Σημαντική ανακοίνωση

Reaction score
81
Βασίλη ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά θα προτιμούσα να μην δοθεί συνέχεια στο όλο θέμα....

Ελπίζω και τα υπόλοιπα μέλη του forum να σεβαστούν την παράκληση μου.....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βασίλη Τσαντουλή, ούτε εσύ αλλά ούτε φυσικά και ο Βασίλης ο συντοπίτης μου, δεν πρέπει να δίνετε σημασία στους κατακαημένους εκεί παρά πέρα. Δεν είναι άξιοι ούτε αναφοράς, όχι να πάρουμε και την γνώμη τους και τα γραφόμενά τους στα σοβαρά. Είναι κλασσικά παραδείγματα προς αποφυγήν, οι οποίοι με τα καμώματά τους μάλιστα, διασύρουν το χόμπι ακόμη και εκτός των συνόρων.

Παρακαλώ πολύ λοιπόν ας ασχοληθούμε με τίποτε που να αξίζει τον κόπο...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μαζεψε αυτους που πρεπει να μαζεψεις , τραβα τους εσυ η ο Αντρεας τ αυτι και θα σταματησω να γκρινιαζω . Αλλωστε "γκρινιαζω" για δυο συγκεκριμενα ατομα που γκρινιαζει ολο το φορουμ γι αυτους . Δηλαδη αντι να νουθετεις εμενα κανε το εκει που πρεπει .
Ναι και όταν φύγουν αυτοί θα σου φταίνε άλλοι. Άσε με βρε Ρένο, όλοι σου φταίνε κι εσένα. Και τέλος πάντων το ακούσαμε, το είδαμε, μας το είπες. Οι συμβουλές σου δηλαδή ακούστηκαν, αξιολογήθηκαν και τελειώσαμε. Μην επαναλαμβάνεσαι γιατί απλά γίνεσαι γραφικός.

για να βγει ο banαρισμενος και ο ΕΓΩ να λοιδωρει και να ειρωνευεται ;;;
Εχω βρεθει πολλες φορες σε σπιτια μελων του forum και Συντονιστων στα οποια ακουσαμε , μαθαμε , συζητησαμε αλλα ουτε εγω ουτε και αυτοι γραψαμε για τους παραπανω λογους .

Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, μην γράψετε ΠΟΤΕ. Μην μου το αναφέρεις σαν να νομίζεις ότι μας κάνεις κανένα κακό. Και τελικά, αν η δραστηριότητά σου για όποιος λόγους θέλεις, περιορίζεται στην παραπάνω γκρίνια, τι δουλειά έχεις εδώ μέσα?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πιστεύω ότι καλό θα ήταν στο τεστ να ακουσθεί έστω και μία φορά το άρχικό cd δηλ. αυτό απο το οποίο έγινε το extraction.
Τι εννοείς? Μα φυσικά και θα ακουστεί...
Ξαναλέω για πολλοστή φορά τι ακούσαμε γιατί νομίζω ότι δεν γίναμε κατανοητοί...

- Δύο τραγούδια στην σειρά, και τα δύο σε ασυμπίεστο φορμά CD, το 1ο αυθεντικό, το 2ο φτιαγμένο από mp3, το οποίο με την σειρά του είχε φτιαχτεί από το αυθεντικό.

Δηλαδή ο ΚΚ συμπίεσε, έχασε πληροφορία και αυτήν που έμεινε την έκανε ξανά CD για να το συγκρίνουμε με το αυθεντικό.

Αν υπάρχει απορία εδώ είμαστε.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.130
Το CD εκ του οποίου εξήχθη το επίμαχο κομμάτι είναι high end. Ο υπολογιστής δια του οποίου δημιουργήθηκαν αμφότερα τα αντίγραφα είναι επίσης high end. Το σύστημα δια του οποίου πραγματοποιήθηκε η εν λόγω ακρόαση ΕΙΝΑΙ high end, και επομένως η θέση αυτού του θέματος είναι εδώ, στη high end, και πουθενά αλλού.

Επιπροσθέτως, σκοπεύω κάποια στιγμή να δοκιμάσω την αποτελεσματικότητα της καφετιέρας του κ. Κυρίτση, και εφ' όσον έχει χρόνο ο άνθρωπος, θα συγκρίνουμε το αργοστασιακό αντίτυπο με το εκ συμπιέσεως προερχόμενο αντίγραφο. Δεδομένου ότι και το σύστημα του κ. Κυρίτση είναι high end, τα αποτελέσματα και ο σχολιασμός των ακροάσεών μας θα διαμειφθούν εδώ, στη high end. Πουθενά αλλού.

Βόλος, 12 Ιουνίου 2007

Εγώ.-

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.130
Re: Απάντηση: Σημαντική ανακοίνωση

Άνθρωποι σαν τον Βασίλη Χουρμουζιάδη κοσμούν τον χώρο

της υψηλής πιστότητας και σαν χομπίστες και σαν επαγγελματίες !

Παρακαλώ θερμά λοιπόν τους γνωστούς κύκλους να σκέπτονται διπλά

όταν αναφέρονται στο όνομα του με απαξιωτικό και άδικο τρόπο!

Το μόνο που καταφέρνουν έτσι είναι να αποδιώξουν από τον χώρο

μια ακόμη συνετή,ευγενική και "πλούσια" φωνή !

ps 1) Είναι μικροπρεπές μέσα σε ποικιλία υψηλού επιπέδου posts

του Βασίλη να απομονώνονται επιλεκτικά

κάποια και με την "κατάλληλη" περιποίηση να σερβίρονται

με τρόπο που τον προσβάλλει !

2) Αλλάξτε σας παρακαλώ Κύριοι του γνωστού χώρου την φωτογραφία

στην οποία αναφέρεται ότι απεικονίζεται ο Βασίλης !Δεν είναι αυτός ο

Βασίλης .

3) Μπορεί όλοι μας να "παίζουμε" με τις ιδιαιτερότητες του χόμπυ μας.

Είναι όμως απαράδεκτο να παίζουμε με την επαγγελματική

ακεραιότητα και το "ψωμί" του οιουδήποτε !

Και ειδικά όταν αυτός έχει αποδεδειγμένα ήθος,επίπεδο,γνώσεις

και κοσμεί για πολλά χρόνια τον χώρο.....

Προσυπογράφω ανυπερθέτως, και προσθέτω, πως αν φύγει ο Χουρμουζιάδης, θα φύγω και Εγώ. Αν φύγει αυτός για να μείνουν εδώ μέσα 100 γελοίοι, τότε καλύτερα να μείνουν 99. Γιατί αν φύγει και αυτό το ανεχθώ, θα είμαι γελοίος.

Και κάτι ακόμα. Επειδή βλέπω ότι ορισμένα ανεπαρκή άτομα εξακολουθούν να διαμαρτύρονται, γελοιοποιούντες εαυτούς, ανεξαρτήτως των ελατηρίων αυτής της άθλιας συμπεριφοράς τους, έχω να πω τα εξής: Εδώ, όχι μόνο στην παρούσα κατηγορία, αλλά σε όλες τις κατηγορίες του avsite.gr, όλοι αυτοί οι σοβαροί άνθρωποι που γνωρίζουν πέντε πράγματα παραπάνω, διαθέτουν την ικανότητα και κυρίως – κυρίως, λέγω – την προαίρεση, να προαγάγουν το αισθητήριο και την αισθητική όλων όσων τους κάνουν την τιμή να διαβάζουν τα κείμενά τους. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι διαθέτουν στο ακέραιο την ικανότητα να κρίνουν πού, σε ποια κατηγορία θα δημοσιεύσουν τα γραπτά τους, και ουδόλως χρήζουν οιασδήποτε συμβουλευτικής επ’ αυτού συνδρομής, πολλώ δε μάλλον από τέτοιου είδους άτομα.

Τώρα, θα μου πείτε, γιατί ανέχομαι Εγώ τέτοιου είδους άτομα. Η απάντηση είναι πολύ απλή. Διότι έχω την προαίρεση, όσο μπορώ, να τους τραβώ όλους τους από κάτω προς τα επάνω. Ακόμη κι αυτούς που είναι στον πάτο.

Reaction score
7
Εννοώ το source cd και όχι το αντιγραμμένο. Δηλ. της Naxos για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές και στο audio extraction. Αντε και μετά να το κάνουμε και με hard disk και flash memory.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Σημαντική ανακοίνωση

ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον εγχείρημα κατάφερε να απαξιωθεί από ορισμένους που ούτε κάν έλαβαν μέρος....
Δημήτρη είναι γνωστό ότι αυτοί οι "μη συμμετέχοντες" είναι η πληγή σε τέτοιες περιπτώσεις. Και το κακό είναι ότι οι συγκεκριμένοι έχουν γνώμη επί παντός επιστητού ΧΩΡΙΣ να έχουν δοκιμάσει τίποτε στην ζωή τους. Με τόσο ντόρο που έχει κάνει η υπόθεση ο κάθε λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος θα προσπαθούσε να επαναλάβει αυτό το πείραμα μόνος του στο σπίτι με την βοήθεια ενός φίλου. Δεν θα ήταν και πολύ δύσκολο...

Αντ' αυτού κάποιοι ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΥΝ ασυστόλως και αδιαλείπτως εδώ και μερικές μέρες.

Δοκιμάστε λοιπόν κάτι ανάλογο μόνοι σας και μετά βγείτε να κρίνετε...

Reaction score
0
Απάντηση: Σημαντική ανακοίνωση

O Wilson πριν καναδυό χρονάκια δεν παρουσιάσε ατην Αθήνα "κάποιο" ηχείο με player ένα i-pod?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εννοώ το source cd και όχι το αντιγραμμένο. Δηλ. της Naxos για να δούμε αν υπάρχουν διαφορές και στο audio extraction. Αντε και μετά να το κάνουμε και με hard disk και flash memory.
Ενδιαφέρον ακούγεται κι αυτό! :idea:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον εγχείρημα κατάφερε να απαξιωθεί από ορισμένους που ούτε κάν έλαβαν μέρος....
Σιγά να μην απαξιώθηκε Δημήτρη.
Για να καταφέρεις να απαξιώσεις κάτι, πρέπει (το λιγότερο) να έχεις άποψη γι αυτό.

Με "περί ανέμων" δεν γίνονται αυτά.

Reaction score
81
Re: Απάντηση: Σημαντική ανακοίνωση

O Wilson πριν καναδυό χρονάκια δεν παρουσιάσε ατην Αθήνα "κάποιο" ηχείο με player ένα i-pod?
O David Wilson της Wilson Audio πρίν 3 χρόνια στην εκθεση CES 2004 ζήτησε από δημοσιογράφους και απλούς επισκέπτες να αξιολογήουν 2 συστήματα. Ενα με ηχεία της εταιρείας του (Wilson Sophia ) οδηγούμενο από ένα αξιόλογο ενισχυτικό σύστημα μέσω ενός ι-Pod και ένα σύστημα με ένα γνωστό ηχείο υψηλού επιπέδου οδηγούμενο από υψηλής ποιότητας ενισχυτές και ένα βαρβάτο High-End CD Player.

Στούς περισσότερους άρεσε το σύστημα με τα Wilson. Oι ακροατές δεν γνώριζαν ποιά ήταν η πηγή και τα ενισχυτικά. Νομίζω ότι το iPod έπαιζε ασυμπίεστα μουσικά κομμάτια.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: Re: Σημαντική ανακοίνωση

Δημήτρη είναι γνωστό ότι αυτοί οι "μη συμμετέχοντες" είναι η πληγή σε τέτοιες περιπτώσεις. Και το κακό είναι ότι οι συγκεκριμένοι έχουν γνώμη επί παντός επιστητού ΧΩΡΙΣ να έχουν δοκιμάσει τίποτε στην ζωή τους. Με τόσο ντόρο που έχει κάνει η υπόθεση ο κάθε λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος θα προσπαθούσε να επαναλάβει αυτό το πείραμα μόνος του στο σπίτι με την βοήθεια ενός φίλου. Δεν θα ήταν και πολύ δύσκολο...

Αντ' αυτού κάποιοι ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΥΝ ασυστόλως και αδιαλείπτως εδώ και μερικές μέρες.

Δοκιμάστε λοιπόν κάτι ανάλογο μόνοι σας και μετά βγείτε να κρίνετε...
Ειναι πολυ σοβαρα αυτα . Ποιοι ειναι αυτοι Σπυρο ;;;

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Σημαντική ανακοίνωση

Ειναι πολυ σοβαρα αυτα . Ποιοι ειναι αυτοι Σπυρο ;;;
Mirror, Mirror on the wall,
What you reflect is not at all
What I wish that I could see?
Is that really, really me?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ