Συμβουλές βελτίωσης (ζητούνται)

Reaction score
15.469
δεν εχεις δει τα δικα μου γραμματα.. ολντυ.. ρωτα τη νηπιαγωγο μου που με εκοψε στο μαθημα ζωγραφικης...
επειδη το νημα ειναι συμβουλες βελτιωσης , για να βελτιωθουμε και σα κοινωνια, να μας επουνε οι γιατροι ανε γραφουνε τσι συνταγες σε κωδικα ή σε καμμι αλλη μυστικη γλωσα ή απο τα πολλα εξεχασανε να γραφουνε ή ηντα δι@ολο συμβαινει με τσι συνταγες τωνε ...

μρε δεκεβριασμενε ... στο νηπιαγωγιο εκοπηκες σε μαθημα ? :gotcha:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.252
Ειλικρινά, δυσκολεύομαι πολύ να διαβάσω τα γράμματά μου.
Πολλές φορές μάλιστα, μου είναι αδύνατο να καταλάβω τι έγραψα.

Παρόλα αυτά, υπάρχει κατάλληλο προσωπικό, που τα διαβάζει με τη μια. ;)

αρχείο λήψης (1).jpeg

Reaction score
12.622
Επιτέλους!!
Θα μπεις στο σωστό δρόμο!!
Εύγε νέε μου!!
Κράτα και το ντακ, κι όταν γίνεις μπαμπάς με το καλό, το δίνεις στο μωρό να παίζει!
Λεανδρούκο, τη Βιλαρίμπα τη ξέρεις; Το Βιλαμπάχο;;; Το νου σουυυυυ!!!! χαχαχαχα

A

AKARL

Guest
Πάντως σοβαρά τώρα @AKARL , με το σεταπιον που ακούς..δεν ακούς!!
Πάντως σοβαρά τώρα Λέαντρε, dead seriously που λέμε και στην Κρήτη, από 5 ετών ακούω ενσυνείδητα τη μουσική που μου αρέσει. Δεν ακούω ούτε σετάπ, ούτε μηχανήματα, ούτε γκαβλώδια, ούτε παρελκόμενα, ούτε βελτιωτικά. Ούτε συγκρίσεις κάνω, ούτε κριτικές ακροάσεις κ.ο.κ.. Μουσική ακούω από οποιοδήποτε μέσο και με οποιονδήποτε τρόπο.

Ο τριζμέγιστος Νίτσε έγραψε

«Είναι η μουσική στη συνείδησή μας, ο χορός στο πνεύμα μας,
με τα οποία δεν θέλουν να εναρμονιστούν όλες οι πουριτανικές λιτανείες,
τα ηθικά κηρύγματα και η χρηστότητα..» (
Πέρα από το καλό και το κακό)

«Πόσα λίγα χρειαζόμαστε για την ευτυχία! Τον ήχο ενός αυλού… Χωρίς τη μουσική θα 'ταν η ζωή ένα λάθος» (Το λυκόφως των ειδώλων)​

Αυτό!

Και όποιος κατάλαβε .... κατάλαβε. :wink:

κι όταν σοβαρευτεις και πάρεις κάποιο άλλο πικάπ της προκοπής θα στα επιστρέψω!..
Και πικάπ (πληθυντικός) και βραχίονες και κεφαλές και φώνο της "προκοπής" είχα. Γκαβλώδια ουδέποτε.

Επίτρεψέ μου, λοιπόν, να σου πω με απόλυτη σοβαρότητα πόσο ... αστεία μου φαίνονται όλα όσα υποστηρίζεις σχετικά με τις ηχομηχανές, τα γκαβλώδια, τα βελτιωτικά και τα παρελκόμενα. :wink::drinks:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
Πάντως σοβαρά τώρα Λέαντρε, dead seriously που λέμε και στην Κρήτη, από 5 ετών ακούω ενσυνείδητα τη μουσική που μου αρέσει. Δεν ακούω ούτε σετάπ, ούτε μηχανήματα, ούτε γκαβλώδια, ούτε παρελκόμενα, ούτε βελτιωτικά. Ούτε συγκρίσεις κάνω, ούτε κριτικές ακροάσεις κ.ο.κ.. Μουσική ακούω από οποιοδήποτε μέσο και με οποιονδήποτε τρόπο.

Ο τριζμέγιστος Νίτσε έγραψε

«Είναι η μουσική στη συνείδησή μας, ο χορός στο πνεύμα μας,
με τα οποία δεν θέλουν να εναρμονιστούν όλες οι πουριτανικές λιτανείες,
τα ηθικά κηρύγματα και η χρηστότητα..» (
Πέρα από το καλό και το κακό)

«Πόσα λίγα χρειαζόμαστε για την ευτυχία! Τον ήχο ενός αυλού… Χωρίς τη μουσική θα 'ταν η ζωή ένα λάθος» (Το λυκόφως των ειδώλων)​

Αυτό!

Και όποιος κατάλαβε .... κατάλαβε. :wink:

Και πικάπ (πληθυντικός) και βραχίονες και κεφαλές και φώνο της "προκοπής" είχα. Γκαβλώδια ουδέποτε.

Επίτρεψέ μου, λοιπόν, να σου πω με απόλυτη σοβαρότητα πόσο ... αστεία μου φαίνονται όλα όσα υποστηρίζεις σχετικά με τις ηχομηχανές, τα γκαβλώδια, τα βελτιωτικά και τα παρελκόμενα. :wink::drinks:
Σε καταλαβαίνω απόλυτα!
Αφού ο ίδιος λες ότι ποτέ δεν ασχολήθηκες ούτε με καλώδια, ούτε με στηρικτικα, ούτε με μηχανήματα, επόμενο λοιπόν κάποια από τα γραφόμενα μου να σου φαίνονται τραβηγμένα!
Από την άλλη εγώ έχοντας και την ευκολία της Αθήνας για αυτά, αλλά και αρκετούς φίλους που ασχολούνται σοβαρά με το αντικείμενο, έχω και είχα τη τύχη να πειραματιστω με αρκετά και διαφορετικά πράγματα, πριν κατασταλαξω στο τωρινό μου σύστημα με τα χρήματα πάντα που μπορούσα να έχω γι αυτό το σκοπό!
6 πικάπ πριν αυτό, 13 κεφαλές, 5 ενισχυτές, phono δε θυμάμαι τον ακριβή αριθμό..cd, πολύ πράμα!
Τώρα για τις μουσικές, μια απ' τα ίδια είμαι!
Ακούω κάθε μέρα αρκετές ώρες, δε μπορώ χωρίς μουσική!

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
Κι ακόμα δεν έμαθες! :lol::lolsign:
Όχι βρε Πέτρο μου.. δυστυχώς!!
Έλα από εδώ σε παρακαλώ να μου ρυθμίσεις την ανάρτηση του michell, και να τσεκαρεις με το προτρακτορα τη κεφαλή, μιας κι εσύ γνωρίζεις καλύτερα!

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα τωρα :biggrin:
Ασχολούνται με το ίδιο αντικείμενο που ασχολείται ο κωσταυτιάς?
Όχι κι εσύ..
Οι δικοί μου είναι δικαναλοι, παθητικοί, κάποιοι και λαμπατοι, με πικάπ, μπομπίνες.. χωρίς σαμπ, χωρίς μπελντεν, χωρίς κραουν, με τα καλώδια τους .. όλοι αλλεργικοί με τα πολυκάναλα..καμιά σχέση με τους δοκτορες!
Post automatically merged:

Στις αναρτήσεις δυσκολεύομαι λίγο. Αν θες να σου αλλάξω λάδια, φίλτρο, να σου ρυθμίσω VANOS, ευχαρίστως.
Κρίμα.. αφού..
Αφού το έμπειρο μάτι σου κατάλαβε ότι εγώ δε ξέρω από πικάπ, υπέθεσα ότι θα μπορούσες να μου μεταλαμπαδευσεις τη τεχνογνωσία σου στο είδος, αλήθεια τι πικάπ είπαμε ότι έχεις???

Last edited:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
Γιατί, είναι υποχρεωτικό;
Ναι!
για να έχει κάποιος άποψη για το πικάπ και τις γνώσεις των άλλων πάνω σ αυτό ναι!!
Είναι σα να μου λέει vegetarian πώς να φτιάξω μερακλιδικο κεμπάπ.....

Last edited:

Reaction score
30.455
αλήθεια τι πικάπ είπαμε ότι έχεις???
Γιατί, είναι υποχρεωτικό;
Ναι!
για να έχει κάποιος άποψη για το πικάπ και τις γνώσεις των άλλων πάνω σ αυτό ναι!!
Είναι σα να μου λέει vegetarian πώς να φτιάξω μερακλιδικο κεμπάπ.....
Οπότε, εσύ που έχεις άποψη για τα σαμπγουφερ, τα ενεργά και το immersive audio, τα έχεις φάει με το κουτάλι και έχεις και 1-2 τέτοια συστήματα στημένα στο σπίτι σου.

Τι, όχι?????????

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
Οπότε, εσύ που έχεις άποψη για τα σαμπγουφερ, τα ενεργά και το immersive audio, τα έχεις φάει με το κουτάλι και έχεις και 1-2 τέτοια συστήματα στημένα στο σπίτι σου.

Τι, όχι?????????
Πολυκάναλο έχω , sub επίσης, ενεργά επίσης έχω για το λάπτοπ, κάτι turbox Χαρούλη άλλωστε αυτά όλα ίδια είναι, άρα δικαιούμαι να ομιλώ!!...
Άλλωστε είναι όλο μου το σύστημα αναρτημένο στο προφίλ μου αλλά και στο συγκεκριμένο νήμα!!
Τι, όχι???????
Εσύ Χαρούλη έχεις sub, πολυκάναλο ή ενεργά??
Τι όχι?????
Απαπαπα....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll