- Reaction score
- 14
Απάντηση: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???
όχι. Στα 30€ μαζί με έξοδα αποστολής δεν υπήρχε τέτοιο.
όχι. Στα 30€ μαζί με έξοδα αποστολής δεν υπήρχε τέτοιο.
Μπας κι ενδιαφερεσαι για 8αρες κασετες; καπου πρεπει να εχω:135::135::135: μηπως για πικαπ;:135::135::135:εχω και δισκους ('γιατι καλε γειτονισσα -αφου σου τηλεφωνησα -ν΄αφησεις το κλεδιιιιιι):138::138::138:Μιχαλιό κι εγώ σε κασέτα θα το γυρίσω σύντομα. Να θυμηθώ και τα νιάτα μου.
Πατριδα θες να δεις μηχανημα 8 track που, ενω εχει επανω του κοντα στα 30 κιλα σκονη και πριονιδια,παιζει ακομα και μαληστα πολυ καλα?Το εχει στο ξυλουργιο ο φιλος μου ο οποιος μου εφτιαξε την ξυλοκατασκευη της εταζιερας για το αμαξιΜπας κι ενδιαφερεσαι για 8αρες κασετες; καπου πρεπει να εχω μηπως για πικαπ;εχω και δισκους ('γιατι καλε γειτονισσα -αφου σου τηλεφωνησα -ν΄αφησεις το κλεδιιιιιι)
1Πατριδα θες να δεις μηχανημα 8 track που, ενω εχει επανω του κοντα στα 30 κιλα σκονη και πριονιδια,παιζει ακομα και μαληστα πολυ καλα?Το εχει στο ξυλουργιο ο φιλος μου ο οποιος μου εφτιαξε την ξυλοκατασκευη της εταζιερας για το αμαξι
Άντε, καλορίζικο και καλοάκουστο! :119:Το νεο μου ηχοσυστημα ειναι απαιχτο.Οι foto τα λενε ολα
Eχει ενα σορο απο αυτα.Ποιο απο ολα?Δεν τα ρωτάνε αυτά τα πράματα... Dynamat!
Γιαννη αν δεις τις foto μια σελιδα πιο πριν,θα καταλαβεις τι θελω να πω και μαλον λεμε για την ιδια πλαστικη μονωση.Οσο για την αλφα σου.......τι τα φοραμε τα γαλονια?Αφου τα πουλαμε αυτοκινητα!!!!!!!!!Αν εννοείς αυτή που υποτίθεται ότι μονώνει και συγκρατεί νερά, βγάλτη μετά το dynamat.
Ναι. Είναι η Α156 μου :107:
Δεν θα χρειαστεί λοιπόν. Χώρια που μπορεί η πλαστική επένδυση της πόρτας (αυτή που βλέπουμε εσωτερικά, αυτή με τα χερούλια, διακόπτες κλπ) μπορεί να μην πατάει και καλά αν αφήσεις και την παλιά μόνωση.....Γιαννη αν δεις τις foto μια σελιδα πιο πριν,θα καταλαβεις τι θελω να πω και μαλον λεμε για την ιδια πλαστικη μονωση.
Έχω κι εγώ την ίδια παλαβομάρα. Πάντα μου άρεσε από φωτό στα περιοδικά να προσπαθώ να καταλάβω τι αυτοκίνητο έβλεπα (από το οποίο προφανώς έβλεπα ένα μικρό τμήμα....):107:Οσο για την αλφα σου.......τι τα φοραμε τα γαλονια?Αφου τα πουλαμε αυτοκινητα!!!!!!!!!