Ρόζ Φωτοτύπος

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ντρημόγιαννε θα την πλερώσεις. Να σου καεί το γλυκό μωρή. :happy_9:

Γιώτα... τσεκά λακά. :happy_4:

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
πςςςςςςςςςςς
μιλησε ο αντρας ο σαλονικιος τωρα.....τσεκα λακα....τι λες τωρα ρε παιδι μου???

Reaction score
14
Ειμαι πλεων 31 ετων και δεν χρειαζομαι καμια αυτοπεποιθηση στο θεμα γυναικας! :happy_4:
Ξερω τις δυνατοτητες μου και εχω αποκτησει μια σχετικη πειρα! :happy_6:

Ενα εχω να πω...

Το κρυο αιμα ειναι το καλυτερο στο κρεβατι! :crazy_3:
Ασε δε που δεν σου φερνει και αντιρρησεις. Κανεις οτι θες και οποια σταση θες χωρις πολλα πολλα...

Να το δοκιμασετε!
Οχι ομως με την Ριτσα μου! Αυτη ειναι δικια μου! :happy_5:

Ακου εκει αυτοπεποιθηση!

Τουλαχιστων η Ριτσα δεν ειναι Ρουμανα Χριστινα! Ετσι δεν μου ελεγες? Γιατι δεν βρισκω μια Ελληνιδα? Οριστε λοιπον βρηκα μια Ελληνιδα απλα ειναι λιγο σιτεμενη.

Εσυ αληθεια γιατι δεν βρηκες Ελληνα? Αυτο που λες ισχυει μονο για εμας τους ανδρες? :happy_8:

ενας νέος Λαφάτος γεννιέται..... τελικά το είδος διαιωνίζεται....!!!!!

Reaction score
14
Ο Ντρημόγιαννος δεν θα μας προσφέρει θέαμα απόψε...

Έχει δουλειά:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=37373
γύρισα μωρήδες.... αμάν με φάγατε... του λέω πρίν λίγο μόλις έφτανα στο Ιντερκοντινένταλ, να πάμε στο Baby-O και μου λεει αυριο βράδυ γιατί σήμερα είμαι πτώμα και αυριο έχουμε 08:00 να είμαστε στο πόδι!!!!

Ες αυριον τα σπουδαία!!!

Reaction score
14
ένα POLL ποιούς θέλετε να δείτε με μαγιώ.

Οι πρώτοι πέντε με ψήφους θα γίνουν μανεκέν Αλφα-Αλφα.

ΥΓ μετά απο ώριμη σκέψη Ο αξιαγάπητος Διονυσάτος αν και με ενέπνεε για μοντέλο θα παραμείνει στην αφάνεια και δεν θα του χαλάσω το χατήρι που τόσο ευγενικά ζήτησε..... ας μέινει στην "αφάνεια" και στο "σκοτάδι του φωτός της δημοσιότητας"... let it be!!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
ένα POLL ποιούς θέλετε να δείτε με μαγιώ.
Εγώ θέλω να δω αυτόν που θα έχει τη μεγαλύτερη ανομολόγητη αγωνία για τα αποτελέσματα του εν λόγω poll. Όποιος κι αν είναι, σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον...:happy_9:

Reaction score
1
"ένα POLL ποιούς θέλετε να δείτε με μαγιώ."

Αν ελεγα τον προεδρο θα ηταν μαλλον αντιδεοντολογικο ε? :happy_5:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Ρόζ Φωτοτύπος

ΥΓ μετά απο ώριμη σκέψη Ο αξιαγάπητος Διονυσάτος αν και με ενέπνεε για μοντέλο θα παραμείνει στην αφάνεια και δεν θα του χαλάσω το χατήρι που τόσο ευγενικά ζήτησε..... ας μέινει στην "αφάνεια" και στο "σκοτάδι του φωτός της δημοσιότητας"... let it be!!!
Άσχετα από εμένα, νομίζω ότι μπορεί να βρείτε και κανένα μπελά σαν σελίδα με ορισμένες φωτό που παραποιούν κάποια πράγματα, π.χ. αυτές με τις εικόνες.
Όσο για το ότι δεν θέλω να με βάλετε εμένα, πιστεύω ότι σε κάποια πράγματα καλό θα είναι να κάνουμε και λίγο "κράτει τις μηχανές". Γιατί η απόσταση του γέλιου από την παρεξήγηση είναι πολύ μικρή.

ΥΓ. Γιάννη αυτό το "ευγενικά" δεν το κατάλαβα. Τι εννοείς;

Reaction score
3
Απάντηση: Ρόζ Φωτοτύπος

Αλήθεια Γιάννη, κάτι έχεις υποσχεθεί με την Enya εδώ και καιρό αλλά δεν το βλέπω.
Να ελπίζω;
Ή να το φτιάξω μόνος μου;

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Κάαααατινααααα, σαλαμάκι... :happy_9: :happy_8:
εγώ θυμάμαι και ένα άλλο....Νικολλλλλλάκη τα φουντούκια σου...:happy_9: :happy_8:

Και να ξέρεις ότι η φράση σου δεν με πείραξε καθόλου....για κάποιο λόγο ειναι ιδιαίτερα αγαπημένη μου...:happy_4:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas