Συμβουλές βελτίωσης (ζητούνται)

Reaction score
30.455
Πολυκάναλο έχω , sub επίσης, ενεργά επίσης έχω για το λάπτοπ, κάτι turbox Χαρούλη, άρα δικαιούμαι να ομιλώ!!...
:roflmao::roflmao::roflmao:

Εσύ Χαρούλη έχεις sub, πολυκάναλο ή ενεργά??
Τι όχι?????
Εγώ δεν εκφέρω άποψη για αυτά, με τον στόμφο που μόνο ένας υπερφιαλος ψωνισμενος σαν και σένα το κάνει..

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
:roflmao::roflmao::roflmao:

Εγώ δεν εκφέρω άποψη για αυτά, με τον στόμφο που μόνο ένας υπερφιαλος ψωνισμενος σαν και σένα το κάνει..
Μάλιστα.. μάλιστα...
κατανοητό... μάλιστα...
ώστε δεν εσύ ε??..
μάλιστα...
σίγουρα εσύ δεν ε????

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.958
Πολυκάναλο έχω
Βεβαίως.
Αν πιάσουμε μόνο το κεντρικό πχ, το σημαντικότερο δορυφόρο στο πολυκάναλο το έχεις 3χλμ πίσω από την TV. :gotcha:
Που για να τα "φέρει κάπως - (και αν)" ο κακομοίρης ο AV σου, επειδή έχεις φτιάξει ένα τρίγωνο ακρόασης μπροστά και ένα πίσω :gotcha:, και αν έχεις τρέξει κάποιο calibration, θα βάλει 1.000.000 milliseconds delay στα LR. :gotcha:
Και θες να έχεις και άποψη. :gamer:

Άσε μας ρε Λέανδρε πρωί πρωί.

ενεργά επίσης έχω, κάτι turbox, άλλωστε αυτά όλα ίδια είναι, άρα δικαιούμαι να ομιλώ!!...
Ασχετοσύνη - Ημιμάθεια - Ξερολισμός

Last edited:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
Βεβαίως.
Αν πιάσουμε μόνο το κεντρικό πχ, το σημαντικότερο δορυφόρο στο πολυκάναλο το έχεις 3χλμ πίσω από την TV. :gotcha:
Που για να τα "φέρει κάπως - (και αν)" ο κακομοίρης ο AV σου, επειδή έχεις φτιάξει ένα τρίγωνο ακρόασης μπροστά και ένα πίσω :gotcha:, και αν έχεις τρέξει κάποιο calibration, θα βάλει 1.000.000 milliseconds delay στα LR. :gotcha:

Εδώ ρε @alexis , έχουν άποψη για τα πάντα άνθρωποι που:1) δεν έχουν στημένο κανενός είδους ηχοσύστημα,

Βεβαίως.

μια χαρά τα λες!
δε διαφωνώ πουθένα!
και να το διευκρινήσω:

παραδείγματα της παραπάνω εξίσωσης:

1) Μέλος το site κριτικάρει το χώρο του σαλονιού μου, και σε ερώτημα μου για το δικό του χώρο το αν έχει κάνει τη παραμικρή προσπάθεια βελτίωσης στο δικό του ή κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες του χώρου του, μου στέλνει φωτογραφία ένα ..χτισμένο παράθυρο!!....
.Άλλο πάλι και τούτο!! θεωρεί το παράθυρο χώρο ακρόασης????:tongue::tongue:
2) Το ίδιο μέλος κριτικάρει το setup μου και σε ερώτηση μου τι έχει στημένο ο ίδιος, μου λέει ότι"δεν ακούει τώρα γιατί τα έχει πακετάρει"!!!
3)Το ίδιο μέλος υποστηρίζει ένθερμα τα ενεργά ενώ ο ίδιος έχει παθητικά..
4)Το ίδιο μέλος υποστηρίζει ότι τα καλώδια δε παίζουν κανένα ρόλο στον ήχο, αλλά σε επανειλημμένες προσκλήσεις μου για ακρόαση δεν έρχεται γιατί "ξέρει" ότι δε θα ακούσει διαφορές...
5)Το ίδιο μέλος κατακεραυνώνει τα λαμπάτα συστήματα, ενώ η μόνη επαφή με λάμπες που έχει είναι οι λάμπες στο ταβάνι του σπιτιού του.
6)Κάποιος άλλος κρίνει τις γνώσεις μου στο πικάπ κι ο ίδιος ανάθεμα με αν έχει ακουμπήσει ποτέ το lift ενός βραχίονα...στον οποίο ισχύουν και από τα παραπάνω το 1 ,4 & 5 για να μη τα ξαναγράφω..:biggrin::biggrin:

7)Άλλο μέλος μου γράφει ότι έγώ τι σχέση έχω με πολυκάναλα-σαμπ κτλ, ενώ έστω και τα βασικά τα έχω και τα χρησιμοποιώ, ενώ ο ίδιος δεν έχει καθόλου και παρόλα αυτά γράφει για τα πάντα...και στη περίπτωση του εννοείται ισχύουν τα παραδείγματα 1,2,3,4,&5!!!..αυτός όμως έχει τουλάχιστον πικάπ!!:wink::wink:

Τα παραδείγματα που γράφω είναι πραγματικά, ενδεικτικά και μόνο ένα μικρό μέρος από τις σκηνές απείρου κάλους που εξελίσσονται καθημερινά στα νήματα του site!....

Όπως βλέπεις το εννοούσα ότι θα συμφωνήσω με την εξίσωση σου!! :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
...κατά τ'άλλα σου φταίει ο....Λέανδρος!:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Last edited:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.958
1) Μέλος το site κριτικάρει το χώρο του σαλονιού μου, και σε ερώτημα μου για το δικό του χώρο το αν έχει κάνει τη παραμικρή προσπάθεια βελτίωσης στο δικό του ή κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες του χώρου του, μου στέλνει φωτογραφία ένα ..χτισμένο παράθυρο!!....
.Άλλο πάλι και τούτο!! θεωρεί το παράθυρο χώρο ακρόασης????:tongue::tongue:
Ζήτησες και έλαβες τη φωτογραφία του χώρου του συστήματος τώρα. Τόσο απλά.

2) Το ίδιο μέλος κριτικάρει το setup μου και σε ερώτηση μου τι έχει στημένο ο ίδιος, μου λέει
Έχει απαντηθεί το ερώτημα σου, ψάξε να τα βρεις αν έχεις τόση καούρα.

3)Το ίδιο μέλος υποστηρίζει ένθερμα τα ενεργά ενώ ο ίδιος έχει παθητικά..
Βεβαίως, γιατί έχω το πλεονέκτημα να αναθεωρώ τις πεποιθήσεις μου σε αντίθεση με άλλους που έχουν βάλει ταφόπλακα.

4)Το ίδιο μέλος υποστηρίζει ότι τα καλώδια δε παίζουν κανένα ρόλο στον ήχο, αλλά σε επανειλημμένες προσκλήσεις μου για ακρόαση δεν έρχεται γιατί "ξέρει" ότι δε θα ακούσει διαφορές...
Έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε Λέανδρε, πιο σημαντικές από tests καλωδίων.
Κατά δεύτερον οι όποιες αλλαγές ακούγονται από τα καλώδια μου είναι αδιάφορες πλέον γιατί EQ ο κόσμος το 2020 κάνει με ρύθμιση της Target Curve αφού κάνει calibration και όχι με φίδια.
Και τρίτον δεν έχω καμία ανάγκη να έρθω να δω πως παίζει το κεντρικό σου εκεί που το έχεις. Και ένας βλάκας καταλαβαίνει ότι είναι κουκουρούκου, όπως και η πολυκάναλη άποψη σου.

Αυτά τα μαθαίνει κάποιος που έχει μάτια και μυαλά ανοιχτά σε νέα δεδομένα, που έχει τα @@@@ να πει στον εαυτό του και στους άλλους ότι ήταν μ@λ@κ@ς τόσα χρόνια και ότι έχει αναθεωρήσει πολλά από αυτά που "ήξερε" ως σωστά, σε αντίθεση με τους άλλους που έμαθαν κάτι πριν 150 χρόνια και θεωρούν ως ξερόλες ότι τα έμαθαν όλα, αυτά είναι και τέλος. Οι πεποιθήσεις Λέανδρε είναι ο θάνατος της ζωής και της γνώσης. Αν κλείσει η πόρτα τέλος.

Εύκολα πλέον θα καταλάβει κάποιος ότι η εξίσωση έχει πλήρη εφαρμογή στους δεύτερους.

Last edited:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
Ζήτησες και έλαβες τη φωτογραφία του χώρου του συστήματος τώρα
συγχώρα με βρε alexis για να το καταλάβω...ο χώρος ακρόασης είναι το χτισμένο παράθυρο????
Συνήθως χώρο εννοούμε το γύρω-γύρω απ το παράθυρο!

Reaction score
30.455
7)Άλλο μέλος μου γράφει ότι έγώ τι σχέση έχω με πολυκάναλα-σαμπ κτλ, ενώ έστω και τα βασικά τα έχω και τα χρησιμοποιώ, ενώ ο ίδιος δεν έχει καθόλου και παρόλα αυτά γράφει για τα πάντα...και στη περίπτωση του εννοείται ισχύουν τα παραδείγματα 1,2,3,4,&5!!!..αυτός όμως έχει τουλάχιστον πικάπ!!:wink::wink:
Εν έτει 2002 είχα avr Pioneer VSX 909, DVD player PIONEER DV 737, μπροστινή τριάδα με B&W 603 s3 και LCR 600, πίσω B&W DM 305 και sub ASW 600. 'Ενα σύστημα αξιοπρεπές για τα τότε δεδομένα ,με το κεντρικό ηχείο να βρίσκεται ανάμεσα στα δυο main και όχι 4 μέτρα πίσω τους και με μπροστινή τριάδα από ίδια εταιρεία και ίδια σειρά ,με το οποίο κατά πάσα πιθανότητα άκουγα το ηχητικό περιεχόμενο των ταινιών καλύτερα από ότι ακούς εσύ σήμερα 17 χρόνια μετά.
Αυτό όμως δε μου δίνει το δικαίωμα να εκφέρω άποπση και δη αφοριστική όπως εσύ για τα σύγχρονα πολυκάναλα και το immersive audio. Έχεις κουράσει πια με τις ανοησίες σου ,πάρτο χαμπάρι.

Reaction score
11.767
6)Κάποιος άλλος κρίνει τις γνώσεις μου στο πικάπ κι ο ίδιος ανάθεμα με αν έχει ακουμπήσει ποτέ το lift ενός βραχίονα...στον οποίο ισχύουν και από τα παραπάνω το 1 ,4 & 5 για να μη τα ξαναγράφω..:biggrin::biggrin:
Δεν έκρινα τις γνώσεις στο στο πικάπ. Αλήθεια. Δε διαφωνώ ότι ξέρεις να ρυθμίσεις ένα πικάπ.
Τα συμπεράσματα που βγάζεις κρίνω.

A

AKARL

Guest
Οι πεποιθήσεις Λέανδρε είναι ο θάνατος της ζωής και της γνώσης. Αν κλείσει η πόρτα τέλος.
“The snake that cannot cast its skin perishes. So too with those minds which are prevented from changing their views: they cease to be minds.” (Friedrich Wilhelm Nietzsche - The Dawn of Day)

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Στην περιπτωση που ισως και να σας ενδιαφερει, ο Χαρης, το παιδι που ανοιξε το νημα,και εγραψε και το πρωτο ποστ .........νομιζω, το σ/κ θα μιλησει με φιλο εκτος φορουμ για να δουν τι θα κανουν με το πικαπ του. Του Χαρη εννοω,του παιδιου που ειπαμε.......... :thumbsdown:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv