Πώς βάζουμε preview ταινιας σε Dune?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.518
Ευχαριστώ για την απάντηση Γιάννη, αλλά εννοώ μέσα στον φάκελο (στον σκληρό δίσκο - όχι στο dune) της ταινίας, εάν έχεις προσέξει τι αρχεία (metadata) δημιουργεί το yadis...;)
Θα το κοιτάξω το βράδυ στο pc του σπιτιού και θα σου πω. Δεν ξέρω βέβαια αν θα βοηθήσει σε κάτι.

Edit: Γράψε λάθος για το από πάνω! Στο φάκελο της ταινίας το yadis δεν δημιουργεί τίποτα. Αν θες μπορώ να σου πω τι δημιουργείται στον φάκελο "yadis".

melina

Cargo 200
Reaction score
45.232
από τον καιρό που το είχα...νομίζω το xml είναι του yadis, το dunex είναι μια εφαρμογή για dune/mac

Screen Shot 2014-09-19 at 19.13.50.png

τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί και όχι, μάλλον είναι του popcorn...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.518
Πού θα πάει, θα το πετύχουμε...:tongue:

Λοιπόν:
1. Ξεχνάμε το Dune! :D
2. Μιλάμε μόνο για τον σκληρό του υπολογιστή όπου έχουμε τις ταινίες.

Έστω ότι στον σκληρό D έχουμε
Α. Φάκελο με όνομα Movies
B. Στον φάκελο Movies φακέλους Α,Β,C...
Γ. Στον φάκελο Α τις ταινίες από Α, η κάθε μια σε δικό της φάκελο
Δ. Ο φάκελος της ταινίας περιέχει τα αρχεία "Αmovie.mkv", "Amovie.srt"

Με το yadis δημιουργείται σε κάθε γράμμα ένας νέος φάκελος "yadis". Τα περιεχόμενα των φακέλων κάθε ταινίας δεν αλλάζουν, ούτε προστίθεται κάτι.

Το βράδυ θα ποσταρω αναλυτικά με φωτό από print screen. :wink:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.518
Περίπτωση 2η:

Έστω ότι στον σκληρό D έχουμε
Α. Φάκελο με όνομα Movies
Β. Στο φάκελο Movies έχουμε όλες τις ταινίες μας, την κάθε μια σε δικό της φάκελο.
Γ. Ο φάκελος κάθε ταινίας περιέχει τα αρχεία "movie.mkv", "movie.srt"

Με το yadis δημιουργείται στον φάκελο Movies ένας νέος φάκελος "yadis". Τα περιεχόμενα των φακέλων κάθε ταινίας δεν αλλάζουν, ούτε προστίθεται κάτι.

Το βράδυ θα ποσταρω αναλυτικά με φωτό από print screen. :wink:

melina

Cargo 200
Reaction score
45.232
Γιατί το λες αυτό, για λεγε Μπίλυ ουπς σόρυ Μελίνα ήθελα να πω....:laugh:
και τα δύο που αναφέρω δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με τον υπολογιστή για να φτιάξεις jukebox, έχουν δικό τους scrapper, τους δείχνεις σε ποιο folder είναι οι ταινίες, όπως είναι με το όνομα που έχουν κατέβει, και αυτό τις φτιάχνει με τα σέα και τα μέα. Επίσης κατεβάζεις και υπότιτλους για κάθε ταινία από το μηχανάκι. Βέβαια προυποθέτει το μηχανάκι να είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο.

Στο yadis από ότι θυμάμαι έπρεπε να διορθώνω και τον τίτλο του αρχείου της ταινίας και να τον γράφω σωστά όπως στο imdb για να τις βρίσκει.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.518
Λοιπόν Μη, πάμε. Στο δικό μου παράδειγμα στον υπολογιστή μου η δομή είναι:
Δίκτυο - QNAP-MAX1 - Public - Ταινίες S-Z - U (τυχαίο παράδειγμα). Παρακάτω είναι οι ταινίες στον φάκελο U. Όπως θα δεις στο τέλος έχει δημιουργηθεί φάκελος yadis
dune 1.png

Αν ανοίξουμε ένα φάκελο ταινίας θα δούμε μόνο τα αρχεία mkv και srt
dune 2.png

Αντιθέτως, αν ανοίξουμε τον φάκελο yadis θα δούμε:
dune 3.png

Αν ανοίξουμε και τον φάκελο 00 στο yadis βλέπουμε
dune 4.png

Στον φάκελο 99
dune 5.png

και μέσα σε μια ταινία
dune 6.png

Δεν ξέρω λοιπόν αν μπορείς να κάνεις κάτι.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.518
Το yadis λοιπόν δημιουργεί ένα δικό του φάκελο σε κάθε γράμμα (S, T, U κλπ) που περιλαμβάνει ταινίες, αφήνοντας τα περιεχόμενα των ταινιών ως έχουν, χωρίς να προσθέσει εκεί τίποτα.

power pc 1.png

Reaction score
25
καλησπερα σε ολους.. εχω να ρωτησω μερικα θεματακια και θα ηθελα την πολιτιμη βοηθεια σας
1. Ειχα βαλει το yadis 2.3 αλλα λογο αλλαγης του pc θα πρεπει να το ξαναπερασω στο νεο pc και να βρω δικτιακα το dune HD Base 3d. Υπαρχει καπου να κατεβασω το yadis .exe γιατι απο την σελιδα του dune δεν δουλευει το link.
2. Διαβασα και για το Plex media server εγκατασταση στο pc και ενα plug in για το dune. Για να καταλαβω ειναι κατι παρομοιο με το yadis??
αυτα αρχικα να μην σας ζαλιζω

ευχαριστω

Reaction score
2
καλησπερα σε ολους.. εχω να ρωτησω μερικα θεματακια και θα ηθελα την πολιτιμη βοηθεια σας
1. Ειχα βαλει το yadis 2.3 αλλα λογο αλλαγης του pc θα πρεπει να το ξαναπερασω στο νεο pc και να βρω δικτιακα το dune HD Base 3d. Υπαρχει καπου να κατεβασω το yadis .exe γιατι απο την σελιδα του dune δεν δουλευει το link.
2. Διαβασα και για το Plex media server εγκατασταση στο pc και ενα plug in για το dune. Για να καταλαβω ειναι κατι παρομοιο με το yadis??
αυτα αρχικα να μην σας ζαλιζω

ευχαριστω
http://www.mediafire.com/download/8f0ybl14ckub6po/yaDIS_2.3.exe

Reaction score
25
σας ευχαριστω ειμαι οκ το εκανα.. τωρα μενει να πειραξω λιγο το template αλλα οχι πολυ το νοημα ειναι να δεις την ταινια και οχι το προγραμματακι. Απο το template μπορω να αφαιρεσω σχεδον τα παντα και να αφησω μονο την υποθεση το cast και τον director ? αλλωστε το τι ηχο εχει τι format κλπ μπορει να ειναι τελειως διαφορετικα απο αυτα που εχει η ταινια μας. απλα παω στο xml και σβηνω τον κωδικα στα συγκεκριμενα σημεια και το σωζω ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.859
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef