Πυροπροστασία, δηλώσεις και πρόστιμα Ελλάδα 2.0

Reaction score
20.867
Το ρώτησα επειδή έγραψες θα "χάναμε", και λέω αυτός ψηφίζει Μητσοτάκη; Ακόμα; :party: :roflmao: :lolsign:

Reaction score
23.291
Το ρώτησα επειδή έγραψες θα "χάναμε", και λέω αυτός ψηφίζει Μητσοτάκη; Ακόμα; :party: :roflmao: :lolsign:
Και εάν όχι εγώ , το θέμα είναι να προφυλάξω τον Άμπε απο το να καταπατήσει ο ίδιος τις δικές του αρχές απο ένα "καπρίτσιο" και λάθος της στιγμής. Μα τώρα να πάει να ψηφίσει την όμορφη την "κεντροδεξιά" ; :D :D

Ε, ρε τι έχουμε να ακούσουμε (να μας σούρει) όταν μπεί. :D

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.621
Ε, σταμάτα και εσύ να ρίχνεις λάδι στην φωτιά. Τόσο καιρό και ενέργεια μου πήρε να ηρεμήσω τον Αβεσσαλώμ. :D :D

Μην ανησυχείς, καθόλου εμμονές δεν έχω. Απλώς πλησιάζουν οι εκλογές και έχω λοκάρει σε όσα με έχουν αγανακτήσει και τα επαναλαμβάνω διαρκώς σαν την Άρυα Σταρκ.

Reaction score
20.867
Και εάν όχι εγώ , το θέμα είναι να προφυλάξω τον Άμπε απο το να καταπατήσει ο ίδιος τις δικές του αρχές απο ένα "καπρίτσιο" και λάθος της στιγμής. Μα τώρα να πάει να ψηφίσει την όμορφη την "κεντροδεξιά" ; :D :D

Ε, ρε τι έχουμε να ακούσουμε (να μας σούρει) όταν μπεί. :D
Μα δε νομίζω να ψηφίσει την Αφροδίτη, ιδιαίτερη "εκτίμηση" γι αυτήν τρέφει ο @pankrok , ;όχι ο Abe :party: :roflmao: 🤓

Reaction score
23.291
Μα δε νομίζω να ψηφίσει την Αφροδίτη, ιδιαίτερη "εκτίμηση" γι αυτήν τρέφει ο @pankrok , ;όχι ο Abe :party: :roflmao: 🤓
Τον έπεισε , τον έπεισε , το είδα εγώ, την συμπεριέλαβε στις επιλογές του, δεν διαβάζεις προσεκτικά, είσαι και αγαθός και καλός. :D :D

Reaction score
20.867
Μην ανησυχείς, καθόλου εμμονές δεν έχω. Απλώς πλησιάζουν οι εκλογές και έχω λοκάρει σε όσα με έχουν αγανακτήσει και τα επαναλαμβάνω διαρκώς σαν την Άρυα Σταρκ.
You know nothing Jon Snow... :party: :roflmao:

(αυτή δεν είναι η Άρυα)

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.979

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.621
Τηλέφωνο το πρωί, έχω στη Ν. Ηράκλεια εξ αδιαιρέτου μερίδου σε ακίνητο (τα παλιά αγροτεμάχια), τι κάνω;

:roflmao:

alexis

Reaction score
32.979
Εξ αδιαιρέτου είναι και το δικό μου. Στο κτηματολόγιο το βγάζει ως ένα μεγάλο οικόπεδο ενώ είναι 6.
Αν αναφέρεσαι στην δήλωση καθαρισμού οικοπέδου μπαίνεις κανονικά, βάζεις συντεταγμένες και δηλώνεις.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.621
Στα 'εξ αδιαιρέτου' (γι' αυτό έγραψα για τα αγροτεμάχια) μπορεί να κατέχεις στην πραγματικότητα ένα μικρό τμήμα.
Η δήλωση αφορά όλο το ακίνητο. Άρα αναλαμβάνεις ευθύνη και για ό,τι μπορεί να μην έχουν κάνει συνιδιοκτήτες.

Αυτά για την κλασική παράνομη ελληνική πρακτική (του στην πράξη διαμοιρασμού ενός αγροτεμαχίου).

Ανέφερα όμως και παραπάνω τη δική μου περίπτωση, 165 διαιρετών ιδιοκτησιών, κανονικά και με τον νόμο, η καθεμία με τον κήπο της, σε ένα ευρύτερο ακίνητο στη Χαλκιδική. Εκεί τι γίνεται; Πώς ελέγχω τι έχει κάνει στον κήπο του ο άλλος στην απέναντι άκρη του οικισμού;

alexis

Reaction score
32.979
Και εδώ έτσι είμαστε. Αν κατάλαβα τι λες. Ένα οικόπεδο 6 διαφορετικες ιδιοκτησίες σε διαφορετικά σημεία του οικοπέδου. Ο καθένας δηλώνει το δικό του.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.621
Είστε 6 κάθετες ιδιοκτησίες επί ενός ενιαίου οικοπέδου;

Πόθεν προκύπτει ότι ο καθένας θέτει στη δήλωση τις συντεταγμένες του δικού του χώρου αποκλειστικής χρήσης όταν η πλατφόρμα υποδεικνύει είτε την αναγραφή ΚΑΕΚ είτε αντ' αυτού την εξεύρεση του ΚΑΕΚ μέσω συντεταγμένων; Με τον ΚΑΕΚ μου βγάζει ένα ακίνητο 60 στρέμματα. Το σύστημα της διαιρετής, είτε κατ' ορόφους είτε καθέτου, ιδιοκτησίας, τι έγινε, είναι άγνωστο στο υπουργείο; Υπάρχει σαφής οδηγία από αρμόδια αρχή για τις παραπάνω περιπτώσεις;

Καλά ότι θα φάει εξ αυτού και μόνο του ζητήματος όχι απλώς μαύρισμα αλλά κάτι που η ανατροφή μου με εμποδίζει να γράψω έτσι φόρα παρτίδα εδώ, είναι δεδομένο, επί του πρακτέου συζητούμε. Τι θα πρέπει να κάνει κάποιος που φροντίζει βρε αδερφέ να είναι νομοταγής και δεν περιμένει να ευαρεστηθεί ο πρωθυπουργός να τραβήξει το αυτί στον υπουργό για τις βλακείες που κάνει.

alexis

Reaction score
32.979
Δεν υπάρχει εξεύρεση ΚΑΕΚ μέσω συντεταγμένων. Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Φτιάχνω περίγραμμα οικοπέδου, μου δίνει συντεταγμένες, τις δηλώνω στα ανάλογα σημεία και τέλος. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν μου έχει έρθει κάποιο email ότι είναι λάθος.

TGD

Reaction score
10.601
Πώς γίνεται αυτό; Εγώ δεν είδα καν αυτή τη δυνατότητα. ΕΓΣΑ θέλει ή WGS;

alexis

Reaction score
32.979
Πάνω δεξιά δίπλα στο χάρτη έχει κάτι μπλε κουτάκια. Με ένα από αυτά μπορείς να φτιάξεις περίγραμα οικοπέδου. Όταν το φτιάξεις υπάρχει άλλο κουμπάκι που σου ανοίγει άλλη σελίδα με τις συντεταγμένες. Παίρνεις τις συντεταγμένες και τις βάζεις εκεί που λέει συντεταγμένες. Αν θυμάμαι καλά είναι κάτω από το ΚΑΕΚ. Μετά προχωράς κανονικά και κάνεις την δήλωση.

Δεν τα θυμάμαι ακριβώς, είμαι έξω.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.621
Δεν υπάρχει εξεύρεση ΚΑΕΚ μέσω συντεταγμένων. Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Φτιάχνω περίγραμμα οικοπέδου, μου δίνει συντεταγμένες, τις δηλώνω στα ανάλογα σημεία και τέλος. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν μου έχει έρθει κάποιο email ότι είναι λάθος.
τις δίνει ως εναλλακτική του ΚΑΕΚ. Δλδ βάζεις είτε το ένα είτε το άλλο. Γιατί υπάρχουν και γήπεδα που δεν είναι στο σύστημα και δεν μπορεί να τα βρει μέσω ΚΑΕΚ.
Όχι ως ελεύθερο σχέδιο. Γνωρίζεις λοιπόν να υπάρχει συγκεκριμένη οδηγία για κάτι που είναι μία πολύ κοινή κατάσταση;

alexis

Reaction score
32.979
Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Λαυρεωτικής και του ίδιου του δημάρχου που λέει ότι επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί η κτηματογράφιση δεν δουλεύει το ΚΑΕΚ. Υπάρχει όμως η δυνατότητα γεωγραφικού εντοπισμού της ιδιοκτησίας και καταχώρηση συντεταγμένων.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.621
Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Λαυρεωτικής και του ίδιου του δημάρχου που λέει ότι επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί η κτηματογράφιση δεν δουλεύει το ΚΑΕΚ, υπάρχει η δυνατότητα γεωγραφικού εντοπισμού της ιδιοκτησίας και καταχώρηση συντεταγμένων.

αυτό που λέω λοιπόν μου απαντάς. Ότι η δυνατότητα γεωγραφικού εντοπισμού έχει τεθεί για τις περιπτώσεις που δεν έχει ολοκληρωθεί η κτηματογράφηση.

Χαλκδική όμως εκεί που έχει ολοκληρωθεί η κτηματογράφηση, τι θα κάνω με τον ΚΑΕΚ στην περίπτωση διηρημένων ιδιοκτησιων.

Και συγγνώμη αλλά όταν λέμε αρμόδιο εννοούμε της κεντρικής κυβέρνησης, οι ΟΤΑ εάν γίνει στραβή θα σφυρίζουν αδιάφορα.

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521