Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 44.409
... μπορεις εναλλακτικα να το κανεις και πανω σε ενα εξωφυλο δισκου, εξαιρετικα βολικο. αμ πως δεν εχει χρηστικοτητα?Για λόγους παράδοσης
... μπορεις εναλλακτικα να το κανεις και πανω σε ενα εξωφυλο δισκου, εξαιρετικα βολικο. αμ πως δεν εχει χρηστικοτητα?Για λόγους παράδοσης
επειδη το νημα ειναι συμβουλες βελτιωσης , για να βελτιωθουμε και σα κοινωνια, να μας επουνε οι γιατροι ανε γραφουνε τσι συνταγες σε κωδικα ή σε καμμι αλλη μυστικη γλωσα ή απο τα πολλα εξεχασανε να γραφουνε ή ηντα δι@ολο συμβαινει με τσι συνταγες τωνε ...δεν εχεις δει τα δικα μου γραμματα.. ολντυ.. ρωτα τη νηπιαγωγο μου που με εκοψε στο μαθημα ζωγραφικης...
δε λες παλι καλα που δε με εκοψαν στο face control..μρε δεκεβριασμενε ... στο νηπιαγωγιο εκοπηκες σε μαθημα ?
Λεανδρούκο, τη Βιλαρίμπα τη ξέρεις; Το Βιλαμπάχο;;; Το νου σουυυυυ!!!! χαχαχαχαΕπιτέλους!!
Θα μπεις στο σωστό δρόμο!!
Εύγε νέε μου!!
Κράτα και το ντακ, κι όταν γίνεις μπαμπάς με το καλό, το δίνεις στο μωρό να παίζει!
Κάτι απορίες που έχεις και εσύ ρε παιδάκι μου...!Μια απορία την έχω τώρα Λέαντρε ... κσέρεις να δγιαβάζεις;![]()
Πάντως σοβαρά τώρα Λέαντρε, dead seriously που λέμε και στην Κρήτη, από 5 ετών ακούω ενσυνείδητα τη μουσική που μου αρέσει. Δεν ακούω ούτε σετάπ, ούτε μηχανήματα, ούτε γκαβλώδια, ούτε παρελκόμενα, ούτε βελτιωτικά. Ούτε συγκρίσεις κάνω, ούτε κριτικές ακροάσεις κ.ο.κ.. Μουσική ακούω από οποιοδήποτε μέσο και με οποιονδήποτε τρόπο.Πάντως σοβαρά τώρα @AKARL , με το σεταπιον που ακούς..δεν ακούς!!
Και πικάπ (πληθυντικός) και βραχίονες και κεφαλές και φώνο της "προκοπής" είχα. Γκαβλώδια ουδέποτε.κι όταν σοβαρευτεις και πάρεις κάποιο άλλο πικάπ της προκοπής θα στα επιστρέψω!..
Σε καταλαβαίνω απόλυτα!Πάντως σοβαρά τώρα Λέαντρε, dead seriously που λέμε και στην Κρήτη, από 5 ετών ακούω ενσυνείδητα τη μουσική που μου αρέσει. Δεν ακούω ούτε σετάπ, ούτε μηχανήματα, ούτε γκαβλώδια, ούτε παρελκόμενα, ούτε βελτιωτικά. Ούτε συγκρίσεις κάνω, ούτε κριτικές ακροάσεις κ.ο.κ.. Μουσική ακούω από οποιοδήποτε μέσο και με οποιονδήποτε τρόπο.
Ο τριζμέγιστος Νίτσε έγραψε
«Είναι η μουσική στη συνείδησή μας, ο χορός στο πνεύμα μας,
με τα οποία δεν θέλουν να εναρμονιστούν όλες οι πουριτανικές λιτανείες,
τα ηθικά κηρύγματα και η χρηστότητα..» (Πέρα από το καλό και το κακό)
«Πόσα λίγα χρειαζόμαστε για την ευτυχία! Τον ήχο ενός αυλού… Χωρίς τη μουσική θα 'ταν η ζωή ένα λάθος» (Το λυκόφως των ειδώλων)
Αυτό!
Και όποιος κατάλαβε .... κατάλαβε.![]()
Και πικάπ (πληθυντικός) και βραχίονες και κεφαλές και φώνο της "προκοπής" είχα. Γκαβλώδια ουδέποτε.
Επίτρεψέ μου, λοιπόν, να σου πω με απόλυτη σοβαρότητα πόσο ... αστεία μου φαίνονται όλα όσα υποστηρίζεις σχετικά με τις ηχομηχανές, τα γκαβλώδια, τα βελτιωτικά και τα παρελκόμενα.![]()
Και ούτε ν ασχοληθείς @AKARL .ποτέ δεν ασχολήθηκες ούτε με καλώδια, ούτε με στηρικτικα
Κι ακόμα δεν έμαθες!6 πικάπ πριν αυτό, 13 κεφαλές, 5 ενισχυτές, phono δε θυμάμαι τον ακριβή αριθμό..cd, πολύ πράμα!
Όχι βρε Πέτρο μου.. δυστυχώς!!Κι ακόμα δεν έμαθες!![]()
Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα τωραΕγώ έχοντας αρκετούς φίλους που ασχολούνται σοβαρά με το αντικείμενο
Όχι κι εσύ..Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα τωρα![]()
Ασχολούνται με το ίδιο αντικείμενο που ασχολείται ο κωσταυτιάς?
Κρίμα.. αφού..Στις αναρτήσεις δυσκολεύομαι λίγο. Αν θες να σου αλλάξω λάδια, φίλτρο, να σου ρυθμίσω VANOS, ευχαρίστως.
Στην πρώτη φωτό τι έπαθε το αυτί σου;δε λες παλι καλα που δε με εκοψαν στο face control..
![]()
![]()
Γιατί, είναι υποχρεωτικό;αλήθεια τι πικάπ είπαμε ότι έχεις???
Ναι!Γιατί, είναι υποχρεωτικό;
.. ειχε το barcode σκουλαρικι .. ξερεις τι πειραματα εχω φαει ;;Στην πρώτη φωτό τι έπαθε το αυτί σου;![]()
αλήθεια τι πικάπ είπαμε ότι έχεις???
Γιατί, είναι υποχρεωτικό;
Οπότε, εσύ που έχεις άποψη για τα σαμπγουφερ, τα ενεργά και το immersive audio, τα έχεις φάει με το κουτάλι και έχεις και 1-2 τέτοια συστήματα στημένα στο σπίτι σου.Ναι!
για να έχει κάποιος άποψη για το πικάπ και τις γνώσεις των άλλων πάνω σ αυτό ναι!!
Είναι σα να μου λέει vegetarian πώς να φτιάξω μερακλιδικο κεμπάπ.....
Πολυκάναλο έχω , sub επίσης, ενεργά επίσης έχω για το λάπτοπ, κάτι turbox Χαρούλη άλλωστε αυτά όλα ίδια είναι, άρα δικαιούμαι να ομιλώ!!...Οπότε, εσύ που έχεις άποψη για τα σαμπγουφερ, τα ενεργά και το immersive audio, τα έχεις φάει με το κουτάλι και έχεις και 1-2 τέτοια συστήματα στημένα στο σπίτι σου.
Τι, όχι?????????