Συγγνωμη αλλα δεν καταλαβα.... τι εννοεις?Τι λέει το πισί για τις ρυθμίσεις της κάρτας, HDMI, οθόνης;
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Συγγνωμη αλλα δεν καταλαβα.... τι εννοεις?Τι λέει το πισί για τις ρυθμίσεις της κάρτας, HDMI, οθόνης;
Στο post 18 εχω ανεβασει φωτογραφιες απο τις οθονες. Κοιτα αυτες και αν θελεις καποια διευκρινιση πες μου.Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας -> Ρυθμίσες οθόνης.
Σου βγάζει δύο οθόνες ή μία;
Στις "Σύνθετες ρυθμίσεις" σου βγάζει λογικά νούμερα;
Στις "Ιδιότητες προσαρμογέα οθόνης" έχει επίσης λογικές επιλογές;
Σκέφτομαι μήπως κάπως έχουν αλλάξει οι ρυθμίσεις και στέλνει στην οθόνη σήμα εκτός προδιαγραφών. Λογικά θα πρέπει να στέλνει στην HDMI 1920x1080 @ 60Hz.
Νομιζω οτι ειναι ολα σωστα, οπως θα δεις και στις φωτο.Η ανάλυση hdmi είναι σωστή.
Οι ιδιότητες προσαρμογέα που λέω είναι πιο κάτω. Κάνε κλικ εκεί και δες αν αυτά που λέει συμβαδίζουν με τα χαρακτηριστικά της οθόνης.
Αν και αυτό το πρόβλημα συμβαίνει σε αναλογικές συνδέσεις, ας το αποκλείσουμε.
Ναι το εχω κανει χωρις αποτελεσμα.Την λειτουργια "κλωνος" την δοκιμασες? Εγω εχω αυτο το σεταρισμα με VGA στην Lg και HDMI στο μονιτορ, και δεν χρειαζεται να ρυθμισω τιποτα οταν θελω να δω κατι απο το PC στην TV.
Λοιπον το εφτιαξα αυτο που λες, αλλα δεν αλλαξε τιποτα.Κάτι δεν μου πάει καλά...
Σε εμένα και στις δύο οθόνες οι ενδείξεις "Ανάλυση επιφάνειας εργασίας" και "Ανάλυση ενεργού σήματος" ταυτίζονται. Δηλαδή στη μία οθόνη είναι και οι δύο 1600x900 και στην άλλη οθόνη είναι και οι δύο 1024x768.
Έχω "επέκταση οθονών" με την πρώτη ως 1 και τη δεύτερη ως 2.
Καταρχην δεν εχω καρτα γραφικων, εχω ενσωματωμενα γραφικα στην μητρικη (intel HD4600). Εχω κανει πολλες φορες απεγκατασταση και επαναγκατασταση των drivers των γραφικων με κανενα αποτελεσμα. Το προβλημα ξεκινησε οταν βιαστηκα να αλλαξω οθονες ενω ακομα η τηλεοραση δεν ειχε προλαβει να ανοιξει πληρως. Μαλλον τα windows δεν βρηκαν δευτερη οθονη να στειλουν σημα? Απο τοτε παντως ξεκινησε το προβλημα!!!! Και μεχρι ο Symos να μου πει για να διαγραψω κατι απο το registry δεν ειχα καθολου εικονα στην οθονη του υπολογιστη οταν ανοιγα την ενισχυτη ή την τηλεοραση. Τωρα εχω εικονα στην οθονη του υπολογιστη αλλα δεν εχω ηχο στον ενισχυτη και εικονα στην τηλεοραση.Οπότε...
Ψάξε στις αναβαθμίσεις πότε έγινε αναβάθμιση των οδηγών της κάρτας γραφικών. Αν αυτό δεν ταυτίζεται με την εποχή που άρχισαν τα προβλήματα...
Έχεις άλλη κάρτα γραφικών για δοκιμή;
Μπορεί να κάηκε. Ξέρω πονάει. Κι εγώ έκαψα χωρίς να ξέρω πως τις hdmi εισόδους του βιντεοπροβολέα μου πριν κάνα 6 μηνο. Έκλαψα λίγο, αλλά το ξεπέρασα και τον συνέδεσα με VGA.
Πιθανον να εχει καει, αλλα θελω να σιγουρευτω και να δω τι μπορω να κανω. Μητρικη δεν υπαρχει για 1150 chipset και η μοναδικη συνδεση να εχω ηχο DTS-HD MASTER ή ATMOS ειναι η HDMI.Μπορεί να κάηκε. Ξέρω πονάει. Κι εγώ έκαψα χωρίς να ξέρω πως τις hdmi εισόδους του βιντεοπροβολέα μου πριν κάνα 6 μηνο. Έκλαψα λίγο, αλλά το ξεπέρασα και τον συνέδεσα με VGA.
Αν τελικα οντως εχει καει το HDMI της μητρικης στο τελος αυτο θα γινει. Σε προηγουμενο post ειχα ζητησει να μου προταθουν καρτες γραφικων (οικονομικες) καθαρα για θεαση home cinema, αφου με παιχνιδια δεν ασχολουμε.Πρόσθεσε μια κάρτα γραφικών για το hdmi και απενεργοποιήσε της μητρικής ή κρατά την για το vga.
Ποιά TV είναι?Δεν εχω ARC στην τηλεοραση, ειναι παλια του 2008 αν δε κανω λαθος.
Δε νομιζω νa ειναι αυτο το προβλημα. Συνδεσα ενα μονιτορ υπολογιστη Dell στο hdmi της μητρικης και παρολο που το αναγνωρισε δεν εδωσε σημα, δεν εδωσε εικονα. Αρα το προβλημα λογικα ειναι στο hdmi.Για δες το manual της TV, γιατί εδώ στην σελ 64, λέει για 1920Χ1080 60ΗΖ, μήπως τα 59.94ΗΖ του #68 την μπερδεύουν