- Reaction score
- 92.010
είναι σίγουρο αυτό; το έχεις ψάξει;ακριβότερη ασφάλεια
είναι σίγουρο αυτό; το έχεις ψάξει;ακριβότερη ασφάλεια
Όχι μόνο υπάρχουν ακριβότερα συμβόλαια με όσα ακούω, αλλά μέχρι και άρνηση ασφάλισης.είναι σίγουρο αυτό; το έχεις ψάξει;
Με τι χρέωση;Κανένα σπίτι δεν έχει θέση στάθμευσης και φορτίζουν στη δουλειά από τριφασική μπρίζα.
προσωπικά δεν τα έχω δει όλα αυτά που λες,Μόλις υπολογίσεις μέσα και τα υπόλοιπα έξοδα του ηλεκτρικού όπως ακριβότερη ασφάλεια, ακριβότερα ελαστικά, συνδρομές σε apps ή internet, αλλαγές ψυκτικού μπαταρίας κ.α, ανάλογα το όχημα το κόστος χρήσης βγαίνει εύκολα μια η άλλη με θερμικό.
Θέλει πολύ μελέτη να έχεις κέρδος. Το λάθος ηλεκτρικό μπορεί να σε βάζει και μέσα.
Να σου πω το δικό μου παράδειγμα, αν δεν είχα οικιακή φόρτιση και φωτοβολταϊκά. αγοράζοντας ένα Dolphin ας πούμε. Άλλο αμάξι θα είχε άλλα έξοδα, περισσότερα, κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα.προσωπικά δεν τα έχω δει όλα αυτά που λες,
ασφάλιση είμαι λίγο πάνω κάτω από το προηγούμενο (ούτε 50 ευρώ),
ελαστικά θα σου πω σύντομα,
ψυκτικό μπαταρίας δεν έχω ιδέα,
apps δεν χρειάζονται, extra internet είναι δωρεάν για 4 χρόνια, δεν ξέρω αν θα το ανανεώσω (το μόνο που μου λείπει από το δωρεάν basic πακέτο είναι η live κίνηση στους χάρτες)
Δηλαδή συγκρίνουμε το κόστος ασφάλισης/συντήρησης/χρήσης της μπακατέλας 20ετίας με ένα σύγχρονο αυτοκίνητο, για να αποδείξουμε ότι τα ηλεκτρικά κοστίζουν παραπάνω;Ασφάλεια τώρα πληρώνω 365€ το χρόνο. Με το Dolphin θα γίνουν περίπου 600€ και με απαλλαγή μάλιστα κανένα 500άρικο. Ελαστικά τώρα 350€ ανά διετία, με το Dolphin 600€ - 650€. Το App τα πρώτα δύο χρόνια είναι δωρεάν και μετά 120€ το χρόνο.