Συνεντευξεις πνευματικων προσωπικοτητων της χωρας, και μη

Reaction score
40
Απάντηση: Συνεντευξεις πνευματικων προσωπικοτητων της χωρας, και μη

Ο Νίκος Δήμου τα τελευταία 10 χρόνια έχει χάσει το στυλ γραφής του. Λίγο η ηλικία, λίγο η περιθωριοποίησή του, λίγο ο εγωισμός του, του έχουν στερήσει τη φρεσκάδα και την οξυδέρκεια του παρελθόντος. Γράφει πια επειδή πρέπει κι όχι από κ@ύλα.

Κατά τ' άλλα είμαι Δαρβινικός. :109:
Μόνο που αυτά τα είχε και...νεότερος...

Reaction score
40

Η Τάνια Τσανακλίδου ίσως να είναι καλύτερη σαν ηθοποιός γιατί σαν τραγουδίστρια δεν με έπεισε ποτέ...:108:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Η Τάνια Τσανακλίδου ίσως να είναι καλύτερη σαν ηθοποιός γιατί σαν τραγουδίστρια δεν με έπεισε ποτέ...:108:
ειναι μεχρι να ακουσεις ενα εκπληκτικο live που τραγουδαει και την συνοδευει ο Τακης Φαραζης με πιανο. Ωπα, το βρηκα! Πηγαινε σε μισο λεπτο στο "Best love songs" και ακου διασκευη του Wild is the wind

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.942

(το αν θα το ψάξεις ή όχι και πότε, είναι δική σου απόφαση και ευθύνη:444:)
Την έχω πάρει προ πολλού αυτήν την απόφαση: Δεν θα το ψάξω!
Δεν πρόκειται να καταλήξω κάπου που δεν έχουν καταλήξει άλλοι πριν από μένα, και μου αρέσουν τα πιο "χειροπιαστά" πράγματα. Απαντήσεις μαθηματικού τύπου κι όχι αόριστες θεωρίες.

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Συνεντευξεις πνευματικων προσωπικοτητων της χωρας, και μη

Την έχω πάρει προ πολλού αυτήν την απόφαση: Δεν θα το ψάξω!
Δεν πρόκειται να καταλήξω κάπου που δεν έχουν καταλήξει άλλοι πριν από μένα, και μου αρέσουν τα πιο "χειροπιαστά" πράγματα. Απαντήσεις μαθηματικού τύπου κι όχι αόριστες θεωρίες.

Μα αγαπητέ, οι απαντήσεις μαθηματικού τύπου είναι το ίδιο (απαραλάχτως <----:138:) αόριστες* με τις πχιό αόριστες των "αορίστων" θεωριών!
Και αυτό δεν είναι ούτε θεωρητικό, ούτε αόριστο

:144:

EDIT: * δια τούτον και συχνά εις τους επιστημονικούς κύκλους θα ακούσετε να χρησιμοποιούν -προκειμένου να περιγράψουν την θεωρία του "άλλου" γκρουπ- τον δόκιμο όρο "brainfart" :204:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.942
Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνεντευξεις πνευματικων προσωπικοτητων της χωρας, και μη

Μα αγαπητέ, οι απαντήσεις μαθηματικού τύπου είναι το ίδιο (απαραλάχτως <----:138:) αόριστες* με τις πχιό αόριστες των "αορίστων" θεωριών!
Και αυτό δεν είναι ούτε θεωρητικό, ούτε αόριστο
Το περιορίζω τότε στους φυσικούς αριθμούς για να μην έχουμε ασάφειες! :107:

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνεντευξεις πνευματικων προσωπικοτητων της χωρας, και μη

Το περιορίζω τότε στους φυσικούς αριθμούς για να μην έχουμε ασάφειες! :107:

Μα και οι φυσικοί αριθμοί είναι και αυτοί ασαφείς και αόριστοι στην πραγματικότητα :143:

Eventually, we've come to realize that :422: :410:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.942

Θα στο κάνω τότε πιο πεζό (ειδικότης μου η ισοπέδωσις:137:)
για να μην εμπεριέχονται χαοτικές ασάφειες.

Πιστεύω σε ότι πιάνεται και αγοράζεται! :144:

Reaction score
40

ειναι μεχρι να ακουσεις ενα εκπληκτικο live που τραγουδαει και την συνοδευει ο Τακης Φαραζης με πιανο. Ωπα, το βρηκα! Πηγαινε σε μισο λεπτο στο "Best love songs" και ακου διασκευη του Wild is the wind
Το έχω ακούσει Tyler το παίξιμο του πιανίστα πολύ καλό ενώ η ερμηνεία και το υπερβολικό τρέμολο της φωνής της Τσανακλίδου αταίριαστα για το τραγούδι αυτό που το έχουν τραγουδήσει υπέροχα ο David Bowie , Νina Simone, George Michael κλπ...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ενταξει λοιπον, η αληθεια ειναι οτι επειδη η Τσανακλιδου μ'αρεσει πολυ γιατι βαζει απιστευτο παθος στις ζωντανες ερμηνειες τις, δεν ειμαι αμεροληπτος κ αντικειμενικος κριτης:128:

Reaction score
40

ενταξει λοιπον, η αληθεια ειναι οτι επειδη η Τσανακλιδου μ'αρεσει πολυ γιατι βαζει απιστευτο παθος στις ζωντανες ερμηνειες τις, δεν ειμαι αμεροληπτος κ αντικειμενικος κριτης:128:
Αυτό συμβαίνει σε όλους tyler durden και όχι μόνο στη μουσική....αλλά παντού....:123:

Reaction score
60

ενταξει λοιπον, η αληθεια ειναι οτι επειδη η Τσανακλιδου μ'αρεσει πολυ γιατι βαζει απιστευτο παθος στις
+100

OΝΤΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ !!!!!:137:

[YOUTUBE]qtOmE__8LBw[/YOUTUBE]

Reaction score
33

+100

OΝΤΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ !!!!!:137:

[youtube]qtOmE__8LBw[/youtube]

Τάνια Κανελλίδου? :116:

Πως λέμε Δόμνα Summer ε? :142:

Reaction score
60

Τάνια Κανελλίδου?

Πως λέμε Δόμνα Summer ε? :142:
ωχ ωχ τα μπερδεψα μου φαινεται και δεν μπορω να κανω και edit !!!το video !!!!:140::139:

Kαι η τσανακλιδου ειναι καλη παντως !!!!!!!!!!!!!!:126:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ωχ ωχ τα μπερδεψα μου φαινεται και δεν μπορω να κανω και edit !!!το video !!!!:140::139:

Kαι η τσανακλιδου ειναι καλη παντως !!!!!!!!!!!!!!:126:
δεν πειραζει, και μενα μ'αρεσει η Κανελλιδου:126:

Reaction score
17.817
Re: Απάντηση: Συνεντευξεις πνευματικων προσωπικοτητων της χωρας, και μη

:111:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνεντευξεις πνευματικων προσωπικοτητων της χωρας, και μη

Κι εμενα μου αρεσει...:128:

http://www.youtube.com/watch?v=Vdg6GIfwmg4
Η Αλέκα Καννελίδου μου αρέσει ------στο βίντεο ο πίνακας ''H γέννηση της Αφροδίτης είναι έργο τουAlexandre Cabanel και που έχω αντίγραφο στο χώρο μου και ο ίδιος ζωγράφος επίσης έχει ζωγραφίσει την Φαίδρα όπως θα δεις---- είναι ιδιαίτερα διακριτική όσο και αγαπητή που με τη φωνή της μπορεί ακόμα και Τζαζ τραγούδια να ερμηνεύσει θαυμάσια καθώς την χαρακτηρίζει η αισθητική και το καλοζυγισμένο τραγούδισμα.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Η Αλέκα Καννελίδου μου αρέσει ------στο βίντεο ο πίνακας ''H γέννηση της Αφροδίτης είναι έργο τουAlexandre Cabanel και που έχω αντίγραφο στο χώρο μου και ο ίδιος ζωγράφος επίσης έχει ζωγραφίσει την Φαίδρα όπως θα δεις---- είναι ιδιαίτερα διακριτική όσο και αγαπητή που με τη φωνή της μπορεί ακόμα και Τζαζ τραγούδια να ερμηνεύσει θαυμάσια καθώς την χαρακτηρίζει η αισθητική και το καλοζυγισμένο τραγούδισμα.
εκεινο το αλμπουμ με τις διασκευες "Back to Jazz" αν δεν απατομαι, ειναι εκπληκτικο. Για μενα εκει δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τις ξενες:622:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.143
Members
38.661
Νεότερο μέλος
APOSTOLOS TSAPAS