Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

Reaction score
1.685
Απάντηση: Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

Ακομα και οι δυο μας Τακη θα το κανονισουμε..

Αντωνη, το καταλαβαινω, αλλα το εχω ξεχασει εδω και καιρο αφου η δικια μου εφτασε πλεον τα 20.

Βρε μπας και έχουν δίκιο τελικά που με λένε παλαιολόγο???
Δεν σε λενε Σταματη?...!!

Reaction score
460

Ακομα και οι δυο μας Τακη θα το κανονισουμε..

Αντωνη, το καταλαβαινω, αλλα το εχω ξεχασει εδω και καιρο αφου η δικια μου εφτασε πλεον τα 20.

Δεν σε λενε Σταματη?...!!
Εμενα ο ενας ειναι 6.5 και ο αλλος ενος.Καταλαβαινεις τι γινετε στο σπιτι!

Reaction score
1.685

Ποσο σε ζηλευω, να σου ζησουν να τα χαιρεσαι.

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

Αντώνη να τα χαίρεσαι!!!!
Εμείς οι δυο,:142::143: μάλλον θα πάμε την Κυριακή σε ...παιδότοπο!!! Παίρνουμε και κανένα δισκάκι να ακούσουμε εκεί???

Reaction score
1.815

και εγω 3 ζουζουνια εχω αλλα την Κυριακη θα πανε σε παρτυ.
Βρε συνονόματε κι εσύ πολύτεκνος???
Παιδιά πολύ ..."Πάττυ" παίζουν τα στέρεα!!!:142::143:
Τουλάχιστον μπορείς να μου πεις που τον βρίσκεις βρε θηρείο το χρόνο και κατάφερες να φτιάξεις αυτό το αριστούργημα του προ???

Reaction score
1

Ο test record , περιελάμβανε και τον εθνικό ύμνο; :142:
Μπράβο παιδιά, όμορφη η σύναξή σας και άμεση η μεταφορά της στιγμής, μέσα από τον φωτογραφικό φακό του delamostre!
Πάντα τέτοια.

Reaction score
2.248

Περάσαμε υπέροχα !!!
Φάγαμε, ήπιαμε τα κρασάκια μας και γελάσαμε με την ψυχή μας.
Ο John έφαγε 2 μερίδες παστουρμαλί και δεν προλάβαμε να πάρουμε πιρουνιά !!! Εκανε και χάλια το χαλί αλλά και το σεμεδάκι της κυραΣταμάτενας :105:
Το πιό λίγο έφαγε ο Κυριακού (αλλά τον βλέπετε... που να το βάλει :138:)

Το mk1210 είναι πανέμορφο εργαλείο. Εύκολο στο στήσιμο και με πολλές δυνατότητες.
Ο προ ΟΝΚΥΟ 304 του Σταμάτη είναι "κατασκευασμένος" για την συνονόματη του denon dl304. Δεν ξέρω εάν είναι τυχαίο αλλά το ενσωματωμένο phono stage του με sensitivity 0.18mV 200Ω στην MC είναι κομένο και ραμένο για την dl304 που βγάζει 0.18mV και φορτώνει στα 200Ω !

Η 304 πάνω στο Technics πέρασε με άνεση το tracablility τεστ των 80um (εσωτερικό/εξωτερικό track) επιβεβαιώνοντας το κατασκευαστή της που απλός λέει "high tracability". Στα 90um τώρα δεν τα κατάφερε, αλλά ήταν κάτι το προβλεπόμενο αφού οι λίγες MC που τα καταφέρνουν είναι αρκετά ακριβότερες και ματσαρισμένες σε καλύτερους βραχίονες.

Η άτυπη κόντρα έγινε με το εισαγωγικο της clear / satisfy / mm aurum wood. Στην ουσία ήταν MM κεφαλή (500hrs) vs MC κεφαλή (40hrs) με νικητή την denon.
Θέλαμε να στήσουμε και την άλλη dl304 στο clear (είχαμε 2) για να δούμε τι κάνουν τα πικάπ με τις ίδιες κεφαλές αλλά τα ψητά πάγωναν, ο Jοhn πεινούσε και μετά έπρεπε να ξαναρυθμίζουμε. (Την επόμενη φορά όμως θα γίνει και αυτό,όρεξη να έχουμε :144:)

Για τα παιδιά και την παρέα τι να πω....... Oi φώτο μιλάνε από μόνες τους. Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Σταμάτη (delamostre) που μας άνοιξε το σπίτι του και μας σκλάβωσε με την φιλοξενία του.

Καλή χρονιά να έχουμε και πάντα τέτοια!!!!

Reaction score
1.815
Ψυχάρα είσαι Γιώργο! Εμείς σ' ευχαριστούμε για όλα αυτά που μας έδωσες και μας έμαθες!

Reaction score
5.879

Εχθες πραγματικα ηταν μια βραδια υπεροχη!
Αν και λογω δουλειας δεν προλαβα την ρυθμιση του Mk2 απο τον GeoVaz,πηγα αρκετα αργοτερα.
Περασαμε πολυ ωραια,γνωρισα απο κοντα τον Γιαννη τον Μαρκου,τον antkots.
O Σταματης ηταν αψογος οικοδεσποτης! :444::446:
Ο Μαρκου η ψυχη της παρεας!! Αληθεια Γιαννη πως αντεξες τοσο παστουρμα??:405:

Reaction score
1.685

Μια χαρα τα πηγε Γιωργο στα 90 παρα.
Εδω η LP που κανει 5.000 φτανει με το ζορι τα 80κατι...
Ασε την Colibri, ειναι πιο κατω ακομη...

Στο καλο τους...

Reaction score
1.815

Σταματη να αλλαξεις μηχανη. Ειμαι εγω τοσο αδυνατος?:142:
:143::142: Εγώ φταίω βρε παλιόπαιδα που δεν ασχολήθηκα με το Photoshop, να σας κάνω μοντέλα, σαν τον Παπαδάκη???
Βρε σεις... στο AVSite είμαστε μέλη όχι στο ...Playboy!!!:143:

Reaction score
684
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

Πάλι καλά να λέμε που έχω και στο παιδικό! Λίγο έλειψε να το κατεβάσω στο γκαράζ!!!!
Ο Μάρκου το ξέρει οτι έχει πίεση γιατί του το διαπίστωσε και μια Αμερικάνα νοσοκόμα! Τι να του πω εγώ μετά από αυτο??:143:

Κι εγώ σήμερα πήγα και άκουσα το σύστημα του άλλου φίλου που δε φαίνεται στις φωτογραφίες... Λίγο έλλειψε να λοιποθυμήσω όταν είδα το πικάπ του Νίκου... Γι αυτό όταν τον ρωτήσαμε για τις διαφορές μεταξύ των δυο πικαπακίων δεν απάντησε....

γεια σου ρε Νικολακη με την υπερπικαπαρα σου (το συγκεκριμενο μοντελο μεταξυ των 3 κορυφαιων αναλογικων παγκοσμιως κατα τη γνωμη μου)

για την ιστορια το προηγουμενο πικαπ του Νικου που το ειχε φτιαξει μονος του βρισκεται στο σπιτι μου. Ο Νικος πιστευε οτι ηταν δυσκολο να το ξεπερασει αλλα οταν του εσκασε μπροστα του το Vyger απλα ενεδωσε και ετσι βρεθηκα και εγω με ενα σοβαρο πικαπ (αν και DIY) στα χερια μου....

ασε που ο Νικολας ειναι τρομερος μουσικοφιλος και οχι μηχανακιας....

α σας εχω και ενα κουιζ.... τι ειναι πιο ακριβο το πικαπ του Νικου η τα καλωδια που χρησιμοποιει?

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

γεια σου ρε Νικολακη με την υπερπικαπαρα σου (το συγκεκριμενο μεταξυ των 3 κορυφαιων αναλογικων παγκοσμιως κατα τη γνωμη μου)

για την ιστορια το προηγουμενο πικαπ του Νικου που το ειχε φτιαξει μονος του βρισκεται στο σπιτι μου. Ο Νικος πιστευε οτι ηταν δυσκολο να το ξεπερασει αλλα οταν του εσκασε μπροστα του το Vyger απλα ενεδωσε και ετσι βρεθηκα και εγω με ενα σοβαρο πικαπ (αν και DIY) στα χερια μου....

ασε που ο Νικολας ειναι τρομερος μουσικοφιλος και οχι μηχανακιας....
Δεν μπορείς να φανταστείς τι ακούσαμε σήμερα στου Νικόλα! Μέχρι Μαίρη Λίντα και Πανούση! Το σύστημα είναι ίσως ότι καλύτερο έχω ακούσει μέχρι σήμερα!! Ο Νικόλας είναι από τους πλέον σοβαρούς audiophile ανθρώπους με πολύ σοβαρά ακούσματα!
Ίσως γνωρίζεις οτι πάει πολύ συχνά στο Μέγαρο Μουσικής και ακούει συναυλιακά έργα! Έχει μια υπέροχη δισκοθήκη και μάλιστα γνωρίζει που είναι ο κάθε δίσκος του! Αυτό ειδικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση! Ο άνθρωπος είναι πολύ μπροστά και έχει φτιάξει ένα υπέροχο σύστημα αποκλειστικά μόνος του!
Τον φώναξα στο σπίτι για να μου πει τη γνώμη του... Φυσικά δεν περίμενα να του αρέσει ο ήχος μου σύμφωνα με αυτά τα άψογα μηχανήματα που έχει στην κατοχή του! Ευγενικός και μετριόφρων όπως συνήθως είναι, απέφυγε να μου απαντήσει και με πολύ τακτ χαμογελόντας άλλαξε συζήτηση!
Ένας υπέροχος άνθρωπος με ένα καταπληκτικό αποκλειστικά δικό του σύστημα!
Μπράβο Νικόλα !!!!

Όσο για το κουίζ... άσε καλύτερα! Να βάλω φωτογραφίες από τα καλώδιά του??? Απίστευτα πράματα....:444:

Reaction score
1.815
...πχ Μονομπλόκ τελικός αριστερού καναλιού!!! Σχεδίαση - υλοποίηση Νίκος! Είπατε τίποτα για τα καλώδια??

Σύστημα κομπρεσέρ για το πλατώ! Σχεδιάση - υλοποίηση Νίκος και Θοδωρής ( ο έταιρος καπαδόκης που ήρθε μαζί με το Νικόλα στη συνάντηση) Εντελώς αθόρυβο!! Με φίλτρο ενεργού άνθρακα για αποφυγή οσμών!!!

Απόδειξη της καστομιάς, τα διάσπαρτα υλικά κατασκευής πάνω στη βάση του πλατώ!
Πάω να κλάψω..........:411:

Reaction score
1.815
Ολοκληρωμένο το σύστημα ακρόασης του Νίκου!
Κάτω από το πικάπ, προενισχυτής phono custom με λυχνίες και ξεχωριστή τροφοδοσία!
Από κάτω, προενισχυτής εισόδων line custom με λυχνίες, τηλεχειρισμό και ξεχωριστή τροφοδοσία!
CD Symphonic line με ξεχωριστή τροφοδοσία!
Προσέχτε τις μπασσοπαγίδες πίσω από τα ηχεία! Κάνουν φοβερή δουλειά πιστέψτε με!!

Εδώ τα τρία ξεχωριστά τροφοδοτικά τους! Από πάνω προς τα κάτω:
Τροφοδοτικό προενισχυτή phono
Τροφοδοτικό CD
Τροφοδοτικό προενισχυτή εισόδων! Όλα custom!!

Reaction score
684

ειναι λιγο guru ο ανθρωπος...

Reaction score
351

Απλά απο άλλο πλανήτη...:111:

Βαλτε τα ρε παιδιά στην κατηγορία με τις παρουσιασεις συστημάτων να είναι όλα μαζεμένα να βλεπει ο κόσμος να μενει με ανοικτο το στόμα.

ΥΓ.
Παω να κλάψω και γω...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης