- Reaction score
- 20.867
Ποιοι θα έχαναν την ψήφο κι έπρεπε να δράσεις άμεσα;

Ο Μητσοτάκης φυσικά, αυτός δεν πέρασε το μέτρο αυτό ;Ποιοι θα έχαναν την ψήφο κι έπρεπε να δράσεις άμεσα;![]()
![]()
Και εάν όχι εγώ , το θέμα είναι να προφυλάξω τον Άμπε απο το να καταπατήσει ο ίδιος τις δικές του αρχές απο ένα "καπρίτσιο" και λάθος της στιγμής. Μα τώρα να πάει να ψηφίσει την όμορφη την "κεντροδεξιά" ;Το ρώτησα επειδή έγραψες θα "χάναμε", και λέω αυτός ψηφίζει Μητσοτάκη; Ακόμα;![]()
![]()
![]()
Ε, σταμάτα και εσύ να ρίχνεις λάδι στην φωτιά. Τόσο καιρό και ενέργεια μου πήρε να ηρεμήσω τον Αβεσσαλώμ.![]()
![]()
Μα δε νομίζω να ψηφίσει την Αφροδίτη, ιδιαίτερη "εκτίμηση" γι αυτήν τρέφει ο @pankrok , ;όχι ο AbeΚαι εάν όχι εγώ , το θέμα είναι να προφυλάξω τον Άμπε απο το να καταπατήσει ο ίδιος τις δικές του αρχές απο ένα "καπρίτσιο" και λάθος της στιγμής. Μα τώρα να πάει να ψηφίσει την όμορφη την "κεντροδεξιά" ;![]()
Ε, ρε τι έχουμε να ακούσουμε (να μας σούρει) όταν μπεί.![]()
Τον έπεισε , τον έπεισε , το είδα εγώ, την συμπεριέλαβε στις επιλογές του, δεν διαβάζεις προσεκτικά, είσαι και αγαθός και καλός.
You know nothing Jon Snow...Μην ανησυχείς, καθόλου εμμονές δεν έχω. Απλώς πλησιάζουν οι εκλογές και έχω λοκάρει σε όσα με έχουν αγανακτήσει και τα επαναλαμβάνω διαρκώς σαν την Άρυα Σταρκ.
τις δίνει ως εναλλακτική του ΚΑΕΚ. Δλδ βάζεις είτε το ένα είτε το άλλο. Γιατί υπάρχουν και γήπεδα που δεν είναι στο σύστημα και δεν μπορεί να τα βρει μέσω ΚΑΕΚ.Δεν υπάρχει εξεύρεση ΚΑΕΚ μέσω συντεταγμένων. Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Φτιάχνω περίγραμμα οικοπέδου, μου δίνει συντεταγμένες, τις δηλώνω στα ανάλογα σημεία και τέλος. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν μου έχει έρθει κάποιο email ότι είναι λάθος.
Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Λαυρεωτικής και του ίδιου του δημάρχου που λέει ότι επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί η κτηματογράφιση δεν δουλεύει το ΚΑΕΚ, υπάρχει η δυνατότητα γεωγραφικού εντοπισμού της ιδιοκτησίας και καταχώρηση συντεταγμένων.