- Reaction score
- 49
Απάντηση: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

Γιαννακη θελεις και GPS στην πατρα ? :138:
Εβαλες το καραβαν στην πιστα?:142::142::142:
Τα φρένα έχουν γερό δάγκωμα στην αρχή και απλά πρέπει να συνηθίσεις την ευαισθησία στο πόδι σου (μάλλον η μπέμπα σου είναι αναίσθητη και αναγκάζεσαι να τσαρουχώνεις το πεντάλ.....:138: )
Το δε τιμόνι πρέπει να είσαι ο πρώτος παγκοσμίως που λες ότι δεν είναι καλό! Είναι ξυράφι, απόλυτα πληροφοριακό και ευτυχώς δεν είναι......λαγουδέρα. Αν ήθελα 3+ στροφές από τέρμα σε τέρμα θα έβγαζα και δίπλωμα....καπετάνιου!!!
Είναι τόσο απόλυτο που σε ταχύτητες εθνικής (150+) μπορείς απλά να το κατευθύνεις μόνο με μικροκινήσεις των καρπών!!!
Και το καλό βέβαια είναι ότι "ακούει" παντού ό,τι κίνηση κι αν κάνεις. Τα περισσότερα οικογενειακά (και αρκετά με....."σπορ" χαρακτήρα) στην θέση ευθείας έχουν τόση αίσθηση όση και η λαγουδέρα του Τιτανικού.....
quote]
Τα φρενα της μπεμπας ειναι μια χαρα και τοσο προοδευτικα που ειναι οτι πρεπει ακομη και για εναν πρωταρη οδηγο.Στην 156 δεν μπορω να καταλαβω ποτε εχω φρεναρει λιγο και ποτε θελει και κατι παραπανω.Πως να το πω,δεν εχουνε αισθηση ,δεν σε ενημερωνουνε για το αν φρεναρει το αμαξι.Ακομη ειναι και αυτο το μπρουμητησμα του εμπρος μερους τοσο μεγαλο που σε τρομαζει και χανεις την μπαλα με το τιμονο που θελει μαζεματακια δεξια-αριστερα. Φυσικα και ειναι ανετο και στριφτερο αμαξι,αλλα οχι οπως το παρουσιαζετε εσεις οι alfaromeακιδες.
ειναι πιο ομορφο αμαξι και με καλητερο τιμονι απο ενα Α4 αλλα σαν αισθηση στο ταξιδι ειναι πολα χρονια πισω απο τηνBMW.Απο εργονομια εχει τα μαυρα του τα χαλια.Εχθες εψαχνα 9 λεπτα με το ρολοι να βρω που στο διαολο ειναι ο διακοπτης ρυθμισης υψους των φωτων.Τα οργανα στη μεση της κονσολας σου αποσπουνε την προσοχη απο τον δρομο,πραγμα απαραδεκτο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο φουσκωμενη η κεντρικη κονσολα στο υψος του δεξιου γονατου.Δεν μπορω να καθισω ανετα,πιανεται το ποδι μου.Κατι απο avensis 1999 μοντελο μου φερνει στο μυαλο μου.Απο λεβιε ταχυτητων?Αστα εκει ποναει αρκετα.Παρε μια bmw E90 να δεις τι παει να πει αμαξι για ταξιδια
Βλεπω να τον κανουμε πυραυλο σημερα με οσα του εχουμε πει για τα alfa.Ιταλικα χρεπιααααααααααααααααααααα:143::143::143::143::143::143::143:Μα καλα, τι να πει η Alfa Romeo για τιμόνι....
Δημ/λε, οδήγησε Tucson για να μάθεις τι εστί τιμόνι και κράτημα..!!![]()
πατριδα το 156 1.8 ts ειναι για πουλιμα.Ενδιαφερεσαι?7.500 ευρωπουλαΓιαννη καλημερα
απο οτι βλεπω το sub δεν εχει καθολου βαθος (μονο πλατος). γινεται; πως ακουγεται;
Όπως πχ η δική μου Α147:125:Όλα όσα σου αναφέρω έχουν να κάνουν με A156 "μαμά"....
Χωρίς 3ποντα, αντιστρεπτικές μπετόβεργες και αμορτισέρ κούτσουρα.....
Την Κόρινθο έχανα βρε........Ελα παραδεξου το πως το θελεις για να βρεις τον δρομο σου για......Αθηνα ! :142:
Τα φρενα της μπεμπας ειναι μια χαρα και τοσο προοδευτικα που ειναι οτι πρεπει ακομη και για εναν πρωταρη οδηγο.Στην 156 δεν μπορω να καταλαβω ποτε εχω φρεναρει λιγο και ποτε θελει και κατι παραπανω.Πως να το πω,δεν εχουνε αισθηση ,δεν σε ενημερωνουνε για το αν φρεναρει το αμαξι.Ακομη ειναι και αυτο το μπρουμητησμα του εμπρος μερους τοσο μεγαλο που σε τρομαζει και χανεις την μπαλα με το τιμονο που θελει μαζεματακια δεξια-αριστερα. Φυσικα και ειναι ανετο και στριφτερο αμαξι,αλλα οχι οπως το παρουσιαζετε εσεις οι alfaromeακιδες.
ειναι πιο ομορφο αμαξι και με καλητερο τιμονι απο ενα Α4 αλλα σαν αισθηση στο ταξιδι ειναι πολα χρονια πισω απο τηνBMW.Απο εργονομια εχει τα μαυρα του τα χαλια.Εχθες εψαχνα 9 λεπτα με το ρολοι να βρω που στο διαολο ειναι ο διακοπτης ρυθμισης υψους των φωτων.Τα οργανα στη μεση της κονσολας σου αποσπουνε την προσοχη απο τον δρομο,πραγμα απαραδεκτο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο φουσκωμενη η κεντρικη κονσολα στο υψος του δεξιου γονατου.Δεν μπορω να καθισω ανετα,πιανεται το ποδι μου.Κατι απο avensis 1999 μοντελο μου φερνει στο μυαλο μου.Απο λεβιε ταχυτητων?Αστα εκει ποναει αρκετα.Παρε μια bmw E90 να δεις τι παει να πει αμαξι για ταξιδια
Και αφου ειμαστε στην caraudio, πουλαει κανενας PIONEER P9(δεν παιζει mp3 γ@μ@ το κερατο του μεσα) μαζι με επεξεργαστη?