Πρόβλημα με περιστέρια


TGD

Μηνύματα
7.209
Reaction score
7.236
Άμα δεν ήταν τόσο βρώμικα, μια άδεια κυνηγιού για περιστέρια στις πόλεις θα έλυνε το πρόβλημα.
 

Abessalom

Βαρώνος
Μηνύματα
18.558
Reaction score
30.817
Εάν δεν είναι παράσιτα ούτε δεσποζομενα τότε είναι άγρια ζώα. Δεν θα έπρεπε να είναι κρατική ευθύνη η απομάκρυνσή τους; Η φιλοζωική νομοθεσια έχει όπως κάθε νόμισμα δύο οψεις.
 
Last edited:

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
7.904
Reaction score
28.695
Πριν κάνεις οτιδήποτε .
Κρίνεται απαραίτητο να έχεις καθαρίσει καλά την περιοχή από ακαθαρσίες , απομακρύνοντας έτσι τα αρωματικά ίχνη που αφήνουν τα περιστέρια ...γιατι για αυτό το λόγο έρχονται και ξανάρχονται ,
το θεωρούν σπίτι τους , Νερό με μπόλικο ξύδι - καλό ξύδι και πολύ - τα κάγκελα και το δάπεδο του μπαλκονιού σου για τρία συνεχόμενα απογεύματα για να φύγει η μυρωδιά της αποικίας τους

1. Απομάκρυνε πηγές νερού και φαγητού
2. Χρησιμοποίησε βόλους ναφθαλίνης , μπόλικο πιπέρι ή κανέλα σε πουγκιά που να αναπνέουν .
3. Απωθητικό spray κατά των περιστεριών , ειδικά στις τέντες και όπου κάθονται ....και αν βρέξει επανάληψη . ....στα pet shop
4. Κόψε μικρές λωρίδες αλουμινόχαρτου και στερέωσέ τες γύρω από μια χοντρή πετονιά . Δέσε τες στα κάγκελα του μπαλκονιού . Το θρόισμα της γιρλάντας και η λάμψη του αλουμινόχαρτου θα τα κρατήσουν μακριά . Κρέμασε μερικά μπαλόνια .
Παρεμπιπτόντως , τα περιστέρια έχουν επίσης οξυμένη ακοή , πολύ περισσότερο από την ανθρώπινη στις χαμηλές συχνότητες ( λέγεται ότι μπορούν να ακούσουν τον άνεμο που φυσά ανάμεσα σε κτίρια και βουνά , τις μακρινές καταιγίδες , ακόμα και τα πολύ μακρινά ηφαίστεια ).
5. Συστήματα που εκπέμπουν υπερήχους .
Είναι μια λύση που χρησιμοποιείται συχνά για την απομάκρυνση διάφορων ζώων , κυρίως των εντόμων . Όμως και στην δική σου περίπτωση μπορείς να βρεις αντίστοιχα συστήματα που παράγουν υπερήχους και διώχνουν τα περιστέρια μακριά . Υπάρχουν στο εμπόριο ολοκληρωμένα συστήματα που απωθούν τα πουλιά με την χρήση υπερήχων , ενώ παράλληλα παράγει λάμψεις φωτός που διώχνουν τα περιστέρια από την περιοχή σου . Λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια , χωρίς ρεύμα , οπότε αποτελεί επίσης μια οικονομική λύση που θα αποφέρει αποτέλεσμα .
-
-

-
καλή επιτυχία !
-
1697968400806.png


βάλε και ενα ανεμοδείκτη στην γωνία , κάτι θα κάνει .
 
Last edited:





Μηνύματα
1.017
Reaction score
1.190
Εχουν περασει 2 ολοιδιοι απο το σπιτι μου. Πανεμορφα ζωα και με ανθρωπινη συμπεριφορα. Ηταν το αξιοθεατο του χωριου μου. Μιλαμε για πολυ κλαμα οταν "εφυγαν". Ο ενας ειχε σωσει τον πατερα μου απο δυστυχημα.
 

ika

News
Μηνύματα
14.041
Reaction score
13.003
Last edited:

Μηνύματα
14.620
Reaction score
1.525
Τότε να μιά "οικονομική" εναλλακτική.
:party: :party: :party:
ούτε εμβόλια, ούτε φαΐ, ούτε άμμος.....

Από τα χάπια πάντως, είναι προτιμώτερη μια μετακόμιση.:gotcha:
:gamer::dance2::drinks:


Αν και το δίχτυ δεν δουλέψει, καλό κουράγιο με τα "βρωμόπουλα"...

Πιθανότατα στο δίχτυ θα καταλήξω αφού δε λειτουργεί κάτι άλλο.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.622
Μηνύματα
2.868.430
Members
37.941
Νεότερο μέλος
mdim051
Top