Most visitors online was 3241 , on 28 Sep 2025
Εχω την Panny μια εβδομαδα τωρα.Για αρχη την εχω στο Cinema Mode (οταν βλεπουν οι αλλοι:happy_9: :happy_9: )αν και δεν το προτιμω απλα για το "στρωσιμο"Ταινίες σε 2,35:1 έχεις δει ?
Αν ναι, τότε έχεις μαυρες λωρίδες πάνω και κάτω από την εικόνα. Δεν έχεις burn in?
Ομοίως για τηλεοπτικό σήμα σε 4:3 ( χωρίς ξεχείλωμα )...
Απο υλικο οσο και οτι θες :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:Kαλορίζικη αρχηγέ!! :mrgreen:
Mάζευε υλικό να μου κάνεις demo το καλοκαίρι!
...και μην αφήνεις το Λαζάρου να την ακουμπάει (την TV) με τα λερωμένα απο το παγωτό χεράκια του!
καιγομαι:mad_3:γεια σε ολο το forum!
μπαινω αμεσως στο θεμα
επειδη το δευτερον ημισυ βλεπει πολυ mega ,antena......και τα λοιπα θελω την
γνωμη σας για την αποδοση της Panasonic 42PX70E οταν δεχεται αναλογικο σημα.
οσο για μενα εχω υπερκαλυφθει μετα παραπανω και μαλλον......... εφυγα για αναζητηση κατωτερης τιμης
περιοχη:ηρακλειο
Για να ξεκαθαρήσουμε λίγο τα πράγματα...Σωτήρη κατ' αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση.
Είχα διαβάσει το προηγούμενό σου post αλλά ίσως να μην το κατάλαβα αρχικά σωστά. Όταν παίξατε από HDMI σε HDMI η σύνδεση ήταν με υπολογιστή ή με κάποιο standalone player; Αν ίσχυε το δεύτερο είμαστε σίγουροι ότι θα παίξει σωστά στην full ανάλυση με υπολογιστή; Και δεν εννοώ να παίζω ταινίες στο PC, εννοώ κανονική χρήση (windows, office, καθημερινή χρήση).
Και τέλος αναφέρεις "Μετα το συνδεσαμε στο PC μου το ορισαμε στα 1280χ720p60hz ( ας ειμαστε λογικοι )"... Για ποιο λόγο σε αυτή την ανάλυση και όχι στα 1920x1080;
Sorry αν κουράζω αλλά μην δώσω τζάμπα 1500? χωρίς να κάνω δουλειά.
Ευχαριστώ.
Απο το manualhttp://www.panasonic.gr/servlet/PB/menu/1248119_l17/index.html
Που φαινεται ρε παιδια οτι η τηλεοραση ειναι 100hz?