- Reaction score
- 8
Αυτά στην πράξη μετριούνται;
Μόνο τη Μενεγάκη ασπάζομαι....πάλι μου χάλασες το νήμα...πες μου έχεις κάτι με τη Μενεγάκη και την αγνοείς?Όχι. Μετρήσεις στην πράξη μπορεί να κάνει μόνο η Λίτσα Πατέρα.
H ιδιότητα ακρόασης εγγράφων απαιτεί ιδιαίτερες δεξιότητες,η προσπέλαση των οποίων είναι κυρίως ζήτημα θέλησης παρά χρημάτων.Σε αντίθεση μάλιστα με ορισμένες αισθήσεις,τείνει να παραμένει οξεία εφ όρου ζωής γιά τους φορείς της.και οχι μονο..εχουμε πολλους χρυσαυτιαδες...(εξαιρειται ο ΕΑΡ, αυτος ειναι ΚΑΙ pdf-αυτιας! )
μμμ..εντελώς έως καθόλου Γιάννη, ανάλογα πχ.απο που βλέπεις εναν αγώνα στο Μπερναμπέου.σουρεαλ
Μόνο τη Μενεγάκη ασπάζομαι....πάλι μου χάλασες το νήμα...πες μου έχεις κάτι με τη Μενεγάκη και την αγνοείς?
Μίλα...
Παρέλειψες έναν χρηματοδότη στην κερκίδα των ΄΄επισήμων΄΄,παροτρυνόμενο από το -κατά τ'άλλα φίλαθλο- κοινό να πάρει ή ν'αφήσει την...ΠΑΕ-ανάλογα με την περίσταση......Ποιός βλέπει?
πόσο κάνει το σύστημά σου Μπιλάκο καινούργιο?Κουβέντα σε (Χ) δωμάτιο ακρόασης...
Σκηνή επιλόγου:
Επισκέπτης: α ωραία, πόσο έχει το πακέτο.
Εκθέτης: με όλα κομπλέ 24.999 ευρώ!
Επισκέπτης: Τι...???
Εκθέτης: Ακριβώς!!!
Δεν ξέρω την συνεχεια... (γιατί δεν τον ακολούθησα) εάν ο άμοιρος τρέχει ακόμα....!
yes yeah complentan τον φούστη τον προβοκάτορα, το παιδί του λαού!!!Με ολα κομπλέ ???![]()
Κι αυτή παραχώρησε το δικαίωμα στους χαϊενάδες...Όχι. Μετρήσεις στην πράξη μπορεί να κάνει μόνο η Λίτσα Πατέρα.
Και γιατι πρεπει βρε Bill ?Βλέπεις Γιώργο μου... πρέπει να έχω αυτόν τον άχαρο ρόλο...![]()
![]()
Γιατί βρε Κώστα (μιλάω γενικά) έχουμε χάσει το “μέτρο” τον τελευταίο καιρό σε όλα.... και έχουμε την καραμέλα της νέας τεχνολογίας... για να δικαιολογούμε τις όποιες καταστάσεις!.Και γιατι πρεπει βρε Bill ?
Σκέφτηκες μήπως ότι οι συχνές αλλαγές μηχανημάτων δεν είναι μόνο για το καλύτερο αποτέλεσμα αλλά και για τη τρέλα της δοκιμής νέων μηχανημάτων??- Όλα αυτά φαίνονται πολύ πιο καθαρά αν διαβάσει κάποιος θέματα τύπου "τί μηχανήματα είχα" κλπ. και δει ανθρώπους κατόχους εξαιρετικών ηχείων και μηχανημάτων, να τα αλλάζουν κάθε λίγο και λιγάκι, χωρίς ποτέ να τους περάσει από το μυαλό να τα τοποθετήσουν πιο σωστά στον χώρο, να φτιάξουν λίγο αυτόν τον χώρο, να πάρουν επιτέλους ενισχυτή που οδηγάει σωστά τα ηχεία τους ή αν δεν είναι εφικτά σε τελική ανάλυση όλα αυτά λόγω οικογένειας, διαρύθμισης κλπ, να πάψουν επιτέλους να ξοδεύουν μια περιουσία στο χόμπυ, γιατί απλά δεν έχει νόημα...
Αλέξανδρε, δικαιολογείται η διαφορά που ακούω ανάμεσα σε αυτά τα δύο καλώδια IC (ακροδέκτες ίδιοι και στις δύο περιπτώσεις):Ναι έχει σχετική υψηλή χωρητικότητα το 8tc, αλλά...πόσα μέτρα το έχεις?Σοβαρά τώρα, στα καλώδια ηχείων η χωρητικότητα κάνει ζημιά μόνο σε αρκετά μεγάλα μήκη καλωδίων που μπορούν να δημιουργήσουν φαινόμενα βαθυπερατού φίλτρου rc, ή αν και ο ενισχυτής σου έχει μεγάλη σύνθετη αντίσταση εξόδου, είναι πχ. με λυχνίες. Κατά τα άλλα πολύ μεγαλύτερη σημασία παίζει η χαμηλή και σχεδόν σταθερή σύνθετη αντίσταση από την χωρητικότητα. Η kimber δίνει τα εξής στοιχεία:
kimber 8TC
DUT: 8TC 2.5m bare wire ends
(Cp) parallel capacitance: 821.0 pF @ 20 kHz
(Ls) series inductance: 0.345 µH @ 20 kHz
(Rdc) dc loop resistance: 0.018 Ω
(Xt) total reactance: 0.044 Ω @ 20 kHz
Άρα σε 2,5μ καλωδίου έχουμε
σύνθετη ωμική αντίσταση
(square root of the ratio L/C) : 20Ω
Το οποίο πίστεψέ με είναι πολύ καλό!!!
Ακόμα και σε σχέση με πολύ ακριβά καλώδια...
Γι αυτό θεωρείται καλό καλώδιο το 8TC.