ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

φιλε makis ολα καλα στο αμαξι σου αλλα προστατεψε τον ενισχητη σου με καποιο τροπο (μεσα σε κουτα)για τι ετσι οπωσ ειναι εκτεθημενοσ ειναι πανευκολο να τον κανεισ κοματακια οταν εχεισ στο ποτρ-μπαγκαζ πραγματα.
Ο λόγος που δεν έγινε κατασκευή για τον ενισχυτή, ήταν η εξοικονόμηση χώρου στο Πορτ παγκαζ ,που χρειάζεται την περίοδο των διακοπών . Με ένα πρόχειρο κάλυμμα τον προστατεύω σε τέτοιες περιπτώσεις.

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

Δεν κάνεις λάθος
Ευγε και σε ευχαρηστο, γιατι μολισ τωρα πειρα απαντηση στην απορια μου αν
συνεχιζω να ειμαι ακμαιοσ(νοητηκα) η' εχω αρχισει να κατεβαζω τον κοφτη του μυαλου μου.βλεπεισ πριν 1 μηνα κλησαμε τα πρωτα ΑΝΤΑ.τελικα ....ντουρασελ.:happy_4:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

Μάκη, η πηγή σου ήταν (και είναι) από τις πλέον αγαπημένες μου....
Δυστυχώς όταν έφτιαχνα το δικό μου δεν την βρήκα στην αγορά (αν και για να λέμε του στραβού το δίκιο...δεν τρελάθηκα στο ψάξιμο....Μάλλον κουταμάρα μου...)
Και όμως υπάρχουν ακόμα λίγα κομμάτια προς διάθεση ,όπως με ενημέρωσαν από την ALPINE που πέρασα χτες λόγω προβλήματος της πηγής ,έσβησε η οθόνη ,η επισκευή είναι κοντά στα 300 €.Δεν περίμενα τέτοιο ποσό και έχω προβληματιστεί.

Reaction score
264
Απάντηση: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

αξιζει να το επισκευασεισ?δεν ξερω ποσο εχει καινουργιο,αλλα μαλον σε βλεπω να αγοραζεισ καινουργιο και σε κοβω να πηγαινεισ σε pioneer αυτη τη φορα

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Οτι εισαι τσοπανης το ξερα. Γεωργός ειναι καινουριο. Μη τον ακουτε που λεει για αναποδα και τετοια. Κλωσοπουλο ειναι και τη μπουμπου την παει συνεχεια Παναγια. Την εχει γαργαλησει κιολας αλλα μονο σε παγο πεταει κωλο. Χρυσο τον εχω κανει να μου το δωσει βολτα να το λιωσω αλλα τιποτα. Και που σαι Μητσο, δοκιμασε το "ς" που ειναι στο w οταν γραφεις. Βοηθαει φιλε...
Καλώς ήρθες κι από εδώ Δημήτρη! :cool_4:

Σημείο αναφοράς θα το έλεγα :happy_9:
Ως προς τι, Κωστή?

Μάκη, με 300€ (ή ελάχιστα παραπάνω) είναι πιθανό να βρεις μεταχειρισμένη μονάδα σε πολύ καλή κατάσταση... Και κρατάς το υπόλοιπο για ανταλλακτικά (αν και εκτός της οθόνης δεν παθαίνουν τίποτα). :happy_4:

Reaction score
264

εγω θα πουλαγα το alpine μπιρ-μπαρα τιμη,θα τσονταριζα και τα υπολοιπα ευρωπουλα και θα επερνα pioneer 88RS(470-560 καινουργιο αναλογα το μαγαζι)

Reaction score
5

Γεια σου Νικολα. Ειχα τσακωθει με το pc αλλα τελικα τα ξαναβρηκαμε και περασα μια βολτα απο δω να τα πουμε.

Reaction score
0

Γεια σου Νικολα. Ειχα τσακωθει με το pc αλλα τελικα τα ξαναβρηκαμε και περασα μια βολτα απο δω να τα πουμε.

φτουυυυυυ παλι θα μας ζαλιζει...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

αξιζει να το επισκευασεισ?δεν ξερω ποσο εχει καινουργιο,αλλα μαλον σε βλεπω να αγοραζεισ καινουργιο και σε κοβω να πηγαινεισ σε pioneer αυτη τη φορα
1100€ με 1200€

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

1100€ με 1200€
Πω πασο γιατι ειναι αρκετα τα φραγκα.απο την αλη αν πιανει καλα λεφτα το δικο σου εστω και με 300 ευρω ζημια που εχει,γιατι δεν το πουλας και να παρεις με κανα500-550 το pioneer p88rs και εναν επεξεργαστη ηχου τησ alpine κομπλε με το κοντρολερ?γυρω στα 1200 ευρωπουλα θα σου πανε ολα μαζι:happy_4:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

Πω πασο γιατι ειναι αρκετα τα φραγκα.απο την αλη αν πιανει καλα λεφτα το δικο σου εστω και με 300 ευρω ζημια που εχει,γιατι δεν το πουλας και να παρεις με κανα500-550 το pioneer p88rs και εναν επεξεργαστη ηχου τησ alpine κομπλε με το κοντρολερ?γυρω στα 1200 ευρωπουλα θα σου πανε ολα μαζι:happy_4:
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους
Αν αποφασίσω, θα πάρω το ALPINE 9887R (500€) που ψηφίστηκε από την EISA για το 2007-2008 best audio head unit,περιλαμβάνει το σύστημα Audyssey(300€) που συναντάμε στους οικιακούς AV ενισχυτές ,τεχνολογία IMPINT που μεγιστοποιεί την απόδοση του ήχου και Bluetooth (200€).
Από την άλλη όμως η διαφορά τιμής των 1000€ (με πλήρη αξεσουάρ ) για το 9887 ή το P88 με τα 300€ για επισκευή είναι σημαντική και ίσως να μην αξίζει , πόσο μάλλον που η συσκευή κατά τα άλλα είναι σε αριστη κατάσταση και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση της.
Το Pioneer το γνωρίζω είναι πράγματι καλή μονάδα αλλά μετά από πέντε συσκευές Pioneer που είχα είπα να αλλάξω.

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους
Αν αποφασίσω, θα πάρω το ALPINE 9887R (500€) που ψηφίστηκε από την EISA για το 2007-2008 best audio head unit,περιλαμβάνει το σύστημα Audyssey(300€) που συναντάμε στους οικιακούς AV ενισχυτές ,τεχνολογία IMPINT που μεγιστοποιεί την απόδοση του ήχου και Bluetooth (200€).
Από την άλλη όμως η διαφορά τιμής των 1000€ (με πλήρη αξεσουάρ ) για το 9887 ή το P88 με τα 300€ για επισκευή είναι σημαντική και ίσως να μην αξίζει , πόσο μάλλον που η συσκευή κατά τα άλλα είναι σε αριστη κατάσταση και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση της.
Το Pioneer το γνωρίζω είναι πράγματι καλή μονάδα αλλά μετά από πέντε συσκευές Pioneer που είχα είπα να αλλάξω.
Καλη χρονια και παντα με υγεια.εχω μια ερωτιση να σου κανω εδω και καιρο αλλα συνεχεια το ξεχναω.ο εγκαταστατης σου λεγεται νικος?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

Καλη χρονια και παντα με υγεια.εχω μια ερωτιση να σου κανω εδω και καιρο αλλα συνεχεια το ξεχναω.ο εγκαταστατης σου λεγεται νικος?
Λάθος ,στις 3 καίγεσαι

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

να παρεις με κανα500-550 το pioneer p88rs και εναν επεξεργαστη ηχου τησ alpine κομπλε με το κοντρολερ?γυρω στα 1200 ευρωπουλα θα σου πανε ολα μαζι:happy_4:

Τάκη, σε βλέπω να επιμένεις σε αυτή τη λύση, είναι όμως ΕΝΤΕΛΩΣ λανθασμένη. Το PXA-H701 της Alpine συνδυάζεται τέλεια με πηγή που έχει ψηφιακή έξοδο και τη χρησιμοποιείς ως απλό transport. Το P88RS αφενός δεν έχει τέτοια έξοδο, από την άλλη είναι ήδη εξοπλισμένο με σχεδόν ό,τι χρειάζεται κάποιος για το στήσιμο ενός πολύ καλού συστήματος. :happy_4:

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

Τάκη, σε βλέπω να επιμένεις σε αυτή τη λύση, είναι όμως ΕΝΤΕΛΩΣ λανθασμένη. Το PXA-H701 της Alpine συνδυάζεται τέλεια με πηγή που έχει ψηφιακή έξοδο και τη χρησιμοποιείς ως απλό transport. Το P88RS αφενός δεν έχει τέτοια έξοδο, από την άλλη είναι ήδη εξοπλισμένο με σχεδόν ό,τι χρειάζεται κάποιος για το στήσιμο ενός πολύ καλού συστήματος. :happy_4:
Δεν εχω p88rs.Το δικο μου ειναι P9800BT και μπορει να παιξει με τον επεξεργαστη της ALPINE.Εχει εξοδο να συνδεθει.:happy_6:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Δηλαδή έχεις ένα P88RS με OEL οθόνη και BT. Εμμένω στην προηγούμενη δημοσίευσή μου.

Πότε απέκτησε οπτική έξοδο το P9800BT?

Reaction score
264
Απάντηση: Re: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

Δηλαδή έχεις ένα P88RS με OEL οθόνη και BT. Εμμένω στην προηγούμενη δημοσίευσή μου.

Πότε απέκτησε οπτική έξοδο το P9800BT?
απο οτι μου εχουνε πει και σε εμενα, το PXA-H701 και το RUA-C701 μπορουνε να συνδιαστουνε με το P9800BT.Εκτος και αν μου δωσανε λαθος πληροφοριες.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Ναι, φυσικά και μπορούν να συνδεθούν. Το 701 μπορεί να συνδεθεί (αναλογικά) με όποια συσκευή έχει έστω και μία αναλογική έξοδο. Το θέμα όμως είναι πως για να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις δυνατότητες του 701 πρέπει να το τροφοδοτήσεις με ψηφιακό σήμα.

Εξάλλου σκέψου ότι αν το συνδέσεις αναλογικά έχεις:

Ανάγνωση cd (ψηφιακό σήμα) -> Αναλογικό σήμα από το DAC της πηγής -> Αναλογικό σήμα μέσω RCA στο 701 -> Ψηφιακό σήμα από το ADC του 701 -> EQ/TA/XOVER του 701 -> Αναλογικό σήμα από το DAC του 701 -> Αναλογικές έξοδοι του 701 -> Ενισχυτές.

Ενώ μπορεί κάλλιστα να γίνει:

Ανάγνωση cd (ψηφιακό σήμα) -> EQ/TA/XOVER του 701 -> Αναλογικό σήμα από το DAC του 701 -> Αναλογικές έξοδοι του 701 -> Ενισχυτές.

Εξάλλου (ακόμη κυριότερα) το 9800ΒΤ, όπως και το Ρ88RS είναι ήδη εφοδιασμένα με ΤΑ, ΕQ, Crossover. Σίγουρα όχι τόσο εξελιγμένα όσο του 701 (πχ το EQ έχει λιγότερες μπάντες) και χωρίς τη δυνατότητα για πολυκάναλο ήχο, αλλά από την άλλη ποιος τα χρησιμοποιεί όλα αυτά?

Πάντως (σχετικό - άσχετο) αν παρά όλα αυτά δε σου άλλαξα γνώμη, σου έχω βρει 701. ΠΜ για λεπτομέρειες. :happy_4:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.922
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv