Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 21.871

στα 2500 έκαστο και έβαλε 13 δορυφορίδια και 4 σάμπς .
Συγνώμη, για να καταλάβω, κατηγορούνται κάποια μέλη για φοροδιαφυγή;
Εκτός αν είναι χιούμορ και μου διέφυγε.
Ένας ταπεινός γερούλης που έκαμε τη δουλειάτ' και ούλοι τον μισούσαν..View attachment 315676
- Μπρος! ...έλα αφεντικούλη! εδώ μέσα γίνεται το σώσε... τύφλα να'χει το aca σου λέω! πάρε κονδυλοφόρο και σημείωνε...
Ναι, για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, και όχι αδίκως!κατηγορούνται κάποια μέλη για φοροδιαφυγή;
Εσύ το έβαλες προ ημερών το 2495 για τα 310 , το ξέχασες ? Και το σχολίασες ότι έχουν ακριβύνει πολύ .![]()
NEUMANN KH-310-A-R Right Active Studio Monitor Speaker (Piece) < Studio Monitors | Philippos Nakas
Ξ‘ctive studio monitorwww.nakas.gr
Ακόμα και σήμερα, που καινούρια κοστίζουν 2,195€ (που εμένα όταν τα πήρα κι όπως τα πήρα, μου βγήκαν κατά μέσο όρο 1,2 k έκαστο), το σύνολο είναι μικρό:
13*2,2= μόλις 28,5 χιλιάρικα
Τα 2 γριμ του γκεομίατ πιο ακριβά είναι, όπως και τα 2 kii (με τις βάσεις) του αλφάκια, τα δύο 100-αρια ATC του νταποστ, κι ένα σωρό άλλα ζευγάρια διαφόρων εδώ μέσα.
2>13 Ε;![]()
Ενδεικτικός ήταν ο σταθμός, για εκείνη τη στιγμή. Άλλες φορές με άλλο streaming περιεχόμενο ή αποθηκευμένη μουσική.Ναι, αλλά όχι με best.fm![]()
Όχι μόνο goa, ακούμε και psy αλλά πιο πολύ uplifting, τιμώντας όλους τους μεγάλους Έλληνες δημιουργούς.Εννοείται με best - best, σταθερή αξία! Oύτε φλάουτα ούτε τσίκι τσίκι, εκτός αν προτιμάς τα κανόνια του...Ναβαρόνε που εκστασιάζονται οι highendάδες. Και αν θες ν' αλλάξεις διάθεση ακούς μια παρτίτα από D.R.I. ή μια σονάτα απ' το πρώτο Exodus. Γενικά για τσακίρ κέφι προτείνω αγνό τραχύ thrash αρχές '80 & εκστασιασμένο goa trance αρχές '90. Αν νιώθεις την μπότα στο στομάχι και στην καρωτίδα όλα καλά...το σύστημα δουλεύει![]()
Cherouvim και τα μυαλά στο blender, λέμε!!!Όχι μόνο goa, ακούμε και psy αλλά πιο πολύ uplifting, τιμώντας όλους τους μεγάλους Έλληνες δημιουργούς.
Δεν μας τα λες ολα. Αυτοι θελουν καλωδια για δυο ηχεια κι εσυ για ποσα? (βαλε και τα σαμπς, μην ντρεπεσαι![]()
NEUMANN KH-310-A-R Right Active Studio Monitor Speaker (Piece) < Studio Monitors | Philippos Nakas
Ξ‘ctive studio monitorwww.nakas.gr
Ακόμα και σήμερα, που καινούρια κοστίζουν 2,195€ (που εμένα όταν τα πήρα κι όπως τα πήρα, μου βγήκαν κατά μέσο όρο 1,2 k έκαστο), το σύνολο είναι μικρό:
13*2,2= μόλις 28,5 χιλιάρικα
Τα 2 γριμ του γκεομίατ πιο ακριβά είναι, όπως και τα 2 kii (με τις βάσεις) του αλφάκια, τα δύο 100-αρια ATC του νταποστ, κι ένα σωρό άλλα ζευγάρια διαφόρων εδώ μέσα.
2>13 Ε;![]()