ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

Reaction score
14
Απάντηση: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

όχι. Στα 30€ μαζί με έξοδα αποστολής δεν υπήρχε τέτοιο.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

Μιχαλιό κι εγώ σε κασέτα θα το γυρίσω σύντομα. Να θυμηθώ και τα νιάτα μου.
Μπας κι ενδιαφερεσαι για 8αρες κασετες; καπου πρεπει να εχω:135::135::135: μηπως για πικαπ;:135::135::135:εχω και δισκους ('γιατι καλε γειτονισσα -αφου σου τηλεφωνησα -ν΄αφησεις το κλεδιιιιιι):138::138::138:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Απ'όλα έχομεν.

Από την Παρασκευή είχαμε downgrade στο σύστημα της Xsara... Οταν ολοκληρωθεί, θα γυρίσω 5 χρόνια πίσω... :110:

...μέχρι το επόμενο βήμα... :145:

Reaction score
264

Αδερφια..............
Τα κεφαλια μεσα και φτου και απο την αρχη παλι στο ηχοσυστημα του αυτοκινητου μου.
1.Τα ενισχυτονια εχουνε αρχισει να φευγουνε απο τα πλατοκαθισματα
γιατι, αν φρεναρω αποτομα και κοπανησει επανω τους κανενα σαμπ η' κανενας 17κιλος ντενεκες λαδι Κυθηρων(συνηθες φαινομενο οταν παιρνω αδεια για να παω στα λημερια μου.....βλεπε Φαρσαλα...),τοτε.......εχετε γεια ενισχυτες.Σωστα?
2.Το pioneer p9800bt πουληθικε....Ναααααα με το συμπαθιο τωρα μια τρυπα στο ταμπλο.
3.Ο λυγουρης φιλος μου,μαραγκος και λατρης των εγχρωμων οθωνων σε r/cd:111: ,στον οποιον και πουλησα το 9800,μου εφτιαξε μια φοβερη ξυλοκατασκευη απο γερο κοντρα-πλακε (το πατρον φυσικα το εβγαλα εγω) η οποια θα βυδωθει στο κατω μερος της νοητης εταζιερας της μπεμπας οπου πλεον θα μπουνε,οι XETEC P2 ΚΑΙ P4,ενας πυκνωτης 1,5f,επεξεργαστης ηχου και κανα δυο ανεμηστηρακια για να μην βραζουνε τα μηχανηματα το καλοκαιρι.
4.Το πιο δυσκολο-βαρετο και σηχαμενο της υποθεσης βεβαια δεν ειναι να καθησω να τοποθετησω ολα αυτα αλλα,το οτι θα πρεπει να τραβηξω καινουργιες γραμμες καλωδιωσης απο των p4 προς τα εμπρος ηχεια,με πιο χοντρα και διπλα αυτη την φορα καλωδεια αφου θα παιξει ενεργα το μπροστηνο σετ πλεον.
Να και μια foto απο την κατασκευη που φαινεται αχνα και το σχεδιαγραμμα πανω στο οποιο θα μπουνε τα παραπανω που σας ειπα.ΑΝ καπου φαινεται γραμενο η λεξη crossover απλα αγνοηστε το γιατι δεν παιζει τετοια περιπτωση.

Attachments

Reaction score
264

Μπας κι ενδιαφερεσαι για 8αρες κασετες; καπου πρεπει να εχω μηπως για πικαπ;εχω και δισκους ('γιατι καλε γειτονισσα -αφου σου τηλεφωνησα -ν΄αφησεις το κλεδιιιιιι)
Πατριδα θες να δεις μηχανημα 8 track που, ενω εχει επανω του κοντα στα 30 κιλα σκονη και πριονιδια,παιζει ακομα και μαληστα πολυ καλα?Το εχει στο ξυλουργιο ο φιλος μου ο οποιος μου εφτιαξε την ξυλοκατασκευη της εταζιερας για το αμαξι

Attachments

Reaction score
264

Η κατασκευη αυτη θα ντυθει με μοκετα μαυρη,οπως εχουνε οι κουτες των σαμπ,η' υπαρχει και η σκεψη να της δωσω λιγη ρετρο μορφη δηλαδη να την περασω με ψιλο γιαλοχαρτο και μετα να πεσει λουστραρισμα:105:.Το φορουμ εδω τι λεει γιαυτο?:133:

Reaction score
264

Πατριδα θες να δεις μηχανημα 8 track που, ενω εχει επανω του κοντα στα 30 κιλα σκονη και πριονιδια,παιζει ακομα και μαληστα πολυ καλα?Το εχει στο ξυλουργιο ο φιλος μου ο οποιος μου εφτιαξε την ξυλοκατασκευη της εταζιερας για το αμαξι
1

Attachments

exs

Reaction score
3
Εγώ πριν μερικές εβδομάδες έβαλα το παρακάτω σε corolla 2002, ήθελα μια αλλαγή στο μουντό εσωτερικό...

[YOUTUBE]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Fep7GDNDGUY&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Fep7GDNDGUY&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/YOUTUBE]

Reaction score
264

Το νεο μου ηχοσυστημα ειναι απαιχτο.Οι foto τα λενε ολα

Attachments

Reaction score
264

Με θερμοκρασια 32 βαθμους και μεσα στον ηλιο εγεινε εχθες το ξηλωμα για να περαστουνε τα καινουργια καλωδια.Μαρτυρας το ψυφιακο πολυμετρο με αισθητηρα θερμοκρασιας.Περαστηκανε καλωδια,το remote του δικαναλου xetec που θα παιξει το σαμπ,το νεο r/cd ειναι στο δρομο και ερχεται την τριτη και μεσα στο μηνα θα φυγει το αμαξακι για αθηνα να φτιαχθουνε τα πανελ στις πορτες και να μπουνε τα ηχεια.Μενει να φτιαξω και μια κατασκευη στο πορτ-μπαγκαζ οπου θα μπουνε ενισχυτες-επεξεργαστης ηχου και 2-3 ανεμηστερακια και μετα βουρ το αμαξι για αθηνα.

Attachments

Reaction score
49

Καλή επιτυχία Δημήτρη!!
Βρες καμιά αποθήκη με κλιματιστικό γιατί δεν παλεύεται με τόση ζέστη....
Χώρια που αν έχεις τσαντιστεί από την πολύ ζέστη όλο και κάτι θα ξεχάσεις ή θα κάνεις λάθος........

Reaction score
264

Αφου εχω ξηλωσει πορτες,πισω παλαηνες ταπετσαριες,πισω καθησμα και πλαηνα του πορτ μπαγκαζ,λεω να βαλω και φυλλα μονωσης.Τι υλικο να βαλω?

Reaction score
264

Αν κρινω απο το σχημα του καθρεπτη,το διακοπτη για τους αεροσακους στο πλαι του ταμπλο και το νικελ διακοπτη που ανηγει την πορτα απο μεσα.........μου μυριζεται ALFA ROMEO:137:.Την εργοστασικη επενδυση της πορτας που ειναι σαν υφασμα-σφουγκαρι και απο μεσα πλαστικο,να την βγαλω εντελως?

Reaction score
49

Αν εννοείς αυτή που υποτίθεται ότι μονώνει και συγκρατεί νερά, βγάλτη μετά το dynamat.

Ναι. Είναι η Α156 μου :107:

Reaction score
264

Αν εννοείς αυτή που υποτίθεται ότι μονώνει και συγκρατεί νερά, βγάλτη μετά το dynamat.

Ναι. Είναι η Α156 μου :107:
Γιαννη αν δεις τις foto μια σελιδα πιο πριν,θα καταλαβεις τι θελω να πω και μαλον λεμε για την ιδια πλαστικη μονωση.Οσο για την αλφα σου.......τι τα φοραμε τα γαλονια?Αφου τα πουλαμε αυτοκινητα!!!!!!!!!

Reaction score
49

Γιαννη αν δεις τις foto μια σελιδα πιο πριν,θα καταλαβεις τι θελω να πω και μαλον λεμε για την ιδια πλαστικη μονωση.
Δεν θα χρειαστεί λοιπόν. Χώρια που μπορεί η πλαστική επένδυση της πόρτας (αυτή που βλέπουμε εσωτερικά, αυτή με τα χερούλια, διακόπτες κλπ) μπορεί να μην πατάει και καλά αν αφήσεις και την παλιά μόνωση.....

Οσο για την αλφα σου.......τι τα φοραμε τα γαλονια?Αφου τα πουλαμε αυτοκινητα!!!!!!!!!
Έχω κι εγώ την ίδια παλαβομάρα. Πάντα μου άρεσε από φωτό στα περιοδικά να προσπαθώ να καταλάβω τι αυτοκίνητο έβλεπα (από το οποίο προφανώς έβλεπα ένα μικρό τμήμα....):107:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo