Προ-ενισχυτής για B&W 800D

Reaction score
150
Το set-up είναι το ακόλουθο

Ηχεία

- B&W 800D L&R
- HTM1D
-Τα surround προς το παρόν είναι KEF αλλά θα αντικατασταθούν με 4 της σειράς 800 τα οποία θα αποφασίσω ποια αργότερα αλλά αυτά δεν με απασχολούν προς το παρόν.

ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ

-Onkyo TX-NR905 για Home Cinema

-HALCRO MC20 οδηγεί το HTM1D διπλοενίσχυση
-ELECTROCOMPANIET NEMO Χ2 Monoblock για τα 800d

Ποιους προ θα προτείνατε που να μπορούν να δουλεύουν και σαν slave με τον Onkyo για το Home Cinema? Σημειώστε ότι οι Nemo έχουν μόνο Balanced ΙΝ.

Reaction score
6
Εννοείς κάποιον προ που θα μπορεί να δουλεύει pass through στο Home Cinema και κανονικά όταν δουλεύει στέρεο;

Reaction score
150
Pleo, ναι κάποιον που θα δουλεύει pass through σε home cinema και κανονικά στέρεο.

Για την κατηγορία τιμής εξαρτάται από το τι θα ακούσω. Θα ήθελα να ξέρω με ποιο μηχάνημα θα έπερνα το maximum των ηχείων αλλά και και με 3-4000 δεν θα με χάλαγε αν έβρισκα κάτι καλό.

Reaction score
10
Kαλα με bryston halcro και 800D, θα εισαι κατευθειαν για το ψυχιατρειο.
Λαμπα προ για το δικαναλο και κατι αλλο στο HT!

Reaction score
684
Η καλυτερη επιλογη και χωρις αντιπαλο ανεξαρτητου κοστους ειναι ο Sovereign Director.

Εδω το μικρο του αδερφακι ο Aaron Cineast αξιας 2500 Ευρω τα βαζει μει πολλα μηχανηματα που αξιζουν 3 φορες τα λεφτα του. Ο Sovereign ειναι 10 κλασεις πανω....

Reaction score
10
Η καλυτερη επιλογη και χωρις αντιπαλο ανεξαρτητου κοστους ειναι ο Sovereign Director.

Εδω το μικρο του αδερφακι ο Aaron Cineast αξιας 2500 Ευρω τα βαζει μει πολλα μηχανηματα που αξιζουν 3 φορες τα λεφτα του. Ο Sovereign ειναι 10 κλασεις πανω....
Mηπως ειναι 9?:137:

Reaction score
10
O Director κοστιζει τα τετραπλασια απο τον Αaron και αυτο ακουγεται και με το παραπανω!

Reaction score
150
To Sovereign μπορώ να τον ακούσω μιας και υπάρχει κάποιος δίπλα μου που τον έχει και μπορεί να τον φέρει σπίτι. Αλλά αυτός που έχει μου είπε ότι κάνει γύρω στις 9-10.0000.

Καταγράφω προτάσεις εγω και μετά τις γιορτές θα αρχίσω τις ακροάσεις. Προς το παρόν δοκίμασα έναν Theta Casanova στο συστημά μου και έπεται συνέχεια. Μέχρι τότε Onkyo 905 (χαχα μου αρέσει η ισσοροποία του συστηματός μου).

Σήμερα φτιάξαμε και δυο βάσεις από γρανίτη (θα μπει και φελός) για τα μπροστινά γιατί είναι πάνω σε δύο χαλιά μπάνιου. (Το ξέρω είμαι τραγικός...εδώ είχα το PS3 για CD player).

Reaction score
684
To Sovereign μπορώ να τον ακούσω μιας και υπάρχει κάποιος δίπλα μου που τον έχει και μπορεί να τον φέρει σπίτι. Αλλά αυτός που έχει μου είπε ότι κάνει γύρω στις 9-10.0000.

Καταγράφω προτάσεις εγω και μετά τις γιορτές θα αρχίσω τις ακροάσεις. Προς το παρόν δοκίμασα έναν Theta Casanova στο συστημά μου και έπεται συνέχεια. Μέχρι τότε Onkyo 905 (χαχα μου αρέσει η ισσοροποία του συστηματός μου).

Σήμερα φτιάξαμε και δυο βάσεις από γρανίτη (θα μπει και φελός) για τα μπροστινά γιατί είναι πάνω σε δύο χαλιά μπάνιου. (Το ξέρω είμαι τραγικός...εδώ είχα το PS3 για CD player).
απο οτι ξερω υπαρχουν δυο Sovereign Director αυτη τη στιγμη στην Αθηνα και τον ενα τον εχω εγω αρα μαλλον ξερω ποιος ειναι ο αλλος κοντα σου!!! Οντως το κοστος ειναι 9900 Ευρω αλλα πιστεψε με, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ακουσεις πρωτα οτι ακριβοτερο και καλυτερο υπαρχει στην αγορα και ασε τον Sovereign για το τελος... Θα ειναι αδικο για τα υπολοιπα μηχανηματα....
Καποιες αλλες κορυφαιες λυσεις που πρεπει να ακουσεις συγκριτικα με τον Sovereign ειναι οι Dartzeel, ο μεγαλος Burmester και ο μεγαλος Wavac.... Καλα λογια ακουσα και για τον κορυφαιο Aesthetix. Βεβαια σε αυτα τα λεφτα (25000+ Ευρω) υπαρχει και ο Tidal που μαλλον ειναι ο κορυφαιος προενισχυτης στον πλανητη....

Καλες ακροασεις....

Reaction score
150
Αχά! Είπες τη μαγική λέξη "Tidal"! Αλλά ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί την τελευταία φορά που ήρθα σε επαφή με τα ηχεία τους έψαχνα δικαιολογίες για να πειστώ ότι δεν είναι και τόσο καλά.

Θα επανέλθω κατόπιν ακροάσεων και σκέψης.

Reaction score
684
Αχά! Είπες τη μαγική λέξη "Tidal"! Αλλά ας το αφήσουμε καλύτερα γιατί την τελευταία φορά που ήρθα σε επαφή με τα ηχεία τους έψαχνα δικαιολογίες για να πειστώ ότι δεν είναι και τόσο καλά.

Θα επανέλθω κατόπιν ακροάσεων και σκέψης.
φιλε για τα συγκεκριμενα ηχεια θα σου πω ενα πραγμα μονο. Ειναι οτι καλυτερο στον πλανητη με χαωδη διαφορα απο οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει και εχω ακουσει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΙΜΗΣ. Βεβαια ο Κωστας Κογιας διαφωνει (αν και δε τα εχει ακουσει) αλλα δεν εχουν ολοι τα ιδια γουστα.
Ακριβως το ιδιο ισχυει για τους δυο προενισχυτες Sovereign Director και Tidal Preos. Απλως ο Sovereign ειναι πολυ φτηνοτερος οποτε ειναι η προφανης επιλογη...
Για τα ηχεια απλως εαν ακουσεις στο μελλον κατι καλυτερο σε παρακαλω ενημερωσε με γιατι θελω να ξερω (θα αλλαξω καποια στιγμη στο μελλον τα ηχεια μου και εγω)....

Reaction score
150
gpol

Δυστυχώς τα πράγματα έτσι είναι με τα Tidal κατά τη γνώμη μου επίσης και πέτυχα άνθρωπο που πουλάει τα Grand Utopia (τα προηγούμενα) σε ξεφτίλα τιμή (11,000 - δεν το ενδιέφερε και πολύ) για τα μεγάλα τα Tidal (130.000 Euro+). Σε κάθε περίπτωση όμως τα Tidal δεν είναι φθηνά αλλά αξίζουν και θεωρώ κι εγώ ότι είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει ever.

Μπορεί να μην έχω εμπειρία όπως άλλοι εδώ μέσα με τα συστήματα αλλά έχω εμπειρία με τον ήχο των οργάνων (12 χρόνια πιάνο/αρμονία μουσικής κτλ.) και τη ζωντανή μουσική. Το συγκεκριμένο σύστημα με τα Tidal ήταν ότι πιο κοντά έχω ακούσει στο live.

ΥΓ: Αφού δεν τα έχει ακούσει ο Κώστας Κόγιας πως ξέρει πόσο καλά ή όχι είναι?

Reaction score
684
gpol

Δυστυχώς τα πράγματα έτσι είναι με τα Tidal κατά τη γνώμη μου επίσης και πέτυχα άνθρωπο που πουλάει τα Grand Utopia (τα προηγούμενα) σε ξεφτίλα τιμή (11,000 - δεν το ενδιέφερε και πολύ) για τα μεγάλα τα Tidal (130.000 Euro+). Σε κάθε περίπτωση όμως τα Tidal δεν είναι φθηνά αλλά αξίζουν και θεωρώ κι εγώ ότι είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει ever.

Μπορεί να μην έχω εμπειρία όπως άλλοι εδώ μέσα με τα συστήματα αλλά έχω εμπειρία με τον ήχο των οργάνων (12 χρόνια πιάνο/αρμονία μουσικής κτλ.) και τη ζωντανή μουσική. Το συγκεκριμένο σύστημα με τα Tidal ήταν ότι πιο κοντά έχω ακούσει στο live.

ΥΓ: Αφού δεν τα έχει ακούσει ο Κώστας Κόγιας πως ξέρει πόσο καλά ή όχι είναι?
νομιζω οτι διαβασε καποια πραγματα στο website τους που δε του αρεσαν!!!!!

ασε εχω αρωστησει με τα συγκεκριμενα ηχεια και προσωπικα δε προκειται να ησυχασω μεχρι να καταφερω να τα παρω . Αυτο που ειναι εμπειρια ειναι να τα ακουσεις να οδηγουνται απο full set Sovereign(προ τον Sovereign Director και τελικο τον Sovereign Glory). Επαθα την πλακα μου!
Εξισου πλακα βεβαια επαθα οταν ακουσα τα ιδια ηχεια με προενισχυτη Tidal και τελικους Wavac. Οχι τιποτε αλλο αλλα πηγα στην εκθεση hi end και προσπαθουσα να βρω κατι που να πλησιαζει εστω και ελαχιστα αλλα δυστυχως τζιφος. Και μιλαμε για συστηματα με ηχεια πανακριβα....

Reaction score
684
Χεχε, πάντως είναι δίπλα μου και μπορώ να τα ακούω όποτε θέλω....
μη πολυπηγαινεις απο κει γιατι καμια μερα σε βλεπω να φευγεις με το συστημα οπως ειναι (και ειναι και βαρια τα ατιμα)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas