Στάθμες αναπαραγωγής μελών

Τι ενισχυτές έχουμε για το μπάσο και σε τι μαξ εσπιέλ φτάνουν τα ηχεία μας στις μεσαίες συχνότητες

• Κλάση "άρχοντα": >1 κιλοβάτ στο μπάσο και > 115 ντεσιμπέλ στα μεσαία

Votes: 19 20,4%
  • Κλάση "θέλω κι άλλο": >1 κιλοβάτ στο μπάσο και > 110 ντεσιμπέλ στα μεσαία

Votes: 15 16,1%
  • Κλάση "για αρχή καλά είναι": <1 κιλοβάτ στο μπάσο και <110 ντεσιμπέλ στα μεσαία

Votes: 21 22,6%
  • Κλάση "χαϊεντά": το σαμπ κάνει κακό στον ήχο. Δε θέλω.

Votes: 22 23,7%
  • Κλάση "λαμπάτου": εμένα μου φτάνουν 5 καλά βατ.

Votes: 11 11,8%
  • Αgάπη μόνο.

Votes: 7 7,5%

• Total voters
    93

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.956
Κάτι είχα κάνει λάθος. Λοιπόν..

Στο 1m
2ch: 110.8dB
5ch: 109.5dB

Σωστή απόσταση και θέση
2ch: 109.3dB
5ch: 112.1dB

Όλα χωρίς sub: 650watt
EDIT:
Max spl για 1 ηχείο στο 1 μετρό , ανεξαρτήτως τοποθέτησης του ηχείου σε σχέση με τοιχους.
Σε stereo mode: 110,1dB
Σε cinema mode: 108,8dB

melina

Cargo 200
Reaction score
45.372
Δγιαβασε το πρώτο ποστ του αυτιά στο θρεντ...μαξ εσπιελ στο 1 μετρό λέει.
Αυτό έβαλε ο τιτανομεγιστοτεραστιος σαν δεδομένο ώστε να γίνει η κατηγοριοποίηση στο poll.
Max spl για 1 ηχείο στο 1 μετρό , ανεξαρτήτως τοποθέτησης του ηχείου σε σχέση με τοιχους.
Θα πάνε κόντρα στον αυτιά τώρα;
Και σε ποια κατηγορία μπαίνω όταν είμαι ακριβώς στα 115dB και 1KW peak στο sub? :D

Reaction score
30.455
Και σε ποια κατηγορία μπαίνω όταν είμαι ακριβώς στα 115dB και 1KW peak στο sub? :D
Στην 2 γιατί μόνο 3 απο τα ηχεία σου φτάνουν εκεί. :p
Κι εγώ στην 2 μπήκα. :(
Αδικειτε τους εαυτούς σας..
Αφού τα ηχεία που φτάνουν εκεί ανήκουν στην front line, πηγαίνετε στους άρχοντες!
(οριακά και ολίγον χαριστικά.....):p

melina

Cargo 200
Reaction score
45.372
Στην 2 γιατί μόνο 3 απο τα ηχεία σου φτάνουν εκεί. :p
Κι εγώ στην 2 μπήκα. :(
Το 1 (κεντρικό) φτάνει 115db, τα L/R φτάνουν 113db το καθένα, και τα δύο μαζί; και τα 3 μαζί; αλλά και τα 3 μαζί στο 1 μέτρο τι νόημα έχει;;;;αιροτυματηκα

A

AKARL

Guest
115 δβ στο μέτρο (κυριολεκτικά στο μέτρο όμως...) χωρίς κιλοβατικό σάμπ...
Είμαι χάλια γιατρέ μου;
Τι να ψηφίσω δηλαδή;
Μήπως ένα ΣΒΣ με κάνει Άρχοντα;
Γιατί ούτε δυό Πρεσόνους Τέμπλορ δε φτάνουνε για το κιλοβάτ...
Θέλω όμως να γίνω Άρχοντας;;;
Άσε που όταν σκύβω να διαβάσω τσι μικραί γραμματοσειραί,
η απόσταση ακρόασης γίνεται μισό μέτρο, 118δβ δηλαδής...
Μωρέ μήπως έχει δίκιο ο άνθρωπος και 150 βατ ΘΑ έφταναν;
Και θα περίσσευε και χέντρουμ!
Χρειάζονται κι άλλαι υποκατηγορίαι.
Μήπως ο χώρος χρειάζεται - χωράει και νέα Κόμματα;;;
Τι να ψηφίσω θεούλη μου;
Δε θέλω να είμαι ανένταχτος...
Θέλω να ανήκω κάπου!!!

*Εσύ με τα 7 ηχεία και την απόσταση 3 feet,
ανέβασε μια φωτογραφία να δώ πως ακριβώς τα ακούς! :)
Σε παρακαλωωωωωώ! :o
Σύντροφε Στέρκονα, φοβάμαι ότι αντιμετωπίζω το ίδγιο υπαρκσιακό πρόβλημα κατάτακσης/έντακσης.

Σύμφωνα με τα όσα όρισε ο, κατά Δεκατριαμηδενοχτώ, τιτανομεγιστοτεράστιος Κωσταφτχιάς τα δΒ ΣουΠουΛου στο ένα μέτρο και από το ένα ηχείο μου είναι σύμφωνα με μνιά προσέγγιση 128,91 και σύμφωνα με μνιά άλλη 124,91.

Αυτοενισχυόμενες υποβαθύφωνες μονάδες, φευ, δεν διαθέτω άρα για τα βατ στο μπάσο έχουμε μηδέν εις το πηλίκο.

Τι θα απογίνω εγώ σε τούτη τη ζωή, πεζ μου σε παρακαλώωωωωωωωωωωω?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Reaction score
30.455
Το 1 (κεντρικό) φτάνει 115db, τα L/R φτάνουν 113db το καθένα, και τα δύο μαζί; και τα 3 μαζί; αλλά και τα 3 μαζί στο 1 μέτρο τι νόημα έχει;;;;αιροτυματηκα
Πεσατε κατηγορία κύριε...!
[DOUBLEPOST=1540231620][/DOUBLEPOST]
Σύντροφε Στέρκονα, φοβάμαι ότι αντιμετωπίζω το ίδγιο υπαρκσιακό πρόβλημα κατάτακσης/έντακσης.

Σύμφωνα με τα όσα όρισε ο, κατά Δεκατριαμηδενοχτώ, τιτανομεγιστοτεράστιος Κωσταφτχιάς τα δΒ ΣουΠουΛου στο ένα μέτρο και από το ένα ηχείο μου είναι σύμφωνα με μνιά προσέγγιση 128,91 και σύμφωνα με μνιά άλλη 124,91.

Αυτοενισχυόμενες υποβαθύφωνες μονάδες, φευ, δεν διαθέτω άρα για τα βατ στο μπάσο έχουμε μηδέν εις το πηλίκο.

Τι θα απογίνω εγώ σε τούτη τη ζωή, πεζ μου σε παρακαλώωωωωωωωωωωω?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Wharfedale δεν είχες ρε χαμένε;
Τα κλιψψψψ μας έλεγες πως είναι φίλου με χωρίς προζβαση....

A

AKARL

Guest
Wharfedale δεν είχες ρε χαμένε;
Τα κλιψψψψ μας έλεγες πως είναι φίλου με χωρίς προζβαση....
Κάναμε τράμπα για να "τα ακούσουμε" και να δούμε τι "ήχο έχουν". Τα Κλιπζςζςζςζς ήνε ηχεία με αληθοφανή ήχο*. :fuckyou:

*Παίζουν και με λάμπα χωρίς αφτή να ... καίει τσάμπα. :D

Last edited by a moderator:

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616

Μην απελπίζεσαι σύντροφε!
Άκουσα πως κάτι κολχόζια εδώ στα Δυτικά Προάστια,
εξεπεργάζονται Νέο Πεντάχρονο Πλάνο για
μαζική παραγωγή λαικώνε κιλοβατικώνε σαμπγουφεριώνε,
με φτηνή και πλέρια απόδοση >132 δβ σπλ στο μέτρο έκαστο.
Ακόμα κι αν ως συνήθως, κάτι πάει λάθος και
τα δβ βγούνε ζυγισμένα, το κιλοβάτ τόχουμε σίγουρο!!! ;)

:drinks:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.185
Άμα το Μαξ εσπιέλ του ηχείου είναι στο 1 μ τόσο όσο υπολογίζουμε εδώ, σε τυπικές καλοστημένες συνθήκες ακρόασης, τόσο έχεις ανέτως και στη θέση ακρόασης (από τα 2 ηχεία και με το γκέιν του χώρου, συν την απελευθέρωση του ηχείου από τις κατώτερες οκτάβες λόγω σαμπ). Φυσικά, μιλάμε για λογικές αποστάσεις ακρόασης, όπως προβλέπεται σε λογικούς οικιακούς χώρους (βαριά βαριά στα 2 μέτρα, τυπικά λίγο πιο κάτω).

Οι φυσιολογικοί άνθρωποι δε, με τα πολυκάναλα ηχοσυστήματα, ως προβλέπεται εν σωτηρίου έτους που διανύεται, έχουν και κατιτίς παραπάνω. ;)

Οι γνωστοί άγνωστοι, με το ένα 6" στα 4 μέτρα, του αυστηρώς δικάναλου στέρεο, εξαιρούνται της άνωθεν λογικής, του υπάρχοντος poll, της σύγχρονης εποχής και των εν ισχύ νόμων της φυσικής.:p

Reaction score
6.236
Άμα το Μαξ εσπιέλ του ηχείου είναι στο 1 μ τόσο όσο υπολογίζουμε εδώ, σε τυπικές καλοστημένες συνθήκες ακρόασης, τόσο έχεις ανέτως και στη θέση ακρόασης (από τα 2 ηχεία και με το γκέιν του χώρου, συν την απελευθέρωση του ηχείου από τις κατώτερες οκτάβες λόγω σαμπ). Φυσικά, μιλάμε για λογικές αποστάσεις ακρόασης, όπως προβλέπεται σε λογικούς οικιακούς χώρους (βαριά βαριά στα 2 μέτρα, τυπικά λίγο πιο κάτω).

Οι φυσιολογικοί άνθρωποι δε, με τα πολυκάναλα ηχοσυστήματα, ως προβλέπεται εν σωτηρίου έτους που διανύεται, έχουν και κατιτίς παραπάνω. ;)

Οι γνωστοί άγνωστοι, με το ένα 6" στα 4 μέτρα, εξαιρούνται της άνωθεν λογικής, του υπάρχοντος poll και των εν ισχύ νόμων της φυσικής.:p
Ποια δύο ηχεία εννοείς; Το δικαναλο πέθανε δεν ειπαμε; Τα επτά ηχεία έπρεπε να πεις... ;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.928
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv