ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

Reaction score
49
Απάντηση: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

Σ' ευχαριστώ Μιχάλη!!!! :107:

(Σε καμιά 10αριά μέρες θα σταματήσω να σε ζηλεύω.....Έρχεται η ευρωπαϊκή έκδοση του Prologue με μόλις.....28€) :107::105::138:

HV

Reaction score
0
Ελα παραδεξου το πως το θελεις για να βρεις τον δρομο σου για......Αθηνα ! :142:

Reaction score
264

Τα φρένα έχουν γερό δάγκωμα στην αρχή και απλά πρέπει να συνηθίσεις την ευαισθησία στο πόδι σου (μάλλον η μπέμπα σου είναι αναίσθητη και αναγκάζεσαι να τσαρουχώνεις το πεντάλ.....:138: )
Το δε τιμόνι πρέπει να είσαι ο πρώτος παγκοσμίως που λες ότι δεν είναι καλό! Είναι ξυράφι, απόλυτα πληροφοριακό και ευτυχώς δεν είναι......λαγουδέρα. Αν ήθελα 3+ στροφές από τέρμα σε τέρμα θα έβγαζα και δίπλωμα....καπετάνιου!!!
Είναι τόσο απόλυτο που σε ταχύτητες εθνικής (150+) μπορείς απλά να το κατευθύνεις μόνο με μικροκινήσεις των καρπών!!!
Και το καλό βέβαια είναι ότι "ακούει" παντού ό,τι κίνηση κι αν κάνεις. Τα περισσότερα οικογενειακά (και αρκετά με....."σπορ" χαρακτήρα) στην θέση ευθείας έχουν τόση αίσθηση όση και η λαγουδέρα του Τιτανικού.....
quote]

Τα φρενα της μπεμπας ειναι μια χαρα και τοσο προοδευτικα που ειναι οτι πρεπει ακομη και για εναν πρωταρη οδηγο.Στην 156 δεν μπορω να καταλαβω ποτε εχω φρεναρει λιγο και ποτε θελει και κατι παραπανω.Πως να το πω,δεν εχουνε αισθηση ,δεν σε ενημερωνουνε για το αν φρεναρει το αμαξι.Ακομη ειναι και αυτο το μπρουμητησμα του εμπρος μερους τοσο μεγαλο που σε τρομαζει και χανεις την μπαλα με το τιμονο που θελει μαζεματακια δεξια-αριστερα. Φυσικα και ειναι ανετο και στριφτερο αμαξι,αλλα οχι οπως το παρουσιαζετε εσεις οι alfaromeακιδες.

ειναι πιο ομορφο αμαξι και με καλητερο τιμονι απο ενα Α4 αλλα σαν αισθηση στο ταξιδι ειναι πολα χρονια πισω απο τηνBMW.Απο εργονομια εχει τα μαυρα του τα χαλια.Εχθες εψαχνα 9 λεπτα με το ρολοι να βρω που στο διαολο ειναι ο διακοπτης ρυθμισης υψους των φωτων.Τα οργανα στη μεση της κονσολας σου αποσπουνε την προσοχη απο τον δρομο,πραγμα απαραδεκτο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο φουσκωμενη η κεντρικη κονσολα στο υψος του δεξιου γονατου.Δεν μπορω να καθισω ανετα,πιανεται το ποδι μου.Κατι απο avensis 1999 μοντελο μου φερνει στο μυαλο μου.Απο λεβιε ταχυτητων?Αστα εκει ποναει αρκετα.Παρε μια bmw E90 να δεις τι παει να πει αμαξι για ταξιδια

Reaction score
264
Απάντηση: Re: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

Και αφου ειμαστε στην caraudio, πουλαει κανενας PIONEER P9(δεν παιζει mp3 γ@μ@ το κερατο του μεσα) μαζι με επεξεργαστη?

Reaction score
14

Μα καλα, τι να πει η Alfa Romeo για τιμόνι....

Δημ/λε, οδήγησε Tucson για να μάθεις τι εστί τιμόνι και κράτημα..!! :)

Reaction score
264

Μα καλα, τι να πει η Alfa Romeo για τιμόνι....

Δημ/λε, οδήγησε Tucson για να μάθεις τι εστί τιμόνι και κράτημα..!! :)
Βλεπω να τον κανουμε πυραυλο σημερα με οσα του εχουμε πει για τα alfa.Ιταλικα χρεπιααααααααααααααααααααα:143::143::143::143::143::143::143:

Reaction score
264

Γιαννη οταν θα θες να το πουλισεις=ξεφορτωθεις στειλε μου πμ,ενδιαφερομαι.
Το ηχοσυστημα θελω μονο εεεεεεε.Μην μπερδευεσαι.το αμαξι θα το πεταξω.:143::143::143::143::143::143::143::143::143::143::143::143::143::142::142::142::142::142:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Γιαννη καλημερα
απο οτι βλεπω το sub δεν εχει καθολου βαθος (μονο πλατος). γινεται; πως ακουγεται;

Reaction score
264

Γιαννη καλημερα
απο οτι βλεπω το sub δεν εχει καθολου βαθος (μονο πλατος). γινεται; πως ακουγεται;
πατριδα το 156 1.8 ts ειναι για πουλιμα.Ενδιαφερεσαι?7.500 ευρωπουλα

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

Όλα όσα σου αναφέρω έχουν να κάνουν με A156 "μαμά"....
Χωρίς 3ποντα, αντιστρεπτικές μπετόβεργες και αμορτισέρ κούτσουρα.....
Όπως πχ η δική μου Α147:125:

Reaction score
49

Ελα παραδεξου το πως το θελεις για να βρεις τον δρομο σου για......Αθηνα ! :142:
Την Κόρινθο έχανα βρε........
Μετά είναι εύκολο!! :105: :138: :139: :142:

Reaction score
49

Τα φρενα της μπεμπας ειναι μια χαρα και τοσο προοδευτικα που ειναι οτι πρεπει ακομη και για εναν πρωταρη οδηγο.Στην 156 δεν μπορω να καταλαβω ποτε εχω φρεναρει λιγο και ποτε θελει και κατι παραπανω.Πως να το πω,δεν εχουνε αισθηση ,δεν σε ενημερωνουνε για το αν φρεναρει το αμαξι.Ακομη ειναι και αυτο το μπρουμητησμα του εμπρος μερους τοσο μεγαλο που σε τρομαζει και χανεις την μπαλα με το τιμονο που θελει μαζεματακια δεξια-αριστερα. Φυσικα και ειναι ανετο και στριφτερο αμαξι,αλλα οχι οπως το παρουσιαζετε εσεις οι alfaromeακιδες.

ειναι πιο ομορφο αμαξι και με καλητερο τιμονι απο ενα Α4 αλλα σαν αισθηση στο ταξιδι ειναι πολα χρονια πισω απο τηνBMW.Απο εργονομια εχει τα μαυρα του τα χαλια.Εχθες εψαχνα 9 λεπτα με το ρολοι να βρω που στο διαολο ειναι ο διακοπτης ρυθμισης υψους των φωτων.Τα οργανα στη μεση της κονσολας σου αποσπουνε την προσοχη απο τον δρομο,πραγμα απαραδεκτο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο φουσκωμενη η κεντρικη κονσολα στο υψος του δεξιου γονατου.Δεν μπορω να καθισω ανετα,πιανεται το ποδι μου.Κατι απο avensis 1999 μοντελο μου φερνει στο μυαλο μου.Απο λεβιε ταχυτητων?Αστα εκει ποναει αρκετα.Παρε μια bmw E90 να δεις τι παει να πει αμαξι για ταξιδια

Τάκη έχω την εντύπωση ότι πρέπει να σε πάω μια βόλτα να καταλάβεις τι σημαίνει ότι μια Alfa στρίβει, φρενάρει και πηγαίνει!!
Ιδιαίτερα το σχόλιο ότι στο φρενάρισμα το αυτοκίνητο ψαρεύει με κάνει να σκέφτομαι ότι μάλλον είχε πρόβλημα το αυτοκίνητο που οδήγησες. Ή ότι ο δρόμος είχε πολύ έντονες ανωμαλίες και δεν είχες ακόμα συνηθήσει την ευαισθησία του τιμονιού της Α156 (που να συνηθήσεις με τη....λαγουδέρα σου.....:116: :137: :138: ).....Ανάρτηση με διπλά ψαλίδια μπροστά και πολλαπλών συνδέσμων πίσω, σωστά λάστιχα (όχι τίποτε υπερβολές με 18άρες ζάντες) και φρένα και απίστευτο τιμόνι δεν μπορεί να χρειάζονται τέτοιες διορθώσεις. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για Alfa Romeo που ποτέ δεν έβγαλε αυτοκίνητο με τουλάχιστον καλό στήσιμο!!!
Μπορούμε να το δούμε όπου θες και σε όποιο δρόμο θες και να σου κάνω μικρομετρικό φρενάρισμα χωρίς κουνήματα, σχέδια κλπ.
Άσε τις στροφές.....Εκεί θα τα δεις όλα..... :114: :137: :138:

Προσπερνώ την αισθητική.
Για μένα είναι το πιο όμορφο αυτοκίνητο στην κατηγορία του και ένα από τα πιο κλασικά σχήματα. Το έχουν γράψει παντού και συμφωνώ απολύτως. Αλλά δεν με ενδιαφέρει η αισθητική σύγκριση γιατί καθένας μας έχει και διαφορετικά γούστα.
Άλλωστε αν όλοι είχαν σωστή αισθητική τότε η Renault θα είχε κλείσει με τα κακάσχημα Megane II κ.ο.κ (έκλεισε η αντιπροσωπία...μετράει?? :137: :142: :138: )

Ο διακόπτης ρύθμισης ύψους των φώτων βρίσκεται εκεί που βρίσκεται σε όλα τα αυτοκίνητα. Αριστερά από το τιμόνι, λίγο πάνω από το γόνατο.....Μην τρελαθούμε κιόλας...
Και γιατί τον έψαχνες στο....ρολόι δεν κατάλαβα!!!

Τα όργανα στο κέντρο δεν χρειάζονται κάθε τρεις και λίγο έλεγχο. Εκεί είναι το ρολόι (καλά κάνει και είναι εκεί να το βλέπουν όλοι οι επιβάτες), η θερμοκρασία κινητήρα και ο δείκτης βενζίνης. Δηλαδή όργανα που τα κοιτάς στιγμιαία και σε λίγες περιπτώσεις (έχουν σχήμα και γραμματοσειρά για εύκολη ανάγνωση). Τόσο στιγμιαία όσο και τον κεντρικό καθρέπτη (ή τους πλευρικούς). Βρε 'συ.....Μην είσαι Εβραίος και κόντευε να σου μείνει από βενζίνη??? :142: :137: :138:

Είμαι 1.90 και πάνω από 100 κιλά. Δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με την κεντρική κονσόλα στο πόδι μου.....Μήπως είσαι
2.20 και 140 κιλά?? :138: :138: :137: :139:

Η Ε90 δεν θα πρέπει να συγκριθεί με την Α156 γιατί έχουν σχεδόν 7-8 χρόνια διαφοράς. Κάνε όμως ένα ταξιδάκι με μια Α159 και τα ξαναλέμε.......

Reaction score
0

Και αφου ειμαστε στην caraudio, πουλαει κανενας PIONEER P9(δεν παιζει mp3 γ@μ@ το κερατο του μεσα) μαζι με επεξεργαστη?

1900 , P-90RS. Ενδιαφερεσαι??

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv