- Reaction score
- 499
Βλέπεις δεν είναι ''ποντίκια τ'ουρανού'' όπως λέει και ο Δημήτρης αλλά ''επίγεια ποντικάκια'' αν είσαι γάτος...:142:Τελευταία αρχίζουν να μου αρέσουν οι δεκαοχτάρες, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν προσγειώνονται στο μπαλκόνι μου
:142::142: Ας θέλει...αλλά μπορεί να τρέξει να το...πιάσει:126:Και οπως λεει ενας φιλος μου, "Ο γερογατος θελει τρυφερο ποντικακι"
:143::143: Είσαι άπαιχτος σου λέω!!!!! ΓάτοοοοοοοςςςςςΟ παλιός δεν τρέχει, σαν κορόιδο. :601: Βάζει [RELIOPS="τυράκι"][/RELIOPS] και έρχεται μόνο του ... :125:![]()
:122: Πολύ άσχημο αυτό...τι φταίνε τα κακόμοιρα τα πουλάκια για να τα σκοτώσεις...άσε που είναι γρουσουζιά....ξανασκέψου το...η φύση δεν θα στο συγχωρέσει ποτέ!:108:Ψωμάκια ποτισμένα με aquaforte δοκίμασες ? Μου το πρότειναν και εμένα για ανάλογο πρόβλημα σε ταράτσα που έχω και σκεφτομαι να το δοκιμάσω...
Ε εντάξει γίνεσαι κακός τώρα!Αφού καταβάθος είσαι οικολόγος!Μην το δοκιμάσεις θα πρότεινα!Ψωμάκια ποτισμένα με aquaforte δοκίμασες ? Μου το πρότειναν και εμένα για ανάλογο πρόβλημα σε ταράτσα που έχω και σκεφτομαι να το δοκιμάσω...
Ψωμάκια ποτισμένα με aquaforte δοκίμασες ?
Ρε σεις δολοφόνοι είστε;Σακκουλάκια με λίγη ναφθαλίνη.
Και βάλε.....Το κακό είναι οτι πολύ σύντομα θα θρέφεις 14