- Reaction score
- 12
Γειά σας! Ότι λέει ο τίτλος μια και δεν βρίσκω κάτι κατατοπιστικό γκογκλάροντας... Ευχαριστώ
ξέχνατο, εαν ηθελες λαμπατο επρεπε να ξεκινησεις αναποδα και οχι απο τα ηχειαθα παίξουν σωστά με λαμπάτο ή να μην το δοκιμάσω;
ίσως κατα φαντασίαν, τα έχεις ακούσει μήπως με Τσακιριδη?Ισχυροί λαμπάτοι όπως οι Ηλέκτρες των Τσακιριδαίων νομίζω ότι θα τα οδηγήσουν μια χαρά.
Βέβαια, μαζί με τον αντίστοιχο προενισχυτή δεν είναι φτηνοί, αλλά ούτε και ακριβοί για αυτά που προσφέρουν.
Όχι, η πρότασή μου είναι εντελώς θεωρητική γνωρίζοντας ότι οι Ηλέκτρες με συγκεκριμένες λυχνίες μπορούν να αποδώσουν 200 περίπου watts. Εσύ τα έχεις ακούσει;ίσως κατα φαντασίαν, τα έχεις ακούσει μήπως με Τσακιριδη?
Τα SMGa τα έχω πάνω απο τρία χρόνια, με Τσακιριδη θα προτιμούσα να μην τα ακούσω...Όχι, η πρότασή μου είναι εντελώς θεωρητική γνωρίζοντας ότι οι Ηλέκτρες με συγκεκριμένες λυχνίες μπορούν να αποδώσουν 200 περίπου watts. Εσύ τα έχεις ακούσει;
Κι εγώ σε classd νομίζω θα προσανατολιζομουν με το συγκεκριμένο ηχείο.Κλας ντε στα μαγκ.
Ένα χυπεξ, ένα αις, ένα κάτι τέτχιο.
Αλλιώς, δεν..
Τα μαγκ τα έχω "ακούσει" με τα πάντα όλα.Κι εγώ σε classd νομίζω θα προσανατολιζομουν με το συγκεκριμένο ηχείο.
Bryston επίσης αλλα τσιμπάει σε τιμή. Προ ενισχυτής υπάρχει;
Τώρα με τι τα ακούς ή εν πάσει περιπτώσει με τι τα άκουσε και σου άρεσαν ώστε να τα πάρεις;