ΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.966
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ;

Αν αληθευει αυτο που γραφεις, ενα σωρο φλακ που εχουμε σε 24/96 ριπαρισμενα απο βινυλιο ειναι οτι πρεπει για συγκριτικα.
Πόθεν προκύπτει αυτό; :111:

Reaction score
1.685
Απάντηση: ΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ;

Κωστα (Κογια) πιστευω οτι το καλυτερο συγκριτικο ειναι αυτο..

Οσο για τον τροπο διεξαγωγης του επομενου συγκριτικου μονο ενας ειναι αυτος.

1. Χωρος απλα αποδεκτος.
2. Συσκευες καποιου ανεκτου και οχι ιδιαιτερα κορυφαιου επιπεδου.
3. Φευγουμε ολοι απο τον χωρο και αφηνουμε τις γυναικες μας η τα παιδια μας να κανουν την αξιολογηση (δεν αστειευομαι καθολου).

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ;

Βεβαια μονσιε Κουφου υπαρχει και σ αυτην την περιπτωση ενα μεγαλο "αλλά". Βρε μπας και τα ηχεια σου ειναι τοσο μαπα που ακουγονται ολα ιδια και πας να μας φας το στοιχημα εκ του ασφαλους?:137:
Μα είναι γνωστό ότι το σύστημά μου δεν είναι αναλυτικό.. Εγώ κυνηγάω χροιές, μουσικότητα, PRaT και εσωτερικότητα στον ήχο μου... :142:

Γι'αυτό το test θα το κάνουμε αλλού. :136:

Reaction score
4.250

Πόθεν προκύπτει αυτό; :111:
Εχω εναν φακελο με 24/96. Σε καποια απ αυτα γραφει οτι εγιναν απο ριπαρισμα βινυλιου. Υπαρχει κατι μη κατανοητο?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.966

Κωστα (Κογια) πιστευω οτι το καλυτερο συγκριτικο ειναι αυτο..
Όχι ιδιαίτερα κορυφαία μηχανήματα; Ε ρε τι θα σας σούρουν μετά...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.966

Εχω εναν φακελο με 24/96. Σε καποια απ αυτα γραφει οτι εγιναν απο ριπαρισμα βινυλιου. Υπαρχει κατι μη κατανοητο?
Βασίλη, πρέπει το ψηφιακό αντίγραφο να είναι από τον συγκεκριμένο και κατά περίπτωσιν διαθέσιμο δίσκο, και να έχει γίνει αμέσως πριν, και όχι πριν από καιρό, για να είμαστε σίγουροι πως δεν ξαναπαίχτηκε, και δεν εφθάρη.

Reaction score
777
Φυσικά και γίνεται...
Κι όποιος πει το αντίθετο να έρθει να κάνουμε τυφλό τεστ να μου ξεχωρίσει το πραγματικό βινύλιο από αυτό που θα έχω περάσει σε αρχείο ήχου στο PC. Mε στοίχημα όμως ότι θα βρει το σωστό 8/10 φορές ή παραπάνω. Και χρήμα στο τραπέζι. Μην χάνω τον χρόνο μου τζάμπα.
βρε συ.γιατί όταν έρθεις Αθήνα δέν πας μια βόλτα απο το μεσιέ Σκαλούμπακα να κάνεις τα τέστ σου?
τουλάχιστον αυτός είναι ανοικτός σε προκλήσεις...:144:

Reaction score
11.750

για να είμαστε σίγουροι πως δεν ξαναπαίχτηκε, και δεν εφθάρη.
ΠΙΠΕΡΙ στη γλώσσα σου που λες ότι φθείρονται οι δίσκοι με το παίξιμο!

:137:

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ;

ΠΙΠΕΡΙ στη γλώσσα σου που λες ότι φθείρονται οι δίσκοι με το παίξιμο!
Για το ψηφιακό αντίγραφο μιλάει... (κόλαση...).

:107:

Reaction score
11

Που λέτε, οι φθορές των ψηφιακών αντιγράφων...

:142:

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, αν θέλουμε κι εδώ να είναι όσο πιο έγκυρα και αποδεκτά. Βασικότατο η ποιότητα του μετατροπέα.

Reaction score
29.527

Λοιπόν εγω εχω να πω τα εξής : εχω κοπιάρει βινύλιο στο ταπεινό μου dat sony dtc-59es
και εχω δει -ακούσει οτι το βινύλιο ήταν πιο ζωντανό.
Ηταν πιο τσαμπουκάς ρε παιδί μου. είχε άλλη ζωντάνια ταχύτητα αμεσότητα αναλογικότητα.
Ομως έγινε απο δίσκο που είχε ηδη παίξει κάμποσες φορές και απο κεφαλή , μέτρια.
Θέλω να επαναλάβω το πείραμα με την 304 και με τα hashimoto, και το phono του g22000 γιατί η αλήθεια είναι οτι τότε δεν το χρησιμοποίησα.Αν και πάλι πιστεύω οτι το αναλογικό είναι καλύτερο απο το ψηφιακό που μπορώ να φιάξω εγω.

Reaction score
1.685

caravelle,

Εννοει οτι το ψηφιακο αντιγραφο πρεπει να γινει απο τον δισκο βινυλιου πριν αυτος παιξει και φθαρει.

Reaction score
11

caravelle,

Εννοει οτι το ψηφιακο αντιγραφο πρεπει να γινει απο τον δισκο βινυλιου πριν αυτος παιξει και φθαρει.
Η συνεννόηση έγινε με pm;

Ας μας διευκρινίσει δια ζώσης... (έχει ενδιαφέρον).

Reaction score
29.527

Αυτό δεν σημαίνει επ ουδενί οτι το ενα υστερεί ένεναντι του άλλου, αλλά απλά οτι η "σπιτική κόπια " του αναλογικού , σε ψηφιακό υστερεί σε ανάλυση , του αναλογικού.
Αυτό μόνο.Πίστευα οτι θα ήταν αλλιώς αλλά δεν είναι , τελικά και λυπάμαι γιαυτό , αλλά τελικά ετσι είναι.

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: ΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ;

Αυτό δεν σημαίνει επ ουδενί οτι το ενα υστερεί ένεναντι του άλλου, αλλά απλά οτι η "σπιτική κόπια " του αναλογικού , σε ψηφιακό υστερεί σε ανάλυση , του αναλογικού.
Αυτό μόνο.Πίστευα οτι θα ήταν αλλιώς αλλά δεν είναι , τελικά και λυπάμαι γιαυτό , αλλά τελικά ετσι είναι.
Δεν κατάλαβα... τελικά υστερεί ή όχι το ψηφιακό αντίγραφο του αναλογικού δίσκου σε σχέση με τον ίδιο το δίσκο??

Reaction score
1.685

Καλα John, ολο χαζευεις, το ψηφιακο θα ηταν καλυτερο αν το αντιγραφικο σου ηταν πανακριβο.....

Θα ειχε πολυ......αναλυση.....μπιτια ρε παιδι μου...

Μεταξεταστεος...

-----------------------------------------------------------
Ασφαλως και υστερει με ερασιτεχνικα μεσα...θελει και ρωτημα?
Εχω φτιαξει τρια αντιγραφα για τον Χρηστο απο δισκους αμεσης κοπης , με αντιγραφικο περαν των οριων του ερασιτεχνικου και ομως φοβαμαι οτι θα τα κανει.... σουβερ..

Reaction score
11

Καλα John, ολο χαζευεις, το ψηφιακο θα ηταν καλυτερο αν το αντιγραφικο σου ηταν πανακριβο.....

Θα ειχε πολυ......αναλυση.....μπιτια ρε παιδι μου...

Μεταξαιταστεος...

-----------------------------------------------------------
Ασφαλως και υστερει με ερασιτεχνικα μεσα...θελει και ρωτημα?
Εχω φτιαξει τρια αντιγραφα για τον Χρηστο απο δισκους αμεσης κοπης , με αντιγραφικο περαν των οριων του ερασιτεχνικου και ομως φοβαμαι οτι θα τα κανει.... σουβερ..

Με συγχωρείτε...

Το ψηφιακό αντίγραφο ποτέ δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το βινύλιο!

Και αυτό όχι λόγω αναλογικής εμπάθειας, που ούτως η άλλως δεν διαθέτω, αλλά επειδή ποτέ ένα αντίγραφο, οιουδήποτε είδους, δεν μπορεί να είναι καλύτερο από το πρωτότυπο, οιουδήποτε είδους!

Και ο λόγος είναι, ότι στην ιδανική περίπτωση, το άριστο θα ήταν η μη υστέρηση. Εκτός και αν βρούμε τον τρόπο να προσθέσουμε πληροφορία...

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος