά αν έχω καταλάβει λάθος), τότε ανησυχώ.:shock:

Γιατί μέχρι τώρα θεωρώ λίγο πολύ δεδομένο το ότι ο καθένας εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις, κατά την γνώμη του καλοπροαίρετα.
Απέναντι όμως σε κακοπροαίρετους αισθάνομαι «απροστάτευτος».

Μπορείτε να με «προστατέψετε» ? :(
Αν όχι, τότε θα πρέπει να βλέπω τα πάντα με γυαλιά καχυποψίας, με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
sk, προσφατα ειχαμε ενα τετοιο συμβαν μελους που εκανε εγγραφη με "συγκεκριμενους" σκοπους στην κατηγορια Audio.
Αυτο εννοουσα, η ακομα και την περιπτωση μελους που ειναι γραμμενο με διπλη ταυτοτητα(και δεν εννοω την Ludmilla) με σκοπο να παιξει τον ρολο αβανταδορου(θυμαστε στα παλαια θεατρα?) εναντον αλλων μελων η θεματων.

Αυτα δεν ειναι θεωριες(δεν πιστευω σε θεωριες), ειναι γεγονοτα και δυστυχως συμβαινουν παντου σε καθε ελευθερο φορουμ.

Εαν μου ζητηθει η προσωπικη μου γνωμη το μονο που θα παρακαλουσα θα ηταν ακριβως το αντιθετο απο αυτο που προτεινεις.
Οχι γυαλια καχυποψιας δηλαδη.Ολα, αργα η γρηγορα, βγαινουν στον αερα...
Και σαφως η καλυτερη συμπεριφορα δεν εκανε κακο σε κανεναν.
Αλλα...υπαρχουν τοσοι τροποι να αντιμετωπισεις την κακη συμπεριφορα.
Δηλαδη εγω που την αγνοω θεωρουμαι ηλιθιος?
Πιστευω πως ειναι πολυ πιο εξυπνο να προσποιηθεις πως δεν διαβασες κατι παρα να τρεξεις να απαντησεις.Σιγα μη και δεν απαντησουμε και χασουμε το τραινο :wink:
Ειναι απλο σας το ξαναλεω, και σκεφτειτε ποιος ειναι ο εξυπνοτερος.

Και κατι αλλο.Δεν εχω διορθωσει ποτε καποιον.
Ειτε για θεμα γραμματικης ειτε σε τεχνικο ζητημα.
Αυτο που εχω κανει ειναι να στειλω πμ μερικες φορες με το λαθος στον ενδιαφερομενο.
Ξερετε γιατι?Δεν μου αρεσει να κανω τον αλλο να αισθανθει αβολα.
Αλλα απο την αλλη δεν περιμενω να αντιδρουν ολοι ετσι.
Ουτε ομως μισω η αντιπαθω η φοβαμαι το διαφορετικο η αυτο που δεν γνωριζω καλα...

Ναι, και οπως παντα γραφω αναμεσα απο τις γραμμες... :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
HV said:
Καποιος να απαντησει
Δηλαδή είναι υποχρεωτικό? 8)
....................................

Κύριοι,
Δόξα τον Θεό είμαστε ένα φόρουμ πολύ μεγάλο και πρέπει να πάρετε χαμπάρι ότι η πολυκοσμία έχει και ορισμένα παρελκόμενα. Όποιος δεν μπορεί την πολυκοσμία ας κάνει τις επιλογές του. Τις ίδιες επιλογές επίσης πρέπει να κάνει και όποιος νομίζει ότι χρήζει ειδικής μεταχείρισης. Όποιος θέλει να είναι μέρος αυτής της προσπάθειας πρέπει να επιδείξει στοιχεία προσαρμοστικότητας, να δώσει χώρο και στους δίπλα του. Όσο περισσότερο γράφετε με τον τρόπο που γράφετε, τόσο περισσότερο εκτίθεστε…

Το ότι αφήνουμε τέτοια θέματα να συνεχίζονται δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταχραστείτε την ανοχή μας.
ΚΑΙ αυτή έχει όρια.

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
Ενα ποτηρακι κρασακι ειναι οτι πρεπει Κυριες κ΄Κυριοι αυτη την ωρα...
Ηρεμηστε κι απολαυστε.. :) :) :) :)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
exile said:
Ενα ποτηρακι κρασακι ειναι οτι πρεπει Κυριες κ΄Κυριοι αυτη την ωρα...
Ηρεμηστε κι απολαυστε.. :) :) :) :)
εγώ πάντως ήπια 2-3 ποτηράκια Νεμέα και λέω να το γυρίσω στην Νάουσα...

Reaction score
14
Έχεις δίκιο 'Ακη....απλά πρέπει να κατεβάσουμε με την βία κάτι τύπους που έχουν ανέβει στο πόντιουμ
του φόρουμ και το έχουν μετατρέψει σε συναυλία των Sex Pistols....

Reaction score
14
HV said:
Ποτε εχω βρισει καποιον ???? ( Καποιος να απαντησει 8) )
Για ρίξε μια ματιά εδώ...

HV said:
Στο τελος ξεχασες να βαλεις

" Λογια ενος παντρεμενου Γεροξεκουτη που του αρεσουν τα μικρα κοριτσακια "

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΓ : Χιλιες αλλες αφορμες υπαρχουν αλλα εδω μεσα εγω μονο αυτη εχω δει......Αν εχεις δει και αλλη πεσμου Link να παω να υποβαλω τα σεβη μου και εκει :)
Όχι ότι ακριβώς θα χαρακτηριζόταν αβροφροσύνη ή πλακίτσα.... :?
Δεν το σώζουν ούτε καμμιά πενηνταριά smileys... Χοντρό. Πολύ χοντρό.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.111
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead