Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic 42PX70E ως χρήστης!

Reaction score
0
επαιζα με το PC και την PZ700 και μετά απο 3 ώρες που είχα αφήσει σχεδόν την ίδια εικόνα στην PLASMA, μου αφησε μια πολύ αχνή σκιά που μετά απο 2-3 λεπτά θέασης (ταινία με κινούμενη εικόνα) εφηγε τελείως. Τελικά δεν είναι να το φοβόμαστε, η 10η γενιά είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με παλιές πλασμα.
:cool_4: :cool_4: :cool_4:

πες τα Γιάννη.

Reaction score
0
Την παρηγγειλα και εγω.
Με τοσα που διαβασα πειστηκα .
Καταργειται κιολας και βγαινει -βγηκε και η κουτσουρεμενη PX7.
η τωρα η ...αργοτερα.
Και προτιμησα το τωρα.:happy_9:
Για να δουμε τι μαυρο εχει η 42PX70E ......οταν ερθει!
Και να σκεφτει κανεις οτι ημουν αλλος ενας lcdακιας. "happy_1"

Q
Υπαρχει περιπτωση να ειναι ανοιγμενη η χρησιμοποιημενη η tv?
Πως το ελεγχω πριν αποδεχτω την παραλαβη ?(Πλαισο Delievery .)

Εκτος απο τον 7λογο του Dream υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να προσεξω ?

@ Baniko
...DVD χωρίς μαύρες μπάρες και τη νύχτα (η γενικά όταν δεν την παρακολουθεί κανείς) το γνωστό DVD με τα χρώματα.
(Εγώ με εξαίρεση τις δύο πρώτες ημέρες που την έσβησα από ~4 ώρες, μετά την είχα και έπαιζε σχεδόν συνέχεια μέχρι να συμπληρώσει 200 ώρες.)
Φλε εννοεις ΑΥΤΟ που παρεθεσε Dream η υπαρχει καποιο αλλο ?

Ειναι καλο να μενει ανοιχτη η τηλεoραση ολο το βραδυ για στρωσιμο?

Περιεκτικοτατη η Ανακεφαλαιωση σου :cool_4:

Reaction score
0
Το να δεις αν είναι χρησιμοποιημένη είναι το μόνο εύκολο:

Αφού ανοίξεις την TV, πηγαίνεις στο μπροστινό πορτάκι και κρατάς πατημένο το πλήκτρο V-
Μετά στο τηλεχειριστήριο πατάς 3 φορές το 0 (μηδέν). Αφήνεις το V-
Σε καναδυό δευτερόλεπτα εμφανίζεται το service menu. Κάτω δεξιά, αναφέρονται οι ώρες χρήσης (πολύ χρησιμο και για τον χρόνο στρωσίματος).

Περισσότερες πληροφορίες για το service menu:
http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=532705
Θέλει registration...

Reaction score
0
Φλε εννοεις ΑΥΤΟ που παρεθεσε Dream η υπαρχει καποιο αλλο ?

Ειναι καλο να μενει ανοιχτη η τηλεoραση ολο το βραδυ για στρωσιμο?
Ναι εννοώ το ίδιο DVD.
Το να μενει ανοιχτη η τηλεoραση ολο το βραδυ για στρωσιμο, εκτιμώ ότι δεν είναι κακό, αλλά αυτό είναι δική μου εκτίμηση. Εγώ πάντως το έκανα.

Με το καλό να την δεχθείς!

Reaction score
164
Καταργειται κιολας και βγαινει -βγηκε και η κουτσουρεμενη PX7.
η τωρα η ...αργοτερα.
Και προτιμησα το τωρα.:happy_9:
Κατ' αρχάς... καλορίζικη! :cool_4:

Τι ξέρουμε για την PX7; Ως προς τι είναι κουτσουρεμένη; Απέχω (στην καλύτερη) 1,5 μήνα από την αγορά και ενδιαφέρομαι.

Reaction score
0
Τι ξέρουμε για την PX7; Ως προς τι είναι κουτσουρεμένη; Απέχω (στην καλύτερη) 1,5 μήνα από την αγορά και ενδιαφέρομαι.
Απο την ερευνα που χω κανει
Συγκριτικο Πλαισιου

αντιθεση 8000:1 αντι 10.00:1 ,
ΔΕΝ εχει τα 100Hz,

εχει Virtual Surround,Stereo και οχι SRS TruSurround XT,
ειναι ελαφρυτερη (28kg αντι 34kg) με οτι συνεπαγεται απο τον καθενα
εχει 2x Scart. 1x Component. 1x S-Video. Audio out. RF (antenna). HDMI. Composite (L/R)
αντι PC. RF (antenna). 1x S-Video. 2x Scart. 2x HDMI. 1x υποδοχή ακουστικών. Component. Composite (L/R) ,
1024 x 720 αντι 1024 x 768

Τα υπογραμμισμενα ειναι κατ΄εμε τα πιο σημαντικα.
Επισης η PX70 εχει παρει βραβειο EISA 2007-2008
αλλα οχι οτι εχει και μεγαλη σημασια .
Το μειον και στις 2 ειναι τα 24p
(δεν ξερω τι παιζει εκει με την κινηση .Παντως τα 100Hz ειναι σημαντικα απο οτι εχω διαβασει.)
και η αναλυση που ΔΕΝ ειναι 1080p.
Tα εχει η PZ70 αλλα εχει και 2 χιλιαρικα .
Ημαρτον .Αλλαζω τον pany μου μετα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic 42PX70E ως χρήστης!

αντιθεση 8000:1 αντι 10.00:1 ,
ΔΕΝ εχει τα 100Hz,
εχει Virtual Surround,Stereo και οχι SRS TruSurround XT,
ειναι ελαφρυτερη (28kg αντι 34kg) με οτι συνεπαγεται απο τον καθενα
εχει 2x Scart. 1x Component. 1x S-Video. Audio out. RF (antenna). HDMI. Composite (L/R)
αντι PC. RF (antenna). 1x S-Video. 2x Scart. 2x HDMI. 1x υποδοχή ακουστικών. Component. Composite (L/R) ,
1024 x 720 αντι 1024 x 768
Μαλλον κανεις λαθος.
Η 42PX7 εχει 100Hz και εχει την ιδια αναλυση με την PX70Ε δηλ. 1024x768.

To plaisio κανει λαθος στα χαρακτηριστικα (οπως παντα αλλωστε)

Στα υπολοιπα εισαι σωστος :cool_4:

-----------
Δημητρης

Reaction score
0
@dbokos
thnx m8 για τις διευκρινησεις .:cool_4:
Για τα 100Ηz εχω ακουσει οτι
γενικοτερα οι plasma υποστηριζουν τα 100Hz
χωρις να το αναφερουν οπως γινεται στις LCD.
Φανταζομαι οτι το ιδιο μπορει να ισχυει και με την PX7.
Προφανως θα το γνωριζεις στα σιγουρα περι υποστηριξης 100Hz
και ειναι μια πολυ καλη διευκρινηση αυτη Δημητρη .:cool_4:

Για την αναλυση των 2 tv ,στο site της Panasonic (UK)
στα specs αναφερει για την PX7Β:
(φανταζομαι οτι το Β δεν διαφοροποιει το μοντελο )
Number of Pixels :(TH-42PX7) 786,432 (1,024 x 720) pixels, (TH-50PX7) 1,049,088 (1,366 x 768 ) pixels

Για την PX70 αναφερει :
Number of Pixels :786,432 (1,024 x 768 ) pixels

Βεβαια αν κανεις τον πολλαπλασιασμο
θα διαπιστωσεις οτι και στο site της Panasonic εχουν κανει λαθος."happy_1"
Δεν ξερω στην ουσια ΑΝ τελικα εχουν διαφορετικη αναλυση -720 με 768-
(πιστευω τελικα οτι ΔΕΝ εχουν και οτι εχεις δικιο )
θα ειναι τοσο καθοριστικος παραγοντας στην επιλογη της tv.
Τα 100 Hz για μενα ειναι .Οπως και τα 2 HDMI και το contrast.

Απο το ιδιο site υπογραμμίζω τις διαφορες -ελλειψεις
μεταξυ των 2 μοντελων

TH-42PX70
# 1080p Digital Processing Chip-Set
# 1080p Digital Re-mastering Processor
# 3,072 Equivalent Steps of Gradation
# Max. 10,000 : 1 Contrast
# HD Optimizer
# Advanced 3D Colour management
# Motion Pattern Noise Reduction
# Sub-Pixel Controller

Other Features
# VIERA Link
# 2 x HDMI Input
# High Quality Elegant Design
# PC Input

TH-42PX7
# 1080p Digital Processing Chip-Set
# 1080p Digital Re-mastering Processor
# 2,048 Equivalent Steps of Gradation
# Max. 8,000 : 1 Contrast
# HD Optimizer
# Advanced 3D Colour management
# Motion Pattern Noise Reduction

Other Features
# VIERA Link
# 1 x HDMI Input
# High Quality Elegant Design

Εδω τα specs της Panasonic TH-42PX70 και
εδω τα specs της Panasonic TH-42PX7 απο το www.panasonic.co.uk

Δημητρη οτιδηποτε αλλο γνωριζεις για την/τις PX7xx καλοδεχουμενα .:happy_4:

Το Equivalent Steps of Gradation και το Sub-Pixel Controller τι ειναι ?
Ξερει κανεις ?
Γιατι και εκει εχουν διαφορα τα δυο μοντελα.

Reaction score
0
Απάντηση: Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic 42PX70E ως χρήστης!

Λοιπον για τα 100Hz ειμαι 100% σιγουρος διοτι ειδα και τις 2 TV πριν αγορασω (εχω παρει εδω και 7 ημερες την 42PX70E)
Στο menu της 42PX7 υπαρχει η δυνατοτητα να αλλαξεις το refresh rate απο 50 σε 100 και αναποδα, ακριβως οπως υπαρχει και στην 42PX70E.
Επισης το αναφερει και στο manual για ολες τις xxPX7 (σελιδα 23 στο αγγλικο)

Στο ιδιο manual αναφερει οτι οι 37-αρες εχουν αναλυση 1024*720 (πολ. 732280) και οι 42-αρες 1024*768 (πολ. 786432)

Παντως η διαφορα σε λεφτα ειναι μικρη για να πας στην 42PX7.

Εγω ειμαι ενθουσιασμενος για την ποιοτητα σε εικονα και την αποδοση τιμης.

:happy_4:
Δημητρης

Reaction score
0
Απάντηση: Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic 42PX70E ως χρήστης!

Επισης θυμαμαι οτι εχουν και καποιες διαφορες στο teletext (ως προς την μνημη των σελιδων) αν αυτο ειναι σημαντικο για καποιον.

:happy_4:
Δημητρης

Reaction score
4
Την εχω εδω και 1 μηνα πια.
Ειναι απιστευτο το ποσο ''εστρωσε'',δεν ειναι αναγκη να εισαι φανατικος της εικονας για να δεις την διαφορα.Σημειωνω πως την εστρωσα 200 ωρες μονο με τα λογοτυπα εξω(ζοομ 2 η 3), και με χαμηλωμενα κοντραστ,φωτεινοτητα και εντελως χωρις οξυτητα,σε σινεμα mode και warm.
Nα σας πω πως μετα τις 300-350 ωρες η εικονα γλυκαινει παρα πολυ,τα χρωματα χανουν την αρχικη ''παγωμενη'' χροια,το σχετικο πεπλο-κρατημα φωτεινοτητας εξαφανιζετεα(φυσικα και λογω αυξησης των αντιστοιχων ρυθμισεων μετα το τελος του στρωσιματος),-χωρις βεβαια η φωτεινοτητα να φτανει τα επιπεδα της...ας πουμε παλιας πια W2000 ενος φιλου μου-αλλα παντως ειναι απολυτα ικανοποιητικη ακομα και σε εντονο πρωινο φως.
Α.!!!!!!!!!!!!!! και κατι ακομα.......σε hd το σαγονι πεφτει χαμηλα απο την ικανοποιηση,πιστεψτε με....δεν υστερει καθολου απο μεγαλυτερης αναλυσης LCD φιλων,αρα ο scaler ειναι ικανοτατος οπως πολλοι εδω εχουν αναφερει....Ειμαι χρονια με το μικροβιο των ηλεκτρονικων,χωρις ομως ποτε να εχω παρει οτιδηποτε κορυφαιο σε οποιαδηποτε κατηγορια....εδω ομως νομιζω οτι εκανα μια ΑΡΙΣΤΗ αγορα....
Σε αναποφασιστους την προτεινω ανεπιφυλακτα!!!

Reaction score
14
Φιλαρακια,

στη δικιά σας κάνει "κλικ-κλακ-κλικ" ο διακοπτης on/off όταν ανοίγει ? :confused: :happy_5: :confused: :happy_5:

Bart
και η PZ700 το κάνει και με ρώτησε η γυνάικα μου εχθές... δεν το έιχα προσέξει!! Με ρώτησε είναι καλά η Τιβί μας? Λέω γιατί? Γιατί την σκάλιζε η μικρή απο πίσω και όταν την εσβησα, εκανε κάτι κλατς κλούτς....!!!! :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
14
......

Ειμαι χρονια με το μικροβιο των ηλεκτρονικων,χωρις ομως ποτε να εχω παρει οτιδηποτε κορυφαιο σε οποιαδηποτε κατηγορια....εδω ομως νομιζω οτι εκανα μια ΑΡΙΣΤΗ αγορα....
Σε αναποφασιστους την προτεινω ανεπιφυλακτα!!!
Νομίζω ότι είναι αρκετά εμφανές ότι πλέον ή PANASONIC Με τις 10ης γενιάς πλάσμα οθόνες βρίσκεται σε πολυ πολύ ψηλη θέση ίσως κάτω απο την Pioneer στις PLASMA?

Η δικιά μου μετά απο 250 ώρες βρίσκεται όντως σε τρελή απόδοση. Τα χρώματα της η ζωντάνια, και γενικά η όμορφη συμπαγής εικόνα με κάνουν κάθε μέρα (νύχτα) να λέω μπράβο μου για την επιλογή τηλεόρασης. Νομιζω οτι η διαφορά στην εικόνα που λέμε όλοι τι φναταστική που είναι εχει να κάνει με το πολύ καλό μάυρο και το πολύ καλό λευκό, που μεταξύ τους εχουν μεγάλη διαφορά (Ο ορισμός του contrast ratio)!

Reaction score
0
Νομίζω πως από LCDάκιας, γύρισα και αποφάσισα plasma.... :crazy_3: :crazy_3:
Το απόγευμα το "έφαγα" στο Mall, κοιτάζοντας τηλεοράσεις στο Fnac.
Στο στόχαστρο οι εξής τέσσερις : Sony 40"V3000, Sony W40"3000, Samsung F86 και Samsung M86
Η V3000 είχε μακράν τη χειρότερη εικόνα από όλες. Με κόκο, χιόνια, δεν μου άρεσε καθόλου. Η M86 ήταν καλύτερη, με ωραία έντονα χρώματα, οι δε F86 και W3000 ήταν παργματικά πολύ καλές. Η Sony είχε πολύ ωραία εικόνα, με ρεαλιστικά χρώματα, ενώ η F86 φαινόταν απίστευτα το βάθος πεδίου, λες και ήταν τρισδιάστατη. Αυ΄τές οι δύο αξίζουν τα λεφτά τους, τα οποία όμως δεν είναι και λίγα, καθώς ήταν στα 2250 ευρώ !
Μετά είδα και τις Plasma, αφού η χρήση που θα κάνω θα είναι 80% τηλεόραση και δορυφόρος και 20% DVD. Είδα την Panasonic 42PX70E πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ. Λίγο σκούρα τα χρώματα, αλλά όπως μου είπαν ήθελε ρύθμιση. Πεντακάθαρη εικόνα, με κόκο όμως στα αναλογικά κανάλια, ωραία και απαλή κίνηση και μόλις 1199 ευρώ !!!! Η εικόνα της παρόμοια με τις ακριβές W3000 και F86 και πραγματικά δεν νομίζω πως υπάρχει τόσο μεγάλος λόγος που να δικαιολογεί τα 1000 παραπάνω ευρώ. Είδα και την PZ700, αλλά έκανε 1999 ευρώ. Δεν νομίζω πως αξίζει να δώσω παραπάνω 800 ευρώ για τη χρήση που θέλω εγώ. Αύριο θα κοιτάξω και Ηλεκτρονική και 1-2 άλλα μαγαζιά, αλλά νομίζω πως το βράδυ θα έχω καινούργια τηλεόραση !!!! "happy_1" "happy_1"

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic 42PX70E ως χρήστης!

η χρήση που θα κάνω θα είναι 80% τηλεόραση και δορυφόρος και 20% DVD
Για την χρηση που θελεις ειναι μονοδρομος η 42PX70E. Μην κοιτας την εικονα στα μαγαζια - στο σπιτι σου θα ειναι πολυ καλυτερη.

Ειδικα μετα το στρωσιμο θα εχεις βελτιωση στην εικονα κατα 40-50%.

Κοιτα και στο πλαισιο, την εχει 1149 eurοπουλα :happy_4:

Δημητρης

Reaction score
0
Γκαντεμιά.... Πήγα στο Fnac και δεν τη βρήκα την τελευταία ετοιμοπαράδοτη Panasonic, γιατί κάποιος με πρόλαβε πρωϊ - πρωϊ.....wall_1 wall_1
Ομως πετάχτηκα στο διπλανό Πλαίσιο και έκλεισα την τελευταία που είχαν στην αποθήκη τους, την οποία θα έχω στο σπίτι, Τρίτη πρωϊ...:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
0
Γκαντεμιά.... Πήγα στο Fnac και δεν τη βρήκα την τελευταία ετοιμοπαράδοτη Panasonic, γιατί κάποιος με πρόλαβε πρωϊ - πρωϊ.....wall_1 wall_1
Ομως πετάχτηκα στο διπλανό Πλαίσιο και έκλεισα την τελευταία που είχαν στην αποθήκη τους, την οποία θα έχω στο σπίτι, Τρίτη πρωϊ...:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:
Φίλε μου πάρε την απο το internet αφού πρώτα βεβαιωθείς με email για την διαθεσιμότητα και βέβαια πάντα απο αξιόπιστο site και με εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπίας. Σου την φέρνουν και στο σπίτι (courier!)

Reaction score
0
Μα, παρήγγειλα την τελευταία από το Πλαίσιο και θα την έχω σπίτι την Τρίτη !!!! Αυτό πάντως που μου έκανε εντύπωση είναι πως Fnac και Πλαίσιο την είχαν στην ίδια τιμή, στα 1199 ευρώ και ξεπούλησαν, ενώ δίπλα ο Κοτσόβολος την είχε στα 1297 ευρώ και διαθεσιμη. Μα καλά πιστεύουν στον Κοτσόβολο πως θα πάει κανείς να αγοράσει από αυτούς όταν την έχουν 100 ευρώ ακριβότερα από τα διπλανά μαγαζιά;

Reaction score
0
OK! έμεινα στην 1η πρόταση και δεν διάβασα την 2η!

Όσο για τον Κωτσόβολο, νομίζω ότι απλά τους έχει μείνει μέρος της παλιάς νοοτροπίας εμπόρων - τσιφλικάδων! με δόση κουτοπονηριάς.
Ας είναι καλά το internet με τα forum, το Skroutz κλπ!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.277
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale