Προτασεις για την hi end κατηγορια...

Reaction score
2
Μιχάλη λες κάτι ανάλογο με αυτό που είπε ο diabolical, στο οποίο και συμφωνώ.

Κατά την προσωπική μου άποψη (την οποία εξέθεσα στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα), ένα μεγάλο πρόβλημα για την κατηγορία δημιουργείται από αυτούς που αρνούνται να πιστέψουν τα ίδια τους τα αυτιά, αφού σε κάθε περίπτωση, ούτε αυτοί είναι κουφοί, ούτε όλες οι συσκευές αποδίδουν το ίδιο. Γιατί αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, τότε όλα αυτά τα εκατομμύρια των μουσικόφιλων που ασχολούνται με το high end σε παγκόσμιο επίπεδο, θα έπρεπε να ήταν εντελώς παλαβοί. Αυτό όμως δεν ισχύει. Οι διαφορές υπάρχουν. Το High End είναι γεγονός τόσο στο χώρο των συσκευών αναπαραγωγής της μουσικής, όσο και σε ένα σορό άλλες βιομηχανίες.

Γι' αυτό λοιπόν, θα συμφωνήσω ότι δεν πρέπει να συμμετέχουν όλοι και θα προσδιορίσω ότι αυτοί που θα πρέπει να μην μας ενοχλούν είναι όσοι αρνούνται πεισματικά να πιστέψουν σε αυτά που ισχύουν για εκατομμύρια φίλους της μουσικής και των μέσων αναπαραγωγής της. Με άλλα λόγια, σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να συμμετέχουν όσοι έχουν είδη πεισθεί, αλλά και όσοι έχουν την διάθεση, την διορατικότητα, την περιέργεια, το ενδιαφέρον και το μεράκι για να καταπιαστούν με αυτό το πολύπλευρο hobby.
Πες τα χρυσοστομε!

Reaction score
5
Δεν βλέπω τις απόψεις του συνόλου των συντονιστών τις κατηγόριας και γενικότερα όλων τον συντονιστών του site γιατί? Είναι πρόβλημα που αφορά μόνο τα 5-10 μέλη που έχουν εκφέρει άποψη?

Επίσης θα ήθελα να ακούσω σε κάποια στιγμή και τις αποφάσεις του Αντρέα Κ. για το τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά την τύχη τις κατηγορίας.

sk

Reaction score
502
Η κατηγορία τα παει μια χαρά.
Περνώντας σταδιακά τις αναπόφευκτες παιδικές ασθένειες, προχωρά και ωριμάζει .
Η συντονιστική ομάδα (αλλά και ο ιδρυτής μέσω της απουσίας του) έχουν «δείξει» τον δρόμο και μένει πλέον σε μας να τον αντιληφθούμε και – αν θέλουμε - να τον περπατήσουμε.

Προσωπικά μιλώντας, μέσα απ΄ αυτό το κατά πολλούς «μπάχαλο», βοηθήθηκα να καταλάβω ότι το high end σημαίνει πρόθεση για διαρκή βελτίωση – αλλά δυστυχώς the hard way.
Που θα πει ότι το να βάζεις βαθιά το χέρι στην τσέπη, επενδύοντας σε high end συσκευές, χωρίς να έχεις αποκτήσει νοοτροπία High Endά, είναι συνήθως καλό για να ..... βαυκαλίζεσαι.
Πρέπει, διατηρώντας καθαρό μυαλό – χωρίς στερεότυπα- και με αρωγό την επιστήμη (μιας και δεν μιλάμε για μεταφυσικά φαινόμενα) να σκύψεις και να εξετάσεις / κατανοήσεις τα πιθανά προβλήματα των επιμέρους παραγόντων που συμβάλουν στο τελικό σου άκουσμα, συσσωρεύοντας εμπειρία για μελλοντική χρήση..
Και να πράξεις τελικά το καλύτερο στα μέτρα σου.
Το οποίο «καλύτερο» μπορεί να είναι στο φινάλε η δική σου κολοκυθόπιτα, που όμως έχει προέλθει και συνειδητά και είναι επαναλήψημη. Και ως τέτοια την αντιμετωπίζεις βεβαιως βεβαιως.
Αυτός κατάλαβα, διαβάζοντας όλους σας, ότι είναι - IMHO πάντα - ο High Endάς.

Συντονιστάδες,
Αν αυτός ήταν ο «δρόμος» που δείξατε, συνεχίστε. Τα πατε μια χαρά. :cool_4:

Αλλιώς στείλτε με για διακοπές τάχιστα ......:crazy_1:

Reaction score
7
......Η κατηγορία τα παει μια χαρά.
Περνώντας σταδιακά τις αναπόφευκτες παιδικές ασθένειες, προχωρά και ωριμάζει .
Η συντονιστική ομάδα (αλλά και ο ιδρυτής μέσω της απουσίας του) έχουν «δείξει» τον δρόμο και μένει πλέον σε μας να τον αντιληφθούμε και – αν θέλουμε - να τον περπατήσουμε
......
΄
Αγαπητέ sk μπορείς να το αναπτύξεις-αναλύσεις αυτό λίγο παραπάνω; μπoρείς να αναφέρεις μερικά παραδείγματα;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
...δεν είναι δική μου ιδέα αλλά του αείμνηστου του Σπύρου του Κωστόπουλου)...
Σε παρακαλώ για μια ακόμη φορά να μην ξανά - αναφερθείς στον Σπύρο, νομίζω ότι δεν είναι σωστό. Τα όσα έγραψες απαντήθηκαν σε άλλο post και αν τελικά δεν εννοείς να καταλάβεις τι ήθελε ο Σπύρος μέχρι τελευταία στιγμή, αυτό που σου μετέφεραν άνθρωποι που τον ζούσανε, sorry δεν μπορώ να σε πείσω...

- Μιχάλη, ποιός σου είπε ότι ο Τσαντουλής εξαφανίστηκε?

Reaction score
10
Ελα βρε Νικο μεταξυ μας τωρα πιστευεις οτι ο Βασιλης γραφει οσο θα ηθελε?
Ο Γιωργος?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ελα βρε Νικο μεταξυ μας τωρα πιστευεις οτι ο Βασιλης γραφει οσο θα ηθελε?
Φυσικά, το έχει δηλώσει και δημοσίως και κατ' ιδίαν.

Ο Γιωργος?
Φυσικά και όχι, το έχει δηλώσει και δημοσίως και κατ' ιδίαν.

- Από την άλλη Μιχάλη μου, όσο καιρό είμαι στα φόρουμς, έχω ακούσει πολλάκις την κουβέντα, θα γράφω περισσότερο αν αυτός φύγει ή αν το άλλο γίνει κλπ. Και όσες φορές έγινε ότι ο ενδιαφερόμενος ζητούσε, πάλι δεν υπήρχε αποτέλεσμα. Συνεπώς λόγια του αέρα, κοινές δικαιολογίες...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Και τελικά, γιατί θα πρέπει να υποκύψουμε σε τέτοιου είδους εκβιασμούς, δεν το καταλαβαίνω...
Εδώ, ξαναλέω, ότι γράφει όποιος θέλει, όποιος μπορεί να συζητήσει. Τα υπόλοιπα μου θυμίζουν το σχολείο, δηλαδή "κυρία κυρία ο Κωστάκης με είπε ηλίθιο"...

Reaction score
10
Εσεις ανοιξατε το θεμα οχι εγω.

Και απο οτι φαινεται η τακτικη σας δεν εχει αποτελεσμα αφου οι hi-endαδες δεν συχναζουν εδω. Οτι ειναι τελος παντων αυτοι οι Hi-endαδες....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κοίταξε Μιχάλη, το θέμα δεν ανοίχθηκε για να συζητηθεί αν θα έρθουν εδώ να γράφουν κάποιοι ή όχι. Το θέμα αφορά σε προτάσεις γενικώς, διότι εξυπακούεται ότι εδώ γράφει όποιος θέλει, ή αν θες διαφορετικά, όποιος αντέχει. Από την άλλη βέβαια δεν θα προσκαλέσουμε εδώ την σάρα και την μάρα...

Reaction score
10
Α νομιζα οτι ανοιχθηκε για να πουμε ποια νομιζουμε οτι ειναι τα προβληματα της κατηγοριας και επομενως γιατι καποιοι δεν γραφουν εδω.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Α νομιζα οτι ανοιχθηκε για να πουμε ποια νομιζουμε οτι ειναι τα προβληματα της κατηγοριας και επομενως γιατι καποιοι δεν γραφουν εδω.
Το λάθος σου είναι ότι το γεγονός ότι κάποιοι δεν γράφουν εδώ, δεν σημαίνει ότι η κατηγορία έχει πρόβλημα. Μιχάλη τα ίδια πράγματα τα ακούμε από πολλές μεριές εμείς που συντονίζουμε αυτήν την κατάσταση...

Reaction score
7
.....

Νίκο συγνώμη, αυτό ξέρεις πότε γράφηκε; Μήπως κάνεις λάθος; σε τι απαντάς;

Ποιούς εκβιασμούς; δηλαδή γράφουμε τόσο καιρό για να εκβιάσουμε ποιόν ρε Νίκο και γιατί; σε ξέραμε και απο χθές ή μας τρώς το ψωμί; Τώρα πλέον είμαστε συγκεκριμένοι που γράφουμε απάντα ευθέως. Δεν πήρες χαμπάρι τίποτα απο όσα γράψαμε κρίμα. Ολοι εσένα βρίζουνε, σε επιβουλεύονται, σε εκβιάζουν...... μήπως έχεις κανένα πρόβλημα; Μεγάλη ιδέα δεν έχεις για τον αυτό σου;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
.....

Νίκο συγνώμη, αυτό ξέρεις πότε γράφηκε; Μήπως κάνεις λάθος; σε τι απαντάς;

Ποιούς εκβιασμούς; δηλαδή γράφουμε τόσο καιρό για να εκβιάσουμε ποιόν ρε Νίκο και γιατί; σε ξέραμε και απο χθές ή μας τρώς το ψωμί; Τώρα πλέον είμαστε συγκεκριμένοι που γράφουμε απάντα ευθέως. Δεν πήρες χαμπάρι τίποτα απο όσα γράψαμε κρίμα. Ολοι εσένα βρίζουνε, σε επιβουλεύονται, σε εκβιάζουν...... μήπως έχεις κανένα πρόβλημα; Μεγάλη ιδέα δεν έχεις για τον αυτό σου;
Τρία πουλάκια κάθονται...
Εδώ σου μιλάνε άνθρωποι που είχαν επαφή με τον Σπύρο μέχρι τα τελευταία του κι εσύ επιμένεις στο πότε γράφτηκε...

Εκβιασμός προς την Δ.Ο. είναι να λέει οποιοσδήποτε, ότι αν φύγει ο τάδε, αυτός θα είναι πιο ενεργός. Τα ίδια έχω ακούσει από όλες τις μεριές. Κι αν θέλεις να σου δώσω ένα παράδειγμα, κάποιοι είπαν ότι αν ξεκουμπιστεί ο Ντόχερτης θα γράφουν περισσότερο. Παλαιότερα άλλοι είχαν πει τα ίδια για τον ΚΟΨ, τώρα τα λένε για τον Κόγια ή εμένα.

Ε... ήμαρτον.

Reaction score
7
Αυτό γράφηκε στις 20/7/07, γιατί το ξανααπαντάς σήμερα;

Δηλαδή πιστεύοντας ότι ο διαχειριστής δεν είναι επαρκής και γράφοντας τους λόγους είναι εκβιασμός;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αυτό γράφηκε στις 20/7/07, γιατί το ξανααπαντάς σήμερα;

Δηλαδή πιστεύοντας ότι ο διαχειριστής δεν είναι επαρκής και γράφοντας τους λόγους είναι εκβιασμός;
Γιατί δεν εννοείς να το καταλάβεις.

Όπως το πάρει κανείς.
Νομίζω όμως ότι δίνεις πολύ μεγάλη σημασία Ευάγγελε στο τι πιστεύεις εσύ. Τι πάει να πει, δεν μου κάνει ο διαχειριστής? Και ποιός είσαι εσύ που κρίνεις έτσι όποιον θέλεις, λες και σε έκρινε κανείς? Για να ακούσεις κι εσύ λοιπόν κρίσεις, εγώ πιστεύω ότι αν είχαμε 15 Κόγιες και κανέναν Κυρίτση, η κατηγορία θα ήταν πολύ καλύτερη, ή αν θές, αν δεν γράφει ο Κόγιας το πλήγμα είναι πολύ μεγαλύτερο από το να μην γράφει ο Κυρίτσης (ουδεμία σύγκριση δηλαδή), ή διαφορετικά, 38 Κυρίτσηδες δεν κάνουν έναν Κόγια, οπότε άκρη δεν βγαίνει...

Αν δεν μπορείς να μοιραστείς αυτόν τον χώρο με άλλους, αν δεν μπορείς να γράφεις την όποια άποψή σου έχοντας στο μυαλό σου ότι εδώ μπορεί να απαντήσει οποιοσδήποτε, τότε δεν είναι φόρουμ αυτό που χρειάζεσαι. Είναι σαφές ότι όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα σε οποιαδήποτε συζήτηση, φταίει ο συνομιλητής...

Reaction score
7
Μάλλον τελείς εν βρασμω ψυχής και γιαυτό δεν καταλαβαίνεις τι σου γράφω και μόνο βρίζεις.
Ακου λοιπόν:
Εγώ είναι ανώφελο να κριθώ διότι δεν εκτίθεμαι στα κοινά. Εσύ και ο Κόγιας εκτίθεσθαι, όπως και όλοι συντονιστές, διαχειριστές γενικοί και αναπληρωτές, στα μέλη του forum, οπότε είναι αυτονόητο ότι θα κριθείται για τη συντονιστική σας ικανότητα, γιαυτό τους έβαλαν εκεί και όχι για να κανένα άλλο λόγο, όπως και όλοι σας διατείνεσθαι και δεν χρειάζεται να διαθέτεις iq > 40 για να το καταλάβεις. Εσύ κρίνεσαι γιατί δεν διαθέτεις τα απαραίτητα προσόντα για να συντονίσεις και ο Κόγιας για τον τροπο που συμπεριφέρεται και όχι για τις γνώσεις του, ύτερα απο την κατηφόρα που πήρε η hi-end και γιαυτά που έχουν γραφεί το τελευταίο 6μηνο. Και αυτήν τη κρίση την εκφράζω εγώ που είμαι απο τα ενεργά μέλη του avsite και απόμειναν στην hi-end.. Πάντως έχοντας προς το παρόν έναν Τσαρουχά, έναν Κόγια και εναν Κυρίτση, η κατηγορία είναι μπάχαλο, ο μεν Κυρίτσης δεν μπορεί και δεν θέλει να επηρεάσει τον χώρο, οι άλλοι δύο όμως είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τα χάλια της κατηγορίας. Αν δεν το βλέπεις πρόβλημά σου, και πως να το δείς άλλωστε μήπως ξέρεις τι πρέπει να δείς; Τέλος πάντων σε εκτίμηση δεν μας είχες αλλά ούτε και την χρειαζόμαστε, αλλά να μας πείς εκβιαστές γιατί γράψαμε ότι είσαι ανεπαρκής για συντονιστής αυτό αγαπητέ είναι μέγα ολίσθημα και δυστυχώς η συμπεριφορά σου είναι χειρότερη απο αυτήν των δήθεν υβριστών σου. Ποτέ δεν σου έγραψα κάτι χωρίς αποδείξεις, άσε τα παπατζηλίκια περί έλειψης επιχειρημάτων.
Το έγραψα πολλές φορές αλλά δεν το καταλαβαίνεις, ότι αυτά που λέει ο Κόγιας μπορείς να τα βρείς στο internet σε πολλές μεριές και χωρίς να τρώς το βρίσιμο του Κόγια. Βρίσκοντας τα μάλιστα έχεις την άνεσή σου να τα κριτικάρεις, να τα διασταυρώσεις και να διαμορφώσεις άποψη, αυτός όμως που είναι 'άσχετος και δεν ψάχνει και δεν ασχολείται ε λογικό είναι να θεοποιεί τον Κόγια και τον κάθε Κόγια που γράφει κάτι.
38 Κυρίτσηδες δεν κάνουν εναν Κόγια, σαφώς αυτό έλειπε, όπως και 38 Κόγιες δεν κάνουν ένα Κυρίτση. Πάντως αυτό δεν αναιρεί το πρόβλημα της ανεπάρκειάς του συντονιστή της hi-end.
Πάντως μέχρι στιγμής οι απόψεις σου δεν έλυσαν το πρόβλημα της hi-end, εγώ, ο diabolical, 4 συντονιστές και τώρα τελευταί επιστρατεύτηκε και ο Νικος ο Κορακάκης, γράφουμε στην hi-end. Αν αυτό εσένα σου φτάνει σαν συνονιστή εμένα μου περισσεύει, να έχεις κατηγορία χωρίς μέλη, ενώ μέχρι πέρυσι είχε και πολλά μάλιστα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μάλλον τελείς εν βρασμω ψυχής και γιαυτό δεν καταλαβαίνεις τι σου γράφω και μόνο βρίζεις.
Ακου λοιπόν:
Εγώ είναι ανώφελο να κριθώ διότι δεν εκτίθεμαι στα κοινά. Εσύ και ο Κόγιας εκτίθεσθαι, όπως και όλοι συντονιστές, διαχειριστές γενικοί και αναπληρωτές, στα μέλη του forum, οπότε είναι αυτονόητο ότι θα κριθείται για τη συντονιστική σας ικανότητα, γιαυτό τους έβαλαν εκεί και όχι για να κανένα άλλο λόγο, όπως και όλοι σας διατείνεσθαι και δεν χρειάζεται να διαθέτεις iq > 40 για να το καταλάβεις. Εσύ κρίνεσαι γιατί δεν διαθέτεις τα απαραίτητα προσόντα για να συντονίσεις και ο Κόγιας για τον τροπο που συμπεριφέρεται και όχι για τις γνώσεις του, ύτερα απο την κατηφόρα που πήρε η hi-end και γιαυτά που έχουν γραφεί το τελευταίο 6μηνο. Και αυτήν τη κρίση την εκφράζω εγώ που είμαι απο τα ενεργά μέλη του avsite και απόμειναν στην hi-end.. Πάντως έχοντας προς το παρόν έναν Τσαρουχά, έναν Κόγια και εναν Κυρίτση, η κατηγορία είναι μπάχαλο, ο μεν Κυρίτσης δεν μπορεί και δεν θέλει να επηρεάσει τον χώρο, οι άλλοι δύο όμως είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τα χάλια της κατηγορίας. Αν δεν το βλέπεις πρόβλημά σου, και πως να το δείς άλλωστε μήπως ξέρεις τι πρέπει να δείς; Τέλος πάντων σε εκτίμηση δεν μας είχες αλλά ούτε και την χρειαζόμαστε, αλλά να μας πείς εκβιαστές γιατί γράψαμε ότι είσαι ανεπαρκής για συντονιστής αυτό αγαπητέ είναι μέγα ολίσθημα και δυστυχώς η συμπεριφορά σου είναι χειρότερη απο αυτήν των δήθεν υβριστών σου. Ποτέ δεν σου έγραψα κάτι χωρίς αποδείξεις, άσε τα παπατζηλίκια περί έλειψης επιχειρημάτων.
Το έγραψα πολλές φορές αλλά δεν το καταλαβαίνεις, ότι αυτά που λέει ο Κόγιας μπορείς να τα βρείς στο internet σε πολλές μεριές και χωρίς να τρώς το βρίσιμο του Κόγια. Βρίσκοντας τα μάλιστα έχεις την άνεσή σου να τα κριτικάρεις, να τα διασταυρώσεις και να διαμορφώσεις άποψη, αυτός όμως που είναι 'άσχετος και δεν ψάχνει και δεν ασχολείται ε λογικό είναι να θεοποιεί τον Κόγια και τον κάθε Κόγια που γράφει κάτι.
38 Κυρίτσηδες δεν κάνουν εναν Κόγια, σαφώς αυτό έλειπε, όπως και 38 Κόγιες δεν κάνουν ένα Κυρίτση. Πάντως αυτό δεν αναιρεί το πρόβλημα της ανεπάρκειάς του συντονιστή της hi-end.
Πάντως μέχρι στιγμής οι απόψεις σου δεν έλυσαν το πρόβλημα της hi-end, εγώ, ο diabolical, 4 συντονιστές και τώρα τελευταί επιστρατεύτηκε και ο Νικος ο Κορακάκης, γράφουμε στην hi-end. Αν αυτό εσένα σου φτάνει σαν συνονιστή εμένα μου περισσεύει, να έχεις κατηγορία χωρίς μέλη, ενώ μέχρι πέρυσι είχε και πολλά μάλιστα.
Δεν αφήνεις ρε Βαγγέλη την συμπεριφορά μου να κοιτάξεις την δική σου και τις εμπάθειές σου με ανθρώπους που απλά λένε την άποψή τους επώνυμα? Εσύ με λες ανεπαρκή και σε βρίζω εγώ? Σε έχω ειρωνευτεί ποτέ, σε έχω κρίνει εγώ ποτέ? Θα με υποχρεώσεις να έχω την ίδια άποψή με εσένα για πρόσωπα και πράγματα αλλιώς δεν σου κάνω για συντονιστής? Είναι προφανές ότι τα έχεις χάσει και δεν ξέρεις τι λες. Μήπως να διάβαζες μια φορά ξανά όλα σου τα μηνύματα? Τα επιχειρήματά σου είναι μικρού παιδιού, δεν δέχεσαι την ευθύνη για τίποτε, δεν παίρνεις την πρωτοβουλία για τίποτε, δεν συμμετέχεις στο ελάχιστο, κριτικάρεις εκ του ασφαλούς νομίζοντας ότι είσαι στο απυρόβλητο και η γκρίνια σουείναι παρελκόμενο στο 99% των μηνυμάτων σου.

Πάνω από όλα δε, έχεις άποψη για τα πάντα, από το hi end, την λειτουργία ενός φόρουμ μέχρι και τι άποψή είχαν αγαπημένοι φίλοι μας που τώρα δεν υπάρχουν.

Αν σου βρίσκονται πάντως τίποτα Κόγιες, στείλε τους, εμείς τους χρειαζόμαστε μιας και δεν βρίσκουμε τα άρθρα του στο internet πεταμένα γενικώς. Και αν τελικά όλα είναι μαύρα και άραχνα, μην το κουράζεις άλλο, όπως υπάρχουν πολλοί Κόγιες, υπάρχουν και πολλά άλλα sites. Αν πάλι αλλάξεις γνώμη και δεις ότι κανείς δεν σε πατάει στον κάλο όπως νομίζεις, εδώ είμαστε για να συζητήσουμε όποιο θέμα θελήσεις...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney