Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic 42PX70E ως χρήστης!

Reaction score
802
Στις 2.35/1 και 4/3 βλεπεις με μπαρες η κανεις ζουμ και στα δυο μετα το στρωσιμο?

Reaction score
5
Στις 2.35/1 και 4/3 βλεπεις με μπαρες η κανεις ζουμ και στα δυο μετα το στρωσιμο?
Μετα το στρωσιμο για τα 4/3 εχω "Πληρη καλυψη οθονης" για ολα τα αλλα "16/9" αρα για τα 2.35/1 εχω μπαρες πανω κατω ( μου αρεσει το original aspect ratio :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: )

Reaction score
5
Να μην μιλήσω....
Οχι να μιλησεις !!!!!!!!!!!!!! Τι εχεις να πεις δηλαδη???? :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:

( Για μια ταινια μονο?? :happy_4: :happy_4: :happy_9: :happy_9: :happy_9: :cool_4: :cool_4: )

Reaction score
802
Ρε παιδια, που μπορω να βρω το ελληνικο η το αγγλικο pdf της τηλεορασης?
Τελος, ειναι απολυτως σιγουρο οτι η px70e ειναι 100hz?

Reaction score
5
Ρε παιδια, που μπορω να βρω το ελληνικο η το αγγλικο pdf της τηλεορασης?
Τελος, ειναι απολυτως σιγουρο οτι η px70e ειναι 100hz?

Εδω >>> https://backup.filesanywhere.com/v.asp?v=%89lj%8C%5C%60%A1%B7r%A5
:happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Μα βεβαιως και ειναι 100Hz. Menu>Ρυθμισεις>Ρυθμος ανανεωσης > 50 ειτε 100Hz. Προς τι η αμφιβολια ?????

Reaction score
5
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=9857&page=57

Σε ενα αλλο φορουμ καποιος το αμφισβητει επιμονα.
Σε ευχαριστω πολυ για το λινκ!
You are much welcome :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Δεν ξερω αν υπαρχουν αλλα παρεμφερη μοντελα το 42PX70E οντως εχει 100Hz. Αφου εμεις οι ιδιοι οι κατοχοι το βλεπουμε στα option γιατι να το αμφισβητησουμε??????

Reaction score
1
Να κάνω και εγώ μια ερωτησούλα? Ως κάτοχος της 42pv60 ομολογουμένως ζηλεύω λίγο την 42px70 λόγω των 100Hz. Έχω την ευκαιρία να δώσω την τωρινή σε πολύ καλή τιμή. Άν κάποιος έχει δεί και τις 2 μπορεί να μου πεί καμιά γνώμη για το εγχείρημα που σκέφτομαι?

Reaction score
0
Μετά από αρκετό διάβασμα και η γνώμη σας φυσικά !!!
έγινε δικιά μου σήμερα το πρωί .
Ταξίδευσε μαζί μου (στο αυτοκίνητο) 400 ΚΜ μιλήσαμε στο ταξίδι και μου υποσχέθηκε ολα αυτα που περιγράφετε!!!
τώρα κοιματε στο χαρτοκουτι της μέχρι να κρεμαστεί για αρκετά χρόνια μαζί μου

ps:μοιάζει μήνυμα γάμου? μήπως? όμως εμείς που αγαπάμε την τεχνολογία δεν δίνουμε αρκετές ώρες από τη ζωή μας
Ηθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας
Εντυπώσεις σε λίγο μιας και η νύφη είναι δύσκολη !!!!!στη τοποθετηση

Reaction score
5
Μετά από αρκετό διάβασμα και η γνώμη σας φυσικά !!!
έγινε δικιά μου σήμερα το πρωί .
Ταξίδευσε μαζί μου (στο αυτοκίνητο) 400 ΚΜ μιλήσαμε στο ταξίδι και μου υποσχέθηκε ολα αυτα που περιγράφετε!!!
τώρα κοιματε στο χαρτοκουτι της μέχρι να κρεμαστεί για αρκετά χρόνια μαζί μου

ps:μοιάζει μήνυμα γάμου? μήπως? όμως εμείς που αγαπάμε την τεχνολογία δεν δίνουμε αρκετές ώρες από τη ζωή μας
Ηθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας
Εντυπώσεις σε λίγο μιας και η νύφη είναι δύσκολη !!!!!στη τοποθετηση
:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Φιλε μου καλοριζικη.Ειμαι σιγουρος οτι σε περιμενουν αμετρητες ωρες καλοπερασης :happy_9: :happy_9: :happy_9:

400km ????????? Σιγουρα δεν υπηρχε καπου πιο κοντα???:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
0
ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΘΗΝΑ !!!
άκουσα τη συμβουλή σας να δω! και μετά να ψωνίσω!!!
400κμ καμία φορά ειναι δικαιολογία να το σκάσεις απο την reality!!!

ps Ευχαριστώ για της συμβουλές και να ξέρετε οτι πάντα βοηθάτε τούς όχι και τόσο ψαγμενους ιδικά εμάς απο επαρχία που δεν έχουμε επαφή με τα μεγαλα μαγαζιά

Reaction score
0
ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΘΗΝΑ !!!

ps Ευχαριστώ για της συμβουλές και να ξέρετε οτι πάντα βοηθάτε τούς όχι και τόσο ψαγμενους ιδικά εμάς απο επαρχία που δεν έχουμε επαφή με τα μεγαλα μαγαζιά

+1:cool_4:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic 42PX70E ως χρήστης!

ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΘΗΝΑ !!!

Και σε περιπτωση σερβις;

Reaction score
0
Αυτο που ποτε δε χωνεψα σε αυτες τις Plasma γενικα (μεχιρ να βγουν τωρα αρκετες με αναλυση 1366χ768) ειναι το πως βγαζεις τηλεοραση με αναλυση 4:3 (1024χ768) και με πανελ 16:9 ...Αυτο συνεπαγεται ειτε οτι τα pixels ειναι παραλληλογραμμα αντι για τετραγωνα, ειτε οτι στην οριζοντια διασταση εχουν μεγαλυτερο κενο μεταξυ τους αποτι στην καθετη. Οποιο απο τα 2 και να ισχυει το θεωρω τουλαχιστον "ηλιθιο". Βεβαια στη συγκεκριμενη περιπτωση αυτη η αναλυση βοηθαει την SD 4:3 εικονα, αλλα ουσιαστικα δε μπορεις καν να δεις 720p HD χωρις χασιμο πληροφοριας...

Μιλαω αποκλειστικα για το παραδοξο της αναλυσης, δε συγκρινω plasma με LCD, δε λεω οτι καποια ειναι καλυτερη η οτιδηποτε τετοιο....μη την παμε αλλου τη συζητηση...

Reaction score
164
Αυτο συνεπαγεται ειτε οτι τα pixels ειναι παραλληλογραμμα αντι για τετραγωνα
Θα σου φανεί παράξενο, αλλά αυτό ακριβώς ορίζει το πρότυπο το PAL σε αναλογία 16:9: Τα pixels είναι μακρόστενα, με πλάτος 42% μεγαλύτερο από το ύψος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.242
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos