Στις Πόσες Ίντσες Βλέπετε Tv?

Πόσες ίντσες είναι η τηλεόρασή σας?

• Total voters
    240
Status
Not open for further replies.
Reaction score
3
29" CRT Philips στο σαλόνι
20" CRT PC-TV στο δωμάτιο-γραφείο κτλ.
106" Da Lite με τον Epson.....έρχεται και mundial 8)

Reaction score
0
(Επιτέλους) Έχω μια lcd 40''...

..και άλλες 2 20'' (μία lcd και μια crt) που πλέον δέν έχουν καμία σημασία!!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Οπως λεει και το ασμα...
"Οι 40αρες εχουν διπλές τις χαρες... ειναι σαν 2 20αρες..."
Πολύ σωστά! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
0
NLS said:
ρε παιδιά γιατί πάτε και παίρνετε philips... προτιμώ ακόμα και τα κινέζικα από αυτή την εταιρία
Φιλε NLS ειμαι στο AVSITE 2 βδομαδες και δεν μπορω να καταλαβω το κολιμα που εχεις με της philips, ενταξη καλα κανεις και το εχεις προβλημα σου, αλλα γιατη λες τους αλλους να μην παιρνουν philips εχεις καπια συνφερωντα? εγω χρονια περνω philips και ειμαι παρα πολυ ευχαρηστημενος ωμος δεν λεω σε κανενα παρτε philips :lol:

NLS

Reaction score
1
Εμένα πολύ απλά ΤΙΠΟΤΑ philips δεν μου κράτησε πολύ...
Όταν λέω τίποτα, τίποτα.
Επίσης το ίδιο σχεδόν σε όποιον ξέρω προσωπικά.

Όποιος θέλει αγοράζει ότι θέλει εννοείται.

Όσο για τα περί συμφερόντων καλό είναι να μη κάνεις ούτε πλάκες τέτοιες - εκτός αν θες να ξεκινήσουν οι παρεξηγήσεις.

Τέλος αν και συνήθως δεν με ενδιαφέρουν τα ορθογραφικά και σε μένα (που κάνω αρκετά) και σε άλλους, όμως επειδή στο κείμενο σου οι λέξεις που έχουν γραφτεί σωστά είναι λιγότερες από τις λάθος, ε πέρνα από κάνα διορθωτή πχ. στο Word όταν γράφεις, όχι τίποτα άλλο αλλά μην εκτίθεσαι. Θυμίζεις πινακίδα "πολουντε παλεα ιλικα". Σόρρυ δηλαδή.

Reaction score
0
NLS said:
Το εσβησα αυτο που εγραψα πριν γιατη δεν το εννοουσα. πηγαν να κανω πλακα :) και το εβσησα για να μην ξεκινησουν οι παρεξηγησεις οπως ειπες πριν..

Reaction score
0
Στο καθιστικό χρησιμοποιώ μια THOMSON 32wr100 CRT και στο γραφείο μια PHILIPS LCD mod. 32PF5320 , και οι δύο πολύ πρόσφατα αγορασμένες καθότι μπήκα σε καινούργιο σπίτι !! Για το σαλόνι που ακόμα δεν είναι απολύτως έτοιμο, προγραμματίζω κάτι σε 40-42'' , μάλλον πλάσμα κοντά στα Χριστούγεννα ( με το δώρο ντε !!! :) )

Reaction score
1
42" με ανάλυση 1280x720. Βλέπω όμως κυρίως ταινίες από DVD και κανά ντοκιμαντέρ στο ΣΚΑΙ που δίνει και σήμα 16:9.
Γιατί από τηλεόραση γενικά τι να δεις????

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef