ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Το ηχοσύστημα του Browser (γεια σου Χρηστάρα) το έχω ακούσει, όχι εκτεταμένα αλλά αρκετά ώστε να βγάλω κάποια γρήγορα συμπεράσματα. Είναι από τα πιο ισορροπημένα ακούσματα, ειδικά δε αν λάβουμε υπόψη μας το συνολικό κόστος του συστήματος εκπλησσόμαστε ευχάριστα.

Reaction score
0
Απάντηση: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

Ευχαριστω πολυ παιδια.

Μπορουμε καποια στιγμη να κανονισουμε να το ακουσεις Γιαννη.

Αναμενουμε να δουμε και τα δικα σας!!!

Καλη μερα !

Χρηστος

HV

Reaction score
0
Οσοι θελουν θα το δουν Αυριο...Εξαλλου το εχω στο Astra και οχι στο Ζ4...Στο δευτερο δεν χωραγε ουτε ο ενισχυτης χωρις μοντια και δεν πειραζω το εργαλειο ουτε για το παραμικρο :p

Reaction score
0
ΜΙας και ηρθα στην παρεα σας να αναφερω και εγω τη εχω κανει περιληπτικα στο COrsaki.

Αν και καποιοι το εχετε δει και ακουσει (με τους παλιους ενισχυτες βεβαια)

1) Focal Utopia Be No7 Active
2) Audison VRx 2.400.2
3) Audison VRx 4.300.2
4) Audison VRx 1.500.2
5) Alpine CD 7998R
6) Alpine PXA-H701
7)Ολα τα καλωδια ηχειων ειναι Audison SOnus
8 ) Συνδεση πηγης με DSP μεσω οπτικης ινας.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Καλώς ήρθες κι από εδώ Αρτέμη.

Για όσους δε γνωρίζουν, ο Αρτέμης κρατά ψηλά την ελληνική σημαία σε πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς Car Audio (πάντα για SQ - ηχητική ποιότητα - μιλάμε). :bravo:

Reaction score
5
ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!

το τρίδρομο σετ της brax παρέα με τους 2 Brax X.2400.2 Graphic Edition τα οποία σύντομα θα μπουν στο αυτοκίνητο μου!!!

:respect::respect::respect::respect::respect::respect:

Δεν είναι κουκλιά;;;;;

Attachments

Reaction score
5
Γερμανικά, Γερμανικά.
Είναι τόσο πολύ Γερμανικά που θα αρχίσω να πίνω μονο μπύρα απο εδώ και πέρα...

Reaction score
40

Ας σας παρουσιασω και γω τα καλουδια μου.

Εχω ενα BMW E30 (δυσκολο αμαξι για ηχο αλλα κανει καλες παντες τουλαχιστο). Σε αυτο εχω φορεσει με ''πατεντα'' 1 ζευγος peerless 16.5 cm διαιρουμενα στα εργοστασιακα kick panel του αυτοκινητου. (απλα δεν ανοιγει ολοκληρο το ντουλαπακι αλλα δεν ενοχλει). Πισω στην εταζερα εχω 2 JBL οβαλ 3τρομα 100 W RMS αλλα δεν παιζουν σχεδον ποτε,μονο οταν καθεται καποιος πισω. Πισω στο χωρο αποσκευων 2 10ιντσα JBL GT10 200W RMS το καθε ενα σε κουτι κλειστου τυπου. (εκει παιζει πικρα γιατι εχει πολυ μονωση το BMW απο το χωρο των επιβατων και δεν περναει ευκολα μπασο μεσα). Ολα αυτα τα οδηγα ενα 6καναλος Phase Linear PB SIX S. Τελος η πηγουλα μου ειναι η Kenwood KDC-W8531.

Ειμαι γενικα ικανοποιημενος, παιζει αρκετα ισσοροπημενα και αναλυτικα τα παντα σε πολυ καλες σταθμες αλλα σιγα σιγα κολλαω ασχημα το μικροβιο του SQ και εχω αρχισει να κανω σχεδια για αναβαθμιση. Συμβουλες απο τους μυημενους του ειδους καλοδεχουμενες...

Reaction score
5
Re: Απάντηση: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

Ας σας παρουσιασω και γω τα καλουδια μου.

Εχω ενα BMW E30 (δυσκολο αμαξι για ηχο αλλα κανει καλες παντες τουλαχιστο). Σε αυτο εχω φορεσει με ''πατεντα'' 1 ζευγος peerless 16.5 cm διαιρουμενα στα εργοστασιακα kick panel του αυτοκινητου. (απλα δεν ανοιγει ολοκληρο το ντουλαπακι αλλα δεν ενοχλει). Πισω στην εταζερα εχω 2 JBL οβαλ 3τρομα 100 W RMS αλλα δεν παιζουν σχεδον ποτε,μονο οταν καθεται καποιος πισω. Πισω στο χωρο αποσκευων 2 10ιντσα JBL GT10 200W RMS το καθε ενα σε κουτι κλειστου τυπου. (εκει παιζει πικρα γιατι εχει πολυ μονωση το BMW απο το χωρο των επιβατων και δεν περναει ευκολα μπασο μεσα). Ολα αυτα τα οδηγα ενα 6καναλος Phase Linear PB SIX S. Τελος η πηγουλα μου ειναι η Kenwood KDC-W8531.

Ειμαι γενικα ικανοποιημενος, παιζει αρκετα ισσοροπημενα και αναλυτικα τα παντα σε πολυ καλες σταθμες αλλα σιγα σιγα κολλαω ασχημα το μικροβιο του SQ και εχω αρχισει να κανω σχεδια για αναβαθμιση. Συμβουλες απο τους μυημενους του ειδους καλοδεχουμενες...
Α) Ποτέ μην πάρεις συμβουλή απο κάποιον που κυκλοφορεί με το όνομα "Παναγιώτης Κρόκος"
Β) Σιγα σγια κολλάς το μικρόβιο; Πρόσεχε γιατι με το που θα κάνει την πρώτη κινηση να αγοράσεις καλό κομμάτι θα κολλήσεις με την μία!

Welcome Aboard :bravo:

Reaction score
0
Είχαμε αλλαγες αυτό το διάστημα... :twisted:

1)Αντικαταστάθηκαν τα εμπρός ηχεία με Peerless Definition 6.

2)Οι εμπρός πόρτες μονώθηκαν με Dynamat Original και τοποθετήθηκαν νέες βασεις για τα μεγάφωνα
που πλέον πατάνε σε "φλάτζες" πισσόχαρτου.

3)Τοποθετήθηκε επίσης, ένας δικάναλλος ενισχυτής της Majestic όπου οδηγεί τα Peerless.

4)Ο τετρακανάλλος της Kenwood είναι πλέον δικάναλλος σε γεφυρωμένη λειτουργία και οδηγεί τα δύο sub.

5)H κούτα του sub μονώθηκε με Dynaxorb .

6)Αντικαταστάθηκαν όλοι ακροδεκτες των καλωδιών ρεύματος-ηχείων-γειώσεων με επίχρυσους.

Το σύστημα πλέον παίζει ΜΟΥΣΙΚΗ σε νορμαλ εντάσεις χωρίς να κουράζει, ακόμα και με πολλά χλμ στην εθνική.
Photos soon...

Reaction score
0
Γειά σας ! είμαι νέο μέλος και βρήκα το φόρουμ αναζητώντας το CD-IB100II
της pioneer, αυτό που συνδεει μέσω IPBUS το ipod. Είδα ότι σε αυτό το τόπικ κάποιος έγραψε για αυτό το προιόν.

Μήπως μπορείτε να μου πείτε εάν είναι κάτι που υπάρχει σε πολλά καταστήματα ή ακόμα δεν έχει έρθει Ελλάδα και το πηρατε απο έξω?
(μέχρι πρίν λιγο δεν ήξερα ότι υπάρχει κάτι τέτοιο).
ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων,
Μαρία

Reaction score
49

Καλώς ήρθες στην παρέα μας Μαρία!!

Το μηχάνημα που ψάχνεις θα το βρεις σίγουρα σε μεγάλα καταστήματα του είδους. Πχ στον Παύλο Καλογερόπουλο (www.kalogeropoulos.gr) στο Ν. Ψυχικό (Αγγελου Σικελιανού 12, τηλέφωνο: 2106717711)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv