JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.348
SANKEN NM LAPT.
Νοn magnetic linear amplification power transistor.
Χά χά τώρα το είδα, αυτό θα το βάλουμε στο εργοστασιάκι που λέγαμε. Άσε τους άλλους να λένε για ανεμογεννήτριες.SANKEN NM LAPT.
Τώρα είδα το non. Νόμιζα σκέτο magnetic.Εμαθες και βάζεις και τόνους τώρα στα χα χα ?
non...ειναι η μεγαλη της φαρσας σχολη... βλ. Βοδι ΡυζιΤώρα είδα το non. Νόμιζα σκέτο magnetic.
Edit: Δεν υπάρχει non. Τι είναι το non ? Μάλλον non linear , όχι non magnetic. (δηλαδή non linear - magnetic και όχι non magnetic linear).
Τι είναι τούτος βρε. Church of Satan, social darwinism και τίτλοι τραγουδιού απο ομιλία του Γκέμπελς WOLLT IHR TOTALEN KRIEG?non...ειναι η μεγαλη της φαρσας σχολη... βλ. Βοδι Ρυζι
ερχομεθα επι του θεματως, σε καπχοιο ινταστριαλ σχημα οπως το προανα-φαρσομενο.... (και αυτο δια της λογικης του πα-π@-ραλογου...να αποφυγουμε τις προκαταληψεις και τα συν-αισθηματα που διατρεχουν τους εκαστοτε ακροατες με τα συμβατικα ειδη μουζικης).
η ερωτηση ειναι κατα ποσο δυναται να φτασει ενα τετοιο ηχητικο την πραγματικοτητα... (...)
Α. Οκ θα διαβάσω (εάν καταλάβω). Νόμιζα μιλούσες για magnetic amps ('40-50's) που χρησιμοποιούνται ακόμη σε πυρηνικά εργοστάσια και spectography (για να μου κάνεις πλάκα).
Ναι έριξα μια γρηγορη ματιά. Πολύ ενδιαφέρον και "γνώση" ή απόψεις που έχει χαθεί ή και κατα άλλους έχει απορριφθεί ή για άλλους είναι ακόμη "ανοιχτά" τα θέματα π.χ. της TIM κλπ συσχέτισης της με slew rate που λέει ο Cordell versus αυτά που λένε Curl, Pass και οι λοιποι παλιοί. Υψηλοενεργειακά, τεχνικά θέματα πέρα απο την κατανόηση - εκτίμησή μου. Εσύ πάντως καλά κάνεις και ασχολείσαι ...κάτι θα ξέρεις ή θα "ακούς" κσθώς φαίνεται ότι η SANSUI ruled. Αυτοί τώρα ψάχνουν να αντικαταστήσουν και τα παλιά που είχε η Sansui στα AU-X της. Σπάνια, όλα. Πάντως δεν είναι μόνο αυτά που αναφέρονται αλλα και τα παλιά που προφανώς κάποια μοντέλα έχουν απο τα NM - LAPT απο ότι καταλαβαίνω και άλλα τα παλιά LAPT. (50 ΜΗζ - στα βαζω όλα λινκ με τα χαρακτηριστικά τους). Εσύ δε ξέρω τι μοντέλα έχεις και ποιό το ενδιαφέρον σου - καθαρά τεχνικό ή θεωρητικό.
ΟΚ, χαίρομαι. Τα πόσταρα, έτσι μιας και εγω τώρα τα έψαξα (για μένα). Εγώ δε ξέρω απο αυτά , δεν είμαι μηχανικός ή ηλεκτρολόγος μηχανικός. Αρα είμαι "καταδικασμένος" τα κριτήρια μου "επιλογής" και αποφάσεων να είναι (ήταν) πολύ πιο απλά.Γνωστά όλα αυτά.
Υπάρχουν και άλλα που δεν φαίνονται.
Thanks for the heads up.
Έτοιμα τα είχες ? χά χά . Καλωσήρθα στο σήμερα. Σε βλέπω έτοιμο να αγοράσεις ε ? Καλά θα κάνεις.
Χμμμ...Δεν χρειάζεται να είναι πανάκριβα
Καλέ μας καγαθέ Λαγκαδιανέ,την επόμενη φορά να βρεις προσιτό τελικό τεχνολογίας GaN ο οποίος να επιτρέπει στις υποδοχές του άνετη εφαρμογή για τη "large banana" του Amir...Χμμμ...
Premium Audio Mini GaN 5 Review (Stereo Amplifier)
This is a review and detailed measurements of the Premium Audio Mini GaN 5 Stereo Class D power amplifier. It was kindly sent to me by a member and costs US $799 (recent price increase). The GaN 5 comes in a compact enclosure with plenty of ventilation at the cost of decent looks: Beside...www.audiosciencereview.com
Εμ, ξέρεις τώρα. Αυτοί οι Ασιάτες...Καλέ μας καγαθέ Λαγκαδιανέ,την επόμενη φορά να βρεις προσιτό τελικό τεχνολογίας GaN ο οποίος να επιτρέπει στις υποδοχές του άνετη εφαρμογή για τη "large banana" του Amir...
" The back panel shows binding posts that are too close together for easy fitment of my large banana (speaker cables)..".
Το χμμ ... είναι ανησυχία ? χά χά. Κοίτα απο τα πολυ λίγα που ξέρω και εδω και πολλά χρόνια πίσω (εν περιλήψει) οι D με τα κλασικά "Fet" έχουν εγγενή προβλήματα, περιορίζουν σχεδιαστική ελευθερία και αναγκάζουν τους σχεδιαστές να κάνουν τα tricks τους όπως και σε άλλες τοπολογίες για να τον κάνουν αποδεκτό ηχητικά. Τα GaN λύνουν πολλά απο αυτά τα προβλήματα, θεωρητικά. Η υλοποίηση βέβαια παίζει ρόλο. Επίσης φαντάζομαι θα θέλει και λίγο χρόνο να "ωριμάσει" στο μυαλό των σχεδιαστών που θα βρούν την λύση. Απο αυτά όλα που μου πόσταρες (χωρίς να ξέρω μάρκες who is who , κλπ) αυτός ο Μέριλ πως τον λένε είναι ο μόνος που φαίνεται να κατέχει απόλυτα το θέμα (και μάλιστα τώρα, όχι αύριο) θεωρητικά (αλλά και πρακτικής υλοπίησης, χωρίς να ξέρω τι συμβιβασμούς έχει κάνει). Αλλά απο ότι είδα είναι πολύ ακριβά. Μπορεί και άλλοι αλλά εγω αυτόν άκουσα να τα λέει και κατάλαβα ότι ενω είναι (φυσικά και λογικά), σχεδιαστής αυτης της τεχνολογίας δε είναι φαν μπόυ, όπως ο άλλος ο Πόυτζης που λέτε χά χα και ξέρει τα προβλήματα της τοπολογίας αυτής.Χμμμ...
Premium Audio Mini GaN 5 Review (Stereo Amplifier)
This is a review and detailed measurements of the Premium Audio Mini GaN 5 Stereo Class D power amplifier. It was kindly sent to me by a member and costs US $799 (recent price increase). The GaN 5 comes in a compact enclosure with plenty of ventilation at the cost of decent looks: Beside...www.audiosciencereview.com