Πόσα € έχουμε ξοδέψει για το ηχοσύστημά μας;

Πόσο κοστίζει το κύριο σύστημα ήχου που ακούτε μουσική;

• 0 €

Votes: 3 2,2%
  • 1 € - 1000 €

Votes: 7 5,0%
  • 1.001 € - 3.000 €

Votes: 18 12,9%
  • 3.001 € - 5.000 €

Votes: 22 15,8%
  • 5.001 € - 10.000 €

Votes: 32 23,0%
  • 10.001 € - 30.000 €

Votes: 38 27,3%
  • 30.001 € - 60.000 €

Votes: 9 6,5%
  • 60.001 € - 100.000 €

Votes: 4 2,9%
  • 100.001 € - 500.000 €

Votes: 4 2,9%
  • 500.001 € και κάτι ψιλά

Votes: 2 1,4%

• Total voters
    139

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.871
@Δημητρης 777 θες να σε κάνω μια λίστα να έρθεις στα ίσα σου? :biggrin:
Ετσι όπως το πας θα ψάχνεις στο τέλος πιντιεφ για να βράσεις αυγό :tongue::biggrin:

Αγορίνα βρίσκεσαι σε τεχνολογικό οίστρο, ξενύχτια στα βιβλία, κλπ, κλπ..
Εγώ είμαι σε φάση μελάτο αυγό και ρεβύθι σούπα, μην μου μιλάς για pdf.. :rolleyes:
Όταν μου ομιλούν γι' αυτά του Διαβόλου φωνάζω τη Λουκά για εξορκισμό.. :biggrin:
Respect σε όποιον τ' αντέχ' αλλά δεν χρειάζεται να το πχιάσουμ' ούλοι το σπορ απ' το λαιμό, μήτε να κάμουμε καριέρα στα Abbey road studios..
Αν βέβαια μπορείς με μια λίστα να με ''στρώσεις'' μέσα είμαι, να συμβάλλω κι εγώ στο mood, αλλά κράτα μικρό καλάθι είμ' ανεπίδεκτος.. 8-)

Last edited:

Reaction score
9.422
Εγώ ξόδεψα για το τωρινό πολυκαναλικο ηχοσυστημα λίγο πάνω από 10000. Δεν θεωρώ όμως οτι ανήκω στην κατηγορία 10000-30000, δεν θέλω βασικά να ανήκω σε αυτή την κατηγορία:)

Reaction score
1.030
Το παράδειγμα ήταν επιτηδευμένα extreme.. οκ, να σου πω ένα πιο πιθανό σενάριο.. ;)

Κάποιος άκουγε σε μεγάλο κοινόχρηστο χώρο με σύστημα Χ αξίας..
Αποφασίζει να το σπρώξει και πάει σε πολύ μικρότερο χωρο πιο φροντισμένο και χωρίς να τον απασχολεί πια ο παράγοντας ''other people'' στήνει όπως θέλει εκεί ένα αξιόλογο σύστημα Ψ αλλά αξίας πολύ μικρότερης.
Την έβγαλε ''φτηνά'' έχει ρέστα και αυτό που επιθυμεί.. :smoke:

Νταξ'? :rolleyes:
Ακριβό σύστημα όταν το σπρώχνεις ποτέ δεν παίρνεις πάνω από το 60% της αρχικής αξίας οπότε ξεχάστε τα ρέστα! Βασικά αυτοί που σπρώχνουν ακριβά πράγματα αγοράζουν μετά ακριβότερα. Είναι η τρέλα βλέπεις....

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.871
Ακριβό σύστημα όταν το σπρώχνεις ποτέ δεν παίρνεις πάνω από το 60% της αρχικής αξίας οπότε ξεχάστε τα ρέστα! Βασικά αυτοί που σπρώχνουν ακριβά πράγματα αγοράζουν μετά ακριβότερα. Είναι η τρέλα βλέπεις....
Σωστό κι αυτό.. :rolleyes:
Βέβαια το νόημα αυτών των παραδειγμάτων ήταν πως κάποιος μπορεί να έχει ξοδέψει πολλά στον ήχο αλλά το τωρινό σύστημα να είναι για κάποιο λόγο ''ταπεινό.''
Όσο αφορά το poll αυτό..
Μην κοιτάτε που με παρέσυρε ο John και πήγε αλλού το πράγμα.. (παλιάνθρωπας :tongue:)

Last edited:

Reaction score
11.671
Μπορεί να έχω ξοδέψει για το σύστημα ποσό που αντιστοιχεί στη χαμηλότερη κατηγορία του Poll, αλλά ξέρω καλά ένα πράγμα. Αυτή τη στιγμή (όπως και άλλες νύχτες) παίζει τόσο καλά και μαγευτικά τις μουσικές του best.fm, που δεν μπορώ να το κλείσω να πάω για ύπνο.
Αυτό δε θέλουμε στο κάτω κάτω από το σύστημά μας;

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.871
Εγώ ξόδεψα για το τωρινό πολυκαναλικο ηχοσυστημα λίγο πάνω από 10000. Δεν θεωρώ όμως οτι ανήκω στην κατηγορία 10000-30000, δεν θέλω βασικά να ανήκω σε αυτή την κατηγορία:)
Που να σε βάλουμε ? 🤔
Στην 30.001 - 60.000 θα 'σαι ντάξ'? :tongue:

:lolsign:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.100
Μπορεί να έχω ξοδέψει για το σύστημα ποσό που αντιστοιχεί στη χαμηλότερη κατηγορία του Poll, αλλά ξέρω καλά ένα πράγμα. Αυτή τη στιγμή (όπως και άλλες νύχτες) παίζει τόσο καλά και μαγευτικά τις μουσικές του best.fm, που δεν μπορώ να το κλείσω να πάω για ύπνο.
Αυτό δε θέλουμε στο κάτω κάτω από το σύστημά μας;
Ναι, αλλά όχι με best.fm :pickingnose:

Reaction score
11.631
Στο κύριο σύστημα ήχου μπορεί να θεωρηθεί η γυναίκα σου επειδή τραγουδαει; αν ναι τότε κόστισε πολύ περισσότερο από ηχεια-ενισχυτες κτλ.
Οπότε αν τραγουδάει η γυναίκα σου , είσαι ή στην πρώτη κατηγορία των 0€ , ή στην τελευταία , την πιο ακριβή, καθότι η παντόφλα είναι αξία ….. ανεκτίμητη. :dance2:

Reaction score
1.369
Ναι, αλλά όχι με best.fm :pickingnose:
Εννοείται με best - best, σταθερή αξία! Oύτε φλάουτα ούτε τσίκι τσίκι, εκτός αν προτιμάς τα κανόνια του...Ναβαρόνε που εκστασιάζονται οι highendάδες. Και αν θες ν' αλλάξεις διάθεση ακούς μια παρτίτα από D.R.I. ή μια σονάτα απ' το πρώτο Exodus. Γενικά για τσακίρ κέφι προτείνω αγνό τραχύ thrash αρχές '80 & εκστασιασμένο goa trance αρχές '90. Αν νιώθεις την μπότα στο στομάχι και στην καρωτίδα όλα καλά...το σύστημα δουλεύει :thumbsup:

...Respect σε όποιον τ' αντέχ' αλλά δεν χρειάζεται να το πχιάσουμ' ούλοι το σπορ απ' το λαιμό, μήτε να κάμουμε καριέρα στα Abbey road studios...
Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο!

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.803
.......Rεεεε , πάτε καλά ;
ο νηματοθέτης είναι - λέμε , ίσως - εφοριακός !
....πάντως το δικό μου σύστημα είναι για ....το τζάκι .
.....άμα κρυώνεις έλα και πάρ' το .
-
xa xa xa xa......jpg

-

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.156
Η συμμετοχή στο poll ΔΕΝ είναι υποχρεωτική. Ακόμα και η αληθινή αναγραφή της αξίας είναι επιθυμητή, αλλά όχι και απαραίτητη.

Τέλος, οι ψήφοι είναι κρυφές και δεν εμφανίζεται σε ποιον ανήκουν.

Reaction score
1.369
...Τέλος, οι ψήφοι είναι κρυφές και δεν εμφανίζεται σε ποιον ανήκουν.
Εγώ θέλω σαν τους εντιμότατους βουλευτές μας να ψηφίσουμε με ονοματεπώνυμο, το παρών απαγορεύεται.

Επόμενο βήμα...πόθεν έσχες!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.232
Members
38.433
Νεότερο μέλος
free77